Ello is in the house!

Ello är äntligen här! Har saknat henne så himla mycket! Men nu är hon här och hon stannar tills på Söndag! Världens bästa slut på veckan!
Vi ska ha mega kul och sen ska vi också fåtta till blogg headern så jag kan fixa en ny som jag gillar!
 
Gammal bild från när jag sov hos Ello

Naturdiet shake

Sitter i bilen på väg för att lämna min storasyster på hennes skola då hon börjar om typ en halvtimme. Men vi var på Maxi innan och köpte Naturdiet shake med smaken av jordgubb och fy fan va äckligt det var! Jag fattar inte ens hur personer kan få i sig sånna där. Den var så vidrig så det går inte ens beskriva! Vi drack inte ens upp halva. Usch!

Men annqrs gick det jättebra att redovisa för bildläraren! Har fått tillbaka min röst men jag låter jättekraslingt!
Men fick bättre betyg i både bild och HKK, ville ha D men fick C och nästan B i bild :D
Skitlycklig!

Det känns verkligen underbart att klara av gymnasiet med alla personer som har sagt att jag aldrig kommer klara det dår jag har varit borta 3 fjärdedelar av hela 9:an!
Känns lite "Bitch watch me!" mot alla som har sagt det till mig!
Har betyg i alla ämnen!
Kanske inte speciellt bra betyg men jag har betyg!



Pinky!

SItter just nu på fönsterbrädan i klassrummet och kollar på någon dokumentär om Vietnamesiska kriget vilket är ganska så intressant. Läraren (Tampe) ska ha betygssnack med oss också är ju ganska så pepp på att prata om mitt betyg. Sen ska jag väl bara äta lite lunch och idrotten får vi se om jag kan vara med på den då jag inte har normala skor. Har ballerinor på mig men mjukiskläder annars, får försöka hänga på helt enkelt! 
Fortfarande helt jävla glad att jag slipper Webbutvecklingen idag ! Skönt! 
Inatt flyger min broder till la Turkey ! Och han har lovat att kolla Converse till mig, vita låga, svarta vilket som och rosa eller lila höga. Sedan har jag även bett honom om att kolla Bieberskal till iPhonen. Ett blingbling skal vill jag ha! De "riktiga" kostar 55$ !!! Så ett turkiskt skal funkar minst lika bra :) 
Igår fick jag naglarna fixade,tyckte det blev riktigt clean och sommarfint! Får se vad jag ska ha på mig på tisdag också då det är skolavslutning, vet bara att jag ska baka tills dess, sommartårta it is! :D 
Nu ska jag lyssna lite på lektionen, vi hörs babes ;) <3

Tappat rösten

Sitter i skolan och ska redovisa min bild uppgift för bild lärare dock får jag se hur det går då jag typ har tappat rösten så jag går runt och viskar, men jag ska bara redovisa det här sen åker jag hem och försöker hålla käften resten av dagen så jag har en röst till helgen! // Dimitra

Go go go

Godmorgon!
Är på väg till skolan, känns lite overkligt att det bara är 3 dagar kvar på denna termin! Helt sjukt så fort allt gått!
Hur som helst så slipper jag den sista lektionen idag bara för att jag var klar redan i måndags.
Jag har dock fortfarande inte gjort svenskuppgiften eller historieresten. Sitter ju lite i skiten om jag inte lämnar in dem söndag/måndag.
Men det ordnar jag, nemas problemas!
Imorgon ska jag till Dimitra över helgen också, saknar ju där<3
Nu väntar historia, samhälle, idrott på mig och jag ska sussa lite innan jag kliver av le bus! Kisses and hugs Ello

Sömnproblem



Ny header

Som ni kanske ser så har jag gjort en ny header, inte så nöjd över den dock så kommer säkert sätta mig ner imorgon och göra en helt ny igen!
 
Den här slänge jag ihop ganska snabbt (2-3 timmar) så vill helst ha en snyggare, och Ello kommer kanske hit i helgen så då kanske vi kan ta lite header bilden! Men nu måste jag verkligen sova då jag har skola imorgon!
 
Fredag, helt underbart men dock ska jag göra dom två sista nationella, ett i matte och ett i engelska!
Sen har jag inget att göra och dessutom sätts betygen imorgon så det finns ingen mening egentligen att ens gå till skolan dom här två sista veckorna för det finns verkligen inget att göra för jag kan inte jobba med några steg som jag kan redovisa efter sommare och jag kan inte redovisa steg som är klara för att få bättre betyg tills nästa år.
 
Nu håller det verkligen på att ta slut. Jag kan inte fatta att jag slutar grundskolan!
Känns så sjukt konstigt! USCH!
Dock ser jag fram emot gymnasiet så enormt mycket !
God natt ♥
 
Ni får en bild på mig och Maggi från balen.
 

30 maj 2013

Güten Tag! 
Jag vaknade för cirkus en timme sedan och har suttit och försökt fixa lite. Idag är min plan att grundstäda mitt rum och även grundrensa mina garderober. Jag kommer ju aldrig ta tag i detta annars. Jag ska även lära mig en sång på pianot, tvätta håret och lite andra småsaker! Sen har jag grymt stor lust att dra ut och träna idag men samtidigt har jag världens träningsvärk från tisdag och igår! 
Nu ska jag hursomhelst ordna upp lite oboy eller kaffe och sedan ska jag väl börja med planerna. 
Här är ett litet collage på bilder från igår (de flesta från Dimitras instagram)

Grönalund

Nu är vi hemma från gröna lund, uppdateringen har varit sämst då vi har tillbringat hela dagen med att springa runt och åkt olika karuseller, dock var det en kille där som liknade mitt Ex och jag blev ganska ledsen över det om jag ska vara ärlig. Jag beter mig som jag inte bryr mig men det gör jag och det var ganska jobbigt och se den här kille. Usch på personer som ser ut som ex!
 
