Dag 8: Några favorit citat.

 
 

Dagen

Har verkligen inte gjort nåt alls idag!
Det enda vettiga jag har gjort är att letat efter en födelsedagspresent till min lillasyster och jag har faktiskt hitta det så ska beställa det imorgon.
Hoppas hon blir glad över det.
Jag måste också börja kolla på Disnye filmerna, det är 89 st och jag har 50 dagar på mig så det är alltså ca 2 filmer per dag.
 
Mitt huvud dunkar och jag mår skit och det är ett äckel väder så ja... Hoppas ni har en bra dag för nu ska jag försöka få bort min huvudvärk!
 
 

Should I ...?

yeeeep! 
Här sitter jag, fixar med musik och rensar mobilen på bilder inför imorgon då jag och Bella tar tåget till Stockholm för att sedan spendera 6 timmar på en buss till Kalmar och sen en timme i bil för att slutligen komma fram till det lilla Nybro :) Så imorgon får vi se hur mycket jag bloggar. 
 
Idag då? Fick veta att James Arthur kommer (DOG!!!!) och sedan var även jag och Bella på Fyrishov och badade och en sväng på stan där jag äntligen köpte min XXXL hoodie :D Annars har dagen gått till att packa i princip. 
 
Nu ska vi gå och lägga oss men jag skriver någongång igen <3 
 
 

Dag 7: En bild på mig när jag va liten.

 
 
 

LÄNGTAR!

Ganska många redan vet att jag ÄLSKAR One direction och dom är ju från det fina landet England (och Irland) och alla dom sökte själva till X-Factor UK och sedan dess har jag kollat på X-Factor och förra året fastnade jag för James Arthur som sen den 9:e Decembe vann hela X-factor 2012!
Han vann med cover låten Impossible som orginal sjungs av Shontelle.
Varje gång jag hör den låten med han så får jag gåshud. Han är en underbar sångare och han är helt amazing!
OCH DEN 24 AUGUSTI KOMMER JAG FÅ SE HONOM LIVE! HAN KOMMER TILL RIX FM FESTIVALEN I UPPSALA!!!!
HERRE JÄVLAR!!!!!
 
Tryck på bilden för att komma till när han sjunger Impossible.
 
 
 

Samtidigt

Samtidigt som jag ska försöka se alla Disney filmer så ska jag försöka hinna se klart Supernatural till säsong 8 som är den senaste. 51 dagar. Jag klarar de! -D



TIDSINSTÄLLT!

Det här blogginlägget blir tidinställt då klockan just nu är 03.40 och jag borde sova. Men som sagt så kommer jag inte kunna ta mig till Östersund den här sommaren och då har jag bestämt mig för att kolla på alla disney filmer från året jag föddes (1997) till dom som har blivit släppta det här året (2013)
 
Här är en lista på alla filmer jag ska försöka hinna kolla på innan jag börjar sommarjobba. Jag har redan sett mer än hälften av alla filmer men jag kommer se om dom!
Jag kommer också uppdatera er här om hur det går och då kommer jag lägga upp det här inlägget igen fast med bilder där jag har strukit över filmerna jag sett. 
 
 
 
 

No words = Sommarplåga!

 

Ont i ryggen och kan inte äta.

Har sjukt ont i min rygg och vill helst bara slita ut hela ryggraden. Går det?
Troligen inte...
Sen kan jag inte heller äta för jag mår så extremt illa så hela dagen har gått ut på att tvinga i mig mat. Inte blivit så mycket idag dock så får försöka igen imorgon.
 
Men idag spenderade jag hela förmiddan med mamma, Vaknade runt 11 och då klädde jag på mig och sen åkte vi (mamma,jag och maria) in till stan för vi skulle släppa av Maria i stan sen åkte mamma och jag vidare till Media Markt för jag skulle kolla på ett Objektiv till min kamera och efter det åkte vi till IKEA för mamma skulle kolla på några lampor till sitt och pappas rum, dock köpte vi glas,sugrör och en ram till mig istället. Mamma och Pappa ska göra om sitt rum och dom ska först måla om och tapitsera innan dom köper lamporna så det var därför vi inte köpte dom idag.
Sen efter det åkte vi till bauhaus och köpte testtabletter till poolen sen när jag kom hem så bakade jag en tårta och gjorde sen frukt hjärtan av Melon,Äpple,Kiwi och Nektariner dock fick jag ge bort alla till Sanna och Kiki då jag som sagt inte klarade av att äta det. Fick ett krampanfall i magen så jag behövde gå och lägga mig på en gång och försökte lugna ner mig själv.
 
Och pga att jag mår som jag mår så måste jag hoppa över att åka upp till Östersund och på måndag blir det att åka till läkaren på återbesökt. Kul. Eller inte är jättebesviken över det. Men sånt är livet ibland och jag är heldre frisk tills när jag börjar sommarjobba i slutet av Juli.
Jobbar från den 29:e till den 16:e. Och så måste jag hitta en födelsedags present till min lillasyster som blir 13 den 26:e, det är så hopplöst att hitta nåt som hon blir glad över längre. En riktigt trångsynt tonåring men ska inte säga nåt då allt hon gör har hon tagit efter mig när jag var i den åldern...
 
Men ska kolla lite på supernatural nu innan jag ska sova. God natt ♥
 
 
 

I hate that I hate that I'm broke

Hellu people! 
Jag och Bella klev upp 14 idag!!! 14! jag orkar inte ._.  Nu ska vi kolla på The Sixth Sense och deppa över att ingen av oss är på Bråvalla om 25 minuter då Green Day är på scen! Jag hatar mig själv så jävla mycket för det! Men men. Vi har inte gjort så mycket idag, typ cyklat till ÖoB och sen grillat och ätit tårta för Alicia fyller fucking massor av år idag! 
 
Igår var vi i Stockholm och blogg.se appen ville inte fungera så mitt inlägg kom inte upp -.- men jag skrev i alla fall om att vi hade lallat runt och shoppat sedan träffade vi underbara, charmiga och totalt grymma Sebastian och åt middag med honom på kungshallen! Efter det lämnade han av mig och Bella på centralen och sen gick vi och köpte glass innan vi tog tåget hem! Somnade dock vid Märsta och vaknade av att tåget stannade i Uppsala, varpå jag var jättetrött när vi skulle ta oss hem. 
 
Blev otroligt lite shopping igår dock men fick med mig mysigaste sportBH:n, trosor, örhängen, ett skal till mobilen och 4 body washes från Sephora! 
 
Imorgon ska vi kliva upp senast 11 och röra oss mot Fyrishov där vi ska bada ett tag, sedan ska vi kanske in till stan för att jag ska köpa klackskor (!) och sen kanske vi åker en sväng till Gränby Centrum, vill köpa en hoodie som jag dog för i Stockholm men inte hade råd med :( 
 
Hursomhelst bloggar jag inte alls mycket men jag tar igen det någongång, jag lovar ! 
 
Sista bilden = Jag brände tungan på Cappuccino inne på Nespresso när jag provsmakade ! 
 

Bloggandet

Varit ganska dåligt bloggande från både mig och Ello... Jag har inte varit så pigg efter dagen på sjukhuset och jag är fortfarande inte så pigg så har inte tänkt på att blogga speciellt mycket...
 
Igår fick jag alla fall ett underbart besked!
JAG HAR KOMMIT IN PÅ IT GYMNASIET OCH BÖRJAR DEN 19 AUGUSTI!!!!!
 
 
Är jättestolt och det känns underbart att veta att jag har en skola att gå till när skolan börjar igen! Jag är ännu mer nervös nu för nu vet jag att jag kommer få en ny klass. Jag vill veta vilka som kommer få i min klass nu på en gång och veta hur dom ser ut och hur dom better sig D: Men den 19:e gäller det. 52 dagar kvar!
 
 

Dag 6: Bakgrund på mobilen.

Har två. En när mobilen är låst och en när man låser upp den.
 
 
 

Dag 5: En gammal och en ny bild på mig själv.

 
 
 

Akuten

Varit på akuten i 5 timmar ich är äntligen kommit hem så nu ska jag vila och det blir inget bloggande för mig idag -D



Heading to the Capital!

Jag och Bella ska strax röra oss mot stan på några ärenden innan vi rör oss vidare mot huvudstaden! Middag med Sebastian senare ikväll och massa shopping innan dess.
Inte en blund sömn inatt så kaffe och energidricka är min plan!

Bloggar via mobilen senare igen!<3

Goodmorning, it's 05:50 AM

Godmorgon! <3

a little party never killed nobody (all we got)

Min drog just nu såhär halv 2 på natten ♥
 
 

Sebastien Millon

 
ALLA BILDER ÄR FRÅN Sebastien Millon
 
 
 

Dag 4: En låt som betyder mycket.

 
 

My Birthday!

Hej! 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu, vi kan väl börja med att ta upp gårdagen, dagen då jag fyllde 17 år ! 
 
Först åkte jag och Bella ner till Stockholm och till Gröna Lund där vi bara var innan vi fick ett samtal kl 13:18 av Dimitra som undrade vad vi gjorde, till vilket jag svarade att vi var på Grönan och självklart fick jag frågan om vi vilken karusell vi skulle åka på vilket jag svarade flygande mattan och fick ett okej till svar. När karusellen startat ser jag plötsligt två välbekanta figurer en bit bort, och jo visst, Dimitra och Maggi hade alltså åkt till Gröna Lund för att gratta mig och vara med mig på min födelsedag! 
 
