MMXIII

 

GOTT NYTT ÅT KÄRA BLOGGLÄSARE

Sitter på mobilen och skriver det här. Har inte suttit vid datorn alls idag och kommer inte göra det häller. När som helst kommer våra "gäster", Marias bästa vän Linn och Momo och Mofa kommer. Då börjar vår traditionella 3 rätters nyårsmiddag.

Till förrätt är det skagenröra och lax toast.
Till varmrätt så är det oxfilé med potatis chips och bea sås eller rödvinsås.
Sist till efterrätt är det chockladpuddig som gäller!

Och såklart är allt hemma laget, pappa har gjort egen skagenröra som är gudomlig! Men hoppas verkligen ni har en underbar kväll och hoppas ni får en bra start på året! Själv så skulle jag helst  vilja ha min kille här så jag kunde få en underbar start på året men han är inte här så då får jag klara mig utan honom, träffar honom nästa vecka istället!!

Vi ses 2014!! :*



-D

31 december 2013

Hej bloggisen! 
Nu var vi här igen då! Inatt är vi påväg in i bloggens tredje år! Hur sjukt?! Jag är riktigt pepp på det nya året! Kommer att hända så sjukt mycket kul! Kommer faktiskt ett inlägg om årets planer snart ;) Igår somnade jag precis efter att jag postat inlägget om att jag har feber, jag vaknade för en halvtimme sedan så alltså sov jag i 15 timmar! Tror jag var trött sen natten innan och på det är sjuk vilket resulterade i detta. Jag har tappat rösten och känner mig helt dålig men det ska inte få sabba min nyårsafton!
 
 Jag kommer även publicera en Spotify-lista med musik som alltid kommer vara "2013" för mig! Vet inte när det blir då det är massor som ska göras idag! Ska strax klä på mig och gå till solariumet för att få min sista färg ! Sen blir det inget solarium fram till 2015! Som en liten utmaning ;) När jag är hemma sen ska jag platta och sedan locka håret! Efter det ska jag nog hjälpa mamma med all mat, även fast vi bara blir familjen i år så har vi så sjuuuukt mycket mat! Räcker i flera dagar framåt! Och sist men inteminst publicera nya designen! Som en liten tradition varje år ju! Måste även ta årets sista bild, precis som alltid! 
 
Vi hörs senare bloggen <3 
Bild på mig från juldagen <3 
 
 
 

Shopping

Ello la upp det hon köpte när vi shoppade så tycker jag också borde göra det eller vad säger ni? Köpte inte alls så mycket!
 
Träning thights från Stadium
Lika dan prickig skjorta som Ello köpte från Gina Trico
En till skjorta från Gina Trico
Mjukishoodie från Cubus
All in one hair Treatment som luktar kokosnöt från Bellbox
Färgbomb från Bellbox (Dock råkade jag köpa fel, jag ska ha 600 så mamma var inne och böt idag till den så jag har 600 istället för 500!!)
Leave- In Conditioner från Bellbox
Mamma köpte också OBH NORDICA Artist Wave Maker till mig som är köpt på Siba!
 
 

These four walls and me

Jag kommer förmodligen inte blogga mer idag då jag har feber och är sjuk. Bloggar imorgon 
~E

Mellandags shopping!

Okej! Jag har slösat typish massor av pengar på kläder senaste veckan. Har dock inte fotat allt, kan inte göra det heller då massor är i tvätten. Men här kommer det jag köpte när jag shoppade med Dimitra och två grejer jag köpte idag! 
Linne med döskalle på ryggen, Vero Moda 
Mjukishoodie, Cubus
 TIGI Bed Head Colour Goddess, Bellbox
 Glittrig Kjol, Gina Tricot
Tröja med genomskinliga ärmar och en v-ringning, Gina Tricot
Prickig Skjorta, Gina Tricot
Örhängen, Glitter (har sånna svarta och silver och nästan likadana gröna!)
 
Och sen kommer dagens shopping fotad med min iPhone.. Helt fucked up kvalité!
Tröja, Vero Moda
Sweatshirt, Vero Moda
 

Herregud

Hahah, Ello och jag har ju lovat att det kommer en ny design imorgon och vi hade för flera timmar sedan inte ens börjat på designen eller ens tänkt på den. Nu snart 7 timmar sedan är ALLT klart. Det är bara riktigt små saker som ska fixas som tar max 5 min att fixa kvar och det ska Ello fixa imorgon. Jag blev preics klart med det sista som jag skulle fixa och nu tänker jag gå och lägga mig för klockan är 10 över 5 och jag ska upp om 5 timmar! Hoppsa verkligen ni kommer gilla den nya designen för båda jag och Ello gillar den riktigt mycket!!
 
Ni har redan fått en sneek peek av Ello så här får ni en av mig också! Kom ihåg att komma in här på nyårs afton för att se hela! <3
 

Sneak-peak

Nu är det dags att lägga sig.. Here you go, vi är nöjda. Kika in här 31 december för att få se hela designen! 
 
God Natt <3 
 
 

I really want you

 
Hej! Det är Maggi. 
 
Jag längtar tills nyår! Inte för att jag har massor med nyårslöften och sånt det känns bara som att jag får en ny chans att bli bättre. Nästa år så ska jag försöka fokusera mer på mig själv vad jag vill och behöver, eftersom att jag konstant tänker på andra hela tiden. Jag tror att det är mitt enda nyårslöfte. Jag vet inte vad jag ska göra på nyår har inga direkta bestämda planer, men ska nog äta god mat och efterrätt och kanske träffa kompisar, och förhoppningsvis vara sjukt nöjd med kvällen! Hoppas också på att få höra och se massor med fyrverkerier! Jag satt och kollade i en bok jag skrev i när jag var tolv år, det är helt sjukt egentligen hur mycket det är som faktiskt har förändrats. Flera personer som inte längre finns i mitt liv som var en ''stor'' del av mitt liv då, mitt beteende har förändrats har blivit mer glad. Så mycket förändras! Man tänker eller jag tänker i alla fall att det som är nu kommer vara för alltid åtminstone när saker kan kännas jätte jobbigt, men det är ju inte så saker förändras hela tiden vare sig man vill det eller inte det är så det fungerar! När jag inte mådde bra så tänkte jag så, men nu försöker jag tänka att det kommer bli bättre.. Det är bara en tidsfråga, innan du börjar le igen och försöka att ändra tankesätt! And I'm proud of you, and you are beautiful. Alla som kämpar är så duktiga! <3 
 
- Everything will be okay in the end, if it's not okay it's not the end. 
- The happiest people don't necessarily have the best of everything, they just make the best out of everything that comes their way.
Just because it burns, doesn't mean you are going to die. STAY STRONG - Maggi <3 

I think i just shed a tear 2013, it's been a kick ass year

Nu är det verkligen snart slut! 2 dagar kvar tills nyåret och jag är riktigt rädd. Jag är rädd för vad året kommer med. Ibland önskar jag att jag kunde se in i framtiden, men egentligen vad skulle det hjälpa? Skulle inte exat kunnna stoppa tiden. Man får helt enkelt ta året som det kommer eller hur?
 
Tror faktist jag kommer stå och gråta på 12 slaget. För allt jag fått gå igenom året. När halva året hade gått var jag berädd att ge upp allt. Jag hade verkligen fått nog och jag vet att jag sagt det hur många gånger som helst men jag vill verkligen tacka alla mina vänner som jag har haft med mig i början av 2013 och alla nya vänner som jag fått under året och ett extremt stort tack till min familj. 2013 har varit det värsta och bästa året av alla. Jag har verkligen hittat en stor del av mig själv under året och några personer som jag inte hade klarat det utan är Ello, Mamma, Mina systrar och Maggi.
 
This time it's for real. Ello och jag tog vår sista bild tillsammans det här året. Jag vet att nästa år kommer det bli ännu mer bilder FÖR VA FAN ELLO BLIR 18 I SOMMAR haha Tagga sommaren 2014 för fan!
 
Samtidigt som rädslan är stor så kan jag inte vara mer taggad.
Lära känner personer bättre och få träffa nya personer.
2014 kommer vara ett jävla år!
 
 

Some late night work

Go'Kväll Bloggisen <3 
Jag sitter just nu och försöker spåna till en design.. Känner jag mig rätt kommer jag fixa en tillslut! Tänkte kika in här lite snabbt innan jag sätter igång att jobba med designen. Vill inte ha något enkelt, vill inte ha något som ser ut som någon annans men det blir vad det blir helt enkelt! Vi hörs imorgon! 
Så ser det ut här just nu.. Minus en och en halv macka! 
 
 

Tonight is the night

Hej bloggisen! 
Vi vaknade halv tre idag och det kändes ju knas då vi sovit mer än 12 timmar! Men vi tog oss upp vid halv fyra, åt, spelade piano (jag gjorde) och sen fotade jag till bloggen medan Dimitra lockade håret! Hon åkte hem för en halvtimme sedan och jag har precis bytt om och ska strax storstäda rummet, sortera i lådorna, kasta saker, tvätta saker, stryka saker osv! Så jag kommer inte blogga så värst mycket mer idag, kanske sen när jag ska sitta och leka med designen som ska vara klar på tisdag och jag inte ens börjat på ._. Så jag bloggar helt enkelt när jag har tid igen! Hoppas ni får en normalare söndag än jag :) 
Dagens musik ;) 
 

Shopping

Mötte upp Ello på Gränby vid halv 3 och sen dess har vi gått runt och shoppat för fullt fram tills klockan var 6! Fick med mig massa fina saker! Ligger just nu i Ellos säng och kollar när hon testar kläder! Vet inte hur mycket i kommer blogga då jag ska sova över och bara ta det lugnt med varandra! Btw så skriver jag från min alldeles egna iPhone 5s! Den är jättefin och jag älskar den redan med hel mitt hjärta! Hoppas ni haft en bra dag så får ni lite bilder från min mobil som vi tagit idag!!


- Big Love D ❤️

The Fault in Our Stars

Boken heter The Fault in Our Stars (felet i våra stjärnor) och är skriven av författaren John Green, förkortning TFIOS. På svenska heter boken Förr eller senare exploderar jag. När jag för första gången såg den svenska versionen av boken blev jag irriterad av att den hette som den heter, men när man läser boken fattar jag varför den heter som den gör. Dock tycker jag den borde hetat Felet i våra stjärnor som är den korrekta översättningen av bokens originaltitel.

 

Boken handlar om 17 åriga Hazel som aldrig kommer att bli frisk igen. Det har hon vetat sedan dagen då hon fick sin cancerdiagnos för tre år sedan. Hazels mamma anmäler Hazel till kyrkans stödgrupp för unga med cancer. En dag när Hazel kommer till stödgruppen så möter hon den frisk förklarade Augustus Waters också kallad Gus.

Det här är en berättelse om cancer, visst, men det är framförallt en förkrossande vacker och gripande historia om livet, Hazel Grace och Gus. Om att vara ung och ändå stå med ena foten i graven. Om att tro att man aldrig mer kommer att bli glatt överraskade. Om att få sin sista önskan uppfylld.
Att få beröras på så många sätt, skratta, komma till insikter och gråta, är litteratur när den är som allra bäst.

 

Dom karaktärer jag tänker dra upp är 3 stycken. Såklart har vi ju de två huvudpersonerna som hela boken handlar om. Gus och Hazel. Men boken har också en till person som jag fastnade för. Han heter Isaac.

Hazel är som sagt en 17 årig tjej som aldrig kommer bli frisk igen. Hon har sköldkörtelcancer med metastas i hennes lungor. På grund av sin cancer måste hon gå runt med syre tank och nasala kanyler vart hon än går. I boken beskrivs hon med brunt kort hår och gröna ögon. Min egen uppfattning av Hazel är att hon är en tjej som vet att hon kommer dö och det är inte något hon går runt och försöker glömma. Hon kommer dö och det är bara att inse det så därför är hon ganska ärlig. Hon är en tuff tjej och man måste bara älska henne.

Augustus är en 17 årig kille. Boken beskriver honom som väl bygd med brunt hår och vatten blåa ögon.  Augustus är frisk förklarad från sin cancer, dock saknar han ett ben tack vare sin cancer.  Min egen uppfattning av Augustus är verkligen en down to earth kille, en sådan där kille som man verkligen vill vara vän med. Han är som Hazel ärlig, sen är han också ganska spontan och tar en dag i taget och ser vad den ger. Jag gillar verkligen Augustus och skulle verkligen vilja ha honom som vän för det känns som sagt att det är en person som verkligen håller en nere på jorden.

Nu till Isaac. På något sätt fastnade jag för Isaac när jag läste boken. Man får inte veta så mycket om Isaac i boken, det enda man får veta är att han är blond och att han saknar ett öga och istället har ett glasöga på grund av sin cancer och har glassögon som gör att man får sådär stora ögon. Isaac är också bästa vän med Augustus och anledningen till var Augustus och Hazel träffas från första början.  Min egen uppfattning av honom är att han är som Augustus, en kille som är down to earth och som man verkligen skulle vilja vara vän med. Han är också ärlig som Augustus och Hazel. Jag vet inte vad som fick mig att fastnat för Isaac i boken men på sättet han beskrivs på bara tar en med stor och hans relation till Hazel och Augustus är så fin så man måste älska Isaac.

 

John Green har verkligen lyckats med den här boken. Jag skrattade och grät och ville ha mer. Det är enastående bok. När man närmar sig slutet så är man rädd för att vända blad för man vill inte att den ska ta slut. Jag vet inte hur många gånger jag läste, kollade hur många sidor jag hade kvar, läste, kollade hur många sidor som var kvar. Gjorde det säkert tusen gånger och sen när jag vände sista bladet och såg den tomma sidan så blev jag bara tom. Det saknades så mycket. Man har så många frågor i huvudet när boken väl är slut som när man tänker tillbaka i boken får svar på. Boken tar verkligen första plats av mina favoriter. Sättet John green skriver på är underbart och man älskar det, det är väldigt unikt. Därför tycker jag att man ska läsa boken på originalspråket som är engelska och inte på svenska. Jag har ju som sagt inte läst boken på svenska men jag tror verkligen inte den toppar originalspråket på något sätt.

Boken får 5 av 5 från mig. Om jag kunde skulle jag ge den mer för det är verkligen en bok jag kommer tvinga mina barn allt läsa.

 

Quotes från boken!