Men annars hade vi jättekul och jag har lagt upp jättemånga bilder på Instagram så dom kan ni se högts upp till höger :)
Och jag köpte en bild på mig och Ello när vi åkte kärleks kärlekstunneln och då fick man en kod så man kunde ladda ner den till datorn också så ni får den bilden :)
 

Trött o Sliten

Hemkommen från gröna lund, shit vilken kväll ! Vågat mig på både frittfall och spökhuset ( never ever ever again.) Åkte allt förutom insane då jag inte hade någon att åka med och för jag själv inte var på topp ! 
Blir ingen skola för mig imorgon då det första jag gjorde var att spy upp allt jag fick i mig på tåget.. Lyckat ! 
 
Istället blir det att plugga hemifrån och hoppas på det bästa, trots allt endast två lektioner imorgon och det kan jag säkert arbeta med på hemmaplan!'
 
Godnatt!<3

.

If there is no ups and downs, it means that you are dead

Day 30 - A song you haven't listened to in awhile

Snabb uppdatering

Blir en riktigt jävla snabbis nu då jag har sovmorgon till halv 10 imorgon och jag vill kunna vila ut så mycket som möjligt tills imorgon!

Balen var underbar, får skriva om den imorgon men här får ni lite bilder alla fall!







Maggi blev årets solstråle! Så glad för hennes skulle! Hon är verkligen min solstråle i regnet ♥ Älskar dig bebis ♥



Vecka 22

Bal

Sittee i bilen påväg till Svenduva där balen kommer hållas ♥ Får se om jag kollar in när jag kommer hem ♥




Varmdag

Jag hade skrivit ett inlägg för några timmar sedan men min mobil ville inte lägga upp det för den inte ville koppla upp till internet :c

Har suttit i en bil sen kl. 9 imorse fast varit i skolan en snabbis och skrivit ett nationellt prov i matte och sen fick jag vila i typ en halvtimme hemma och då fick jag i mig en macka då jag inte åt nån frukost imorse.

Just nu sitter mamma och jag och väntar på min stora syster som snart slutar och sen ska vi åka och köoa ett nytt lång bord då vi köpte ett stort party tält till vår trall igår. Skit mysigt att sitta där just nu och på det så är vår pool klar och redo att bada i!
Kommer bli så sjukt underbart att sitta och äta vattenmelon och sen hoppa i poolen när det blir varmare <3

Sen fick jag också reda på att Peace & Love har själva gått i konkurs :c Sjukt deprimerande!



Stockholm

Godmorgon!
Sitter nu på bussen och vi rör oss mot El Stockholmo! Vi ska lalla runt i gamla stan, besöka riksdagen och gå på armémuseet! Ser fan fram emot dagen, trots allt sista dagarna av terminen! Klätt mig aningen för varmt tror jag men får väl köpa ett par haramsbyxor i gamla stan om vi får lite tid och sen ska vi få tid till att äta <3 jag är aningen trött och orkar inte bloggeliblogga men gör väl det senare <3

MIKA - Popular Song ft. Ariana Grande

So much love to share!

Gokväll alla nattugglor! 
Natt är det inte riktigt ännu men snart så.  Jag har precis plattat mitt annars überlockiga hår med en minimal plattång jag fått av mor min. Tog sin tid men nu är håret platteliplatt c: 
Jag ska strax dra mig mot kudden och kika på de fem legenderna (Rise of the Guardians) för att kunna sova gott! Eller så struntar jag i film, vi märker. 
Kom på att pillerlådan måste fyllas inför morgondagen i Stockholm. Även att vissa saker måste med men det ordnar jag nu på studsen :) 
Hoppas ni alla har haft en bra dag och vi hörs någon gång imorgon <3 

The Hillywood Show

 
The Hillywood Show är en Youtube kanal som styrs av Hilly och Hannah Hindi som är systrar och gör världens underbaraste Parodier!
Har hur länge som helst kollat på deras videos och i Lördags släppte dom en parodi på filmen Warm Bodies och den är bara helt amazing! Så jag tänkte tipsa om dom och lägga in mina top 3 videos från The Hillywood Show!
 
Don't forget to Subscribe ♥

Wohooo! :D

 
 Nu är jag hemkommen för dagen, hann göra klart hela slutprojektet och dessutom ändra min skolsida! Även beställt en grej på Ebay idag :)
Skrev också ut en massa noter i skolan och kan äntligen lära mig spela massa fler låtar :D Ska dra och äta nu men här har ni en före och efter bild på sidan 
 

It's up to you

Sitter just nu i skolan på min webbutvecklingslektion och försöker ordna med min dokumentation av projektet jag utfört och lyssnar på massa gammal JB musik.. Väcker otroligt många minnen alltså! Har även skrivit ut en massa noter till pianot som jag ska plocka upp på rasten ! 
Ser ut ungefär såhär på min datorskärm just nu . Ni ser ju vad jag har öppet :) 
 

Day 29 - A song currently stuck in your head

In da school

Jag blir så konstig när jag är i skolan för jag för jag får träffa min lilla söta Maggi som är lika jävla konstig som mig hahaha!

Hon är också dom en extra syster för mig för jag driver med henne och retar henne men samtidigt så berättar jag allt för henne och stöttar henne genom vårt och torrt ♥

Hon betyder jättemycket för mig och hon är min första kompis som är yngre än mig (jag fyller år den 7 december och hon fyller den 18 december)

Men nu börjar skolan så jag kollar in i bloggen igen senare ♥







Monday

Yooo! 
Klev upp för 25 minuter sedan och sitter numera på bussen mot skolan. Idag är jag inte världens gladaste eller med världsbäst humör så ska försöka undvika att argumentera överdrivet mycket med folk. 
Är ju måndag idag! Ska inte klaga för egentligen älskar jag måndagar numera för det är exakt 7 skoldagar kvar och då känns måndagar underbara ! Jag ÄLSKAR måndag :D 
Imorgon ska klassen till Stockholm! Blir underbart! Och på onsdag blir det gröna lund! Denna vecka är fett pepp :D dock har jag två arbeten som måste bli klara prompt men det ordnar jag, ett redan idag om inte båda! Vi får höras vid senare 

Day 28 - A song that reminds you of your boyfriend/girlfriend

If you don't have one, make one up... :}

Make A Wish

Orkar egentligen inte skriva nåt men samtidigt vill ja skriva nåt :c
Sitter och väntar på att få hoppa in i duschen...
Jättekul att veta!
Imorgon är det skola som gäller, annars så är det inget...
 