Fick ett fint fotoalbum av Dimitra där hon satt in bilder på mig och skrivit texter till, sedan åkte vi frittfall. Resten är typ inte så mycket att skriva om, vi åkte karuseller och åt mat. Sedan mådde Dimitra inte så värst bra så hon och Maggi bestämde sig för att åka hem :/ 
 
Icona Pop uppträdde och vi stod och lyssnade en stund innan vi åkte lite karuseller och sedan träffade vi även Caroline och Aino efteråt, fick autografer och kramar, dock var mobilen död så fick inga bilder :/ men det är skitsamma! 
 
Idag då, klev upp vid 13 och möttes av bror som grattade mig och gav mig pengar, vi åt tårta då vi inte gjorde det igår. Mamma har även kommit hem, det gjorde hon igår så det var lite extra mys. 
Sen dess har Bella duschat och jag suttit vid datorn, inte mer med det! 
 
Har inte fått så värst många presenter, fotoalbumet av Dimitra, JB Girlfriend Datorväska av Bella och även en tjocktröja och leggings också av Bella. Fick mestadels pengar annars och av Alicia ska jag få en hårddisk som jag ska beställa <3 
 
Vet inte hur mycket av "bloggande" det blir idag, men det märker vi! Ska försöka uppdatera då Dimitra inte skulle blogga mer, vi märker <3 PUSS <3 
 
 

Fan.

Har ni nån gång mått skit dåligt och bara behövt prata med nån om det men vet att du inte kan för just nu bryr sig ingen ett skit. Det är vad hag känner just nu. Så jag kommer inte blogga mer idag. Ni får bara hoppas att Ello bloggar lite. -D



OOTD



-D

Dag 3: En viktig person i mitt liv.

Kan inte välja en person som är viktig i mitt liv. Dom tre viktigaste personerna i mitt liv är mina systrar. Dom betyder verkligen allt för mig. Jag skulle inte klara mig utan dom. 
 
 

Second Chance

När ni läser det här sitter jag antigen i en bil eller på ett tåg till hemlig destination (eller vad man kan kalla det) med Maggi. Vet inte hur mycket jag kommer uppdatera idag men som Ello skrev igår så kommer ni kunna följa mitt lilla äventyr på instagram @schiizoo.
Hoppas ni har en bra dag för det kommer jag göra!
 
 
 
 

Planering

Sitter i min säng och planerar det sista inför dagen. Maggi och Jag ska ut på äventyr! Om allt går som det ska så kommer den här dagen bli perfekt... men det händer aldrig så jag får bara hoppas att det inte blir förstora hinde under dagen! Men ni får ha en underbar dag för det kommer jag ha! <3

Let's go crazy

Godmorgon!
Jag och wifey sitter på centralen och väntar på att tåget ska komma in till spåret! Rör oss mot gröna lund jao! Jag är jättetaggad men nervös ... Jag är 17!! Alltså är det endast 365 dagar tills jag får supa lagligt! Och typ massa annat! Älskar att folk har grattat hela natten också, man ba tack!
Jag och Bella lyckades inte somna förens halv fyra inatt och gick upp halv åtta... Kände mig så jääääävla duktig där alltså ._.

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET MIN BÄSTA VÄNS FÖDELSEDAG



D

Thank You!

 

On The Top Of The World

Sitter och kollar på tv3 dokumentären eller vad det heter, idag handlar typ om kvinnor som bor och jobbar i Dubai. Ganska intressant. Ska snart också hoppa in i duschen innan jag går och lägger mig för imorgon ska jag vakna tidigt för att träffa min söta Maggi, vi ska ut på äventyr och ha det jättekul! Alla som kommer se oss kommer tro att vi är tappade!
 
Och sen så är det också Ellos födelsedag. Hon blir hela 17 år! Hon och Bella ska fira henne på Gröna Lund. Hoppas hon får det kul och en underbar dag. Borde ringa till grönalund och se till att Ello får en clown som följer efter henne hela dan och åker alla karuseller med henne och allt! Det skulle vara så underbart kul men samtidigt elak!
 
Nu skäller Håkan så ska gå och se varför han skäller. Puss på er!
 
 
 

Playground !

Hej alla söta saker!
Jag och Bella sitter just nu på min gamla skolgård och bara chillar med musik och energidricka! Ska förmodligen dra vidare till en annan lekplats snart :)

Annars har vi strosat runt i city idag och kikat i massvis av affärer. Fick med mig snyggaste oversize tshirten! Käkade kebab och bara va! En sjuuuuukt läskig gubbe stalkade oss inne på cubus och jag freakede ut (som gången med Popcorn!) men sen var vi lite snabba till smyckes avdelningen så han tappade bort oss och gick ut från affären.

Fick även veta att mamma opererats och att det förmodligen gick utan större komplikationer (att de lyckades spränga stenen) så är glad! :)

Imorgon fyller lilla jag hela 17 år!! Helt sjukt hur fort tiden går nu när jag tänker efter medan jag sitter på min lågstadieskolas gård!

Drar till Gröna Lund redan vid 9 imorgon (kommer dock vara framme 11) men är pepp då jag älskade det när vi var där med KU! Kan inte lova att jag kommer blogga men ni kommer förmodligen kunna följa allt på instagram (@b3atless)

Vi hörs och jag hoppas ni haft en dag ni är nöjda med för det har jag <3

 

Dag 2: En bild på personen som vet mest om mig.

Ello och Maggi
 
 

Sova

Jag har så extremt svårt att somna på nätterna! Jag kan lägga mig vid 1 och sen ligger jag och vrider och vänder på mig till klockan är runt halv 5 och det är inte speciellt bra om man ska upp tidigt dagen efter. Har sjukt ont i min rygg igen så blir att ta det lugnt idag. Skriver troligen mer senare under dagen. - D



Morning Peeps

Godmorgon eller vad fan man ska kalla det ! 
Jag och Bella har precis ätit frukost och ska strax börja fixa oss så vi kan dra in till stan! Annars då? Fick ett nytt skal till macbooken imorse, lila :D Menmen igår så mötte jag upp henne vid typ 18 och vi åt på Donken man! Sen så tog vi tåget hem och bara var hemma en stund innan vi gick ut och lalla runt :) 
 
Bloggar senare då jag har något att blogg! 
 

Dag 1: Min facebook profilbild med flest likes.

This one

 
 

 

Lista

Tänkte göra en sån där dag lista. 45 dagar. Första dagen kommer upp idag!

Dag 1: Min facebook profilbild med flest likes.
Dag 2: En bild på personen som vet mest om mig.
Dag 3: En viktig person i mitt liv.
Dag 4: En låt som betyder mycket.
Dag 5: En gammal och en ny bild på mig själv.
Dag 6: Bakrund på mobilen.
Dag 7: En bild på mig när jag va liten.
Dag 8: Några favorit citat.
Dag 9: En bild jag tycker visar kärlek.
Dag 10: En bild som får mig att le.
Dag 11: En bild på mig och någon i min familj.
Dag 12: Min mobiltelefon.
Dag 13: Min nuvarande profilbild på facebook.
Dag 14: En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 15: En person jag vill träffa just nu.
Dag 16: Bild på ett av mina husdjur.
Dag 17: En av mina favorit låtar.
Dag 18: En bild på ett ställe jag varit på.
Dag 19: Favorit smycke(n).
Dag 20: Musik top 5 av en av dina idoler.
Dag 21: Min dator.
Dag 22: Min favoritfilm.
Dag 23: Ett sommarminne.
Dag 24: En person jag älskar.
Dag 25: Berätta om mig själv.
Dag 26: Staden där jag bor.
Dag 27: En person jag ser upp till.
Dag 28: Bloggarna jag läser.
Dag 29: Min kamera.
Dag 30: En bild på någon jag saknar.
Dag 31: En låt som jag tycker är knäpp.
Dag 32: Ett kort någon annan tagit på mig.
Dag 33: En person/kändis jag önskar att jag träffat.
Dag 34: Hit vill jag åka innan jag dör.
Dag 35: Favorit ställe/plats.
Dag 36: Detta är jag beroende av.
Dag 37: Mina idoler då och nu.
Dag 38: Bästa bok jag läst.
Dag 39: Min favoritdricka.
Dag 40: En tv-serie jag älskar.
Dag 41: Mitt stjärntecken och om det passar med min personlighet.
Dag 42: Mina rädslor.
Dag 43: Husdjur.
Dag 44: Min idol.
Dag 45: Ta mig tillbaka.

 

 

 

 

Bilder från midsommar

 
 
 
 

I want to kiss you like Prince

 
 

Det här är inget taskigt mot personen som skrivit kommentaren!!


Som sagt är det här inget taskigt mot personen som skrev det här!!!
 

Det är inte korkat att lägga upp bilder på alkohol på internet. Mina föräldrar kan åka på det OM polisen SER mig med alkoholen. Bara för att vi lägger upp en bild på en flaska med 4,5% alkohol betyder inte att vi drack den. Vi kan ljuga och säga att vi drack den. Det här med blogg är att ni läsare får tro på att det vi skriver är sanning men egentligen vet ni inte om det är sant eller inte. Ello och jag kan ha druckit sprite eller cola hela kvällen eller så kan vi ha druckigt alkoholen.
 
Och det är inte bara jag och Ello som lägger upp bilder på alkohol så jag fattar egentligen inte varför man hackade upp sig på det, men du kanske gjorde det. Men nu vet du också att det finns ganska många ungdomar som lägger upp bilder på sin alkohol.
 
Och du vet nu att mina eller Ellos föräldrar kan inte åka på det för det är bara personerna vi va med och vi själva som vet om vi drack eller om vi bara körde på läsk :) Tack för kommentaren <3
 
 

ett nattigt inlägg!