“Some people don't understand the promises they're making when they make them," - Hazel

"Right, of course. But you keep the promise anyway. That's what love is. Love is keeping the promise anyway.” – Isaac

“It's a metaphor, see: You put the killing thing right between your teeth, but you don't give it the power to do its killing.” – Augustus

Källor:

http://www.bokus.com/bok/9789163873669/forr-eller-senare-exploderar-jag/

http://thefaultinourstars.wikia.com

http://www.goodreads.com/quotes/tag/the-fault-in-our-stars

Sen såklart är boken och mina egna ord dom största källan av den här recensionen. Ni kan köpa boken här: http://www.adlibris.com/se/bok/the-fault-in-our-stars-9780525478812

 

FU

Har inget att skriva det är därför bloggandet från mig inte är så bra. Dock ska jag recensionera boken The Fault in Our Stars av John Green ikväll (inatt). Läste ut den på 2 dagar. Fick den i julklapp och jag har velat ha den i över 1 år och jag blev så glad när jag fick den! Men som sagt kommer en recension upp imorgon. Annars har jag inte gjort nåt idag bara tagit det lungt. Imorgon blir det att åka in och kolla på mellandagsrean med mamma och kanske systrarna. Sen ska jag hem till Ello på eftermiddagen/kvällen. Aron åker också upp till deras vinterstuga och ska fira nyår där och han kommer inte ha nån täckning så det suger ganska hårt och han åker till sälen direkt efter nyår och är där till typ 5/6 januari så tror inte att jag kommer hinna prata med honom så mycket då. Han har tjatat om den där dumma snön i typ 2 månader nu! Skämtar inte ens, så han kommer spendera dagarna i backarna. Tur att jag har en bästa vän som man kan rymma till.
 
Dock har jag saknat henne en massor så ska bli skönt att få komma hem till henne! (Ello om du ser det här kan du kanske fixa den där ryska saken som jag älskar som smakar som skagenröra? Okej tack <3)
 
 

Journals

Jag har fortfarande inte lyssnat klart på hela albumet men här har ni i alla fall hela albumet. Ni hittar även albumet i både iTunes och Spotify! 
 
Check it out! 
 

What's Hatnin'

Hej bloggisen! 
Idag så har jag en liten plan och det är att åka till Stockholm med min bror och mamma. Vi ska hämta Mischa och handla lite, sen får vi se när vi är tillbaka i Uppsala, kanske hinner jag shoppa lite på Gränby C? 
Har precis ätit en brunch och ska strax ställa mig vid spegeln och fixa med sminket, hitta kläder jag ska ha på mig och packa min lilla kuvertväska som jag fick i julklapp, den funkar ju  faktiskt till både vardag och fest! Ska platta håret också hade jag tänkt! För min del kommer nog bloggen eka lite tomt men så blir det när det är 4 dagar kvar på ett år och man har massor att fixa. Kikar ni in här lite senare kommer ni hitta ett inlägg om Justins senaste album Journals
 
Puss på er pluttisar <3 
 Bild tagen nyss <3 
 

Bortom all rum och tid

Tänkte skriva godmorgon men kom på att jag bara sovit en timme och att det faktiskt är kväll, vad knasigt det kan bli när man inte sovit mycket! Jag kom hem vid cirkus halv 2 och böt om lite snabbt, tog en kopp kaffe och sen åkte jag ner på stan. Hittade typ inget men det berodde inte på att det inte fanns något utan på att jag har världens värsta mensvärk och har kännt mig spyfärdig sen igår kväll.. Kom hem, duschade, åt mat, kollade på simpsons och somnade! Nu har jag vaknat, lyssnar på Darin och ska strax göra lite grejer på datorn innan jag hittar på något annat! Äter en liten fika också och det är jättegott! Men mer bloggning ska det bli, pinky promise <3 
Bilder från instagram <3 
 
 
 

Dåligt bloggande

Ni kanske har förståt att varken jag eller Ello har bloggat så mycket då det varit julafton och juldagen. På julafton var jag hos momo och mofa med familjen och sen på juldagen var vi där igen fast då var släkten där och sen var Aron och Ello också med! Mina två idioter. Älskar dom med hela mitt hjärta! Båda två sov över och vi satt vakna till 5 innan vi somnade. Sen åkte Ello vid 11 tror jag... jag var så trött så jag halvsov när Ello åkte... Och Aron åkte för nån timme sedan. Saknar båda jättemycket redan och Ello får jag träffa snart men Aron kommer jag inte få träffa förenst när skolan börjar igen för han ska åka upp till deras vinterstuga och sen åker han till Sälen med en kompis direkt efter och kommer hem runt 6 januari så det är lite sorligt men sånt är livet. 
 
Nu ska jag försöka läsa ut min boken eller så ska jag vila lite, har en dundrande huvudvärk. Hoppas ni har haft det riktigt bra på julafton och nu taggar vi till nyår!!
 
 

25 december

Hej babes! <3 
Jag klev upp för cirkus en kvart sedan och ska strax packa, äta frukost, platta håret och hitta ett par leggings som jag vill ha på mig och hittar jag inte dem måste jag leta upp en ny outfit.. Jag ska nämligen hem till mormor och morfar där jag ska fira jul med min extrafamilj <3 Kommer inte uppdatera bloggen så värst idag men det är nog föståeligt ! Blir kvar hos Dimitra till imorgon så kanske bloggar senare på kvällen eller imorgon, hoppas ni haft en bra jul och är nöjda för det är jag <3 
 
 

Årets Julklappar <3

OBH Nordica Artist Wave maker
BaByliss Plattång
Urbanears Bagis Plum
Dyra Underkläder ! 
Clutch/Partyväska
Mjukisbyxor 
Av en kompis (Anton) fick jag praliner och Nutella redan på skolavslutningen men det var ju en julklapp! 
Tangle Teezer Salon Elite !  
Justin Bieber Kalender 2014 som jag fick av Dimitra + familj <3 
Denna kotte och "tag" hängde på mitt paket! 
Fick en smått rolig bok av Maria, en bok som heter "Vad är sex?"
 
Har fått veta att jag ska få nån julklapp till, den har bara inte hunnit levererats ännu :) <3 
 

December 2013

 
Det är ju en hel vecka kvar innan hela december har gått. Idag är det julafton och som sagt om exak 1 vecka är året slut och mycket kan hända på en vecka men ni får det som har hänt hitills!
 
Första advent kom på en gång och det var fyverkeri i Uppsala som det vart i många år nu!
 
 
 
 
Ello och jag blanerade hennes liv efter skolan på Espresso House och det gick bra! Hon klarade allt och jag kan inte vara stoltare över henne! Hon kan om hon vill och ibland behöver hon en spark där bak och då är jag helt klart frivillig att ge henne den! <3
 
Sen den där 7 December hände nåt.. Juste lilla jag blev 16 år! Firade lite smått med Ello och Familjen och sen hade vi en photoshoot!
 
Den 14 så var det lucia och dax för Lucia cupen i skolan! Var jättekul att se att alla engagerade sig som dom gjorde! <3
 
 
Den 16 så fyllde min storasyster 18 år och blev myndig!
 
Den 18 slutade jag min första termin på gymnasiet. Kunde inte varit lyckligare än vad jag är idag. Ser redan fram emot att se dom den 8:e igen! SKYNDA DIG NYA ÅRET! JAG BEHÖVER DIG!
 
 
 

Dan före dopparedan

Här sitter jag och smaskar på julskinkan som jag fixade för en stund sedan, jättegott och nu är det bara 45 min innan det är själva julafton! Idag har jag hjälpt min lillasyster att slå in paket till hennes två kompisar och sen har vi klätt julgranen så nu är det julstämning här i huset! Imorgon ska vi hem till momo och mofa så jag måste springa iväg och tvätta håret innan jag ska och lägga mig så nu slänger jag upp några bilder och går och tvättar håret! Hoppas ni får en underbar julafton!
 Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej /Kiki
 

It's christmas time

Hej Maggi här, värsta härmapan nu som också gör en sån här lista haha. <3
1. Har du hållit dina/ditt nyårslöften? Jag brukar inte sätta super seriösa nyårslöften men de jag har satt upp har jag nått! 
2. Vilken månad var bäst? April
3. Varför? Bröt med en person som inte var bra för mig. 
4. Vad var det bästa med 2013? Nya kompisar en fräsch ny start, att jag har min gamla skatter kvar till vänner <3 
5. Vad var det sämsta? Glömde totalt bort mig själv under en period.
6. Levde året upp till dina förväntningar? Nja, hoppas 2014 blir bättre!
7. Ja/nej, varför? Träffade många bra personer, men varit så dum mot mig själv det här året. 
8. Vad var din största framgång? Under hela resan under 2013 så har jag verkligen hittat mig själv. 
9. Vad var ditt största misstag? Mitt största misstag? Hamnade med fel personer. Behandlade mig själv illa.
10. Vad gjorde dig gladast 2013? Träffade en person som har fått mig att vakna upp och inse att jag faktiskt är värd något precis som alla andra människor är. Jag känner mig vacker när jag är med honom. :) 
11. Vad gjorde dig mest sårad? Blev otroligt sviken av flertal personer. 
12. Är det något du skulle ha gjort annorlunda? Nej, jag har gjort mitt bästa och mer kan jag inte göra skulle inte ångra något för det har tagit mig till den jag är idag. Och jag har lärt mig att gilla mig själv nu, så nej :)  
13. Om ja, vaddå? Nada.
14. Blev du kär under året? ÅH ja <3 
15. Har du uppnåt något i kärlek under året? yes.
17. Har du insett något under året? Att jag är värd något :) 
18. Hur sumerar du årets kärlek? underbar :) 
19. Träffat några nya vänner? Ja! :D 
20. Om ja, vilka då? Massor från min klass och ja andra :)
21. Har det påverkat något? Har fått mycket stöd, så ja det har väl påverkat mitt välmående. 
22. Har du bråkat? Jo det har jag. Det har väl alla gjort någon gång på ett helt år? Har dock bara bråkat en gång tror jag. Jag är rätt konflikträdd hatar att bråka vill bara att alla ska älska varandra. Och vad räknas som bråk? Att argumentera och diskutera är enligt mig inte att bråka. 
23. Har du förlorat någon vän? ja men det var bara jätte bra, falska vänner kan åka ut med huvet före :) 
24. Gjort något du ångrar? Kanske gjort illa en person jag bryr mig om men nej inte annars. 
25. Vilken dag/kväll/natt kommer du att minnas mest? 20 mars
26. Varför? Eh massor med saker som var bra hände då :) 
27. Det bästa köpet? Justin timberlake biljetten!
28. Det bästa minnet? När jag och Dimitra dansade på balen hon är min boo <3
29: Det bästa med årets sommar? Hahaha käkade olagligt mycket jordgubbar. 
30. Vad ska du uppnå med 2014 som du inte uppnåt med 2013? Vara snällare mot min kropp och själ! 
31. Vad ska du göra annorlunda 2014? Vara mer kärleksfull även om jag redan är det :) 
32. Vad ska du fortsätta med under 2014 som du gjort under 2013? Jag ska fortsätta smsa folk om när jag sitter på toaletten och ska lägga en deg xD  
33. Vad har du gjort dig själv mest stolt över? Att jag har överlevt det här året så bra.
34. Vad har du gjort dig mest besviken över? Fattar inte frågan...haha besvikelser hit och dit jag är inte långsiktig om det är någon jag älskar. Har jag aldrig älskat personen så är jag besviken i en sekund, then I DONT GIVE A FUCK.
35. Är du nöjd över 2013? Har kämpat som fan så jadå
 
Jag ska försöka göra så bra det bara går med året 2014. Vill att människor jag älskar ska må bra, och att jag också ska må bra då är jag nöjd. HÖRNI imorgon är det julafton tagga!!!! LITEN tillbakablick på året! 
DIMITRA under sommaren . <3 
Red bull och BLU
Hade blond hår men färgade till svart min favoritfärg! Det bästa jag har gjort :D
Åkte till grönalund. <3
Sommaren var underbar, det blev så varmt! 
Besökte Stockholm med nya klassen, skit roligt! 
gick på balen!
 
Har haft sjukt kul detta år, trots många motgångar tack 2013 men nu är det dags att gå vidare! <3 GOD JUL!!! 

Dan före doppardan!

Hej bloggisen! 
Äntligen har jag en liten lucka att blogga på, vi här hemma har vart igång sen 12 nämligen! Först ner på stan och köpa lite kläder sen till brorsan för lunch. Därifrån åkte vi till gränby centrum och shoppade de sista julklapparna och även handlade julmat! Kom hem vid sex och sedan tog jag bussen till Gränby för att köpa två grejer jag glömt! Nu ska jag strax till ICA o köpa lite mer grejer vi glömt innan jag tar mig tiden och vilar på riktigt! 
 
Hörreni! DET ÄR JUL IMORGON! <3 
 
Vår julgran i år <3 
 

December 2013

Eftersom vi bara är lite mer än halvvägs och December inte är slut än blir denna lite svårare att göra. Imorgon är det jul och nyår är om 8 dagar så då kommer jag förmodligen uppdaterat på bloggen också om allt. Så tar lite ThrowBack på december hittills så får ni catcha upp allt eftersom!
 
Första december var även första advent! Pyntade smått hemma och hade en mysig advent. Var vid slottsbacken och såg på fyrverkerier och sen åt jag hemma hos Momo och Mofa med resten <3 Blev även att spontant färga min dipdye blå/lila/silver! 
 
Planerade "mitt liv" med Dimitra i säkert tre timmar på Espresso House. Innan det var jag även ute på familjelunch på Dragonpalace! Efter den planeringen har skolan gått superbra faktiskt! Kommit ikapp allt och gått på lov med gott samvete! 
 
DIMITRA FYLLDE ÅR ! Och det firade jag hemma hos henne med chokladtäckt kladdkaka och saft! Åt upp typ halva kakan själv ._. Färgade min Dipdye igen i grönt denna gång och sen hade vi p
 
 
 
Fick Bakfnatt! Så bakade muffins och cupcakes med mintkrokant, lussebullar, kokade knäck, cupcakes med rosa frosting och kladdkaka! 
 
Hade luciacup i skolan.. Och fan vad tävlingsinriktad klass jag har. Och aggressiv på ett både bra och dåligt sätt. Vi är jättebäst i vår klass även om det inte alltid funkar som det ska! Tar Dimitras fina bild på oss innan semifinal i fotboll! 
 