Jo juste jag råka göra mig illa igen!
Jag skulle luta mig bakot när jag stod upp och det funkade typ 3 gånger och sen när jag skulle göra det igen råkade jag luta mig bakot och sen lite åt sidan och det gjorde så att jag ramlade bakot men jag lyckades sätta i handen först men min tumme typ åkte bakot och nu gör det ont :c
 
Men nu ska jag duscha innan jag ska kolla på barnmorskan i east end!
 

My tender beast

Hej hej ! :) 
Sitter i soffan i vardagsrummet och lallar runt på datorn i väntan på pianot där Alicia just nu sitter och lär sig My tender beast Waltz. Själv ska jag lära mig något annat. Dock inte bestämt mig vad men har sån jävla lust att lära mig något fint som jag själv gillar! 
Annars då? Har världens ryggont, kan knappt luta mig bakåt. Vi hörs senare, när jag orkar 

Tjockisen.se

Igår köpte mor ett fint set av bord, stolar och parasoll till la balcony, så nu har jag ju suttit och grisat i mig mat xD ska värma upp lite lasagne och sedan ta en bit tårta och knäppa en cider, livet leker och jag ba njuter! Ska dock börja planera en massa saker så funderar på att rulla till Gränby C en sväng och köpa some block och pennor. Sedan ska jag även gå igenom mina kläder och sortera bort det jag inte vill ha längre. // Ello

Sol ♥

Ligger och solar på vår trall med min storasyster ♥
Jätteskönt och jag blir brun ganska snabbt så behöver inte vara ute så länge!
När jag går in igen ska ni få veta hur näsra veckas schema ser ut för mig :D
Nu är det också bara 16 dagar kvar innan man får sonmarlov ♥
Kommer bli underbart ♥
Min lillasyster fyller 13, Ello blir 17 och så börjar jag gymnasiet efter sommaren och det kommer bli så underbart nu när jag fått reda på att personerna som jag har varit med i ca 3 år inte finns där för mig när jag verkligen behöver dom!
Nu ska jag förtsätta chilla i solen ♥

Skaffa aldrig barn om ni ska bo i en kartong utan ljudisolering!

 
Gosh... Vilken jävla morgon. Somnade vid 3:30 ungefär och väcktes 8:00, ni kan ju gissa vilket humör jag är på. Har starkt legat och funderat på att antingen flytta eller skaffa ljudisolering på rummet! Förstår nästan lite varför mamma tänker låta mig och Bella sova i hennes rum. 2 pojkar på 3 år som springer runt och skriker är inget jag tål så tidigt på en söndag... Men en sak att tacka för är väl att jag inte sover bort dagarna längre! 
Idag är det även mors dag och jag har uppvakat dem med tårta, choklad och blommor (och om ni undrar, Alicia är min gudmor) och mysis ska det bli hela dagen! 
Ska hur som helst ta mig upp nu och fixa mig, tandläkaren blev inställd idag så känns braaaa! :D 
Vi får höras när vi hörs men jag försöker uppdatera :* 

Fuck it

Jag tänkte skriva ett skit bra och långt inlägg men jag är trött och ganska irriterad och mår fortfarande inte speciellt bra och just nu känns det som allt går ner... Vet inte vad jag ska säga jag mår rent utsagt skit och orkar inte skriva speciellt mycket så nu ska jag sova och hoppas att den här underbara söndagen blir bättre, morsdag och allt ju!
 

Halo 3

Hejsan alla läsar, inte bloggat så mycket för jag inte mått så bra som jag skrev i gårdagens inlägg, och dessutom slutade inte dagen speicellt bra heller då min tamråtta Tobi dog.
Men sånt är livet och jag saknar honom jättemycket och det var jättesvårt att sova inatt för det var så himla tyst...
Men nu ska jag och min lillasyster spela Halo 3 så får se om jag bloggar nåt mer idag.
 

Day 27 - A song you make fun of

Word

Blub

Vet inte vad jag ska skriva egentligen, men har en skit dag och har bara legat inne på mitt rum och sovit och det är troligen så resten av dagen kommer bli... Bara så ni vet varför jag inte har uppdaterat så bra dom senaste dagarna och varför jag inte kommer göra det idag heller.
 

Where them girls at!

Heeeeeey!
Sitter på bussen hem efter en helt okej skoldag med orientering och allt! Tog alla kontroller på mindre än en timme (3,2 km) på mindre än en timme och då gick jag i normaltakt ändå.
Nu när jag kommer hem ska jag först och främst duscha.. Sen får vi se vad jag gör. Ska förmodligen pricka av alla punkter på en uppgift jag tänker lämna in idag, vill få med allt ! Dessutom ska jag laga lasagne så blir väl det först :) blev ju aldrig av tidigare i veckan...
Vi lär helt enkelt märka vad som sker då jag lär blogga om det sen (från datorn..)
Kram Ello

Svar :

 
Tack för tipset! Dock har jag (Ello) sedan tidigare fixat musik på tidsinställt och orkar inte ändra dem och lägga till ett namn på varje då det ändå är jag som lagt till dem. Det med signaturer, jag funderar på att fixa "namnskyltar" som vi kan ha i varje inlägg, så snart kommer du kunna skilja på vem som skriver vad. Lite tålamod ! Dessutom ser man oftast vem det är som skriver då vi försöker ha med bilder men visst, det kommer hädanefter vara namn i inläggen så du vet vem som skriver vad! :) 
Kram! 
 

Day 26 - A song by your favorite band

Kraftig stukning!