Tanken var att jag redan för två timmar sedan skulle sovit men det fungerade ju komsi komsa. Istället satt jag i vardagsrummet och pratade med mamma om ditt och datt då hennes permission går ut imorgon och hon läggs in. Imorgon kommer även frugan Bella upp hit till (M) Uppsala efter 2 månader sedan sist vi sågs (dock var det bara en kort stund innan konserten då vi åt tillsammans.) så jag längtar ju! 
 
Igår (midsommarafton) var helt underbart! Härliga extrafamilj, härlig musik och härliga händelser som man kommer minnas för gott! Helt klart värt att spendera midsommar med Dimitra, aldrig gjort det tidigare men lär bli en stammis ;) Hade det helt grymt kul på slutet också när allt bröt ut i ett vattenkrig! Och så blöta som vi vart var nog världens syn, klänningen min vägde säkert 5 kg mer än vad den skulle och jag fick gå runt i bikini resten av kvällen då BHn vart dyblöt. En kväll full av skratt, pinsamheter och roligheter helt enkelt :D
 
Ska försöka uppdatera mycket här på bloggen under veckan. Bilder från grönan på min födelsedag lär också uppenbara sig! Men vi hörs imorgon när vi hörs. Godnatt älsklingar <3 
 
 
 

Pizza

Sitter och väntar på att gå och hämta pizza till mat. Lotta orkar inte laga mat och dom andra är hos mormor och äter fisk. Så det blir Pizza för mig, lotta och Andreas.
 
Gårdagen var underbar och det slutade med vattenkrig. Det var skit kul att få fira midsommar med Ello, min bästa vän. Jag skulle inte fira den med någon annan om jag kunde ändra det. Hon är för underbar. Det är lite svårt att skriva för mig då min vänster hand har två lindade fingrar då Andreas råkade dra mitt långifnerg bakåt när vi hade vattenkriget.
 
Jag har lite ont i huvdet och är extremt trött men det går över med lite mat och alvedon. Orkar inte skriva nåt mer just nu så ja... vet inte om det blir nåt mer bloggande idag men får se hur jag mår mot kvällen och om jag får ta av bandaget för det är så mega svårt att skriva med bara lillfingret och pek fingret på vänster handen.
 
 
 

MINA FINGRAR TRILLAR AV WHOHO

Sitter i sängen och laddar min mobil med Ello och väntar på att vi ska börja äta. Vi var i Ekeby och nu är vi hemma och väntar som sagt på maten. Kommer troligen inte uppdatera mer idag då jag kommer tillbringa dagens firande med bösta vännen och familjen och några familje vänner <3 NI FÅR HA EN UNDERBAR MIDSOMMAR! <3 -D



Glad midsommar!

Uppdateringen lär suga helgen ut! Midsommar ju!
Önskar hur som helst alla en trevlig midsommar och vi hörs !

Bellbox

Var på Gränby Centrum där Bellbox i samarbete med Social Retail Nordic och vadfanskajagheta.se stylar ens hår helt kostnadsfritt och de delar även ut helgrymma goodiebags! Dimitra ser ni på bilden!
Skynda er hit och bli midsommarfina!

Bilder

 
 
 

On the open sea!

Yooo!
Shit vad dålig jag varit på att uppdatera! Sitter just nu på en buss påväg hem från stan. Varit på stan, ätit på tacobar och sett hangover part 3 med finaste gudmor/kusin <3 filmen var helgrym och jag kommer helt klart skriva en recension om den här på bloggen! Men det gör jag imorgon, för nu blir det duscha och packa smått! Rockar mammas sovrum inatt ensam! Woooop! // E<3

Outfit of the day

OOTD
 
 
 

Business <3



Rymnde

Hej bloggen, varit lite från bloggen idag för jag mått dåligt, och för nån timme så blev jag så jävla förbannad på en person i min familj så jag packade min väska och rymnde till Ello. Så sitter i hennes säng medans hon håller på att städa ur sina lådor. Finns inte så mycket att skriva för jag har mest sovit. Ello har också tydligen sovit ganska mycket så jag är inte ensam om det. Imorogn är det onsdag och två dagar innan midsommar. Ello och jag ska dra ut snart för Ello vill inte vara inne. ELLO <3 BOTOX!
 
 

Read it.

 
 

She doesn't have My name

Hey!
Har precis lagt mig i sängen, rummet är upp och ner vänt och jag längtar veeeeeeeeeerkligen till imorgon då jag behöver clean that mess up (noot) men ska även städa lite mer än bara this mess, ska damma o sånt så det är rent! Annars då?
Var på gränby C med Anna Banana idag och lattjade runt. Blev två kassar mat och en BH som följde med hem! :) när jag väl var hemma åkte jag en sväng till pappa och fixade med lite pappersarbete sedan upptäckte jag även att jag tappat bort nyckeln till låset på mammas elcykel och därav the mess in my room! För jag är säker på att den följde med hem sist jag använde den! Blir faktiskt även att leta reda på den imorgon, och hittar jag inte den så blir det att spara pengar till ett nytt (5000:- inte illa! Dock tror jag ett billigare alternativ kanske funkar)
Den 18:e imorgon, mammas sista dag hemma. Blir väl att pga det stanna hemma under dagen och bara vara. Vi lär märka när jag vaknar imorgon och höras då också! Godnatt <3

She's not me Pt.2

 
 

Albatraoz

Sitter på terrassen och lyssnar på musik. Somnade halv 7 imorse och sov till halv 3. Tror inte jag mår så bra... Har mått illa och haft ont i ryggen i två dagar. Tog Alvedon när jag vaknade men känns inte som det har funkat. Usch.




Justin Drew Bieber

Vart ska jag börja? Jag vet inte riktigt. Den pojken, Justin Drew Bieber betyder en massor för mig och miljontals andra människor på denna planet men han är inte den Justin jag började gilla för 4 år sedan. Kan absolut inte säga att jag gillar honom mindre, nej absolut inte, men tycker han har blivit en verklighetsblind idiot som tar pengar före allt annat.  Satt nyss och kollade på ”Justin Bieber i London” och vilken skillnad det är på honom då och nu. September 2012 och Juni 2013, 9 månader senare och världen har vänt upp och ner på honom. Vad var det nu igen? ”Down to earth” ? MY ASS! Han är långt ifrån jordnära han är exakta motsatsen. 

 

Vi kan ta exempel ett, tatueringarna:

September 2012 hade han 6 tatueringar: måsen, jeshua (jesus på hebreiska), kronan, believe, jesus och ”praying hands” . Nu 9 månader senare har det ökat till 18 tatueringar på alla mest otänkbara saker. Riddare, uggla, tiger, indian, fisk osv.  Det är väl inte direkt genomtänkta tatueringar hela bunten? Speciellt inte de senaste som han gjort spontant på 3 månader. Visst tycker jag det är grymt snyggt, men det är inte ”Justin”. 

 

Exempel två är hans friska utseende:

 

Han ser inte ett dugg frisk ut nu, och med frisk menar jag inte att han ser förkyld ut eller så. Han ler inte äkta (tro mig man ser), hans ögon är svullna och ”trötta” jämt. Nu kommer folk säga ”Han knarkar ju! Vad förväntar du dig?” Och BAM en sak till, han har tagit droger, och erkänt misstaget. Dock skulle det inte förvåna mig om han börjar röka snart, måste direkt även gå i ”försvar” och säga: Som tonåring, eller ung vuxen som många säger kommer du in i en ny värld. En värld som innehåller knark, sprit och cigaretter, alla klarar inte av att hantera den världen och det är just där han hamnat, bland en massa vuxna där han helt tappat omfattningen på ålder.

 

I den världen vill man testa nytt, dels för att det är spännande och dels för att de omkring dig är äldre och du vill komma med i ”gänget” bli dendär extra vuxna och inte den alla kallar för liten eller driver runt med. Och det är inte bara Justin som gör så, det är exakt så varje tonåring gör när man hamnar bland äldre, hakar på strömmen och hoppas på det bästa och på att bli accepterad.  

 

 

Där rullade jag plötsligt iväg, men vet ni vad jag vill få fram med detta? Jag fanns där för fyra år sedan och jag finns där nu. Once a Belieber always a Belieber! Men alla är inte som jag, alla kommer inte finnas kvar där och stötta honom om han inte börjar tänka innan han gör istället för att tänka när handlingarna är gjorda. Sen så kan inte han anpassa sig efter vartenda liten käft som gapar och skriker om ditt och datt, men han kan åtminstone ha omvärlden i åtanke när han gör saker och ting.

 

Alla tar det inte lika enkelt som jag, trenden #cut4bieber, mest fåniga grejen någonsin i allas ögon men vissa tar det hårt, de tar de hårt att deras förebild och inspiration ändras i drastisk takt, de tar det så hårt för att han är något som spelar roll i deras liv och plötsligt förändras från det han var till det han är.

 

Om jag skulle få säga vad jag vill till Justin Bieber nu, i denna stund, skulle det vara:

”Lyssna på My World, och lyssna noggrant på texterna. Lyssna på vad du sa då, kolla på Never Say Never. Gå sedan fram till spegeln och kolla på dig själv och tänk till. Tänk på vad du utsätter oss för och framför allt vad du utsätter DIG SJÄLV för”

Jag skulle absolut aldrig säga detta för att pika honom, trycka ner honom eller få honom att må dåligt. Mer för att öppna upp hans ögon för verkligheten, bevisa att det inte bara handlar om hur många bilar du har, tatueringar eller hur många fester du besökt utan att det handlar om de som bryr sig om dig. Du kan köpa allt med pengar förutom en sak och det är personerna som tror på dig och bryr sig om dig. 

