Dag 39: Min favoritdricka.

 
 
 

Allt beror på dig numera

Inte bloggat idag då jag först sov till halv ett (!) sen så fixade jag iordning mig och åkte till IKEA med min kära bror där jag köpte en ny säng, sänghimmel och kuddar till mamma. Sängen är såååååååååå skön ! Kommer blogga mer om sängen sen och berätta! Nu ska jag kolla på avsnitt nio av PLL då jag suttit och kollat på alla andra avsnitt under kvällen då det regnade och jag inte kunde dra ut och springa. Och FAN vad jag vill veta vem "A" är!!!
 
Imorgon ska jag upp redan vid 8 för att följa med Makar och Alicia till Makars blivande dagis och kolla läget! Ska bli rätt så kul då jag aldrig varit på ett dagis för att "skola in" någon. Efter det funderar jag på att dra o simma (typ runt elva/tolv någongång) och om bror har tid ta en till sväng till IKEA för att köpa en sak att hänga sänghimmlen på ! 
 
Här får ni några bilder på mig idag och vi hörs väl imorgon ! 
 
Dagens: 
 
 
 

Sovmorgon

Har ju sov morgon till 9 imorgon! HALLELUJA!
Var så trött när jag kom hem idag, tro det eller ej men man blir trött av att bara ha en unge på fritids och det är för att man kan sitta ner och ta det lungt utan att behöva bry sig om några andra barn och då är det lätt att man nästan somnar och speciellt nu när min kropp fortfaraden inte är van med att vakna tidigt!
 
Sov en timme och en halvtimme innan maten och sen sov jag en timme efter maten också och nu känner jag mig lite piggare men länktar så HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR mycket tills jag får lägga mig i sängen under mitt flanellakan. Har hela settet. Flanel lakan, Flanel påslakan och ett Flanel örngott och det är så underbart varmt och mysigt! Fryser aldrig!
 
Har också hittat kläderna som jag skulle haft på mig idag men det får bli imorgon istället! Ska snart gå och lägga mig men tänker stanna uppe lite längre. :)
 
Ni får en bild på Kiki när hon öppnade min och Marias present :)<3
 
 
 

Hann inte blogga

Hann inte blogga imorse då jag vaknade kl.7 och var hur trött som helst så först snoozade jag i 5 min och sen bad jag mamma väcka mig efter 10 min så sov en kvart extra sen började jag fixa mig runt 20 över och då hittade jag inte kläderna jag ville ha på mig. Tror mamma har gett dom till Maria eller Kiki av misstag :c Får ta och leta reda på dom så kanske jag kan ha dom imorgon istället!
 
Idag var det hur lungt som helst på jobbet. Det var 1 barn så vi satt och åt popcorn och kollade på Katten i Hatten igen. Vi kollade på den igår men hon ville kolla på den igen så vi gjorde. Sen fick jag gå hem halv 3 då jag började 8.
 
Som jag skrev igår så är det ju skifte för barnen som ska börja i förstaklass (0:an) så då blir det lite mer barn imorgon men det ser jag bara framemot :)
För börjar bli lite tråkigt för man har uppfattat hur dom 2 barnen är och better sig så man vet vad som sysselsätter dom. Så ska bli kul att lära känna nya barn och få dom att vara glad på fritids :)
 
Nu ska jag gå och äta nåt då vi inte åt nån mellis då det inte fanns några barn kvar. Imorgon börjar jag kl.9 och slutar 4.
 
 
 
 

sleep work sleep

Nu blir det att sova, upp imorgon flr att jobba vid 8. Blir kanske bara 1 barn imorgon! På 5 "vuxna". Kommer vara en till slapp dag! Får se hur hag bloggar imorgon. Men nu måste jsg skynda mig att sova så jag är pigg imorgon! <3

Whats up wit the SWAG!

Lagt mig i sängen och ska kolla på PLL avsnitt 3 och 4 från säsong 1. Jag har minst sagt fastnat för det. 
 
Efter mitt förra inlägg packade jag och åkte till simhallen med Alicia, sedan när vi väl skulle cykla hem började det spöregna och håller sig ännu, hoppas på att regnet är kvar heeeela natten ! Men var in en sväng på ICA och köpte med mig kyckling innan jag åkte hem och gjorde iordning en middag av sallad och Jordgubbsshake, riktigt gott! Ska se till att berätta hur jag gör min goda drink sen! 
 
La mig i badet senare och bara samlade tankarna lite, behövs ibland :3 Men somsagt ska jag sysselsätta mig med PLL tills jag ska sova, sen ska jag kliva upp tidigare imorgon ! :) 
 
 

Dag 38: Bästa bok jag läst.