 Spenderade min morgon på ortoped akuten då jag igår lyckades stuka min fot och vi kollade så det inte var nån spricka i foten, som tur var det inngen spricka i foten bara en kraftig stukning så jag ska gå på foten för att få det att läka snabbare :)
Dock har jag tydligen för några år sedan gjort illa foten och lyckats dra sönder ena ledbanden som tog men sig en benfilisa precis på samma ställe men när det hände har jag ingen aning om !
 
 

Day 25 - An acoustic song you love

When you're ready<3

Hellu!
Hade faktiskt ganska svårt att kliva upp idag också, måste komma på vad det är som gör mig så seg, har aldrig varit så extremt att jag snoozar i 40 minuter...

Idag är det torsdag vilket innebär att det enbart är tre lektioner varav en av dem är tyska där vi ska fika :D
Efter skolan åker jag hem och sover. Har inte orken till något annat ... Igår innan jag åkte till KU hann jag även kolla upp Mors dag presenter, eller ja.. Jag vet vad de ska få.

Mitt största problem är att jag måste kliva upp vid 7 på söndag för att hinna baka och köpa det jag ska ha.. Dock skulle jag faktiskt kunna köpa det redan på lördag bara att jag måste hitta någonstans att förvara det. Får helt enkelt sätta förbud på mitt rum..:) och dra ner en kylväska.. Kommer så behöva det för bakgrejerna ! Ska ordna det redan idag faktiskt!

Nattinatt!

Godnatt säger jag med detta inlägg.
Har bestämt att lägga mig tidigare så jag orkar med dagarna. Gick dock inte så bra att kliva upp ändå imorse men vi gör ett nytt försök imorn.
Varit på KU som förövrigt var sista KU i Vänge, nästa vecka blir det Gröna Lund ! Så peppad då jag inte vart där på 3 år ! Får även göra ett nytt försök imorgon med att uppdatera bloggen. Dock har jag ett prov på fredag så kommer behöva plugga på det hela eftermiddagen imorgon .. Vi hörs bebisar!

Extremt dålig uppdatering!

Usch vilken dålig uppdatering det varit idag!
För min del har det varit för jag inte mått så bra, min rygg vill inte sammarbeta just nu och har sagt emot ganska mycket sedan jag var i skolan igår och inte tänkte på hur jag satt och det går så snabbt om jag sitter fel och det är så äcklig stark smärta!
Jag brukar klara av smärta men det här är förjävligt!
 
Och med min underbara tur så har jag lyckats stuka min fot ganska mycket så den är jättesvullen så om svullnaden och smärtan inte försvinner tills imorgon blir det att åka till vårdcentralen! Dom tror väl snart att jag gör illa mig med flit för att jag bara älska dom!
Hoppas att foten blir bättre snart för på tisdag har vi ju skolbal och jag vill helst kunna gå då!
 
Vet inte vad jag ska skriva mer men ni kan får 3 slumpade låtar från min spotify lista! ♥

Day 24 - A cover song

..

Hello! 
Jag sitter hemma just nu, försov mig idag.. KÄNNS SKITBRA (eller inte) Somnade vid 23 igår och vaknade först vid 8:30 somnade om och vaknade 11, har alltså sovit cirkus 11 och en halv timme... 
Ska strax hjälpa till här hemma och sedan kanske dra till Gränby C en snabbis för att checka läget inför morsdag :) Sådär sköta lite planering och sånt... 
Vi märker hurvida jag bloggar idag eller inte, är fortfarande trött och har inte så värst mycket tid. 
Måste även göra något åt höger sida på bloggen! 

Having a good time!

Sitter just nu i badkaret och lyssnar på Ms. Gomez och försöker samla tankarna. Stallet idag var jättekul! Filmade lite när Cajsa red Juventus, kommer kanske upp här på bloggisen sen (: jag som var/är hästrädd vågade både ge godis till hästis o i slutet även låta han stå och slicka på mina händer medan Cajsa fixade med honom, börjar vänja mig vid dedär nu ju! Helt wonderfull! Är skittrött så ska förmodligen gå och lägga mig typ nu! Puss

Eargasm ♥

 

I need your love

Hey peeps!
Sitter just nu på tåget mot Örbyhus då jag ska vara hos Cajsa idag :) slutade klockan 12 eftersom jag blev klar med nationella, hade skrivning 9-10:30 och 11-13 men blev man klar 12 så fick man gå :) känns som om det gått bra och det var även det sista nationella som skrevs för detta år :D
Ska bli kul att dra till stallet då jag alltid velat ha en häst att sköta om men på grund av rädsla och allergi inte kunnat! Så nu ska jag få testa på lite :)
Vi får höras ikväll eller något ! Ha en grym fortsatt dag !

Nedan ser ni dagens drog!

Day 23 - A song that makes you angry

Sorry darlings!

Skrev ett inlägg, det försvann.
----

Men hur som helst, igår när jag kom hem så var jag trött och pluggade. Idag har dagen haft full rulle, först nationella muntligt engelska vilket jag tyckte var enkelt. Sedan så efter skolan drog jag och Cajsa hem till mig en snabbis för att jag skulle lämna saker hemma och sedan drog vi till Grand där Rasmus och Dennis spelade på caféet innan vi gick ner och lyssnade på gulliga Sandra som uppträdde på stora scen med "stay" av Rihanna, och Gud! Vart får tjejen rösten ifrån?! Alla dem var grymma och killarnas spelning blev bra med lite skratt (inte åt dem utan med dem) och underbara låtar! De började med Save tonight av Eagle eye cherry och avslutade med Jeff Buckmans Halleluljah!
Imorgon är det matematik nationella som gäller och eftersom jag inte har tyska så blir det hem till Cajsa och senare vidare till Juventus stall, är man pepp eller vad? Får dock inte glömma allergipiller så Cajsa äger katt och jag reagerar på både katt och häst :3
Godnatt!

Opinions are like noses. Everyone has one!