 

Han sa själv ”Never Say Never” och sedan ”I will never let my beliebers down” men det är just det han håller på med ”Lettig his beliebers down”

 

 

Kände att jag behövde få ur mig detta, absolut inte så att jag slutat gilla honom eller gillar honom på tok för lite. Jag älskar honom, hans musik har gett mig massor! Jag är bara rädd att han försvinner från sitt riktiga jag. Jag är rädd att han aldrig kommer kunna öppna upp sina ögon igen och komma tillbaka till jorden.  THAT’S IT.

Och någon vacker dag (imorgon) kommer jag förmodligen översätta detta till engelska och publicera det någonstans. 

 

Svar

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Ledsen
Favoritgodis: Klubbor
Är det nåt du absolut inte äter: FISK!
Kläder just nu: One Piece
Musik just nu: Summit - Skrillex ft. Ellie Goulding
Vad sa du senast: "Där uppe"
Sommarplaner: Vara med familjen och vänner, och sen jobba
Fisk eller badkruka: Badkruka
Saft eller alkohol: Alkohol

Hur många kuddar sover du med: 7
Favoritväder: Soligt
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: En sådär träbåt, mat och en tiger c:
Spelar du nåt instrument: Nope
Morgon- eller nattmänniska: Natt
Sparare eller slösare: Båda
Bästa film: Många
Tror på liv på andra planeter: Ja
Kommer du ihåg din första kärlek: Japp
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej, tror inte det
Har du några homosexuella vänner: Ja
Tror du på mirakel: Ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Vet inte vad tolerant betyder...
Ser du på kärleken som ett misstag: Ibland
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2
Bio eller promenad: Bio

Är du kittlig? Nej
Snarkar du? Nej
Stjärntecken? Skytt
Rädd för insekter? Nej
Äckligaste insekten: Tvestjärtar
Det här är jag bra på: Inget
Bästa bok? Många
Vad vill du jobba som? Vet inte
Chips, morötter eller godis? MORÖTTER!
Pizza eller hamburgare? Hamburgare
Skriver du dagbok? Nej, förutom bloggen då men det är väl ingen dagbok...
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?  Ja


Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.)  Välstädat men orkar aldrig städa.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja
Saltar du på maten? Om det behövs
Gillar du att sjunga? Ja men bra är det inte
Anser du att du är stark? Nej
Brukar du sola? Nej
Röker du? Nej
Snusar du? Nej

 
 
 

Frågor och Svar

Höger- eller vänsterhänt: Vänster
Humör just nu: Trött
Favoritgodis: Lösvikts 
Är det nåt du absolut inte äter: Blodpudding, leverpastej, fisk och lamm
Kläder just nu: Svarta byxor, linne, hoodie
Musik just nu: Can't hold back - Anton Ewald
Vad sa du senast: "Visst är det snyggt?"
Sommarplaner: Ha kul och leva livet ! 
Fisk eller badkruka: Fisk! *blub*
Saft eller alkohol: Saft

Hur många kuddar sover du med
: 3
Favoritväder: Soligt, varmt 
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Tändare, yxa, rep
Spelar du nåt instrument: Piano, gitarr
Morgon- eller nattmänniska: Natt
Sparare eller slösare: Slösare men ska bli sparare
Bästa film: Har för många, Never Say Never, Step Up 1-4, Footloose, Fast and Furious 1-6
Tror på liv på andra planeter: Nja...
Kommer du ihåg din första kärlek: Yep, min första riktiga och jobbiga kärlek..
Älskar du henne/honom fortfarande: Nja, älskar och älskar, tycker om en aning mera. 
Har du några homosexuella vänner: Ja :) 
Tror du på mirakel: JA!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Typ
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej absolut inte 
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2-3 
Bio eller promenadBeror på vem personen som följer med är

Är du kittlig?
 Nja, tre ställen på hela kroppen
Snarkar du? Nej
Stjärntecken? Kräfta
Rädd för insekter? Usch ja
Äckligaste insekten: Allt! 
Det här är jag bra på: Spela piano, prata
Bästa bok? Måste jag nämna alla? 
Vad vill du jobba som? Ingen aning
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Pizza
Skriver du dagbok? Bloggen DUUUH. 
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?  Ohja! 


Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.)  Lagom
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Usch fyfan! 
Saltar du på maten? Om det behövs
Gillar du att sjunga? Ja men bra är det inte 
Anser du att du är stark? Haha vilket skämt
Brukar du sola? Yep! 
Röker du? Nej
Snusar du? Nej

 
 

 

Trött som fan

Blev lämad med Kiki och Sofia i nån timme. Blev kaos i huset när vi försökte laga hamburgare efter kollat på skräckfilm.
Måse dessutom bädda om min säng då typ hela madrassen ligger på golvet efter vi sätt på skräckfilmen.
Är desstuom sjukt trött och har fortfaranden ont i hela kroppen så ska sova en stund och får se när jag vaknar igen.
 
Lets vända på dygnet <--- Fin Svengelska
 
 
 

Ansiktet @FMK 2013

 
 

Tränings värk

Usch har träningsvärk i ryggen, magen, benen och armarna så vill helst bara ligga i sängen hela dagen men det kan jag väl glömma. Orkar inte skriva så mycket just nu så ja... Ni får en bild på Nicklas som fick sin pannlugg uppsatt <3 - D



Is it you?

Suger verkligen att inte äga ett körkort eller bil. Måste storhandla idag (och då menar jag verkligen storhandla) och självklart säger bror ifrån i sista sekund då han kommer på att han ska till stallet med Sofia... Så sitter just nu och funderar på om jag ska ta cykeln eller bussen runt, cykel är mer motion men med buss kan jag få med mig mer ._. Jobbigt detdär!

Hursomhelst kommer min dag gå åt just handla grejer, sen märker vi vad jag hittar på. Hoppas ni får en bra dag <3

Miriam Bryant @FMK2013

 
 

Yeah

 

Just nu:

//E

Om jag kunde...

Så skulle jag ha skrivit hur jag mår just nu, men det kan jag inte så jag gör det inte.
 
 
 

Baby I'm addicted no lie, no lie

Go Kväll <3 
Känner mig lite bättre nu, har precis fixat en kopp te till mig och lyssnar på lite musik. Efter mitt tidigare inlägg pratade jag med min Bestie Dimitra och min Wifey Bella som fick mig på bättre humör. Jag och min söta brorsson var iväg till ICA en sväng för att jag inte ville vara hemma. När vi kom hem laddade vi upp med glass och jag satt framför Ebay medan han kollade på The Simpsons :) 
Ska strax börja spela The sims med honom så vi sysselsätter oss lite, kommer även rolla med folket och bara ta natten som den kommer <3 Nya bilder tagna för 5 minuter sen ;) 
 
 

Hemma

Ligger i sängen med Hiro på ena sidan och Håkan på andra sidan om mig. Två idioter på ett ställe <3
Båda två är jättegulliga!
 
Men som sagt så blev det en spontan åktur till Stockholm, vi skulle till spånga för att Lotta (Min storasyster) skulle tatuera in 06 på sin rygg och efter det drog vi tillbaka til centralen och köpte mat och satt oss på tåget hem mot Uppsala igen.
Det kändes inte som vi gjorde nåt men vi var hemma runt 6 så det blev några timmar alla fall.
 
Vet inte vad jag mer ska skriva så ni får nöja er med det här!
 
 
 
 

Some words

Inte alls på humör idag, vet inte hur mycket jag kommer orka idag men ska sätta mig vid ebay och sen framför The Sims 3 och spela lite. Älskar er läsare som kikar in dag ut och dag in oavsett vilket humör vi är på, uppskattas verkligen <3 
 
 
 

Spontan

Ni vet det kanske redan men jag gillar att vara spontan att bara säga "Nu gör vi det" och så gör jag det. Idag är det en sån dag.

Jag klädde på mig och sminkade mig på 15 min och nu sitter jag i en bil på väg till the head city!

Var i Stockholm för några veckor sedan men då var jag bara på grönan så får se vad den här dagen ger :)

Skriver troligen mer när jag kommer hem, dock vet jag inte när eller hur jag kommer hem men det fixar vi säkert. Ibland får man ta dagen som den kommer, det är det lilla spännande man får i livet ;) - D



K.I.D.S

Ni får leva med att jag inte orkar skriva nåt jättelångt inlägg.
 
 
 
 
 

I need a star to follow

Hej !
Jag sitter på bussen med mamma påväg till något läkarbesök som hon ville ha med mig på. Är ju lagom trött också.. Men hur som helst, har typ inga planer för idag, förutom detta då! Drar en stark funderare på om jag ska dra en sväng på stan, rea och allt. Dock behöver ja mina pengar till Nybro så ska dra med moder också. Jag behöver ett par nya diadem då mitt gick sönder imorse ._. Så det blir min "prio 1" idag !
Ska av nu så får höras när vi hörs :*

Same Love

 
 

NOW: MUSIC & MINECRAFT WITH MY NEPHEW

 
 

OMG!!!

 
MIRIAM BRYANT GILLADE MIN BILD OCH TOG DEN OCH LA UPP PÅ SIN INSTAGRAM SEN!!!!

Fler bilder

 

Lite bilder

 

Trött

Ligger i sängen och lyssnar på när alla andra pratar ute i köket. Jag orkar verkligen inte gå upp då det känns som min hals håller på att brinna upp och att min rygg snart ska gå av.