Var i Stockholm med Konfan Vi var lite överallt och ingenstans, såg Rainman på Rival och träffade Samir från PH, pussades med Dimitra under en mistel och trampade av misstag på Palme's grav.
'
 
Igår fyllde min solstråle Daniboy 4!!! TÄNK ER FYRA ÅR! Jag älskar den bebisen mest av allt här i världen och även när han är tjugo och jag 37 så kommer han alltid vara min lilla bebis <3 
Bilderna togs 19.02.2013 av Dimitra och är alltså rätt så gamla men har inga som jag tycker är lika charmiga som dessa. 
 

Nyårs klänning!

Beställde precis min Nyårsklänning och den är jättefin och jag har kollat på den hur länge som helst och idag såg jag att den var på rea så jag klickade hem den snabbare än vinden!
 
 

Dan före dan före doppardan!

Hej bloggisen! Har ekat riktigt tomt här sedan några dagar tillbaka (bortsett från Dimitras bloggning) och ja.. Jag har ju inte bloggat sedan i torsdags, finns någon anledning till fredagen men annars har jag ju bara varit lat. I fredags vaknade jag vid sex och åkte in till stan vid åtta för att shoppa på H&Ms VIP morgon! Köpte grejer för 800 kr !! Sen åkte jag hem och gjorde inget speciellt fram till kvällen då jag åkte till Dimitra, där delade ut deras julklappar och fick två av mina! Riktigt nöjd då jag fick en kalender för 2014 med Justin och sedan fick jag även en bok av Maria som heter Vad är sex? Och 100 andra jätteviktiga frågor. Jag tycker om boken då det är frågor och påståenden och till varje finns det ett kort och ett långt svar där det korta svaret är lite roligare och det långa mer vetenskapligt och logiskt. Aron kom dit senare och vi spenderade tid tillsammans alla tre till typ klockan fem på lördagen då vi fick skjuts hem. När jag kom hem igår så duschade jag och åt mat innan jag satt mig ner och kollade på Christmas with the Kranks. Älskar den filmen! 
 
Idag klev jag upp vid tolv för att sedan vid två åka till mitt älskade guds-/brorsbarn Danil på 4 årskalas ! Han fick en smurf av mig som han kan sova med! Vi åt lite tårta och firade lite lätt innan vi åkte hem och nu har jag precis kommit hem och ska sminka av mig, byta om och gå till solariumet. Får se om jag bloggar sen men det tycker jag att jag borde så vi hörs senare bebisar <3 
 
 

Världens sämsta uppdatering

Man kan verkligen säga att bloggen har stått tom dom seanste dagarna... Jag vet inte varför Ello inte har bloggat men jag har bara inte haft nån lust alls. Sen i fredags så kom Aron och Ello hit och vi hade sleep over tills lördag så där har ni anledningen till varför vi inte bloggade då. Vi gjorde nougatkulor och sen såg vi insidious 2 och det var sjukt läskigt! Sen såg vi Now is Good och när den var slut så var klockan runt 4, halv 5 så då gick vi och la oss dock tog det 1 timme till innan vi somna så vi sov till 10 sen låg alla och drog sig till 11 innan vi gick upp och Aron och Ello gjorde värsta hotellfrukosten alla fall Ello!
 
Dock fick vi gå till Mormor och Morfar en liten snabbis för mamma, mormor och Maria behövde hjälp med en sak, men när vi kom tillbaka så satt vi i minst 2 timmar och åt frukost sen hade vi det bara allmänt mysigt och låg i sängen och pratade, höll på med mobilerna, fotade lite för jag fick en fjärrutlösare till min kamera så det kommer bli mycket fotande nu!
 
Idag vaknade jag vid 11 och åt frukost innan jag gick och la mig igen och sov till 3 och nu ska jag hjälpa mamma juldekorera färdigt huset för om 2 dagar är det jul!
 
 

November 2013

Sen Halloween fest i skolan. Ello sov över och vi fick vakna klockan 6 för att honna fixa oss!
 
Sen var jag också och såg några kompisar på Grand när dom spelade.
 
 

November 2013

Hade Sleepover med Dimitra då vi köpte amerikanskt godis, rättare sagt PopTarts, Gobstoppers och Twizzlers och gjorde en vlogg på det (Ni kan se det HÄR) sen käkade vi även på Subway och såg på The mortal instruments! 
 
Hade Halloween på skolan så jag gick utklädd till min (och många andras) största rädsla, nämligen Clown! 
 
Var på bio IGEN med massa småbarn denna gången, såg Turbo en av Dreamworks senaste! Den var riktigt bra faktiskt! 
 
Började julshoppingen och nu, tre dagar innan jul kan jag ju säga att jag haft det riktigt lugnt med julklappar då jag blev klar med all shopping redan förra veckan! Och då hade jag köpt det mesta första veckan i December! 
 
Sleepover och två middagar på en helg! Var riktigt sliten på söndagen då vi hade konfa men klarade det galant utan en enda sur min! 
 
Var smått deprimerad men månaden hade även positiva grejer. "Fick "Godmorgon <3" sms idag av den mest underbaraste person jag vet (efter Dimitra) och jag har haft ett leende på läpparna sen dess. Tänk vad mycket ett sms från någon man gillar kan göra ! "
 

Oktober 2013

Ello och jag var i globen och såg Mackelmore och Ryan Lewis!
 
Sen var vi också på vårt fösta Lan som hölls av skolan. Var jätteroligt och vi stannade uppe hela natten! Verkligen nåt jag vill göra om!
 
 
Sen hade vi också återträff med alla som jag slutade 9:an med.
 
Det sista som hände var Klaras dop. Ello var med och det var jättekul!
 
 

Snabb uppdatering om mitt liv just nu.

Kom precis hem efter ha varit i full gång sen 11. Varit och handlat med hela familjen (utom pappa) och nu när vi kom hem så åkte mamma till mormor och morfar på en gång då morfar igår ramlade ute och slog sig i ansikte så han har ett stort blåmärke på sida av ansiktet och några skärsår i ansiktet. Idag hade han jätteont i huvudet och mådde illa så när mormor ringde och sa det visste alla redan att han skulle behöva åka in. Sagt och gjort är mamma där nu och väntar på ambulans med mormor.
 
Det är ganska jobbigt för hela familjen jusst nu. Det börjar ta ens energi som fan och det känns verkligen som att man inte kan åka långt bort för nåt kommer att hända med honom. Det har pågått nu i 4 månader och det har varit att nästan varje vecka ha han åkt in med ambulans och ibland 2 gånger i veckan för att läkarna inte hittat nåt och skickat hem honom igen. Man är ständigt rädd och jag kan ärligt säga att det har varit många sömnlösa nätter då jag bara legat och gråtit för det tär på mig så mycket och man börjar se på mormor att hon inte heller får så mycket sömn.
 
Det värsta är väl när morfar ligger inne och man sitter hemma och vet att mormor sitter ensam i deras hur utan nån, helt ensam nu när pipen också är död. Men ja... livet fortsätter och man tar en dag i taget och vi kommer klara det, vi har alltid varit en stark familj men så om jag blir lite off ibland så är det här troligen den största anledningen så hoppas ni förstor om jag inte alltid skriver 5 inlägg per dag!
 

Mitt 2013

1. Har du hållit dina/ditt nyårslöften? Japp, det enda var att klara av 2013 och ta en dag i taget och jag har klart det.
2. Vilken månad var bäst? Maj, Juni, Juli, Augsti 
3. Varför?  Maj= Allt med konfaresan, One Direction. Juni = idsommar, Ellos födelsedag och sommarlovet. Juli = Kikis födelsedag, sommarjobbet Augusti = Skolan började.
4. Vad var det bästa med 2013? Att få börja på IT
5. Vad var det sämsta? Allt skit som hänt, mitt mående, vänners mående och allt som hänt med morfar
6. Levde året upp till dina förväntningar? Helt okej
7. Ja/nej, varför? För att det har varit extremt många ner gånger det här året.
8. Vad var din största framgång? Att jag lärt mig ta hand om mig själv och att vara glad för det jag har.
9. Vad var ditt största misstag? Mitt största misstag? Att lita på personer som jag inte borde och att jag hatat mig så sjukt mycket.
10. Vad gjorde dig gladast 2013? Ello och ITG
11. Vad gjorde dig mest sårad? Att se hur personer som lovat att stanna bara försvunnit
12. Är det något du skulle ha gjort annorlunda? Det finns mycket jag skulle gjort annorlunda om jag kunde! Men samtidigt skulle jag inte ha dom personerna runt mig som jag har nu om jag ändrade på nåt
13. Om ja, vaddå? För privat för att ta upp.
14. Blev du kär under året? Japp, Head over heels in love är jag just nu :)
15. Har du uppnåt något i kärlek under året? Ja :)
17. Har du insett något under året? Att det bästa du kan göra är att vara dig själv och inte försöka göra till dig.
18. Hur sumerar du årets kärlek? Kärlek är ett så stort ord. Under året har jag insett att min kärlek till familjen är riktigt stor. I början av året var det min familjs kärlek som höll mig upp och sen när jag började på ITG så har jag märkt att jag har fått som en liten ny familj. En extremt stor dynfunktionell familj som alltid kommer ha min kärlek.
19. Träffat några nya vänner? MASSOR!
20. Om ja, vilka då? Klass 1A, 1B, 1C, några ur 1D och 1E, 2A sen några fler i 2:an och några i 3:an och sen några utanför skolan <3
21. Har det påverkat något? Säger som Ello! Mitt mående positivt! 
22. Har du bråkat? Oh ja! 
23. Har du förlorat någon vän? Sorligt nog ja
24. Gjort något du ångrar? Saker är till för att ångra.
25. Vilken dag/kväll/natt kommer du att minnas mest? 19 Augusti.
26. Varför? Jag började på IT
27. Det bästa köpet? Måste nog vara alla konsert och evenemangbiljetter!
28. Det bästa minnet? Kulturnatten, och Gotland
29: Det bästa med årets sommar? Midsommaren och hela sommarlovet!
30. Vad ska du uppnå med 2014 som du inte uppnåt med 2013? Bli ännu bättre på att älska mig själv och alla runt mig.
31. Vad ska du göra annorlunda 2014? Börja be om hjälp när jag känner att jag inte klarar det
32. Vad ska du fortsätta med under 2014 som du gjort under 2013? Se till att alla personer runt mig har ett leende på läpparna!
33. Vad har du gjort dig själv mest stolt över? Att jag klarat mig genom 2013!
34. Vad har du gjort dig mest besviken över? Att jag har varit för snäll mot vissa personer.
35. Är du nöjd över 2013? Så nöjd jag kan bli :)
 

Mitt 2013

1. Har du hållit dina/ditt nyårslöften? Är så dålig så jag inte ens minns dem...
2. Vilken månad var bäst? April, Maj, Augusti, December 
3. Varför? April = Justin, Maj= Allt med konfa, resan, konfirmationen, Gröna Lund, Augusti = Allmänt bra!, December = Lycklig! 
4. Vad var det bästa med 2013? Att Dimitra började på ITG, Alla skratt och att jag insåg hur folk var mot mig. 
5.Vad var det sämsta? Det sämsta är all skit som hänt. Mamma höll på att dö två gånger under året. 
6. Levde året upp till dina förväntningar? Nja, men jag har nästa att göra bättre ;) 
7. Ja/nej, varför? För att jag helt enkelt haft det tufft. 
8. Vad var din största framgång? Framgång? Att jag äntligen lärt mig få vad jag vill och att jag blev klar med allt för hösten veckan innan allt skulle vara klart i skolan ! 
9. Vad var ditt största misstag? Mitt största misstag var att fortsätta tro på en idiot. 
10. Vad gjorde dig gladast 2013? Dimitra (& konserterna)  <3 
11. Vad gjorde dig mest sårad? Att inse att ALLT varit en lögn i 15 månader.
12. Är det något du skulle ha gjort annorlunda? Om jag kunde ja!
13. Om ja, vaddå? För privat för att ta upp. 
14. Blev du kär under året? Yesbox, är det fortffarande, men lite komplicerat. 
15. Har du uppnåt något i kärlek under året? I guess not, men året är inte slut än. 
17. Har du insett något under året? Att allt inte blir som man vill, hur mycket man än försöker finns det saker man inte kan påverka. 
18. Hur sumerar du årets kärlek? Plågsam och förvirrande.
19. Träffat några nya vänner? MASSOR!
20. Om ja, vilka då? Klass 1A, 1B, 1C, några ur 1D och 1E sen några utanför skolan också <3
21. Har det påverkat något? Mitt mående (positivt)! 
22. Har du bråkat? Oh ja! 
23. Har du förlorat någon vän? Inte förlorat någon, dem förlorade mig och förtjänade väl det I Guess ;)
24. Gjort något du ångrar? Äh.. mycket.. 
25. Vilken dag/kväll/natt kommer du att minnas mest? 22 April, 4 oktober.
26. Varför? Justin och Macklemore & Ryan Lewis konserter <3 
27. Det bästa köpet? Måste nog vara alla konsert och evenemangbiljetter! Sen så alla kläder! 
28. Det bästa minnet? Kulturnatten, och Gotland
29: Det bästa med årets sommar? Midsommaren och min födelsedag <3 
30. Vad ska du uppnå med 2014 som du inte uppnåt med 2013? Bara bry mig om det och dem som får MIG att må bra. 
31. Vad ska du göra annorlunda 2014? Sluta tro att jag inte kan saker
32. Vad ska du fortsätta med under 2014 som du gjort under 2013? Vara en omtänksam egoist
33. Vad har du gjort dig själv mest stolt över? Sagt upp kontakten med personer och klarat skolan! 
34. Vad har du gjort dig mest besviken över? Att jag hade falska förhoppningar om 2 (3) personer.
35. Är du nöjd över 2013? Inte så nöjd som jag kunnat vara!
 

Little me

Hej bloggisen! 
Jag är en morgonpigg person idag, vaknade tio och har sedan dess varit i kontakt med försäkringsbolaget och sen även läst massa bloggar. Strax ska jag måla naglarna och locka håret, käka lite och sen kanske dra till stan med mamma.. Jag är sugen på asiatiskt så kanske kan lyckas dra med mamma på buffé? Sen så vill jag även gå till friskis och kolla med dem ang. gymkort med mamma då jag vill börja gymma där i januari! 
 