Du kan inte stoppa framtiden. Du kan inte spola tillbaka det förflutna. Enda sättet att få veta hemligheten är att trycka på play.

När Clay Jensen får ett paket med tretton kassettband skickade till sig vill han till en början inte ha något med dem att göra. Banden kommer nämligen från Hanna Baker. Hanna som är död, som tagit livet av sig. Hennes hemligheter ska begravas med henne, resonerar han. Men när Hannas röst sedan berättar att Clay finns med på hennes band och att han, på något sätt, är medskyldig till hennes död, är han tvungen att fortsätta lyssna. 

Genom tretton band får han ta del av allt det som hände Hanna innan hon dog och han fortsätter att lyssna hela natten. Clay kan inte göra annat än att följa Hannahs inspelade röst genom den lilla staden och det han upptäcker förändrar hans liv. För alltid.

Tretton skäl varför är för dig som vågar bli berörd på riktigt. Det är en omskakande berättelse om unga människors kärlek och desperation i vår tid. 
 

Swimming

Hey guys! 
Jag vaknade inte alls så länge sedan, känner mig fortfarande helt död för min säng fuckade upp så jag ska förmodligen även köpa en ny säng idag och även en sänghimmel ! :D så det blir lite senare när bror har slutat jobbat, åkt hem, bytt om och kommit hit. Med andra ord närmre femtiden! 
 
Så nu ska jag äta frukost/lunch och sedan kolla på mer PLL om jag inte bestämmer mig för att dra och simma en stund :) Har en hel del grejer att fixa om jag ska byta säng men det ordnar sig nog skitbra ! 
 
Vi hörs, babes ! :) 
 

Ranchen

Elin satt på Ranchen till Tove, ni vet den som går på sommarlovs morgon?
Tove älskar verkligen den serien så nu är hon sysslesatt en stund och Henrick sitter och spelar på en dator framför mig brevid Martin. Vi får sluta en halv timme tidigare idag också så jag slutar reda vid 4! Så om 3 timmar sitter jag hemma :)
Jag var så nervös över att jag inte skulle klarar av det här jobbet men det går jätte bra och jag är jätte nöjd över att jag får chansen att jobba här! Kommer bli tråkigt att sluta om 2 veckor men jag kommer lätt ta med mig det jag lär mig här! Som att inte vara beroende av min mobil utan att jag kan ta reda på tiden utan mobilen och att det är hur enkelt som helst att sysselsätta barn om man tänker efter lite.
 
På Torsdag så är det skifte för barnen som går på dagis och som ska börja i förstaklass (0:an) så Cecilia sa att vissa barn kan vara jätterädd och börja gråta och sånt så jag ser fram emot på Torsdag och se hur jag hanterar när det är mer än 2 barn. Det är väl allt jag har att skriva just nu :) Hopaps ni har en bra dag :)
 
 
 

10 saker du vill göra innan du dör:

Flytta till Beverly Hills, LA (eller något annat fint i USA)

Köpa min bröllopsklänning på "Kleinfields"

Hoppa fallskärm 

Vara ekonomiskt oberoende genom att driva ett eget framgångsrikt företag 

Ha en romantisk vecka i kärlekens stad, Paris, med mitt livs kärlek.

Bada med delfiner

Besöka Universal studios

Få två barn, en son och en dotter

Äga en lyxbil, en yacht och ett strandhus. 

Leva ett lyckligt liv och vara väl medveten om det 

 
 
 
 

Sovmorgon

Så nu har min sovmorgon slutat och jag ska gå om ca 5/10 min. Är ganska trött idag så ska se till att sova tidigare idag då jag måste gå upp 7 imorgon då jag börjar jobba 8.30 imorgon. Hoppas det är lika lungt idag som det var igår för jag har fått sova lite dåligt så jag har lite ont i huvudet. Hoppas ni får en bra dag och tar vara på dagarna som är kvar på sommarlovet :)
 
 
 
 

PLL

Jag slog mitt personbästa idag när jag var ute och joggade och jag tänker fortsätta pressa mig till ännu bättre resultat! Var helt slut i både ben och lungor när jag kom hem så la mig på mattan i hallen och låg där ett bra tag innan jag faktiskt tog mig upp och gick o duschade. 
 
När jag duschat ringde Dimitra och vi pratade ett tag om allt och inget! Sedan fixade jag iordning en asgoooood jordgubbsdrink och en sallad (!) Fattar ni? Jag äta sallad? Men jo ni läste rätt ! ;) Fixat smått med klänningen, liksom de sista små pusselbitarna innan den är klar! Lovar att fota och lägga upp på bloggen! 
 