Jag kommer troligen ligga här ett bra tag till innan jag går upp. - D



Bara för ikväll..

Godmorgon eller något i den stilen..
Dimitra ligger bredvid mig och sussar fortfarande och jag tänkte passa på att blogga :)
Den 13:e Juni idag! Sjukt hur fort allt går
Igår var vi som ni kanske märkt på FMK och såg Miriam Bryant o Ansiktet! Sjukt bra bilder fick vi också och jag filmade allt men ljudet blev aningen dåligt. Lär klippa ihop allt till en kortare film när jag kommit hem och ladda upp här ;) ska även göra samma sak med Justins konsert, helt glömt bort att skriva om "My Bieber experience" så får ta tag i det någon dag.

Nu tänker jag ta mig upp och gå ut till de andra så ska hon få sova klart i fred <3 //Elizaveta

Genom Eld - Oskar Linnros

Det var några elver från 7:an, 8:an och 9:an (om jag inte är helt fel ute) som sjöng den låten på avslutnignen och jag bara älskar låten för texten är så underbar. Men nu ska vi sova så vi får blogga mer morgon!
Men om ni inte har nåt att göra så kan ni läsa ett inlägg Axel har skrivit (Som var läraren för 9A)
http://expedition-a.blogspot.se/2013/06/those-were-best-days-of-my-life.html
 
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Jag börjar tro att jag börjar tro att vi kan gå
 
Världens finaste tjejer ♥
 
 

Ansiktet




Fett me kärlek

Direkt från Fett me kärlek!



Fett me kärlek

Sitter i bilen påväg hem, vi har varit och spontant köpt 4 biljetter till Fett Me Kärlek. Kul Kul!

Jag, Ello, Kiki och Kikis kompis Sofia ska dit. Aldrig varit på fett me kärlek för jag har alltid tyckt det verkar tråkigt men idag kände jag för att vata spontan och Ansiktet ska uppträda så det är lite värt det!



Graduated!

Hello!
Sitter i bilen med extrapappa och extrasyster påväg till Maxi, precis vart på Dimitras avslutning, har även träffat Maggi! Världens gulligaste ju! Och som brudarna grät, och om jag ska vara ärlig blev jag också rörd, trots allt också ett kunskapsbarn i grund och botten!
Det var fint! Imorgon ska en avslutning bockas av också.
Annars så tror jag uppdateringen inte blir så mycket bättre idag !:)

Avslutning

Nu sitter jag hekt fixad och ledsen som fan. Mamma och jag ska åka 5 i 5 för vi ska lämna mormor och morfar hos min morbror för dom ska äta där fast jag blir lämnad på skolan först.

Jag gillar verkligen inte det här! Har inte heller ätit på hela dan så min mage börjar säga ifrån.

Men ja, om ca 2 och en halvtimme har jag gått ut grundskolan.



Dagens

 
 

You like a..

Buuuu! 
Sitter just nu och har precis fått naglarna målade. Ska typ packa smått, platta håret, sminka mig och klä på mig innan jag drar mot Kunskapsskolan där Dimitra ska ha sin avslutning! Kommer även få träffa Maggi vilket gör mig sjukt nervös, haha! Efter den blir det att åka hem till henne och göra gud vet vad medan hon är på restaurang :)
 
Imorgon är det Kiki & Marias avslutningar och där får lilla jag också närvara ^^ Efter det så kanske deras halvsyster Lotta kommer och det gör mig ännu mer nervös för jag har velat träffa henne länge och ja... Ni märker att när jag får träffa nya människor blir jag extremt nervös :3 
 
Annars så ska vi ha en sista grej med kyrkan på torsdag då vi ska grilla så blir kvar i Vänge tills dess :) Vi hörs! 
 
Bjuder på denna bild från Sensommar 2011 
 

Maggi ville att hag skulle blogga

Vi sitter på våran sista bg någonsin, så jävla sorligt!



Today is the day

Sista lunchen i skolan och jag kan inte äta för jag mår sp jävla illa pga att jag ör så ledsen över att vi slutar idag!

Jag vill ha somnarlov men jag vill inte lämna ks men samtidigt vill jag träffa min nya klass.
Jag vill så mycket men samtidigt vill jag inte.

Det gör ont att behöva lämna skolan som jag trivts så bra i under 3 underbara år. Men nån gång måste man säga hej då och det blir idag, men sen på kvällen ska vi ju äta på restaurang ikväll så det blir att söga hej då till mina underbara tjejer då <3 - Dimitra



Be my Nightingale †

Godkväll finaste bloggen! 
Är så himla nöjd med de nya menyerna, namnsakerna och bakgrunden. Tyckte en liten refresh behövdes och inte bara jag utan Dimitra också som tog intiativet till att fixa namnskyltarna. 
Dagen flög smått förbi men nu mot slutet så ville jag bara att den skulle skynda på att ta slut. Kan inte sätta ord på hur mycket jag räknar ner! Räknar ner till när mamma läggs in, Bella kommer, till min födelsedag, till Nybro, till när jag får träffa Dimitra igen i sommar (efter nybroresan givetvis, annars ses vi imorgon)  till när mamma skrivs ut och till när jag träffar min fina klass igen.
 
Anledningen till att min mamma skrivs in är att hon ska opereras dagen innan min födelsedag. Och nu tänker säkert många "Vilken morsa, som inte ens byter tid" men det är brådska, jag har sett hur hon påverkas och hur hon mått så jag själv sa att hon får ta det då hon fick tiden och inte boka om. Väljer dock att inte ta mer ingående på bloggen vad det handlar om, de som behöver veta vet redan eller ska få veta <3 
 
Idag gick dagen åt att plugga klart kring Raoul Wallenberg och skriva klart en läslogg på engelska till boken "The snapper", som ni redan förstått har jag sommarlov men på ITG sätts betygen efter 20/6 så denna vecka är en komplitteringsvecka eller som de väljer att kalla det "sommarskola" och eftersom jag inte hade F varning utan bara behövde rätta till lite grejer fick jag till 14/6 att göra klart det som skulle vara klart. Istället för att vänta veckan ut valde jag därför att lägga ner dagen på detta istället och gjorde klart allt idag (igår) 
 
Ska strax bädda ner mig i sängen, borsta tänderna, fläta håret och föra över en låt innan jag lägger mig, imorgon väntar Dimitras avslutning och dagen därpå även Kiki och Marias. 

Förresten har jag förälskat mig i Demi Lovatos album "DEMI" Top tre favoriterna är :
1. Nightingale 2. Really Don't care 3. Neon Lights 
Aldrig annars gillat henne men, jag fäste mig vid dessa. Precis som jag fäst mig vid Håkan Hellströms musik ända sedan han släppte "Det kommer aldrig vara över för mig". Men hur som helst... Jag är dötrött.. Puss älskar er<3 
 
 

Fingrar

En liten fundering såhär på natten.
Satt och lyssnade på en låt och då kolalde jag på mina fingrar, jag har långa och smala fingrar.
Det är väl snyggt eller nåt, men jag har fått ett komplex över ett av mina fingrar och det är mitt ringfinger på högerhanden som Ello lyckades bryta.
 
Det har blivit helt vridet och man ser att hela toppen är vriden åt vänster och det är så himla mega fult. För då mina fingrar är ganska smala så ser man det så sjukt tydligt och så har jag nästan alltid ont i det och så kan det vara i några månader upp till ett helt år.
Skulle helst bara kapa av det för det är så extremt fult.
 
Så hemskt och så har jag inte heller fått tillbaka hela böjheten eller vad fan man ska kallan det och om jag försöker böja på fingret så blir det blått och gör skit mega ont :c
Gammal bild
 
 

Kommer sakna mina underbara tjejer!

Slutade som sagt 10 över 12 och då drog jag och mina kompisar (Anna,Lisa,Malin,Maggi,Livia och Amanda) in till stan och gick in några butiker och fånade oss lite.
 
Jag skulle egentligen spara mina pengar men jag blev förälskad i två bandeau topar som jag bara behövde köpa...
det var uk flaggan på en av dom så jag brydde mig inte så mycket om vad dom kostade jag bara köpte dom...
Tror dom kostade 69 eller 79 inne på New yorker!
 
Och imorgon efter avslutningen så ska jag och tjejerna gå och äta på resturang som en sista sak tillsammans ♥
Kommer sakna dom så sjukt mega mycket!
 
Världens underabraste Maggi dansar inne på New yorker ♥
Amanda, Maggi och Jag hitta snyggis hattar inne på H&M
Maggi och jag hittade några snygga kespar också, jag hade förstort huvud för kepsen så den sitter helt cp på bilden!
Bandeau toparna som jag köpte.

🚗

New Yorker är en farlig butik om du ska spara pengar!

Näst sista dagen

Sitter i skolan och schemat är ganska chill.

9.30 - 11.30 Film
12.00 - 12.20 Slut

Så sjukt deprimerat! Tänker inte skriva mer!

2 dagar

Ni borde verkligen vara så exmtret utråkad och irriterad på dom här inläggen nu men jag måste verkligen få skriva av mig istället för att ställa mig och skrika rakt ut.
 
JAG SLUTAR FUCKING 9:AN OM 2 DAGAR!
 
När jag vaknade så klev jag upp gick ut i köket där alla satt, sa det och gick och la mig igen.
Nu börjar jag bli ledsen istället!
Jag vill inte lämna alla mina vänner och alla underbara lärare!
Jag har aldrig haft så bra lärare förut och det kommer kännas så konstigt att jag kommer inte komma till skolan efter sommaren och träffa Tina, Axel och alla andra.
Och jag som har så mega svårt att träffa ny människor hatar verkligen det här!
 