Ikväll är det bio som gäller, kommer självklart berätta i bloggen om filmen och hur jag upplevde den! Vi märker när jag bloggar nästa gång men tills dess önskar jag alla en härlig dag! <3 
Instagram bild! 
 

Oktober 2013

Skaffade nytt pass! Så här under ser ni en throwback på det inläggets bilder! 
 
Åt middag + Bowlade med KU, hade en riktigt rolig kväll då jag insåg en grej ... Hehe :) Slutade inte lika bra då jag blev matförgiftad och mådde skit på kvällen! 
 
MACKLEMORE & RYAN LEWIS vi var på den konserten, och vi skrek och vi grät och vi skrattade och hade kul! 
 
Somsagt insåg jag en grej och en vecka senare skrev jag detta. Just nu i skrivläget är det faktiskt bra med detta ;) Ni kommer få höra mer i bloggen när det är dags men inte på ett tag till ! 
"But I don't know. 
The feelings for him grows bigger but I'm afraid, I don't want to destroy anything. I need to be quiet for a little while, let more time go, someday I'll tell, but not yet. I'm insecure and afraid. 
 
Look at me and see what you did to that little girl, she's afraid for love, she's afraid to love, she's afraid to be loved. 
 
I really like you.. But, I don't know. "
 
 
Färgade Dipdye! Och nu, tre månader senare är det grönt men det är riktigt snyggt!
 
Var på mitt första LAN ever ! I skolan, mycket hände det dygnet och jag hade det riktigt roligt men sen mådde jag piss och dagen efter (när jag inte sovit något) fick jag dampa loss lite på Akademiska sjukhuset sköterskor då dem inte hade skött om mamma som dom skulle, så istället för att lägga mig i sägen åkte jag till Akiss. 
Ser riktigt äcklig och snuskig ut på denna bild, men what to do? Det är efter en sömnlös natt ! 
 

Var på dop för första gången i mitt liv, lilla Klara skulle döpas och det var jättefint! Temat på fikat efteråt var nyckelpiga och det ser ni även på bilderna. 
 
Var på bio med Dimitra och Anton och vi såg We're the Millers vilket är en så dålig film så den faktiskt blir riktigt bra ! 
 
 
 
 

What if I had one more night for goodbye?

Ligger i min säng i dagens klädsel. Ska snart byta om och fixa mig inför natten, dock ska jag vara vaken in på små timmarna bara för att jag kan! Imorgon ska jag bara ta det lungt tills jag ska dra mig in till stan och gå på bio med min bebis (aka Ello) Sen har jag också bestämmt att jag ska gå utan smink, eller jag jag ska ha ögon smink men ingen foundation eller nåt sånt på hela lovet. Kanske på julafton och nyår just för att min hud ska få vila upp sig.
 
Sen ska jag bädda min säng också och göra lite mysigt så jag kan kolla på film i min ensamhet, sånt som man får ta när ingen är med än. Men jag klarar mig, kollat på film nu i 4 dagar sträck på natten. Ganska mysigt!
 
En fin liten instagram bild från min instagram. Om ni inte har nåt att gör kan ni följa mig på instagram. Heter Schiizoo där.
 

September 2013

September bestod mest av skolan. Sen började allt med morfar i September. Så finns inte så mycket att säga. Det enda roliga som hände i Spetember var att vi köpte våra One Direction biljetter!
 
 

This makes sense

Imorgon är den bästa dagen, imorgon kommer jag sitta på en biosalong och kolla på Believe bredvid min bästa vän! Jag kollade nyss på senaste teasern och jag blir ju tårögd. Att man ens kan tycka om en artist så mycket? Jag trodde aldrig jag skulle vara ett die hard fan av någon, men se på mig nu? Och det är nog den enda artisten jag tyckt om och sen inte tyckt om lika mycket (när jag inte mådde så värst bra, 2010) och sen gått tillbaka till.. Och många tycker jag är barnslig och töntig som tycker om Justin Bieber, och han sjunger som en tjej, men vet ni vad? Då har ni inte hört hans låtar från #musicmondays för det är så annorlunda från Baby. 
 
Hur som helst, imorgon ska jag se Believe med Dimitra, känns så underbart bara jag tänker på det ! <3 
 
 

Good Enough

I am the diamond you left in the dust
I am the future you lost in the past
Seems like I never compared
Wouldn't notice if I disappeared

You stole the love that I saved for myself
And I watched you give it to somebody else
But these scars no longer I hide
I found the light you shut inside
Couldn't love me if you tried

Am I still not good enough?
Am I still not worth that much?
I'm sorry for the way my life turned out
Sorry for the smile I'm wearing now
Guess I'm still not good enough

Does it burn
Knowing I used all the pain?
Does it hurt
Knowing you're fuel to my flame?
Don't look back
Don't need your regrets
Thank God you left my love behind
Couldn't change me if you tried

Am I still not good enough?
Am I still not worth that much?
I'm sorry for the way my life turned out
Sorry for the smile I'm wearing now
Guess I'm still not good enough

Release your curse
'Cause I know my worth
Those wounds you made are gone
You ain't seen nothing yet
Your love wore thin
And I never win
You want the best
So sorry that's clearly not me
This is all I can be

Am I still not good enough?
Am I still not worth that much?
I'm sorry for the way my life turned out
Sorry for the smile I'm wearing now
Guess I'm still not good enough
 

Update!

Hej bloggisen! 
Kom hem för drygt en timme sedan! Ryskan slutade lite efter sju och sen åkte jag och solade! Har inte gjort det på typ 3 år (på solarium alltså) så det var lite småläskigt. Har planer på att bättra på färgen inför nya året bara sen får det vara nog!
 
Just nu sitter jag i badkaret, ska noppa ögonbrynen, raka mig och måla naglarna! Sen får vi se, ska nog mysa lite med "familjen" då jag är fett sugen på å mysa med någon.. Ska få mysa med Dimitra imorgon i alla fall <3 Och det är typ det som händer. 
 
Imorgon är det julavslutning i skolan så ska välja kläder till det också! Vill ju vara julfin ;) Sen är det exakt en vecka till julen kvar :3 och jag är skitstolt över att allt redan är klart! BTW så köpte jag världens finaste skinnjacka idag för bara 550 kr ! Den var på 70% så den kostade omkring 1,2 i originalpris. Ska fota den sen, lovar! 
 
Men nu ska jag sysselsätta mig med annat! Puss <3 
 
 

Where do we belong?

Nu har jag en gammal macbook istället för min fina Pro som ska skickas på reparation. Men skönt att jag får ha kvar en macbook och inte får låna en PC! Skulle ju göra mig helt handikappad! Ska strax fixa mig lite snabbt och åka till stan där jag ska möta upp Alicia och Mamma för att shoppa ! :D Är inte i skolan för andra dagen i rad då jag inte behöver, har liksom blivit klar med ALLT så jag har ingen nytta av att befinna mig i skolan förutom att jag träffar människor vilket är riktigt bra. 
 
Dimitra fick inte veta igår att jag inte kommer så hon vart ju sur på mig, glömde helt och hållet säga det eftersom jag trodde jag skrivit det på bloggen och tog förgivet att hon skulle läsa det här men sen kom jag på att jag knappt bloggat något... Smart där! Hur som helst FÖRLÅT BEBIS <3 JAG SAKNAR DIG JÄTTEMYCKET! D: <3  Ska spela en snabb snutt på pianot och sen dra till stan ! Får försöka blogga senare ikväll ! :) 
 
 
 

September 2013

September bestod främst av skola för min del, och det var nog det viktigaste för september-november har varit riktigt stressiga i skolan. Bloggade mestadels från mobilen då jag knappt hade tid att sätta mig vid datorn och blogga. 
 
Spontanresan till Stockholm blev en succé! Vi var på Berns Asiatiska hela kvällen och sedan efter 22 så gick vi upp till klubbdelen! Hade en trevlig kväll helt enkelt men var död efteråt, och det är väl så det brukar vara när man är ung och galen? ;) 
 
Var på bio med Dimitra, Hannes, Anton, August, Tintin, Pawel & Christopher. Vi såg The Conjuring en riktigt ruskig film faktiskt. Blev så rädd så jag började gråta TRE (!!!!) gånger ! 
 
Kulturnatten var återigen, precis som varje år. Och varje år har för mig innehållit både skratt och tårar även om inte det alltid vart jag som var ledsen. Men det var kul! Var med mina pojkar och min bästa vän största delen av kvällen! 
Alla bilder (förutom de Dimitra är med på) är tagna av Dimitra ! 
 
WHERE WE ARE TOUR ska vi på också under 2014. Köpte biljetterna den 28 September och dem har legat hemma hos Dimitra sen dess! Vart sjukt lycklig och grät när vi fick platser, och då kan vi säga såhär Jag är BARA ett fan och inte en directioner.
 
 
 
 

Little Me

 

Augusti 2013

Blev mycket solande och badade när jag kom hem från jobbet och på helgerna och dagarna bara flög förbi.
 
Mitt äventyr har börjat och nu när jag skriver det här har jag bara 2 dagar kvar på min första termin. Gått så sjukt fort men kan inte vara gladare över alla som varit med och kommer vara med på resten av resan!
 
Var på Rix Fm festivalen och såg Norlie och KKV och massa andra, tog massa bilder (som ni kan se HÄR)
Sen fyllde min älskade morfar år också!
 
Tog också hål i mina öron med kanyl! Nåt jag aldrig trodde jag skulle göra!
 
 
 

Touchpad

Godmorgon! 
Jag är inte så värst glad just exakt nu för touchpaden har valt att halvt lägga av, har precis säkerhetskopierat datorn och ska åka till skolan trots att jag får vara hemma idag. Även skolmailen har valt att inte vilja starta och det är ju lite bajsigt.. Så jag måste lämna in skiten.. Hoppas bara jag kan få en låne-mac under tiden.. Skulle bli liite jobbigt annars ! 
 
Så nu ska jag fixa mig lite snabbt och dra till skolan ...  
 
Vi hörs sen ! 
 

Vill säga tack till en speciell person på en speciell dag.

Idag. Just idag. Den 16 December 1995. Alltså för exakt 18 år sedan så föddes en person som alltid har varit speciellt för mig. Personen som föddes fick namnet Maria. Personer som känner mig eller läs på bloggen så vet alla vid det här laget vem personen är och troligen vad det är för dag idag.
 
Personen jag snackar om är ingen mindre än min storasyster som idag fyller 18 år. 18 år. Herre jävlar. Så länge har hon funnits på den här planeten. När hon var 2 så fick hon rollen som storasyster. Storasyster till mig. I 16 år har jag fått leva med henne. I 16 år har vi plågat och älskat varandra.
 
Jag har aldrig sagt det förut men det känns som det är dax nu. Maria, min storasyster har alltid varit min förebild. När folk frågar vem min förebild är så har jag alltid sagt Lotta, min halv storasyster och det är sant men bara halva sanningen. För Maria är också min förebild och hon är snappet över Lotta för att Maria har alltid funnit där. Varje dag när jag vaknat så vet jag att hon är hemma och om inte varit hemma så har jag alltid vetat att hon kommer tillbaka. Hon är den som lärt mig massa saker och hon är en stor del av hur jag är som person idag. Jag vet att jag alltid säger det men jag menar det verkligen när det kommer till Maria. Det var hon som lärde mig spela tv och hon som fått mig att göra dom mest dumma sakerna så jag lärt mig massa saker. Hon är en av dom vackraste och finaste människorna som finns i mitt liv.
 
Jag vet att vi typ konstant bråkar och jag vet inte hur många gånger jag bett henne fara åt helvete och jag vet inte hur många gånger hon skrikigt på mig att jag är dum i huvudet. Men när det väl gäller så ställer hon upp. Hon är också den som fattar mina små vinkar. Vi vet EXAKT hur vi ska göra den andra förbannad och vi har också dom dummaste skämten som finns. Dom stunderna som vi sitter i köket vid varsin dator eller när jag sitter vid dator och du pluggar och vi börjar skratta åt det mest dummaste som finns är dom bästa stunderna. Eller när vi jagar varandra med skohorn.
 
Alla minnen man skapar med ett syskon kan ingen ta ifrån än. Nu är hon myndig. Herre jävlar igen. Hon är 18, det är på riktigt. Jag trodde aldrig att den här dagen skulle komma haha, känner mig som en liten mamma men det är bara för att jag bryr mig riktigt mycket om mina systrar. För nu börjar allvaret. Eller jag insåg det när dom första universitet/högskole katalogerna kom... Maria kanske inte ens bor hemma efter sommare. Hon kanske har flyttat och börjat plugga nån annan stans i Svergie eller kanske utomlands och den tanken tar verkligen död på mig. Hur ska lilla jag klara mig utan min storasyster. Hur ska jag klara mig utan att ha nån att se upp till. Hur ska jag kunna vakna och veta att du inte kommer vara hemma eller kommer komma hem.
 
Hur ska jag klara av att inte se dig på flera månader. Varför ska vissa saker vara så sjukt svårt. Men nu ska vi inte vara så deppiga. Jag kommer stå bakom alla Marias val hon gör i livet så länge hon är lycklig och även fast jag kommer sitta och gråta i ett hörn om det behövs.
 
Så sist men inte minst vill jag säga ett ENORMT stort grattis till dig. Världens bästa syster! Döda mig inte...
 
Maria genom tiderna!
 
 

Heldag i storstan!

Nu äntligen har jag kommit hem från Stockholm! Hade en riktigt trevlig dag faktiskt som började redan 9:50 med träff på Centralstationen med konfirmandgruppen och vissa KU:are. Vi tog tåget mot Stockholm och var framme tio i elva. Kom fram till Gustav Adolfs kyrka precis när klockorna ringde så var bara att gå in och sätta sig på en av bänkarna och sitta igenom en Högmässogudtjänst.. Hur lång kan en sån vara? Typ en timme? Anyways så slutade den 45 minuter innan restaurangen vi skulle på öppnade så vi spanade in Olof Palme's grav, kändes rätt så coolt! Gick till restaurangen som hette Mongolia Djingis Khan Barbeque och där käkade vi mongolisk BBQ buffé vilket satt riktigt bra i magen. Efteråt gick vi en promenad till Rival där Rainman med Robert Gustafsson och Jonas Karlsson i huvudrollerna spelades upp. Vi hann shoppa lite snabbt på 7-eleven innan teatern och själva föreställningen var U.N.D.E.R.B.A.R! Litteraly den bästa jag någonsin sett! Den innehöll roliga och mindre roliga scener och Roberts sätt att spela den autistiske Raymond var ju helt underbart ! 
 