Sitter och försöker hitta låtar som min lillasyster gillar så jag kan överföra till hennes mobil då hon ska till Fyruvik med sin klass imorogn, det går inte hon säger att jag har dålig musik smak :c
Dumma unge! Hon lyssnar på låten i 16 sek och sen säger hon nej :c
Vilken unge jag har till lillasyster!
Men jag överlever, har gjort det i snart 13 år så tror jag klara av några år till :)
Nu ska jag fortsätta innan hon styper mig! Men hon kommer strypa mig när hon ser den här bilden men det tar jag :) ♥
Love you lil sis ♥
 
 

Solig dag ♥

Vart hemma idag då jag lyckats slå i min rygg, jag har dessutom början till diskbråk och det är när disken som sitter mellan ryggkotorna går sönder och om den går sönder så måste man opereras och det gör svin ont och på det lyckas jag som sagt slå i på exakt samma ställe (jag har världens tur! <--- Driv.) Men jag tog värktabletter och avslappnings tabletter och gick och vilade en stund och sen när jag vaknade igen så kändest det bättre men har fortfarande ont men gick ut och klippte gräset så imorgon då jävlar blir det skola!
 
Ska bli skönt att komma tillbaka till skolan :)
Saknar också min tönt Ello sjukt mycket redan men får träffa henne på Onsdag så får väl stå ut nu när det bara är några skoldagar kvar, sen har vi nästan hela sommaren att umgås, har redan tänkt på lite saker som jag ska prata med henne om.
Den här sommaren kommer bli underbar ♥
 

Day 22 - A song that would be the theme song to a TV show about your life

Så trött!

Vaknade runt halv 7 för att de var middag då, som Ello skrev så deckade jag på en gång när vi kom hem!
Var jätteskönt att få sova en stund då jag redan var halv död imorse när vi vaknade!
 
Men båda konfirmationerna gick jättebra och jag är jättestolt över våra (nu gamla) konfirmander som var sjukt duktiga även fast dom var extremt nervösa!
Kommer sakna dom extremt mycket men det har varit ett underbart roligt år och jag har fått träffa så många underbar personer som har varit jättesnälla.
Konfirmanderna har varit underbara under hela året och har verkligen lärt sig saker och har lärt känna varandra ännu mer och dom har verkligen öppnat sig och låtit oss ungaledare och ledare få komma dom nära (Ta det inte fel)
 
Jag ser framemot att se dom på KU och längtar verkligen till höst då vi får en ny grupp av konfirmander och jag hoppas verkligen att resten av det här året blir underbart ♥
 
2013 års konfirmander ♥

I'll never stop

Helgen bloggen!
Sitter på bussen påväg in till stan för att sedan åka hem till mig. Har haft fullt upp sen 7:00 idag, men så värt! Dimitra deckade direkt på kökssoffan när vi kom hem. Jag däremot fick packa och åka hemåt så jag får saker gjorda ikväll !
Har huvudvärk och ryggvärk men måste verkligen bli klar med MASSOR grejer, imorn ska hemsideprojektet in, tisdag har jag np i matte 1b sedan på fredag har jag prov i samhälle på Sveriges statsskick! Kommer förmodligen vända på dygnet och allt idag också.., lägger mig och sover typ när jag är hemma och pluggar natt ? Eller lägger mig typ halv elva? Vi får se <3 hursom borde uppdateringen bli bättre imorgon <3

Day 21 - A song you want to dance to on your wedding

Jag fattar inte det här...

En sak fattar jag inte... Hur kan man gå in på en blogg och skriva så här som en kommentar
 
 
Och sen trycka på skicka knappen.
 
Hur kan man må bra av sig själv?
Hur kan man ens tro att det är humant att göra så mot en annan männsika och dessutom vara anonym.
 
Jag är riktigt förbannad för att den här kommentaren var mot min bästa vän.
Jag bryr mig inte om sånna här kommentarer men det finns personer som tar åt sig, och du vet aldrig hur deras vardag ser ut.
Dom kan bli mobbade, misshandlade i hemmet eller bara ha ett dåligt självförtroende.
 
Även fast jag hatar en person enormt så skulle jag ALDRIG gå in på facebook eller dens blogg och skriva en kommentar som den här, jag vill inte vara en orsak till att nån mår dåligt med sig själv.
Jag har mått skit ganska mycket i mitt liv och mått riktigt jävla dåligt över mitt liv och om jag då hade fått en kommentar som den här så skulle jag verkligen överväga att ta mitt liv.
 
Ni kanske tror att det är barnsligt men det är det för fan inte det, INGEN och då menar jag INGEN borde känna sig värdelös och överväga att ta sitt liv.
En kommentar kan göra mycker så nästa gång du tänker skriva nåt igen tänk igenom det igen, tänk hur du skulle känna dig om DU själv fick samma kommentar, hur skulle du känna dig?
 
Det var det för mig, Nu ska jag och min bästa vän ta och tjocka oss med chips, kärleksmums och ha det underbart.

Day 20 - A song from a new album you are waiting for to come out

Konfirmation! †

Tjänä! 
Sitter i en av Dimitras soffor just nu och vi ska förmodligen lägga oss strax, upp vid 7 imorgon bitti för att fixa oss och befinna oss på första genrepet imorgon vid 10, sedan vidare till genrep nummer 2 vid 13 och sedan fotografering. Efter det blir det "sista fikat" med konfirmander och arbetare i Vänge församling. Däremot har vi tre gånger kvar på KU vilket är helt UNDERBART! 
Idag har dagen spenderas här hos Dimitra,, fick håret fixat och blev sminkad innan vi drog ut och fotade litegrann. 
Imorgon blir det lägre uppdatering pga fullt upp, likaså på söndag. 

En liten snabbis igen c:

Nu är Ello här ♥
Hon sitter och överför allt från sin mobil för hon ska döda sin mobil, eller inte döda och döda hon ska återställa den för den inte vill som hon vill.
Efter maten så ska vi testa hår frisyrer och sminkning till lördag och söndag och sen får vi se vad vi gör, vi ska väl kolla på Warm Bodies då Ello ville se den.
Kanske blir lite photoshoot nu när både Ello och jag har våra kläder till konfan här c:
Men annars så blir det duscha och fixa oss till helgen.
 