Men det gick bra förra gången så jag får väl bara hoppas på att det går bra den här gången också!
Det värsta är nog att jag inte känner nån som kommer gå i min andra klass och det var samma sak när jag började på KS.
Det skulle vara så annorlunda om jag kända åtminstone 1 person i min nya klass för då skulle jag känna mig säker, men nu är det helt random personer som jag kommer spendera 3 år med...
Jag vill inte, nu vill jag inte vara med i leke längre men samtidigt vill jag.
Jag har så stora problem och jag hatar verkligen den här känslan.
Men det är väl bara jag.
 

VINN ETT GRYMT HALSBAND PÅ KEELA.SE

 
Klicka på bilden för att komma till KEELAs tävling och var med du också! 

Gränby

Mamma väckte mig, har dock ingen aning när och sa att alla skulle åka till gränby så det var bara att vakna till liv och klä på mig och gå ut i spöregnet och åka till gränby.
Köpte en tröja inne på H&M, jag blev förälskad i vad det stod på tröja för det är typ så jag känner med alla personer jag träffar, dock ser den super mega stor ut för jag bara tog en storlek och det lyckades bli L men vem bryr sig.
Kommer dock inte ihåg va den kostade men det var typ 100 kr!
 

ME, WEIRD? BITCH, I'M LIMITED EDITION.

och med denna rubrik säger jag godmorgon :)
Jag har precis satt igång "This is England" och blir nog att kolla på den! Det regnar utanför så är hur mysigt som helst. Dessutom njuter jag av den brittiska dialekten i filmen. Dock så åskade det till ordentligt nyss och jag kastade mig ner från sängen och lyckades med en faceplant ._. Jag har alltid tyckt att det är läskigt när det dundrar till men även mysigt. Idag var väl det inte riktigt mysigt men nu är jag i alla fall beredd på att det mullrar idag (: Ska hur som helst ta mig upp nu, äta fixa mig och fortsätta glo på filmen innan jag sätter igång med allt plugg :) PUSS

MY LAIDIENUTS!

Tjäääänaa! 
Typ precis nyss har man äntligen planerat klart allt ! Så smooooort det går nu alltså! Har dock inte pluggat ett piss idag... PLUGGA DIN IDIOT! (jag skriver det på bloggen för jag brukar läsa min egna blogg..) Inte alls forever alone, nejnej. Självklart märks det att jag är dödstrött nu. Ska typ bara borsta håret och fläta det sen lägger jag mig och glor på tvn, kanske borde sätta igång den också då..? Ja låter som en bra idé! 
 
Hursomhelst får jag säga godnatt innan jag skriver något olämpligt PUSS <3

Säsong 3

Och jag är klar med säsong 3 av supernatural!
Tog 1 dag, 16 avsnitt, enkelt! MEN VAD FAN VAR DET DÄR FÖR SLUT! SÅN JÄVLA TUR ATT JAG KAN KOLLA PÅ FÖRSTA AVSNITTET I SÄSONG 4 PÅ EN GÅNG!
 
Känns lite som att varje ledig stund under mitt sommar lov kommer jag droga Supernatural och när jag väl kommer till sista avsnittet av säsong 8 så kommer jag gråta för jag behöver vänta till i höst för att få se resten.
Älskar verkligen den här serien (även fast den kan vara lite idiotisk och förjävlig ibland)

Prinsessan Madeleine och Chris

Suttit och kollat på Prinsessan Madeleine och Chris bröllop.
Dom var jättegullig tillsammans och det var väl ett fint bröllop.
Madeleines klännign var finar än Victorias var när hon gifte sig men idag var Victorias klänning finare än Madeleines bröllopsklänning!
Jag vet inte vad jag ska göra nu men det blir troligen att fortsätta kolla på supernatural (chockade!)
 

Sleep all day!

Usch vad mysigt att sova! 
Somnade vid 2 och vaknade vid 12! Sov ut ordentligt idag :)  Har fått naglarna målade och tänkte passa på att blogga. Jag ska inte göra alls mycket idag. Huset är fullt av skrik och panik (barn med andra ord) så blir lite kvalletid med dem! Sen ska jag väl även göra en komplett inköpslista på det som behövs till när Bella kommer hit! Har även planer på att kolla på "This is England" såg den någongång för två år sen men nu har Nudelkid spammat tumblr med gifs därifrån så blev sugen att se den igen :) 
Jag vet inte hurvida jag kommer blogga idag men jag kikar väl in när jag har tid :) 
En halvt creepy bild på mig 

Sjuk

Fy fan säger jag bara!
 
Min underbara storasyster har lyckat smitta mig så jag låg helt död i sängen idag när jag vaknade runt 10 och jag hade så ont i huvudet så jag bara gick upp, gick på toa och gick och la mig igen och somna om.
Jag har ont i huvudet, är hänging och har sjukt ont i halsen och Maria tappade rösten i tisdags (?) och har fortfarande inte fått tillbaka den helt så om hon har gjort så min röst försvinner 3 dagar innan avslutningen så kommer jag död henne.
 
Så idag blir det bara att hålla käften och kolla på supernatural, får se om jag orkar jobba med mitt lilla hemliga projekt!
 

Get away!

Jocke och Anders åker redan imorgon, så jävla tråkigt!
Nu kan den 26 skynda sig som fan så jag får träffa honom igen!
 
Jocke frågade också när jag skulle komma upp till dom och jag blev så jävla sugen på att bara åka med dom imorgon och stanna på min favoritplats i typ 2 veckor och bara glömma allt skit här i Uppsala!
 
Men blir nån gång under sommarlovet som jag drar upp, jag saknar stället så jävla mega mycket och jag saknar dom underbara personerna också!
Alla är så mycket trevligare där uppe och jag känner mig som hemma där upp!
 
Det är lätt ett ställe som jag skulle kunna flytta till nu!
Jag funderade faktiskt en stund på att söka till ett gymnasium där uppe så jag skulle få slippa Uppsala och få tillbringa 3 år med världens underbaraste syslingar!
 
Jag vet inte om jag har skrivit om henne förut men Jockes dotter Ida och jag är verkligen kopier av varandra när det kommer till personlighet och humor och allt sånt där, och när vi var små var vi kopier av varandra i utseendet också.
Det roliga/läskiga med oss är om nån av oss gör illa oss så gör den andra det också ganska snabbt efter.
 
T.ex när Ello bröt mitt finger, ca två veckor efter bröt Ida sin tumme så hon behövde operera den.
Hon är en av dom personera som jag kan prata med allt om och hon förstår mig så sjukt bra!
Ello och Maggi förstår mig också men med Ida är det som att hon själv upplevt exakt samma sak och då hon är så sjukt lik mig i humör och bettende så blir det så mycket enklare att förstå varanda.
 
Jag har inte träffat henne på snart 1 år så jag börjar få lite panik över att jag sakner henne så sjukt jävla mycket!
 

Well hello c:

Sitter i köket och mumsar på chocklad doppade Jordgubbar med storasyrran <3
Har hållit på med mitt lilla hemliga projekt hela dan och jag vill bara att det ska bli klart på nu så jag får se det slutliga resulatet!
Det kommer bli så awesome :DD
Så ska fortsätta med den och forsätta kolla på Supernatural!
Bara kollat på Supernatural hela dan medans jag hållit på med projektet och är redan på avsnitt 6 på säsong 3 så bara 10 avsnitt kvar! :D
 
Det här blev inget långt inlägg men vem bryr sig <3
 

Sleepy!

Är otroligt trött! 
Har fixat och donat med min faders ny Samsung Galaxy S4 och kan redan nu säga att Samsung inte är min grej.. Massa onödiga grejer och sånt :c Hade panik ett tag då jag ändrat till negativa färger på något skumt sätt och inte kunde ändra tillbaka på 1 1/2 timme för jag inte hittade skiten :S Men nu har jag iaf lyckats någulunda och han får tillbaka den imorgon. Har även hjälpt att skriva ett brev på engelska (översatt från ryska)
Så jävla nervös över att det är fel, haha! Kom även nyss på att jag måste komplettera historia och engelska innan 14:e så blir väl att göra det imorgon! Måste få det gjort!
Även bara 15 dagar tills Bella är här! Längtar sjukt mycket! Och om sjutton dagar fyller jag 17, knaaaas! :3
Bloggar imorgon eller något, puss ;*
 

Hemlig

God morgon! Jag har varit vaken sedna 10 så jag har fått sova runt 4-5 timmar men jag är pigg alla fall :)

Varit och handlat med mamma och då har jag köpt på saker som ni kommer se på bilden nedan för men jag tänker inte säga vad det för nåt ;)

Ni får ha en trevlig (varm) dag så får vi se om jag skriver nåt mer idag // Dimitra



Depeche Mode

Godmorgon!
Har precis varit upp och bokat två biljetter till Depeche modes spelning i Globen den 27/6. Blev två i sektion A19 så är väl nöjd. Dessa biljetter skall min vackra gudmor Alicia få i födelsedags present (hon fyller tre dagar efter mig!) Jag själv lyssnar också på dem men inte såpass att jag ville gå på konserten, dessutom kommer Bella vara här då så.
Ska väl försöka ta mig upp och fixa mig lite, ska på restaurang med Alicia idag för att fira min avslutning :D sedan plockar vi även ut biljetterna men det vet hon inte om ännu!
Sen fyller ju min egna lilla "St.Jimmy" år, nämligen Emma! Hon blir byxmyndig och skulle jag ha möjligheten skulle jag träffa henne idag men icke sa Nicke! Hoppas alla våra läsare får en bra dag så hörs vi väl senare <3

IM SO DONE WITH THIS!