Inne på Stockholm Central efter att vi handlat mat på McDonalds så såg vi PH deltagaren Samir så blev att hälsa på honom och ta bild! Han är ju DÖSNYGG IRL ! Han är snygg på tv också såklart men mycket charmigare IRL! Vart lite fangirl där.. Sen så blev det lite knäppt med tåget så slutade med att jag och DImitra satt uppe (åkte dubbeldäckare) där bagaget ska stå... Knas det kan bli ibland alltså ! 
 
Nu sitter jag i badet och ska skriva en ny grej jag kom på, nämligen ett nyårsbrev. Ska skriva en liten sammanfattning av 2013, förväntningar och önskningar inför 2014. Och i det brevet ska allt negativt och positivt stå med, sedan läggs det under granen och jag läser det 1 januari 2014 och sedan 31 december 2014 tillsammans med ett nytt brev, så fortsätter man så ;) Då kan man även bocka av allt bra och dåligt och alla mål man uppfyllt ! 
 
Sen vågade jag göra något idag som jag velat under hela dagen men inte vågat och det kan vara påväg någonstans men kanske inte ;) Mer om det sen ! :D 
 
Nu ska jag hur som helst skriva brevet och duscha 1/3 skoldagar imorgon.. Slutar ju på onsdag och då har jag gått gymnasiet i 1 1/2 år!!! HELT JÄVLA SJUKT JU!!! 
 
Bild 1: Jag imorse
Bild 2: Jag och Samir, båda jäkligt slitna
Bild 3: Selfie med Dimitra på toalett #standard
Bild 4: Palme's grav! 
 
 
 

Augusti 2013

Var på Bröllop för första gången i mitt liv. En av mammas närmsta vänners dotter gifte sig och det var riktigt kul! 
 
Teen Choice Awards såg jag på hemma hos Dimitra. Vart väldigt besviken och när Leah sedan höll tal om Cory och allt annat rann tårarna väldigt länge. 
 
Köpte biljetter till en av de bästa konserterna jag varit på ! Vi fick platser i sektion A24 till Macklemore & Ryan Lewis och ja... <3 
 
Började skolan men denna gång med Dimitra vid min sida! Så himla underbart! Jag älskade det då och jag älskar det fortfarande! Så glad och tacksam att hon valde ITGU då jag inte kunnat få det bättre på skolan! 
 
Morfar fyllde 81 och RIX-FM var i stan. Vi tog foton med Emil från SOD och Behrang Miri, fick även en ful bild med Oscar Zia! Sen blev det att byta om och gå på kalas ! 
 
 
Var i Skyttorp  hemma hos Sebbe, hängde där med Sebbe,Dimitra & Hannes. Blev galet och vi hade kul ! Dagen efter var vi på invigning av Multihallarna vid Fyrishov, dock var båda riktigt trötta så blev inte så mycket av det! 
 
 

Boyfriend jeans

Kommer ha jeans på mig imorgon, kände för att ha det då min storasyster har dom har skit snygga boyfriend jeansen. Så blir dom och nån tröja till, ganska enkelt och smidigt. Dock är dom vita och jag vet inte om jag passar i vitt men dom var sjukt sköna när jag testade dom så får väl se när jag vaknde och sätter på mig dom! Kommer dock inte se lika snygg ut som dom på bilden men om det är bekvämt och jag tycker det är snyggt så kommer jag ha det :)
 
Finns inte så mycket att säga. Ska upp vid 9 och sen bär det av mot centralen vid 9.30 och möta alla dom andra vid 9.50 sen är man i stockholm hela dagen!
 
 

Wings of a Butterfly

Ska strax lägga mig. Upp 7 imorgon då vi ska till stockholm med Konfirmanderna + KU. Blir en heldag i Stockholm så får se hur mycket jag bloggar. Är riktigt trött och sur och allt möjligt. Vaknade 5 imorse av att min fot krampade sen somnade jag om till 12. Åkte till Media Markt med pappa och sen hem, bytte om och drog till ishallen, tänkte lite dumt när jag ställde mig på skridskor med min fot men klarade bara 2 minuter innan jag fick gå av på grund av att det gjorde ont. Sen har jag mestadels bara varit i mitt rum, sms & snapchat = mina bästa vänner när jag är ensam. 
 
Foten gör fortfarande ont, får kanske bli akuten på måndag eller något? Vi märker ! Jag har inte största bloggsuget just nu men hur som helst. Jag försökte testa lite av den design jag haft mest på tankarna men tror det blir en annan istället, vi får se. 
 
Även bara 10 (9) dagar kvar till julen, och jeeeez vad tiden går fort. Beställde näst sista julklappen idag, måste hitta något till en riktigt härlig brud men jag vet inte vad hon vill ha...  Jag lär ju hitta på något men ingen aning vad just nu. 
 
Nu är jag trött, godnatt <3 
 

Juli 2013

Håkan och Lotta bodde fortfarande hos oss och min kärlek för lilla söta Håkan blev större för varje dag!
 
Åkte och badade för första gången på riktigt den sommare med Lotta, Kiki och Maggi!
 
Cory dog och jag tog det väldigt hårt. Om ni inte sett avsnitt 3 säsong 8 som är till honom har ni verkligen missat nåt. Satt och grät hela avsnittet igenom!
 
Min söta lillasyster blev en riktigt tonåring!
 
Sist men inte minst började mina 3 veckor av sommarjobbet som jag älskade!
 

Mitt eget lilla äventyr.

Jag kan inte förklara hur nervös jag var när jag fått mitt brev där det stod att jag. Lilla jag skulle börja gymnasiet? Like wut jag gick i 2:an för typ 1 månad sedan.
 
Kommer ihåg hur jävla nervös jag var. Jag var så rädd att folk skulle tro att jag var jättekonstig och att jag inte skulle lära känna några personer alls. Den 18:e ville jag backa ur. Jag kommer inte klara det tänkte jag. Men på nåt sätt gjorde jag det. Jag klarade mig.
 
Jag är så lycklig över att jag klarade det och gick. Jag vet att jag skrivit det här SÅ MÅNGA gånger förut men jag vill verkligen få ut i ord hur jävla roligt gymnasiet är. Jag trodde inte det skulle vara såhär kul och jag har lärt känna så många underbara personer och nu kan jag inte föreställa mig ett liv utan dom. Alla mina fina söta saker som gör mina dagar bättre.
 
En hel termin har redan gått. En termin. Nu har vi bara 5 terminer kvar. Det är gått så sjukt fort och vi har hunnit med så mycket! Hur kan det gått så fort. Veckorna har bara sprunigt förbi!
Såklart har inte alla dagar varit underbar och det har varit humör svägningar bland alla personer och jag har insett att man är därför varandra. Personer som jag känt mellan 4 och 1 månad bryr sig mer om hur man mår än personer som man känt i 3 år och det är bara för alla på skolan har kommit nära varandra. Vi vet hur vi kan irritera varandra men vi vet också vad vi ska säga för att få folk att skratta.
 
Jag är så tacksam över att jag fått den har chansen att träffa alla dom här människorna. Ni gör mig lycklig!
 
Det är så kul att se alla och veta att vi har några år kvar. Men samtidigt så vet man att vännerna man fått i 3:an slutar om ett halv år och om det går lika fort som den här terminen så vill jag inte vara med längre.
 
Jag kan inte säga till nån som ska börja gymnasiet att det kommer kännas så här. Det här är ren tur jag fått. Gymnasiet kan vara ett helvete men det är verkligen viktigt att du väljer efter vad DU vill. Skit i vad dina vänner tänker välja eller vad dina föräldra eller släktingar säger. Det här är dina 3 år. Det är du som kommer gå dom och våga fråga SYV om tips och om du känner att det är fel. Byt. Stanna inte kvar och tro att det kanske kommer bli bättre. För bara ett litet byte kan göra extremt mycket!
 
 
 

I'm sorry I can't be perfect

Gud vad jag haft fullt upp! 
Idag (igår) hade vi Luciakupp i skolan och det var all in från vår klass alltså. Vi var såååå nära på att klå lärarna i spökboll, den spänningen som var på plan var så frustrerande! Sen så hände mindre roliga grejer också men det är inget jag väljer att ta upp. 
 
Har sjukt ont i min vänstra fot och det känns upp till knäet. Hade ont redan i torsdags men trodde det skulle gå över. Istället så har den fortsatt vara svullen och lila. Spelade ändå och nu kan jag inte gå... Ska be mamma linda om den innan jag lägger mig strax! Har även valt vad jag ska beställa till Sofia i julklapp, det kommer bli spännande ;) Imorgon sover jag, sen så ska jag till Dimitra på kvällen för på söndag = Stockholm med konfirmanderna! VI SKA PÅ ÄVENTYR!!!! Nej men mer om det sen. Ville bara kika in och säga att jag lever! 
 
Vi hörs när vi hörs! 
 
 

Lucia cupen

Idag var det som sagt Lucia och Lucia cupen för alla elever på ITG! Det gick jättebra för mig klass och jag är jättestolt över dom även fast det blev lite tjaffs men skit samma!
 
Lärarna vann spökbollen, 2B tror jag vann Innebandy och min älskade 1C vann fotbollen! Dom var jätteduktiga och spelade jättebra och förkänade verkligen att vinna fotbollen. Dom spelade mot lärarna och gjorde 4-1 tror jag, hade inte så stor koll men dom var jätteduktiga!
 
Såklart blev det lite drama med alla vinnarskallar på skolan men som sagt sånt händer och jag hoppas bara att alla släpper det då det är mellan två klasser som jag verkligen älskar och bryr mig om och jag vill inte att nåt ska hända!
 
Men av att samma fatta dagen så är det en lyckad dag. Jag kan inte haft en bättre dag! Det är så kul att se att alla verkligen går in för det! Det roligaste på hela dan måste varit när Ellos klass spelade spökboll och 1C satt på läktarna och ville spela med dom men vågade inte får dom inte känner Ellos klass så bra så jag bara "Hej Ello får jag var med" och så sa alla i Ellos klass ja och i got my teknikar behinde mig back så det slutade med att Ellos klass, 1C, några andra från 2:an stod på plan och spelade spök boll!
 
Det var verkligen kul att se att man kan göra nåt sånt även fast man inte känner varandra. Jag ville bara stanna tiden och le, eller jag kunde inte sluta le. Jag är så lycklig som får tillbringa min tid med dom här människorna!
 
Fattar inte att en hel termin har gått.
 
 
 

Juli 2013

Första Juli spenderade jag på en strand på Öland! Sol, bad och lek var det som var på schemat. Jag var kvar borta hos Isabella i Nybro fram tills 5 juli, på kvällen var jag hemma och ja... That's it. 
 
Började på ett "projekt" som var en bröllopsklänning till 10 augusti
 
Väckte Dimitra med jordgubbar en vacker sommardag, vi hade en kul dag ihop. 
 
Cory Monteith gick bort. Och det var nog den hemskaste kändisdöd jag vart med om.. Jag kan fortfarande börja gråta när jag ser honom i Glee och Tribute avsnittet är så jobbigt att se så det inte är sant... För er som missat (HUR KAN MAN MISSAT?!?) så är det avsnitt 8x03. 
 
VI BLEV HELGENS AWESOME på Keela's blogg! Hur coolt?! Var på Great Gatsby, kom ut från bion och såg att mobilen bombats! 
 
 Sakeepa, Ghosto, Thaiwifey, Kittykatten och Yuuki och jag hade sleepover. För er som inte vet är det Påvel, August, Elias, Måns och Dimitra men det är alltså de namnen jag använde för dem mest. Vi hade det riktigt kul och Påvel's tvilling, Adam var med oss också ! Det var riktigt kul, Jag, min bästa vän och mina boys (minus Jocke) Hade riktigt mycket packning för en natt ! 
 
 
 
Jag var dock mest hemma sista veckorna då Dimitra sommarjobbade och vi inte träffades (D:) men det blev lurre för innan dess så spenderade jag hela min fritid hos dem ! I all trisstess började jag kolla på PLL och som jag skrev då " och gud... Dum jag är som inte kollat tidigare" och det är sant, nu är det 8 januari som gäller ;) 
 
 
 
 

Juni 2013

Månaden började inte så bra. Hur förbererder man sig mentalt för att säga hej då till ett djur som funnits sen man föddes. Hur förbererder man sig för att gå in i ett rum och vet att man inte kommer se dom små tassarna eller se hur han hoppar ner och går iväg. Kommer ihåg det som om det var igår. Mamma kom in och väckte mig och sa att det var gjort och precis i samma ögon blick ringde Ello och jag bara stor grät och hon fattade inget. Det gjorde så ont. Min lilla pipen. Han hade nästan precis börjat gillat mig och kunde komma när jag ropade på honom. Min lilla ängel. 
 
För er som inte vet det så var pipen min mormor och morfars sista katt. Han föddes samma år som mig fast tidigare. Han blev 15 år så han var ganska gammal.
 
11 Juni 2013. Datumet jag sa hej då till min safe place i 3 år och accepterade att jag aldrig skulle komma tillbaka till samma klass efter sommarlovet. Jag skulle inte få träffa mina fina tjejer varje dag och jag skulle lämna dom bästa lärarena jag haft under min skolgång. Sista skolavslutningen i grundskolan.
 
Kiki slutade 6:ann och efter sommmarlovet gick vi alla 3 systrar i stan. Vi firade att det var sommarlov med bullar och tårta.
 
Lotta flyttade hit med sin söta hund åkan och bodde här hela sommarlovet!
 
Ello var nästan konstan hemma hos oss och firade dessutom midsommar med oss! Bästa dagen ever!
 
Min tjocks blev 17 år! Jag och Maggi åkte till gröna lund och surpriseade henne!
 
Jag fick det på papper. Att 53 dagar senare skulle mitt största äventyr börja.
 

For the rest of My LIFE

Hejhej :) 
Ja har precis satt mig på första bussen mot skolan och lyssnar på Birdy i öronen. Idag känns som en bra dag, vaknade helt okej tid och klädde på mig, fixade mig på nolltid då Dimitra ändå ska hem till mig efter skolan och då kan hon sminka mig inför ikväll ! 