One Direction 8 maj ♥

Tänkte bara kolla in en snabbis och ge er en bild från världens bästa dag i mitt liv!
8 Maj 2013.
 
Det är INTE jag som har tagit bilden så all cred går till personen som tagit bilden!
 
One Direction och Patric för Human pyramid under deras konsert i Stockholm som jag var på ♥

Warm Bodies

Satt hela dan och kollade på filme Warm Bodies igår.
Jag är ganska stolt över att jag såg den då filmen handlar om Zombies och min rädsla för Zombies är så extremt att jag inte ens vågar läsa ordet igen när jag skriver det.
Jag verkligen hatar dom och jag mår illa bara jag skriver det!
Men jag försöker fixa det här för er skull!
 
Men filmen handlar om Zombien "R" som blir kär i människan Julie, och ni kan fatta själv att en Zombie och en männsika inte är ett normal par.
Så man följer dom två och det är typ hela filmen, nej men jag vill inte säga för mycket bara!
 
Filmen är ganska bra och det enda som är läskigt (Tycker jag) är Bonies, det är skelett som var Zombies men ruttna eller nåt sånt...
Dom är bara jätteäckliga och läskiga!
Men förutom dom så är filmen helt okej, jag har sett bättre filmer.
Jag tycker bara att slutet är bra, och det är slutet som gör hela filmen tycker jag!
Så filmen får 3 och en halv stjärna av 5 från mig!
 
 
Här har ni Bonies... Läskiga och äckliga!
 
Ett plus är ju att den snygga Nicholas Hoult (Som även spelar den häftiga Beast i x-men: first class) spelar Zombien "R"

YMCMB

Hejhej ! 
usch vilken värme det är ute! Orkar ej... Åkte iväg kvart över 10 med mamma och resten till Vårdcentralen sedan gick vi och handlade en snabbis! Efter det satt jag ute en stund och barnvaktade Makar medan han lekte ute på gården! 
Ska strax packa ihop allt jag behöver för denna helg sen blir det staden en snabbis och köpa blommor till håret och småsaker innan jag åker till Dimitra :) 
Blev ingen skola för mig idag, tackar mor för det faktiskt. Behövde det som bara den så är typ pigg och glad nu! 
Inte så värst många skoldagar kvar nu heller ! Typ exakt 12 dagar ! Taggad på sommarlov ? Ohja ! 
Ska nu återgå till städningen av mitt rumsgolv då jag fick något ryck imorse och slängde ALLA tröjor på golvet xD 

Day 19 - A song you're currently obsessed with

Handy Woman!

I onsdags på KU fick vi chansen att måla på textil. Jag valde att göra ett örngott ! På ena sidan har vi denna bild avbildad: 
Vilket resulterade detta: 
 
Och på den andra sidan blev det massa random shiet som låttexter, citat, Kanadensiska flaggan (vilken annars?) och olika #hashtags ! 
 
Sådant kan du enkelt göra hemma för inte alls en så dyr peng. Klicka på bilderna för att komma till produkterna. 
Det du behöver är: 
Ett tips är att ha en tidning i örngottet så färgen inte råkar hamna på båda sidorna! Låt örngottet torka i ca 12 timmar (vi lät de torka i 1 timme och strök dem när vi kom hem) sedan är det redo att användas! 
Och glöm inte att färgerna fungerar på andra saker också! Läs mer på panduro! 
 

Eurovision song contest!

Nu är andra semifinalen klar och finalen är på Lördag :DD
Jag älskar Eurovision, har alltid gjort och kommer alltid göra :)
 
Om ni inte har sett Semifinalerna som var i Tisdags och Idag (Torsdag) så är det dom här länderna som är vidare till Finalen!
 
 
 
Och om ni inte har hört deras bidrag så kan ni lyssna på alla finalbidrag här c:
 
 
Men nu blir det att sova för mig, godnatt och dröm sött alla små söta (och sura) personer ♥

Was happening?!?

Ojoj, nu har det ju hänt en massa här på bloggen! Nämligen så att en av mina bästa och närmsta vänner börjat blogga här med mig och den andra har skaffat egen blogg! WOHO!! :D 
Så numera bloggar Dimitra här med mig. Hon får ingen egen kategori för allmäna grejer utan jag har bara lagt till en för One Direction ! :) Headern har ändrats och även kommit upp en sidebar på högra sidan också ! 
Klickar ni på bilden nedan kommer ni även till Bellas blogg! Ska redigera lite under "länkar" då grejer ändrats! 
Hoppas ni haft en bra vecka, det har jag och imorgon blir det hem till bestie och spendera helgen där med konfirmation och grejer. 
Även fått inspiration kring en smart Elwira ;) Nämligen screenshots från iPhonen på anteckningar.. Ska börja med det inför varje kommande vecka! Puss och Kram Ello 
 

Börjar blogga

Hejsan alla som läser :)
Som ni kanske kan se så har jag börjat blogga med Ello c:
Ni kanske undrar vem jag är så här får ni en liten presentation eller vad det heter :D
 

Day 18 - A song you have as your ringtone/ want to be your ringtone

Day 17 - A song that annoys you

ESC First Semifinals 2013

VAD JAG GRÄT! 
Shit ni skulle sett! När ryssen sjöng rös jag i hela kroppen och tåraran bara vällde fram. Sen när hon kom vidare!! DÅ brast jag. Vet inte ens varför jag är så emotionell, kan bero på mycket!
 
På tal om något helt annat har jag lyckats slå i smalbenet såpass att hela högra delen där jag slagit i fått en bula på kanske 3 cm i höjd. Går inte den över under natten blir det akut och röntgen imorgon ._. 
Nu ska jag försöka få mig liiiite sömn inför nationella imorgon, kommer ju totalt däcka på provet annars, vilket inte alls är en bra sak att göra ! 
 
Imorgon blir det även KU och framkalla ett par bilder hemma hos Dimitra, åker dit direkt efter skolan och är där en bit in på kvällen. Blir även första KU med årets konfirmander. Vet redan nu att jag kommer gråta, fattar liksom inte att dem växer så fort, mina bebisar som jag för ett år sedan inte ens kände. Vilka band man kan knyta till helt främmande människor, helt sjukt! 
 