ASSÅ JAG ORKAR I MITT LIV!!!!
VAD TÄNKTE JAG NÄR JAG SKREV ATT JAG SKULLE SETT KLART SÄSONG 2 INNAN MÅNDAG! GE MIG EN FUCKING SÖMLÖS NATT OCH DET ÄR KLART OCH JAG ORKAR VERKLIGEN INTE SISTA AVSNITTET PÅ SÄSONG TVÅ!!
 
FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN
 
*Ta ett djupt andetag och räkna till 10*
 
Jag borde verkligen sova...
Alla som kommer läsa det här när ni vaknar kommer tro att jag har flippat totalt men det här såhär jag blir när jag inte sover på natten och ser sista avsnittet på en säsong av en serie jag älskar...
Jag kommer troligen ha sätt klart hela säsong 3 innan måndag då det bara är 16 avsnitt och sen får jag äntligen se Misha som börjar spela Castiel i säsong 4 :D
 
Men jag borde verkligen sova men jag vill inte för jag vill fortsätta kolla men jag kommer vara mega super trött då!
Orkar verkligen inte att jag redan har lyckats vända på dygnet och jag har inte ens fått sommarlov än, jag är så perfekt! :c
 

JOCKE IS IN THE HOUSE!

Som ni kan läsa i rubriken så är Jocke här, Jocke är mammas kusin alltså min morfars brors barn.
Jocke är helt underbar och är en av dom roligaste och härligaste släktingarna jag har!
Man blir alltid glad i hans närhet pga av hans skämt och kommentarer!
Han och hans kompis är här för att dom ska till Stcc som är en stor rally tävling som pågår mellan den 7 och 8 juni som dom är bara här tills på söndag men Jocke kommer tillbaka redan de 26 så behöver inte vänta så jäkligt länge på att få träffa honom igen!
Dom ska upp kl.7 imorgon/idag för att vara i stockholm (Solvalla) klockan 9 för att kolla på alla bilar innan allting börjar 9.30.
Dock kommer jag ligga och sova när dom åker så jag får träffa dom igen runt halv 9 på kvällen imorogn/idag.
Lite tråkigt att jag inte kommer se så mycket av dom men som sagt så behöver jag inte vänta så länge innan Jocke kommer tillbaka.
 
Men jag borde egentligen redan sova nu men jag funderar på att kolla på ett till supernatural avsnitt, jag klarade mig helt okej igår!
Det var ett ganska läskigt avsnitt (i mina ögon) så låg och höll om min isbjörn (som fortfarande inte fått nåt namn) hela avsnittet igenom.
Men tror jag klarar att se ett till avsnitt, vill bli klar med hela säsong 2 innan måndag och då har jag bara 3 avsnitt kvar med det som jag ska kolla på nu!
Bara supernatural fans förstår bilden. ♥
 

Önskelista

Eftersom jag fyller år snart så tänkte jag lägga ut en önskelista här på bloggen bara för att :) 

Im sad.



Nationaldagen

Tjeeena!
Väcktes 4:30 imorse av en unge som har problem med att sova om nätterna. Rymde till mammas rum och somnade om vid 5. Vaknade 10:30 och smet tillbaka till mitt rum där jag fortfarande ligger kvar. Termometern visar på 23 grader i skuggan! Funderar på att lägga mig ute på balkongen och sola eller något! Ska strax kliva upp och äta något, tvätta håret och klä på mig sen får vi se <3

Sleep time.

Kanske dax att sova lite, jag är inte speciellt trött men imorgon ska jag dra in till stan för att köpa lite saker, en födelsedags preset ska jag alla fall se till att få med mig hem då Ello fyller år den 25 och jag har bestämt mig för att inte åka med till Gröna Lund av personliga skäl. Ska se till att göra en stor överrasknings födesledags fest efter hon fyllt år. Men får se hur det blir, månaden har ju precis börjat!
 
Som sagt funderar jag på och sova men jag funderar på att kollat klart på hela säsong två av supernatural, lite deppigt att jag inte hunnit längre men skolan har tagit så jävla mycket tid så jag hoppas att jag hinner kolla klart på alla säsonger under sommare. Säsong 8 hade ju Säsongsavslut den 15 maj i år och säsong 9 börjar till hösten så ska försöka se ikapp innan säsong 9 börjar!
Det är inte så många avsnitt, alla har mellan 22 och 23 avsnitt (dock har säsong 3 bara 16 avsnitt) så det kommer gå ganska snabbt.
 
Men jag är så mega lätt rädd så jag vet inte om jag borde se den nu på natten...
Jag har så stora problem!
Och det är också en sån här serie där man inte bara kan sätta på den i bakgruden utan man måste kolla och komma ihåg saker för det händer så mycket i ett avsnitt!
Jag lära mig att inte vara så lätt skrämd!
 

STUDENTER 2013

Ni såg förmodligen i Dimitras vad som vi har gjort idag. Har gjort det och även vrit en sväng till Gränby C där jag inhandlade en fotlänk (heter det så?) och en tshirt. Fick även med mig ett block från Lagerhaus :) 
Nu ska jag utföra lite ärenden med mina fina mammor :P Sedan ska jag väl bara rolla med alla möjliga! Är astrött efter idag! Ska även boka mina biljetter till Kalmar och sånt :) <3 Vi hörs väl imorgon? Sup inte för mycket med era studenter ;) 

För vi har tagit student, fy fan va vi är bra.

Äntligen hemma!
Skulle vara i stadsparken vid 10 med klassen och den andra 9:an och sen fick vi dra runt halv 12/halv 1 kommer inte ihåg. Men lyckades tvinga dit Ello så vi två, Lisa, Anna och Livia gick en stund på stan tills klockan blev 13.40 för då skulle Ello till tandläkaren så vi gick dit och vi så jättemånga studentflak som åkte förbi och vi skrek och hade kul med dom!
Verkligen stort grattis till alla som tar studenten idag!
Sen efter tandläkaren så kollade vi på fler flak, träffade John som tog student så han fick kramar innan vi drog och träffade Ellos kusin och åkte till Ikea.
 
Är jättetrött och har jätteont i fötterna så ska äta lite middag och sen ska jag sova för nu är det lång helg! <3
Och nästa vecka slutar man 9:an!!!!!!!! JAG SLUTAR FUCKING 9:AN!!!!
 

Done del 1

Bilder säger mer än tusen ord

Done del 2

Bilder säger mer än tusen ord
 

Herre jävlar!

Såg ni Ellos inlägg här nedanför?!?! Herrejävlar! 76 dagar!! DET ÄR 76 DAGAR INNAN JAG BÖRJAR FUCKING GYMNASIET OCH JAG HAR INTE ENS GÅTT UT 9:AN ÄN D'''''': *SITTER I ETT HÖRN OCH GRÅTER*
JAG ÄR SÅ MEGA SUPER DUPER MEGA RÄDD! JAG LOVER ATT JAG KOMMER RAMLA MITT FRAMFÖR ENTREN OCH TYP SKRAPA UPP HALVA ANSIKTET!
 
Och nu ska jag ta ett djupt andetag och sluta skriva med caps...
Ni har troligen redan fattat att jag är extrem nervös.
Men nu är det Oliver och gänget på Disney så ska se på det och försöka städa av mitt skriv bord och fixa min garderob...
Tar en före och efter bild så kommer ni fatta vad jag menar med att det är ganska akut att städa just nu...
Och så får ni också en blick hur jag verkligen inte bryr mig om hur det ser ut i mitt rum, och att jag inte är så bra på att hålla det städat...
 
Ni får två bilder från när jag var bebis, På första bilden ligget jag i sängen med min storasyster.

Schools out!

Och så hade man sommarlov!
Jag fick ta emot priset för vår klass som vann hela skiten igår. Åt tårta med klassen, bullar och saft fick vi också! Varit tårögd hela dagen men klarat mig utan riktiga tårar trots allt bara 78 dagar tills vi ses igen, däremot ska jag tillbaka med Dimitra om 76 då hon ska börja!

Längesen - Petter ft. Veronica Maggio

En låt som har haft en stor betydelse för mig och en låt som jag inte klarat av att lyssnat på i 2 år.

I'll be up in the air

Godmorgon! :) 
Jag har precis gjort mig redo för min sista skoldag. Lite synd att allt gått så fort men jag är skitglad! Hann med allt jag skulle igår och lite mer! Valde även att bära den klänning jag hade på min bal förra året :P Det var faktiskt exakt ett år sedan vi hade vår bal (skiljer någon dag) så idag bärs klänningen även första gången efter det :) Nu ska jag skynda mig lite och röra mig mot bussen, men här är i alla fall några smått knasiga bilder på moi idag ! :)<3 

Magdalena

Som ni redan vet så betyder Ello sjukt mega mycket för mig, men ni kanske också redan vet att det finns 1 till person som jag bryr mig lika mycket om som inte är min familj. Och det är Magdalena.
 
Magdalena aka Maggi.
Maggi började i samma klass som mig i höstterminen i 7:an.
När jag första gången träffade henne hade jag ingen aning om att hon, den där blyga tjejen som stod med rektorn skulle betyda så mycket för mig nu.
 