Jag har ju egentligen inte så jäkla mycket mer att skriva, för jag går i skolan om dagarna och om kvällarna gör jag Gud vet vad. Igår kväll t.ex. Så kollade jag på lite av The Hunger Games och plattade håret innan jag la mig och ikväll lär jag typ däcka så fort jag är hemma.. Inte så värst intressanta dagar helt enkelt! 

Kika in här senare så kanske jag hittat på något om inte Dimitra gjort det innan mig dvs ;) 

~Elizaveta 


Pink is the color

Hej bloggisen! 
Idag har varit lite galet så jag har inte riktigt haft tid att blogga. 
Tog självmant ledigt från första lektionen idag då jag inte sovit bra sen så åkte jag till skolan i onepiece! Var i skolan till 15:10 sen åkte jag ner på stan. Köpte jellybelly beans på "The english shop" och klubbpinnar på panduro.  Sen åkte jag hem och bakade ! And that's pretty much it, det har jag gjort idag! 

Imorgon har jag skola sen utvecklingssamtal. Efter det blir det hem, fixa mig lite och åka till KU som blivit flyttat till en torsdag och är mellan 17-21 istället för 18-21. Vi ska ha en typisk tjejkväll med killarna och temat är rosa/svart därav cupcakesen ;) 

Nu ska jag platta håret och sova ! 

~Elizaveta
 

I mina hörlurar just nu!



 

Juni 2013

Var på tre skolavslutningar, på vår egna så vann min klass pris för bästa deltagande klassen ! Och jag hade bakat två tårtor som jag bjöd på ! 
Dimitra's avslutning och Kiki's avslutning
 
Såg Ansiktet och Miriam Bryant live på Fett Me Kärlek 2013. Var egentligen inte min grej att vara där, bland en massa fjortisar men det var helt klart värt 80 kr för att se två bra artister.  
 
Skrev en hel jävla uppsats om Justin Drew Bieber och hur han ändrats på bloggen. 
 
Var mycket med Dimitra, vi fotade lite olika fina bilder, bla Denna: 
 
 
Firade Midsommarhemma hos Dimitra och vi hade det riktigt kul! Lotta (deras äldsta syster) var även kvar i Uppsala då så hon och hennes  kille var med. Vi hade en underbara midsommar och jag kommer minnas det aplänge. 
En bild som jag tog på Dimitra. 
 


Isabella kom upp till Uppsala den 23-06-2013 och vi var både runt i Uppsala och Stockholm och hade det trevligt. På min födelsedag var vi på Gröna Lund och Dimitra överraskade tillsammans med Maggi mig ! Jag blev så rörd. Hade det riktigt kul även om det inte blev alls som planerat.  Såg även Icona Pop live på Grönan! 
 
 
Åkte ner till Nybro, var där till 4 juli (eller 5:e) Och well det kommer i
 
 

My sunshine!

Det här inlägget är till en person. En underbar person som får mig att känna mig lycklig. Ni vet vem hon är och ni har läst vad hon skrivit förut när hon smygigt in här på bloggen och kastat upp små mystiska inlägg. Magdalena. The One and Only. Hon är så underbar, vår vänskap är inte som nån annan. Don't get me wrong. Det finns 3 personer som jag kan berätta allt för och det är Maggi, Ello och Aron men vänskapen som jag har till dom 3 är olika för jag älskar alla lika mycket men dom får mig att må bra på olika nivåer. Fattar ni? Kanske inte... Men typ...Maggi och jag är så dumma och är helt cp, medans Ello och jag är som systrar och Aron får mig alltid att må bra. Fattar ni nu? Dom är ju faktiskt 3 olika personer så men älskar dom lika mycket på olika nivåer!
 
Och nu släpper vi det för det här inlägget var till Maggi. Min lilla solstråle. Har inte träffat henne på en evighet känns det som. Det kanske var 2 månader sedan (?) men det känns som flera år! Saknar henne så det gör ont. Vi pratar nästan varje dag men det är verkligen inte samma sak. Vill träffa henne nu. KOM HIT. Vill bara skapa en maskin och teleportera henne hit!
 
Maggi är verkligen inte som nån annan! Ibland kan man ju hitta flera personer som är lika som andra men Maggi är verkligen one and only. Finns ingen som henne! Fattar inte vilken tur jag fått som fått lära känna den här fina själen. Så många gånger hon har räddat mig när jag varit på botten. Så många gånger jag räddat henne när hon varit på botten. Vi hjälper varandra i vårt och torrt!
 
Som Aretha Franklin sjunger i sin låt I Say A Little Prayer
Forever and ever, you'll stay in my heart
And I will love you
Forever and ever, we never will part
Oh, how I love you
Together, forever, that's how it must be
To live without you
Would only mean heartbreak for me
 
Puss på dig söt sak! Vi måste se till att ses snart. Typ imorgon snart! Saknar dig jättemycket!
 
 

Maj 2013

216 dagar sedan. All min väntan var äntligen över. Hela min värld stannad upp i 2 timmar. Jag fick se mina stora idoler för första gången. Jag fick sjung och dansa till mina favorit låtar. En dag jag sent kommer glömma! Vi ses igen om 185 dagar <3
 
Dagen efter konserten drog jag och Ello till Gotland i 3 dagar!

 
När jag kom hem från Gotland valde jag och Ossian att gå två olika vägar.
 
Va bara att stänga av känslorna ett tag och fixade mig själv och Ello inför den kommande konfirmationen!
Ellos hår var det som tog längst tid att göra!
 
Veckan efter fick jag veta att jag hade fått sommarjobb på ett dagis!
 
Det kändes som varje gång jag fick ett bra besked så var det alltid nåt dåligt som hände som förstörde min glädje. Den 24 Maj dog min andra lilla bebis.
 
Sen var det dax för skolbalen. 9:an gick mot sitt slut med storm steg.
 
KU var min lilla räddning i all skol stress och vi åkte till grönalund och Ello och jag åkte Eclips för första gången!
 
Sist så boddde Ello hos oss sista helgen i månaden och hon drack kaffe i stora lass.
 

Skolan

Sitter i skolan och börjar om en halvtimme. Har svenska sen är det lunch och sen har jag gränssnittsdesig och sen är dagen slut! Ganska chill dag så mår ganska bra!
Finns inte så mycket att skriva så ni får en ego bild som jag tog nyss. Så ser jag ut när jag försökt ta en snygg ego bild i en timme (läs 5 min) men ingen blev bra.
 
 
 

Hey baby let's go !

Ett litet snabbt godmorgon! 
Är så himla trött och ljuskänslig just nu så jag undrar hur bra det kommer gå idag. Efter skolan blir det en snabb sväng på stan och sen hem. På kvällen har jag som varje tisdag Ryska men jag hoppas vi gör någonting roligt istället för att sitta rakt upp och ner och prata då det stressar mig. Hur elakt detta än låter hoppas jag att Håkan fortfarande är sjuk så vi bara har Sarahs lektion idag (svenska). För i svenska kollar vi på film och det är asskönt. 
 
Det som även peppar mig till att fortfarande gå till skolan är att vi slutar nästa onsdag. Det känns soooo close men ändå inte! Ska sminka mig och äta innan jag sticker ! Vi hörs. 
 
 
Bild från 30.11.2013
 
 

I loved you with the fire

Hej bloggisen! :)<3 
Idag så vaknade jag ganska sent därav inget blogg av mig på morgonen, skolan var lite som vanligt men det ekade tomt utan Dimitra :(<3 Hur som helst fick vi sluta 13:40 då Håkan var hemma och var sjuk, stackarn. Jag drog direkt ner på stan och köpte Alicias julklapp. Köpte även bakformar inne på The English Shop och killen i kassan var jättetrevlig och handsome! Sen köpte jag även en meter rosa sidenband då jag och Dimitra ska ha det på handen när vi ska vara på KU:s tjejkväll !
 
När jag kom hem fick jag ett paket men det var skadat så ska få pengrana tillbaka och nu precis sitter jag och väntar på att lussedegen ska jäsa klart så jag kan baka ut lussekatter ! Funderar även på att koka knäck men det blir om jag hinner annars får det bli i helgen ! 
 
Bloggar senare, cheers ! 
En bild på mig från den sista november
 

80 frågor

1. Hur gammal är du om fem år?  Har nästan precis fyllt 21 då!

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mamma

3. Hur lång är du?  166 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett? This is us (One Directions film)

 5. Vem ringde du senast? Tror det var nån i familjen!

 6. Vem ringde dig senast? Ello

 7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Aa ♥"

 8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms!

 9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Inget av det

 10. När såg du senast din mamma? 10 min sedan?

 11. Vilken ögonfärg har du? Dom skiftar mellan jättegrönt till mörkbrunt och allt där emellan

 12. När vaknade du i dag? 11.25 tror jag

 13. Vilken är din favoritjulsång? Ave Maria

 14. Vilken är din favoritplats? I Östersund

 15. Vad skrämde dig om natten som barn? Att vårt hus skulle börja brinna när jag låg och sov!

 16. Hur stor är din säng? Extremt liten! Behöver en ny säng :c

 17. Vad har du för dator? En lenovo som jag fick av skolan, älskar den för den är så lätt jämfört med min gamla privata dator!

 18. Sover du med eller utan kläder på dig? Med

 19. Hur många kuddar har du i sängen? 7 st

 20. Hur många landskap har du bott i? Ett 

 21. Vilka städer har du bott i? Uppsala

 22. Är du social? Nja ganska

 23. Vilken är din favoritglass? Vanilj!

 24. Vilken är din favoritefterrätt? Chockladkaka med vanlilj glass och grädde!

 25. Tycker du om kinamat? Helt okej

 26. Tycker du om kaffe? Helt okej

 27. Vad dricker du till frukost? Juice

 28. Sover du på någon särskild sida? Nej

 29. Kan du spela poker? Ja

 30. Tycker du om att mysa/kela? Ja

 31. Känner du någon med samma födelsedag som din? Till och med 2 stycken

 32. Vill du ha barn? När jag blir äldre ja!

 33. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, sen kan jag lite tyska och några ord på grekiska

 34. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng, för det är alltid varmt!

 35. Vad spenderar du helst pengar på? roliga upplevelser med vänner!

 36. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Vet inte...

 37. Vad har du för ringsignal? Vet inte!

 38. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Närmast är väl mitt hår... annars är det ett par gardiner!

 39. Har du nån faster? Nej bara en farbror

 40. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej, har inte körkort! 

 41. Vilken var den senaste boken du läste? FoxFire

 42. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

 43. Dansar du i bilen? Alltid! Varje dag!

 44. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rix fm tror jag?

 45. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? 07.39 tror jag?

 46. När var du i kyrkan senast? Kommer inte ihåg... typ förra månaden nån gång!

 47. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Axel och Tina!

 48. Hur länge har du campat som längst i ett tält? 1 dag. Usch. Hatar att tälta!

 49. Vad lyssnar du på just nu? Ave Maria... som sjungs av Luciano Pavaritti

 50. Har du varit med i tidningen? Japp!

 51. Hur imponerar man på dig? Om man kan vara sig själv

 52. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Ello

 53. Har du någon piercing? En i vardera öra

 54. Civilstånd? Singel!

 55. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook, Tumblr, Youtube, Blogg.se

 56. Är du fåfäng? Nej det skulle jag inte påstå

 57. Ångrar du någonting du gjort? Nej inte längre.

 58. Vilket är ditt drömjobb? Har ingen aning!

 59. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Resa jorden runt.

 60. Vad har du haft för husdjur? Fåglar, Hamstrar, Fiskar, Råttor och just nu har vi Hund som vi haft i 5 år

 61. Svär du ofta? Ja ganska mycket...

 62. Sverige när det är som bäst? Sverige är som bäst på sommaren!

 63. Kan du åka skidor? Jag kan men gör det inte för jag hatar det!

 64. Vad har du ätit i dag? Flingor, Middag (Kött och ris) och nu en smoothie

 65. Vad har du för utbildning? Grundskola och en termin i gymnasiet!

 66. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Är ganska nöjd med mina läppar och ögon!

 67. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Resten av kroppen...

 68. Vilken är din bästa egenskap? Positiv och glad tror jag!

 69. Vilken är din sämsta egenskap? Att jag alltid gör saker så stora när jag är ledsen och förstör ganska mycket då!

 70. Saknar du något? Att inte vara orolig hela tiden!

 71. Är det viktigt att fira födelsedagar? Jätteviktigt är det väl inte men ganska!

 72. Vad gör dig glad? Min familj och vänner! och sen nutella då... (REN KÄRLEK!)

 73. Vad ska du göra i helgen? Har ingen aning!

74. Vad är det knasigaste du gjort? Har gjort ganska mycket knasiga saker i mitt liv

75. Vem är din förebild? Min halvsyster Lotta

76. Vad har du på dig? Min rosa sportbh och mjukisbyxor

77. Vad längtar du till? Sommaren!

78. Om du fick ändra en sak med ditt liv, vad skulle det vara? Typ allt från åldern 10 till 15...

80. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Gå på toa! Så jävla kissnödig!

 
 

Maj 2013

Jag och Dimitra tog vår packning och "flyttade" till Gotland i typ 2-3 dagar. Kul var det, även om det var riskerat att vi inte skulle komma dit. Första natten var vi nattvakter också och sen kaosade det i vårt rum då sängen rasade ihop. Slutade med att jag sov med Dimitra i hennes enkelsäng. Frös som fan och stället var äckligt men jag hade det kul. Sista dagen var vi på en mässa i Visby, sedan fick vi gå runt i Ringmuren (?) och shoppa och kolla omkring. Det var jättefint och trevligt ! Vi var även vid raukarna en sväng och njöt av vårsolen. 
Bilderna har Dimitra fotat under våran resa. 
 

Dimitra började blogga här på bloggen ! Sen dess har det inte ekat lika tomt här inne, visst har vi haft våra svackor men det mesta har varit superbra! 
 
Premiäråk på Gröna Lund med KU och Dimitra <3 Har inte så mycket att säga om det, det var riktigt kul och på kvällen sprang jag bokstavligen till T-Centralen för att jag ville ha lökringar och Burger King skulle stänga. 
 
Sov hemma hos Dimitra de tre sista dagarna på maj och dem blev inte riktigt som tänkt. You spell it D.R.A.M.A.
 