Vi får helt enkelt höras under morgondagen då jag håller på att somna redan nu, Puss och hej leverpastej (usch..)

Day 16 - A song that holds a lot of meaning to you

Heavens got a plan for you

 
Tjeeeena! 
Nu sitter jag och håller på med mitt slutprojekt i webbutveckling, ska ta bussen prick mot tyskan. Dialogen hann jag bli klar med och svenska talet är nästan klart efter min disposition :) Känner mig ganska effektiv! 
Efter skolan blir det nog bara att åka hem om inte jag bestämmer mig för att köpa mina konfaskor idag. Ska även kolla med min moder om hon vet vart jag kan få tag på en snygg röd och en snygg vit ros till moi and Dimitra.
Jag ska hursomhelst packa ner allt nu och röra mig mot skåpet innan vi drar till bussen. Vi hörs! 

14.05.2013

God morning !
Jag vaknade redan halv åtta men drog mig till åtta för att sedan kliva upp. Det jag älskar mest med konfaläger är just det att klockan i huvudet är omställd efteråt och det inte är alls svårt att kliva upp! Så skönt!
Idag blir det skola 10:20-16:00 sen får vi se vad dagen bjuder på. Igår bjöd den i alla fall på två nya kepsar och massa gott <3
Bussen går 09:20 så jag har massa tid kvar nu, första gången på evigheter !
Ska nog börja med denna rutin de 21 dagar som är kvar (varav 7 är lediga) så går jag på lov sen ;)
Tyska dialogen ska in idag och även min svenska disposition ! Hoppas dem är bra bara!
Hörs under dagen babes :*

13 Maj 2013

Tja! 
Blev ingen skola för min del då jag behöver en totalåterställning efter lägret. Sitter i solen på balkongen och bloggar, 21˚ ute ! Så himlaaaaa skönt! 
Håller även på att leta lite grejer inför helgen då konfirmationerna för våra bebisar äger rum! :( Kommer sakna dem, men redan nu på onsdag är dem välkomna på KU så jag hoppas på att se dem där :) 
Ska senare idag även göra klart en webbsida och en dialog i Tyska, ska även göra klart min PP presentation till Svenska talet jag ska hålla! 
Men vi märker hur långt dagen låter mig gå, vi hörs <3 
 

Day 15 - A song that people wouldn't expect you to like

Gotland dag 2 + 3

Här kommer ett litet mindre intressant inlägg om gårdagen. Vi började våran sovmorgon med att bli väckta 90 minuter för tidigt. Sedan gick hela dagen bra, vi var till ICA och jag pajade mina hörlurar. Dessutom smakade jag den nya "LOKA likes old school, chocolate milkshake" den var helt okej. 
Senare skulle vi leka och det gick väl inte så värst bra då Dimitra skadade handleden. 
Spenderade en bit in på natten med att packa och platta håret sedan blev det att sova. Så somsagt dagen var ointressant på hög nivå. 
 
Dag tre däremot var full med intressanta händelser. Först åkte vi till raukarna och hängde där i drygt en timme innan vi rörde oss vidare till Visby. Väl i Visby gick vi till O'learys och åt mat med alla, för att därefter få fritid och gå runt innanför ringmuren. Det var jag, Dimitra, Erik och 8 konfirmander. Fick med lite souvenirer hem men annars blev det inget särskilt.  
Bloggar mer senare, nu ska jag på genrep i kyrkan ! 

Day 14 - A song you like hearing live

And thats My name

Godmorgon!
En "Gotland dag 2" kommer i samband med dag 3 då jag inte riktigt har tid att skriva om det. Sitter just nu på påväg mot raukarna som vi ska kika på med konfirmanderna. Senare blir det att åka till Visby där vi får fri tid och även ska äta på O'larys (stavning?)
Det är sol idag så jag bär shorts och en av Dimitras skjortor!
Alla barnen är lugnare idag men det är just för att det varit stressigt sedan imorse, vilket är skitskönt då jag har nojjande huvudvärk och är allmänt nedstämd. Saknar tysklandsresan som fan också, men det får jag leva med just nu.
Jag lovar ingen uppdatering men jag ska försöka.

Day 13 - A song you sing to in the shower

Day 12 - A song that reminds of your bestfriend (s)

Eftersom jag har 2 bästa vänner och två helt olika låtar till dessa personer blir det två låtar idag, Bella och Dimitra. 

Gotland dag 1

Hej alla läsare! 
tänkte bara köra en snabb uppdate från Ekegård'n, stället där vi är bosatta tills lördag morgon. Jag och Dimitra kom fram omkring 16 och hoppade direkt in på lektionen. Sedan blev det middag där det serverades fisk men eftersom varken jag eller hon äter fisk så blev det falukorv för oss :) 
Efter middagen hade vi lite fritid vilket var den perfekta chansen att fixa iordning lite på rummet. Jag var även med och körde "dunken" utomhus under den fria tiden då det var skinande sol ! (Y) 
Ett lektionspass till väntade innan det blev lite fika och sedan musikquiz som mitt lag vann :D Fick ett armband och en Starbar som pris. 
Efter det blev det ytterligare lite fritid vilken nu spenderades med ett flertal mysiga konfirmander inne på vårt rum där vi pratade, kollade på foton och skrattade massor! 
Strax därefter blev det en avrundning med andakt i kapellet och nu har vi nattat alla gosisar <3 
Ska nog strax lägga mig jag med, sovmorgon imorgon vilket är ljuuuuuvligt ! Godnatt :* 
 

Day 11 - A song that reminds you of summer

If only you saw what I can see

Heeey!
Ligger i Dimitras säng just nu och väntar på att knäppisen ska komma hem från 1D konserten. Känns som om jag kommer hinna somna innan dess men vi märker.. Funderar på å lägga mig och sova en stund iaf...ska bara byta om sen får jag lägga mig. Hon får klättra in på sin säng på något sätt sen eller väcka mig :) hoppas ni läsare har haft en grym kväll, det har jag haft med min bonusfamilj!
Godnatt så hörs vi när vi hörs, Gotland imorgon ;)