Det finns egentligen inte ord som kan beskriva Maggi för hon är verkligen en egen person. Hon kör sitt eget race och när det blir lite svårt i livet så sätter hon sig ner en stund, får en panik attack och sen reser hon sig upp och löser problemt.
Hon har verkligen blivit en insperation för mig, hon vet nästan varje gång vad hon ska säga när jag har problem, det är som att hon redan visste vad som skulle hända innan allt händer och redan kommit på ett skit bra svar som fixar allt.
Hon kan få mig att lugna ner mig bara på några sekunder över ett sms.
 
Hon kan alltid få mig att skratta även fast jag är så ledsen så jag bara vill lägga mig på golvet och ruttna.
Hon blev årets solstråle på 9:ornas bal och det är verkligen nåt hon förkännar för hon är verkligen som en sol, alla fall min sol!
Hon lyser hela tiden även fast det är mörkt och då lyser hon extra starkt!
 
Hon har sagt hur många gånger som helst att jag borde tycka att hon är helt konstig och knäpp, men jag svarar varje gång att det är det som jag gillar med dig.
För utan dom där idiotiska frågorna och dom knäppa kommentarerna så skulle hon inte vara Maggi.
Hon kommer med dom frågor som man alltid tänker på men aldrig vågar fråga.
 
Hon är en sån stark tjej som verkligen kämpar för att få andra att må bra, hon är verkligen en person som jag ser upp till och jag vet att när hon blir äldre så kommer hon göra nåt stort och jag är så glad att jag får dela så många stunder med henne som jag får och jag hoppas att även nu när vi börjar på olika skoler att det kommer bli så sjukt många år till med varandra!
 
Jag älskar dig Maggi (och förlåt för dom här bilderna ;)<3)

Blyg

Nu är det verkligen seriöst!
Ello var som sagt här och då börjar vi snacka om att jag snart börjar på samma skola som henne.
Och jag känner redan nu hur jag troligen kommer gå runt med axlarna vid öronen och bara vara tyst och kolla ner i marken, det är vad jag normalt gör när jag är nervös och träffar nya människor.
 
Det är jättejobbigt för sen när jag blir bekväm med nån/några så blir jag ganska galen.
Jag gör bort mig så extremt mycket och är värsta idioten!
Men dock gillar jag att jag är ganska spontan och testar saker även fast folk säger åt mig att inte göra det eller att det troligen inte kommer funka.
 
"Om jag inte sett det själv så funkar det"
 

Och det kan tillochmed Ello bevisa eller vad man säger.
Ni vet när jag lekte herren på teppan med högklackat?
Precis innan jag gjorde det så sa Ello till mig att jag kanske inte borde göra det.
Men jag gjorde det.
 
Och idag försökte jag färga vit choklad med gul karamell färg...
Det måste varit en av mina dummaste ider jag nånsin fått, det blev typ potatis mos men det smakade fortfarande vit chocklad...
Jag vet inte vad jag tänkt med, tror inte jag tänkte alls.
Men vem bryr sig det var kul och nu vet jag också att man inte kan göra det ^^"
 
Men back to the subject eller vad man säger jag är så himla apnervös över att behöva träffa nya personer som kommer tro att jag är helt mindefuck för jag är så konstig :c
Dock kan jag alltid byta skola om jag inte trivs men jag håller både fingrar och tår att jag kommer trivas!
 
Jag är lite konstig men jag är alla fall mig själv c:

Friluftsdag

Haft friluftsdag hela dagen. Precis svängt förbi hemma, snabbdusch, byte av kläder och vidare till Dimitra :) Imorgon är det skolavslutning vilket innebär att jag ska ha hunnit baka 2 tårtor och lämnat in en Essä innan dagens slut ! Men det är ändå nice att få sommarlov redan imorgon! :D 
Säger hejdå sålänge med denna smexiga bild på mig och Bestie från i Lördags <3 

skit

mår som sagt skit dåligt så ska sova lite och sen får vi se om jag får i mig nått att äta innan middagen. Nu är det bara Maria och jag hemma. - Dimitra

Jag vet inte längre.

 Jag borde egentligen inte skriva nåt alls. Jag skulle kunna skriva hur jag egentligen mår eller så kan jag bara dra en stor fet jävla lögn och säga att hela min värld är perfekt just nu.
Men jag tror jag kör på hur jag egentligen mår, och för att vara jävligt klar och tydlig så skriver nu innan jag skriver hela jävla skiten ATT DET HÄR INLÄGGET ÄR OM HUR JAG MÅR OCH HANDLAR INTE OM NÅN JÄVLA PERSON BUT IF THE SHOE FIT, YOU'RE WELCOME!
 

Alla ni som läsar har ingen aning vad som hände den här helgen och jag tänker inte heller gå in på vad som hände men allt som har hänt har fått mig att tappa allt. Lusten att göra nåt alls, jag vill bara ligga i min säng och bara ligga där. Inte prata med nån, inte äta, inte lyssna på nåt. Bara ligga i min säng på rygg och stirra upp i taket med släcka lampor och med TV:n avstängd. Tack vare att jag blev ganska förbannad igår och sen besviken och ledsen så blev det som en extra stress som jag verkligen inte behöver just nu som har fått mig att som sagt tappa all lust. Det är inte bra just nu när det är dom 2 sista dagarna jag kan göra nåt i skolan. Imorgon har jag 2 prov, ett nationella och ett musik prov och jag har inte ens tränat på musik provet för jag har redan gett upp.
 
Jag orkar inte bry mig om jag får F eller om jag kan lyckas att få ett C, jag orkar inte bry mig att jag slutar grundskolan och börjar gymnasiet och en sak jag verkligen inte orkar bry mig om just nu är Ellos födelsedag. Jag vet inte om jag ens orkar fira den och det vet hon redan, det är nåt som jag kommer ta dom här 23 dagarna att tänka på. Och på allt det här så ska mormor och morfars katt som har levt sedan jag föddes bli avlivad för han börjar ta sina sista andetag och mormor och morfar vill inte att han ska lida, och det inte var så länge sen som min råtta dog så blir det ännu ett tom rum som aldrig kommer bli fyllt igen.
Jag vet inte längre vad jag ska göra. Vill bara härifrån just nu! Jag vill bara åka långt bort och skita i allt som händer här. Önska jag kunde göra om mitt gymnasie val och välja en skola i Östersund och flytta dit i 3 år. Mitt liv skulle bli så mycket enklare.
Ibland önskar jag att folk kunde inse vilka jävla idioter dom är inte bara ge fan i att sparka på personer som redan ligger ner.
 
Men nu ska jag slippa all smärta (alla fall en liten stund) och gå och lägga mig och försöka klara mig dom här två dagarna, på Onsdag ska vi ha nån äcklig jävla sak att alla 9:or,8:or och 7:or ska ha nån jävla aktivitets dag funder starkt på att skita i den, för jag hatar alla personer på min skola (förutom mina 8 vänner) och betygen sätts på tisdag så har ingen jävla anledning att ens försöka vara glad på onsdagen. Så tror jag kommer skita it och bara ligga hemma i sängen och inte göra nåt alls.
Just nu känns det som alla mina lyckopiller är borta. Min halv syster pojkvän hatar jag så vill inte prata med henne, känner inte alls för att prata med Ello, Maggi kommer jag träffa imorgon så vill inte prata med henne heller, kan inte prata med nån i min familj. Wow, det är verkligen håll allt inom dig och hoppas allt försvinner.
Dimitra

The most human color blue<3

Hej!
Uppdateringen har varit jäkligt låg idag. Såg i alla fall att Dimitra uppdaterat. Åkte därifrån vid sju, kom hem runt 8 och har i princip sedan dess suttit i badet. Klev upp för tio minuter sedan och förbereder inför imorgon då vi ska ha idrottsdag med skolan! Efteråt ska jag förmodligen åka till Dimitra och bli bjuden på tre rätters middag, nice detdär alltså! <3 sedan ska jag även köpa mitt sommarlovskort, vilket är ett busskort som gäller hela sommaren dygnet runt till stadsbussar, regionsbussar och upptåg ! Det är nice det med :D säger godnatt med detta inlägg så hörs vi under morgondagen<3

Beauty and The Geek Australia

Både jag och Ello sitter och kollar på Beauty and The Geek Australia season 3.
Vi har verkligen bara tagit det lungt idag och slappat och kollat på tv. Senare ska vi gå till mormor och morfar och äta Tacos innan Ello åker hem, dock kommer hon tillbaka imorogn då det bara kommer vara jag och min storasyter hemma för mamma och min lillasyster ska åka till grönan med min lillasyster klass så jag har planerat att jag ska laga en 3 rättersmiddag till oss 3 :)
Så vi får se hur det kommer gå, troligen kommer det gå ganska bra jag vet hur man lagar sakerna jag ska ha c:
Men nu ska jag ta min mobil laddare och gå ut och sätta mig vid Ello och Maria igen :) <3
 
Bild från igår när vi var klara med att fota bilderna till headern :)
 

Jun. 01, 2013

Foto time

Nu ska jag fixa Ello om hon kan lugna ner sig lite, all kaffe hon drack idag börjar slå in så hon börjar flippa ganska mycket!
Men sen efter vi har fotat så ska vi spela lite just dance tror jag eller nåt. Vi får se vart dagen leder oss!



Justin Biebers residence in Calabasas, California

Första juni! 
Vaknade nyligen med Dimitra och hon duschade nyss. Fick precs en varsin smoothie och kollar på Phinias och Ferb! 
Ska förmodligen sola, bada och fota idag. Inte så värst mycket händer egentligen denna helg, vi märker vart den tar oss! 
Kram 

Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!

r>