 

I walk through that storybook

Hej ! 
Uppdateringen har varit lite låg då vi spenderat dagen och gårdagen med varandra. Jag åkte till Dimitra runt fyratiden igår kväll och har vart där fram till typ halv nio. Igår fyllde bebis år så vi åt kladdkaka, färgade mitt hår och hade photoshoot till nya headern! Har fått ännu en designidé men vi får se hur bra detta kommer sluta. Imorse gjorde jag läxorna så just nu för tillfället är jag läxfri! Det känns jätteskönt att ha en ledig söndag! Sen åt vi hos mormor också och hade det allmänt trevligt. Igår höll även min dator på att dö TVÅ (!) gånger för att vi spillde saft och energidricka på den... Men den lever och jag är fett tacksam då det är min lilla bebis <3 
 
Nu ska jag strax lägga mig och drömma sött men innan de får ni nedan en lista som jag tagit från Kissies blogg ;) 
 
1. Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta? – Valentina Nikita Sophia! 
2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? – kärlek utan sex, just nu. 
3. Vilken var den senaste filmen du såg? – Hmm... Despicable me 2 
4. Har du bra självförtroende? – 
ibland så ;) 
5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? – 
Ta ledigt, dra till LA och skita i allt!  
6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? – Komma in på högskola, tatuera mig och pierca mig .

7. Beskriv ditt drömutseende! – Tränad, muskulös (inte för mycket), långt platt hår, blåa ögon!

8. Skriv namnet på någon du ser upp till – Justin Bieber, Mamma, Dimitra

9. Någon du har kysst -
 Dimitra
10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? – 
Ja mamma har dem någonstans.
11. Den du senast sov över hos – Dimitra

12. Vem skrev du senast med på Facebook? – 
Bra fråga.. hm.. Madde!  
13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? – 
Ja :) 
14. Vad väljer du, godis eller chips? –  Godis.. 

15. Pinsammaste minnet från skoltiden? – Kommer inte på något.. Allt är ju pinsamt ;) 
16. Hur uppvaktar man dig? – 
Ge mig komplimanger, blommor och choklad!
17. Har du rykten efter dig? – Nåt finns väl säkert men rykten = avundsjuka = jag bryr mig inte 

18. Din absolut sämsta egenskap? – 
Min sämsta egenskap är nog att jag inte kan hålla käften
19. Din bästa egenskap? – 
Målmedveten, hett temprament
20. En låt du är beroende av? – 
ATM är det "Preacher" 
21. Vad stod det i ditt senaste sms? – 
”Godnatt och sov gott <3 " 
22. Vem skulle du ta med dig till en öde ö? – Dimitra, utan tvekan! 

23. Kan man vara vän med sitt ex? – Klart man kan, men vill man ?

24. Har du kysst en kompis? – 
Pfft.. Kysser Dimitra jätteofta ! 
25. Hur ofta dricker du alkohol? -
 Mer sällan än vad folk tror
26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? – 
Droger är dåligt. Jag bryr mig inte om människorna som gör det så länge det inte påverkar mig. 
27. Vad hatar du? – 
Människor som gör ALLT och då menar jag verkligen ALLT för att få ens uppmärksamhet
28. Hade du kunnat ha distansförhållande? – Inte ett seriöst förhållande. Och inte ett långvarigt heller. Jag måste få gosa och kramas och träffa personer jag älskar. 

29. Vad handlade din senaste dröm om? –  Ormar, Vargar, Växthus, Sex och otrohet.
30. Vad väger du? Är du nöjd med det? – Jag väger det jag väger och jag är inte så värst nöjd med det om vi säger så.. Men det blir bättre ;) 
31. Hur lång är du? – 
178 cm
32. Vilken är den bästa svenska filmen? – Snabba Cash. 

33. De bästa svenska skådespelarna? – Hmm.. Alexander Skarsgård

34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? – Harry Potter! 

35. Ditt humör för tillfället? – Irriterad. 

36. En vacker person? – 
Vacker eller snygg? Vacker: Beyoncé Snygg: Justin Bieber
37.Har du instagram? – 
@b3atless
38. Vem kramade du senast? – 
Mamma
39. Vem träffade du senast? – 
Mamma! 
40. När slog du dig senast? – 
Idag.. Eller det var Dimitra som slog mig 
41. Någon du vill träffa? – Folket på KU
42. När grät du senast? Varför? – 
Nån dag sen, allt är för mycket 
43. Sminkar du dig varje dag? – 
Nej
44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? – 
Till utseende är det väldigt blandat, till personlighet mest pappa. 
45. Är du helsvensk? – 
Inte ens  1% svensk i blodet
47. En artist du inte gillar? – 
Den är svår.. Men .. typ Rebecka Black ? 
48. En artist du gillar? – 
Justin Bieber, Macklemore
49. Vad är det bästa som hänt dig? – 
Min och Dimitras vänskap och gymnasietiden 
50. Vad vill du bli när du blir äldre? – Egenföretagare ! 

 
 

Trumpets

New drug
 
 

April 2013

Under April månad fick jag reda på att jag hade kommmit in på IT. Ringde Ello direkt när jag såg det och skrek och var hur lycklig som helst.
Åkte till Örebro över en helg som var fylld med innebandy matcher och hotellmys
Åkte upp i deras vattentorn och fikade med mamma och några andra
 
Tog massa bilder så en liten bild bomb
 
Hade två nedräkningar, en tills jag skulle se One Direction Live och den andra var tills jag och Ello skulle åka till Gotland.
 

IT'S MY BIRTHDAY!!!

Idag är det min födelsedag!
 
Fick sova hur länge jag ville men vaknade första gången halv 10 av att min kompis Adrian skev grattis på KIK, gick upp och drack lite oboy och åt en chockladmuffins bara för det är min födelsedag! Sen gick jag och la mig igen och sov till typ 11 och då gick jag upp och satt vid datorn en stund och sen vid 1 började jag locka mitt hår och nu sitter jag har 2 timmar senare med lockigt hår!
 
Mamma och Kiki är på innabandy match och borde komma hem snart och snart kommer Ello också så ska sluta skriva nu <3
 
 
 

Nobody else !

Min lilla solstråle fyller år idag ! Jag är inte alls bra på att skriva grattisgrejer längre, förr kunde jag skriva noveller med allt och inget men nu när det väl gäller kommer jag inte på något att säga förutom att
 
 
JAG ÄLSKAR DIG DIMITRA OCH DU ÄR MIN BÄSTA VÄN FOREVER ! JAG KAN INTE FÖRESTÄLLA MIG UTAN DIG LÄNGRE OCH IDAG ÄR DIN DAG SÅ NJUUUUUT FÖR MAN FYLLER BARA ÅR EN GÅNG PER ÅR! 
 

Well yeah, igår gick ut på att vara i skolan och sedan på att baka. Jag bakade vaniljcupcakes med mintkrokant bitar och whipped cream cheese frosting ! Dem blev svingoa! Ska baka sånna fler gånger men kanske med andra smaker ? Vi får se ! Nu strax ska jag ta mig upp, äta och fixa mig och sedan åka till Dimitra där jag ska ge henne hennes paket, måste även förbi SF och hämta ut biljetter till Justin Biebers Believe ska gå på den med Dimitra och det ska bli asnice! 
 
Men nu måste jag skynda mig, här får ni tre bilder från instagram
 
 
 

April 2013

Gick på date med ingen annan än Dimitra, bjöd på taco-bar och sedan såg vi filmen The Host på bio. Det var en av de mysiga kvällarna vi har haft under vår vänskap. 
 
Var på Leo's Lekland med min bror och hans barn, vi hade det skojsigt även om jag var jättetrött. Älskar det stället! Jag larvar mig mer än vanligt där och det är jätteskönt! 
 
THE "B" DAY! Jag fick uppleva min idol live! Jag kommer alltid klassa den 22 april 2013 som en av de bästa dagarna i mitt liv just för att Justins musik har, tro det eller ej, fått mig att tro på att allt inte är så körigt som man tror. Musiken har en mening, bakom varje textrad och när man stod på parketten så kunde man inte sluta stirra för det kändes som en dröm. Minns att jag blundade lite då och då i några sekunder för att sedan öppna ögonen och fatta att det faktiskt var sant, jag stod där och lyssnade på honom live.  Samma kväll åkte dock mamma in på akuten med början på något som kändes att det aldrig skulle ta slut. Ni får några halvtaskiga OPUBLICERADE bilder och den fina "Believe" bilden som ni sett tusentals gånger! 
 
Och det var typ det som hände under April i runda slängar.. 
 

Sven

Jävla snökaos det har varit idag. Visste inte ens om jag skulle kunna komma från skolan när jag slutade så mamma kom och hämtade mig för bussarna va helt cp. Skulle egentligen träffat Ossian idag men vi får göra det nån annan dag då allt var kaos med bussar och skit och jag ville bara åka hem :c Förlåt!
 
Men nu sitter vi (mamma,jag och kiki) och har fredags mys och kollar på idolfinalen! Vem tror ni vinner? Kevin eller Elin? Jag hoppas på Kevin för jag har aldrig riktigt fastnat för Elin. Men nu ska jag kolla, skriver kanske mer senare :)<3
 
Gammal bild på mig och Ossian
 
 

Mars 2013

Verkligen inget hände den månaden. Mådde lika dåligt som månaderna innan, var påväg att bli lite bättre och började gå halv dagar i skolan. Sen började min ned räkning till Örebro också!
 
 
 

Morgon dagen

Börjar 8.55 med samhälls kunskap, sen har jag matte och sen har jag idrott. Slutar 14.50 och tar bussen som går från skolan 15.02 för att vara på centralen till 15.31 då jag ska träffa en lite fin speciell person :) Ska bli jättekul att få träffa personen igen då vi inte har träffats på ca 8 månader (!) Kommer bli fett konstigt att träffa personen för båda har ändrats enormt mycket sen vi träffades men som sagt ska det bli jättekul! Ser faktist fram emot det!
 
Sen fyller jag år på lördag c:
Maria skulle egentligen åka till Linn imorgon men Linn kommer hit istället så blir inte ensam på morgonen för mamma och Kiki ska på innebandy match!
 
Ändrats lite på 3 år?
 

Mars 2013

Precis som för alla Beliebers började mitt mars med att Justin fyllde år <3 Bakade inte och firade inte som förr men han fyllde år och jag var glad <3 
 
Klagade på ständig kyla, känns nog lite för långt bort just nu till snö och allt detdär men men ... Sen så skrev jag mitt liv och mina tankar i en lista. Totalt kan jag summera såhär: JAG HAR FORTFARANDE INTE TATUERAT MIG! Men sen så fyller jag 18 om drygt ett halvår.. Planer på tatueringen är flyttade till hösten 2014! 
Fick Glasögon ! Som är tänkt ska användas hela dagarna, men jag orkar knappt ha dem. Måste justera bågen en aning ! 
 
Gjorde min första bloggdesign på beställning till Anna, blev helt ok enligt mig och hon har den än så det är väl positivt ? Ändrade även bloggens design ! Saknar den en aning faktiskt! 
 
Mina föräldrar flyttade isär ! Det största som hände under mars var nog just det, att dem flyttade isär. Var tomt hemma till en början men idag är det lungt då pappa är här nästan varje dag och dem har bra kontakt! 
Alicia och Makar flyttade till Sverige och jag blev bjuden på påskmiddag hos Dimitra så jag fangirlade
 
 
 
 
 
 
 

Lack of sleep

Godmorgon ! 
Jag blir kvar hemma idag, dels är jag helt täppt i näsan och har jätteont i hals och huvud och sen så har jag på det fått väldigt lite sömn. Jag känner att denna dag helt enkelt inte kommer funka om jag ska behöva sitta still. Ikväll ska jag även på introduktionsutbildning inför övningskörning! Det känns så nice att äntligen tagit tag i det! Men nu, mina damer och herrar, ska jag lägga mig igen. 
Cheers, E 


Februari 2013

Mådde ännu sämre i Februari och på allt det så kom gymnasie skräcken och stressen, Men jag lyckades sortera ut 4 skolor som jag skulle kunna tänka mig på och då helt omedventen om hur lycklig jag skulle bli och hur rätt jag valde.
 
Första året med en riktigt fin och underbar pojkvän på alla hjärtans dag blev förstörd. En nära familjevän dog i Januari och begravningen var den 14 februari. Alla hjärtans dag kommer aldrig vara den samma för mig.
 
Snart gått 1 år sedan du försvann. Alla saknar dig.
 
Spenderande en hel vecka med Ello, vi bodde ensamma hemme hos henne och hade skit roligt och skrattade. Dock började vi såklart tjaffsa också men vi klarade det och bestämmde oss att vi verkligen ska flytta ihop när vi blir äldre!
 
Sen lyckades ju Ello också bryta mitt högra ring finger. Fina bästan vän man har right
 
 

Skolan

Sitter på min näst sista lektion som är histora, dock har jag typ bara jobbat med webbutvecklingen då vi där har börjat koda och designa våra hemsidor som sen ska ut på internet, har äntligen ett utkast och det är så jag ska försöka koda hela sidan så det ser lika dant ut... Kommer bli mycket skrik och irritation men det kommer säkert gå bra!
 
Efter den här lektionen så ska jag ha Matte som är min sista lektion sen ska jag och Ello på stan och sen ska vi hem till henne innan vi åker till Vänge och går på KU. Sen när jag kommer hem så blir det att plugga stenhårt till svenska då bokanalysen ska vara inne på fredag! PANIK. Nej det är ingen panik jag vet exakt vad jag ska göra. I know my shit! Men nu ska jag försöka lyssna lite om franska revolationen! Hoppas ni haft en bra dag :)
 
Sneekpeek på min hemsida!
 
 

Just tonight

Hej eller godmorgon, du väljer. 
Jag har sovit fyra timmar inatt och mår inte på topp. Men igår hann jag i alla fall göra 3 uppgifter istället för en så jag känner mig bra! Har bara tyska och Naturkunskapen kvar, sen har jag fått en ryska läxa men den tar jag i helgen eller något. 

Efter skolan idag har mamma bett mig åka och köpa pappas julklapp och så får det bli, sen måste jag ha en ögonbrynsnopp så ska in en sväng på TGR. Ikväll är det även KU så jag åker in till Vänge omkring klockan halv sex :) 

Nu ska jag kliva it från bussen och gå mot skolan, kram <3
Mitt hår, för er som missat på IG 

~E

Jag dog.

