Sleep time.

Kanske dax att sova lite, jag är inte speciellt trött men imorgon ska jag dra in till stan för att köpa lite saker, en födelsedags preset ska jag alla fall se till att få med mig hem då Ello fyller år den 25 och jag har bestämt mig för att inte åka med till Gröna Lund av personliga skäl. Ska se till att göra en stor överrasknings födesledags fest efter hon fyllt år. Men får se hur det blir, månaden har ju precis börjat!
 
Som sagt funderar jag på och sova men jag funderar på att kollat klart på hela säsong två av supernatural, lite deppigt att jag inte hunnit längre men skolan har tagit så jävla mycket tid så jag hoppas att jag hinner kolla klart på alla säsonger under sommare. Säsong 8 hade ju Säsongsavslut den 15 maj i år och säsong 9 börjar till hösten så ska försöka se ikapp innan säsong 9 börjar!
Det är inte så många avsnitt, alla har mellan 22 och 23 avsnitt (dock har säsong 3 bara 16 avsnitt) så det kommer gå ganska snabbt.
 
Men jag är så mega lätt rädd så jag vet inte om jag borde se den nu på natten...
Jag har så stora problem!
Och det är också en sån här serie där man inte bara kan sätta på den i bakgruden utan man måste kolla och komma ihåg saker för det händer så mycket i ett avsnitt!
Jag lära mig att inte vara så lätt skrämd!
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!