Day 10 - A song that makes you cry

There's nothing wrong with me

Tjeeeeeeena! 
Sitter i Dimitras källare och kollar på Hopp medan jag slappnar av fullt ut ! 
Ska strax gå upp till resten och vara lite social. Dimitra är ju i Solna och köar för 1D konserten :) Tidigare idag tog jag en rejäl sovmorgon innan jag hjälpte till med vårstädningen hemma! Sen packade jag även klart min enorma resväska, vi åker imorgon bitti :D 
Nu blir det matimat sen får vi se vad vi hittar på :) 

Day 09 - A song that makes you want to dance

Would you sell me a Fake I.D

Yoo!
Sitter påväg till skolan i shorts och jeansjacka, lite kyligare idag men det går! Två lektioner idag, slutar vid 13:35. Subway till lunch om jag får pengar av Aleeeex sen hem.
Igår var jag ute på min första springrunda. Blir en till ikväll sen ska jag kolla med Dimitra om vi ska ta med springkläder till Gotland och kanske bara ut och gå där?
Hur som haver, har massor att göra efter skolan... Vi hörs babes :*

Day 08 - A song that you liked when you were younger

Where do all the models go?

Godmorgon!
Sitter i shorts påväg till skolan, känns sååååå skönt att bara ha shorts och en munkjacka!
Idag är det måndag vilket innebär att det är två dagar tills jag befinner mig på Gotland! Funderar på att inte gå imorgon heller men vi märker hur det blir, beror helt på vad vi ska göra, har ändå ingen tyska. Å andra sidan skulle det vara fett skönt att gå i skolan och sen veta att man faktiskt slutar tidigare! Nu är det ju inte långt till sommarlovet heller.. Tror det är 19 skoldagar eller något :O känns helt jävla overkligt, skrev om första skoldagen för inte alls längesedan ju. Hoppas det är okej mat idag också, är hungrig som en varg redan nu men dum som man är äter jag inte frukost... Hehe.
Jag lär blogga under dagen eller något också :)

Lipgloss

Här är de fyra läppglansen jag fyndade på H&M för ynka 10:- styck. Ganska bra glans i dem, dock lite lite färg.. blir mest genomskinligt. Men sitter assnyggt!

Dagens!

Riktigt länge sedan man körde en sådan but here you go !
 
Bandana : NewYorker 
Örhängen : Gina Tricot 
Linne: Lager 157 
Jeans: Cubus 
College-tröja : Gina Tricot 
På fötterna: Militärballerinor från skopunkten 

 

Welcome to a new kind of tension

Tjeeena! 
Sitter i mammas säng och typ gör inget vettigt fast jag borde. Ska strax skriva ett tal i svenska som även blir mitt muntliga nationella! :) 
Sen måste jag även packa till Gotland ! Ser bra ut med vädret också för den delen ! Vill inget hellre än att spendera tid med min fina vän och alla medarbetare + konfirmander. 
Ska även bygga lite i DW och PS inför ett slutprojekt i Webbutveckling och Gränssnittsdesign men det tar vi senare! Har en dialog att skriva som sista inlämningsuppgift i Tyska också, har ingen aning om hur jag ska hinna med allt men får väl helt enkelt prioritera rätt. 
Köpte en konfaklänning idag som lär fungera, tyckte om hur den satt även fast den ser lite "sträng" ut. Köpte även läppglans och småsaker. 
Mamma kommer hem idag vilket är helt jävla underbart, dessutom är det den ortodoxa påsken idag så idag ska man fira ;) Vi hörs väl något mer senare! 

Day 07 - A song that is your guilty pleasure

 
 
LOL

FML.

Rensade datorn, råkade radera något som inte skulle bort vilket resulterade att saker i iTunes har försvunnit... Svor som om det inte fanns någon morgondag och satt mig för att fixa allt nu. Hoppas att jag lyckas fixa iordning allt... 

Day 06 - A song that you can always relate to

Wanna dance

Har precis nattat ungen, gick bättre än förväntat! Nu sitter jag i skype och sms:ar med en massa folk! 
Ska typ inte göra så mycket resten av kvällen, behöver bara hålla mig lugn och fin för att inte väcka barnet ;) Bloggen hamnar åt sidan under helgen tyvärr. Men ska försöka uppdatera lite iaf :* 

Day 05 - A song that has a new meaning to you every time you hear it

Summerfeelings!

Hello peeps! 
Sitter just nu vid receptionen och har rast, har precis skrivit nationella proven i Engelska, ganska lätt då man fick skriva om "The Role of Music" eller om man ville ta film eller spelande dock  var musik ett självklart val. Har även satt ihop en ny spotifylista med en massa mer sommrig musik :) Idag är det fredag också, så himla braigt! Dock ska min fredag spenderas som barnvakt men det kommer säkert gå skitbra. 
Igår fick jag mina hörlurar också, hoppas att jag får någon av mina kepsar idag eller på typ måndag då jag ska till Gotland på onsdag och blir borta till söndag! HELGRYMT! 
Det ska tydligen vara kanonväder också så är typ astaggad! Ska även försöka blogga mer under dagen eller inatt, behöver liksom inte sova direkt ;) 
Vi hörs people ! :D 
 

Day 04 - A song that reminds you of something sad

TÄVLA OM KEPS HOS KEELA! :D

Day 03 - A song that makes you laugh

Valborg

Godmorgon eller vad man nu säger ! 
Är ganska så nyvaken just nu, har precis druckit smoothie och ätit sallad, Dimitra blir hämtad snart och då blir det att städa lite snabbt innan jag drar ut i det fina vårvädret och chillar.. Finalborg eller vad det kallas ;) Igår var dagen helt underbar! Hängde med härligt folk och hade kul som fan! 
Galenskaperna stannar dock utanför bloggen så bloggar väl när Finalborg är slut :* 
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!

r>