 
Idag släppte Justin videon till ALL THAT MATTERS. Satt i lugn och ro och kollade och när detta ^ kom så satte jag i halsen med mitt egna spott! Jag var inte alls beredd på att få se honom sådär i videon och jag fick en chock (på ett positivt sätt) så jag photoshoppade ihop en GIF lite snabbt sådär.. Önskar man kunde ha GIFs som bakgrund på macen.. Behöver inte ens säga något mer ;) 
 
 

Espresso House

Sitter på Espresso House med Ello just nu, vi har suttit här ett tag och blir troligen kvar här ett tag till. Det var fett mysigt! Vi har suttit och planerat Ellos liv som hon så fint sa. Jag har hjälpt henne att planera upp alla hennes skoluppgifter för hon höll på att bryta ihop igår för det var så mycket tyckte hon. Tror inte hon tyckte det blev så mycket efter att vi hade skrivit upp det och sen bestämmt vad som var viktigast! Men det är alla fall fixat nu och vi har satt mål så om hon inte gör det vi har planerat så kommer hon inte få göra vissa saker och det kommer jag se till att hon inte får göra.
 
Men annars så var Ello inte i skolan idag för hon inte behövde, var extremt tomt utan henne och jag behövde verkligen träffa henne så träffa henne nu efter skolan. Skolan, ja det var skola. Hade 3 lektioner men dom gick extremt fort chockande nog. Imorgon har redan halva veckan gått och det är bara 4 veckor kvar på det här året. Om exakt 4 veckor och 1 dag så är det den 1 Januari 2014!
 
Fattar ni hur snabbt det här året har gått! Så sjukt läskigt ju! Men nu ska vi snacka lite mer skit och sen får vi se vad som händer :) Hoppas ni haft en underbar dag!
 
 
 

Februari 2013

Februari var K.A.O.S. Blogginläggen bestod av listor och WeheartIt bilder typ. Klarade knappt skolan och var helt borta i huvudet. Mådde piss hela Februari. 
 
Rymde till Bollnäs i fyra dagar och bara försökte släppa all skit i Uppsala som var på mig. Hade ingen tillgång till Dator då jag valde att lämna den hemma. Dansade, shoppade och levde i en liten by där man tar sig fram till fots. 
 
Satt upp två mål, började med mål varje vecka och det fortsätter jag med fortfarande. Nu kan dock målen vara mycket längre och mer krävande men det är bra för jag väljer alltid en belöning. Målen då var 
1. Närvara på alla utsatta lektioner på schemat HELA veckan! 
2. Koncentrera mig på lektionerna och göra e uppgifter vi får istället för att "leka runt" 
Skrev detta inlägg i skolan och tog en bild, såg ut såhär den 11 februari 2013, det bästa är att jag ser nästan identisk ut just nu. 
 

Många kvällar spenderades med Semlor och plugg. Jag längtar faktiskt redan till semlor, tycker det är gott men bara lite och ibland. Vilken tur att dem typ bara säljs i februari. 
 
Spenderade flera timmar i telefon med "K" när jag var hemma hos Anna. Skrattade, grät, skämtade och var allvarlig. Lade på 5 på morgonen och kunde somna lugnt för att senare åka och shoppa ! 
 
Dimitra is ma Wingman and I am hers, Capish? Mamma hamnade på sjukhus igen så Dimitra bosatte sig hos mig. Jag var ensam och ledsen och då kom hon i min räddning precis som alltid <3 Vi bodde här en vecka. Bröt Dimitras finger också men det är en annan historia. Vi sov i stora sängen och fick testa hur det var att bo ihop. Därefter konstaterade vi att vi måste flytta ihop! Vi dygnade också och kollade på massa romantiska filmer. Skrattade så vi grät den natten då jag + toaletter = Sant, eller hur ? ;) 
 
Gjorde "Best Friend Tag" med Dimitra om ni inte minns eller inte har sett videon : 
 
Hade en dag då jag skrev & pratade på engelska. Urdrag från bloggen: 
"Good Morning! 
Today I'm going to try talk English outside school or something... Hah
Nah actually I'm just kidding. I'm not patient enough to search for the right words and so on. I'm at the bus on my way to school :) mum woke me up 7:55 so I'll maybe get a little bit late but I think it's okey with my teacher, he obviously likes me because I like his subject ^^ it's math if u wonder :) 

Yesterday I talked English to a friend when we texted and also he explained me the difference between to and too (yeah i didn't knew the difference before) but now I know :D 

School ends 15:05 today and afterwards I maybe will take the bus straight to Dimitra or first home then to her :) we're going to KU (like a playground to us a bit older kids in the church!) with her boyfriend and a few other friends that will join us there :) 

I will maybe write another blogpost later but ATM I want to take a power nap before I hit school :)" 
 
And that's pretty much it, my february 2013. 
 
 
 
 

Thunder

Asså finns det nån snyggare person än Jessie J? Hon är så sjukt vacker, speciellt med sitt korta hår just nu! Sen är hennes röst helt amazing! Typ drogar alla låtar på hennes album Alive, speciellt låten Thunder just nu! Så sjukt bra låt och hon är så fin i videon!!! Ni får 3 bilder på henne, Videon Thunder och längst ner hittar ni hennes album Alive på Spotify :)
 
 

Januari 2013

Mådde rent utsagt skit i Januari, gick till en kurator och låg mest hemma dom flesta dagarna men hade dom bästa vännerna som jag tillbringade ganska mycket tid med när jag väl orkade. Jag, Ello och Emma var på Leo's Lekland och lekte.
 
Jag blev tillsammans med min dåvarande underbara pojkvän och hade det underbart med honom. 
 
Ello och Ossian på morgonen när båda hade sovit över hos mig, Hade väckt dom genom att hoppa och skrika i sängen 10 i 9 på morgonen och då hade vi varit vakna till typ 4 på natten och levt på energidrickor hela natten.
 
Sen blev det också massa tid i Västerås med Ello. Åkte fram och tillbaka med Västerås bussen nästan varje helg kändes det som.
 
Jag fick mina glasögon. Den sista Januari fick jag mina glasögon som idag är en del av mig. Tyckte inte alls jag passade i dom den första veckan och nu känner jag mig naken utan dom.
 
 
 

Change Me

Girl, I’m ready, if you’re ready, now
Ooh, is it ever gonna be?
If you’re with it, then I’m with it, now
To accept all responsability
I’d go out of my way
To live by the words that you say
I don’t wanna be the same

Maybe you could change me
Maybe you could change me

Maybe you could be the light
That opens up my eyes
Make all my wrongs right
Change me, change me

Don’t fight fire with fire
If I’m screaming, talk quiter
Understanding and patience
Feel the pain that I’m facing
Be like Serenity
Help me position my mind
Take a chance
Make a difference in my life

Maybe you could change me
Maybe you could change me

Maybe you could be the light
That opens up my eyes
Make all my wrongs right
Change me, change me

Girl, I’m ready, if you’re ready, now
Ooh, is it ever gonna be?
If you’re with it, then I’m with it, now


 

En såndära tråkig sak

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Adventsfyrverkerierna vid Slottsbacken

Vad gjorde du kl 08 imorse:
Sprang till bussen med musik i öronen

Vad gjorde du för 15 min sedan: 

För 15 minuter sen så kom jag till skolan från tyskan, vi hade ingen lektion

Det sista du sa högt:
Fan vad nice ! 

Det senaste någon sa till dig:
Nu ska jag störa japanerna

Vad har du druckit idag:
Kaffe. Mjölk. Vatten.

 

Vad var det senaste du köpte:
Mat

Vad är det för väder hos dig nu:
Kallt och blåsigt

Godaste glassmaken:
Choklad! 

Drömmer du mardrömmar: 

Yes.. Det är irriterande

Trivs du med ditt jobb:
Jobbar inte för tillfället, men om jag säger såhär: Jag jobbar inte om jag inte trivs . 

Favoritklädsel: 

Svart. Det är så fint!

Favoritlåt just nu:
Alla möjliga från The pretty reckless

Vad ser du om du tittar till höger:
Josefine 

Höger eller vänsterhänt:
Vänster

Humör just nu:
Trött och förvirrad

Sommarplaner:?
Inga än, förutom att fira min 18-årsdag

Spelar du något instrument:
Gitarr och Piano. Spelat piano 11 år! 

Morgon eller nattmänniska:

Natt.

Vad är viktigast för dig:
MAT! 

 

 

Andra December Tvåtusentretton

Godmorgon! 
Jag har precis fixat ihop en kopp kaffe och en macka med smält ost på, ska få i mig det och röra mig mot skolan! Igår hände något jag inte trodde skulle ske på en bra tid framöver! Jag färgade håret!!! Men såklart fick det sina konsekvenser, dock inget jag tar upp här. 
 
Idag går jag till tio över fyra vilket är riktigt drygt då jag börjar redan halv nio, det är liksom en evighet i skolan.. Fast då kan man tänka positivt, jag börjar 12:30 imorgon och slutar 13:40 alltså har jag bara en lektion :) 
 
Hoppas alla ni får en bra start på veckan och en allmänt bra vecka, jag vet fortfarande inte vad veckan kommer bjussa på förutom massor inlämningar och prov! Vi hörs ! 
 
 

KEELA I SAMARBETE MED JUNKYARD

De flesta bloggarna har dragit igång med sina julkalendrar och nyss när jag kikade in hos Keela så kände jag att detta blev lovande redan från start! I första luckan kan man nämligen vinna en överdel + underdel från Junkyards egna märke Junkyard XX-XY och utöver det så håller tävlingen på ända till onsdag så man har god tid på sig, hur bra?! :D 
 
Klicka på bilden för att komma till alla kläder från Junkyard XX-XY och börja välja och vraka innan ni lämnar en kommentar inne på Keelas blogg ;) 
 
Här ser ni de två plagg jag vill ha ! 
Hur snygga ?! 
 
 

Januari 2013

Den andra januari tog jag ut mig själv på en roadtripp med destination Nybro. Jag träffade med andra ord Isabella för första gången på två år (?). Spenderade fyra dagar där och hade en allmänt bra start på året. 
 
Två dagar efter att jag kommit hem spenderade jag en heldag på Leo's Lekland med Dimitra och Emma, vi körde på no make-up och kigarumis/onePiece hela dagen och betedde oss som småbarn! 
 
Den tionde åkte jag, mamma och min moster på en tvådygnskryssning med Viking Line till Helsingfors. Hade riktigt kul faktiskt och dansade riktigt mycket första kvällen på båten! 
 
Skadade handleden och tungan. Handleden var skadad första skoldagen efter jullovet och jag fräte sönder min tunga på Dragsters så det rann blod. Var även på besök i Krematoriet och den upplevelsen var ju lite speciell. Hängde bokstavligen på Dimitra för att jag var svimmfärdig. 
 
Visade upp alla mina skal till iPhonen, dock har jag bara två av dem 9 kvar för att jag helt enkelt gett bort eller slängt vissa skal. 
 
Mitt rum såg HEMSKT ut. Placeringen, omatchande möbler och UÄGHHH. 
UPPDATERINGEN VAR HEMSK! Nästan inga bilder i inläggen, bara en massa nedstämd Ello och allmänt dåligt bullshit fylldes bloggen av. Fick min första allergiska reaktion mot vitlök. Som tur är tar jag just nu en behandling på trettio dagar för att "fixa" det. Jag och Oscar tänkte lite lika en dag med vår klädsel, här på en bild med en av texterna han skrivit.
 
 För övrigt, Januari var en ganska speciell månad. Lärde känna massa nya personer, bröt upp med andra. Fick lära mig att allt i livet inte är så jäkla lätt och att allt inte är för evigt. Kärade ner mig ännu mer i en person som jag i dagsläget inte ens kan kalla för vän (och det är jag glad för) Little did I know i Januari 2013.
 
 
 

Barna Hedenhös Uppfinner Julen

 
Det är årets julkalender. Det har ju såklart bara sänds ett avsnitt så man kan ju inte exakt dissa hela julkalender på 1 avsnitt men jag satt och ifråga satte nästan allt som hände när jag kollade på den. Dock har den sin lilla charm så jag kommer väl fortsätta kolla på den när jag orkar. 

Nu ska jag klä på mig och sen blir det baka lussebullar med kiki! :)
 
 

Hittade i arkivet. Gör om, gör rätt!

Har du någonsin sportat: Dans är en sport, Konståkning är en sport, Simmning och boxning också så ja jag har sportat 
Vad finns alltid i din handväska: Plånboken, Nycklar och hörlurar
Har du varit utomlands någon gång? Yep 
Vilken plats var finast: Freiburg, Tyskland
Största stad/städer du varit i: St:Petersburg, Ryssland

Lite mer personliga frågor:
Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej
Rökt: Ja
Snusat: Nej
Druckit: Ja
Har du piercing eller tatuering: Har 3 hål i öronen. Dem andra har växt igen. 
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Hans personlighet och charm. Om han är Ginger är det ett + men det är inget som är prio. 1. 

Finaste komplimang du fått: Att jag är positiv och att jag är en bra förebild (strange, I Know!) 
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Jag friendzonade samma kille två (!) gånger på en vecka. Ena gången var dock ett misstag. 
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: En gång, jobbigt och plågsamt.

Antingen-eller-frågor:
Storstad eller landet: Storstad
Hamburgare eller pizza: Pizza!
Kött eller fisk: Kött
Hund eller katt: Hund
Aftonbladet eller expressen: Aftonbladet 
McDonalds eller MAX: MAX 
Charter- eller skidsemester: Charter, kan inte stå på skidor ._. 
Sverige eller Utlandet: Utlandet, varma och sköna utlandet. 
Sport eller nyheter: Sport
Hockey eller fotboll: Hockey
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Brunetter eller gingers. Blondiner funkar väl kanske.
Sommar eller vinter: Sommar
Vår eller höst: Höst. 
Flyg eller tåg: Alltid Tåg. 
Bil eller buss: Buss är mysigast när jag behöver tänka. Men BIL! 

 

All i want for Christmas is you

Sitter på mitt golv och lyssnar på julmusik och kollar på Starcraft || live från DreamHack. 1 december, om 7 dagar blir jag 1 år äldre :)
Tycker det är jättekul att det är december och snart är det 2014!
Hela huset är julpyntat och man känner verkligen julstämmingen här c:
Men nu ska jag försöka sova lite.
 
 
 
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!

r>