När allt det var klart började jag kolla på PLL och gud... Dum jag är som inte kollat tidigare, de första avsnitten och jag längtar redan till imorgon då jag faktiskt kan kolla på fler! Dock ska jag även en sväng till Polisen imorgon och fixa ett nytt pass till mig, mitt gamla har gått ut och jag hoppas äntligen kunna se bra ut på en passbild. 
 
Bloggar mer imorgon, dödstrött nu ;* 
 

Dag 37: Mina idoler då och nu.

 One Direction 2010 ♥
One Direction 2013 ♥
 
 
 

Running like a MOFO

Ska ut och springa/jogga/gå en sväng och eftersom jag inte hunnit få mina svarta Helly Hansen löpartights får jag dra en sväng i mina brandorangea från Soc/Stadium.. Har även ett nytt PSY skal på mobilen som jag fick av Asal som en försenad födelsedagspresent för ett tag sedan! Musik i öronen och löparskorna på, leggo!

My room

 
 

He is my hero.

 
 

Jobb

 
 
 
Hej guys, VI HITTADE DATORER!
Fett chill att vi hitta datorer. Det är jättekul att jobba här och jag ser fram emot morgon dage extremt mycket!
Det är två barn just nu. Tove och Henrik.
 
Jag blev extremt glad när jag kom imorse också då jag såg att Elin som har gått i min klass när jag gick här i vänge och som konfirmerades med mig också ska jobba dom här 3 veckorna! HALLELUJA!
 
Men det är fett chill! Som just nu får jag betalt genom att sitta vid datorn och dessutom får jag sluta en halvtimme tidigare idag så slutar om 1 timme.
Sen imorgon så börjar jag inte förenst halv 10 dock slutar jag en vid halv 5 för att jobba ihop den dagen då fritis är stängt och jag är ledig!
 
Det är faktisk kul att jobba med barn, man behöver inte anstränga sig så mycket och barnen som är här idag är ganska lugna. Elin och Jag satt och lekte att vi sov med Tove i typ en halvtimme. Sova och få pengar. Det bästa jag vet!
 
Men nu ska jag kolla vad Elin och Tove spelar så jag skriver mer när jag kommer hem <3
 
 
 

Gårdagens shopping + Mammas presenter

Här kommer lite halvtaskiga bilder på det jag köpte igår och på det mamma köpt till mig medan jag bodde hos Dimitra. 
 
 
One Piece från WARP/Stadium
Jeans från Gina Tricot
Shorts från Gina Tricot (som mina svarta) 
Ballerinor från Skopunkten
Baddräkt från Speedo/Stadium
Hoodie från Stadium (som den jag köpt tidigare)
Leggings, Ballerinor och Klackar köpta av mamma, skorna Skopunkten, legginsen KappAhl
 

Allt är köpt på rean så kan inte säga om det finns kvar eller inte! 
 

Minilista

10 saker du vill göra innan du dör
9 saker om dig själv
8 sätt att vinna ditt hjärta på
7 saker du ofta grubblar på
6 kändisar du tycker är snygga
5 saker du aldrig skulle vilja göra
4 saker du köpt den senaste månaden
3 sätt att få dig le/skratta
2 gamla favoritlåtar
1 sak folk inte visste om dig

 


Leeeeeet's do THIS!

 

Godmorgon

Mobil inlägg!

Sitter vid matbordet och gäspar och funderar om jag ska gå och lägga mig och sova i en halvtimme till. Vaknade vid typ 12 inatt av att jag hade ont i ryggen och magen och satt uppe till halv 2 så är lite trött. Ser inte fran emot att jobba då det är kallt och mullet ute. Hoppas ni får en bra dag! -D



Dag 36: Detta är jag beroende av.

Min mobil och Supernatural!
 
 

Fyskäms..

Usch va jag känner mig dålig på att vara en bra bloggare. Uppdaterar ju knappt.. Men imorse skrev jag faktiskt ett mobilinlägg och sen när jag väl skulle publicera det försvann hela skiten.. Hatar uppriktigt appen men använder den nu också ._.

Har precis slängt mig i badet. Idag var jag och mor min på en shoppingrunda, inget fancyfancy men saker jag ville ha fick jag trots allt med! Var även otroligt kvavt idag vilket har framkallat en hemsk huvudvärk hos mig, en såndär mindre rolig vardagsgrej.

När jag krupit upp ska jag städa rummet mitt som var rent igår men är hur stökigt som helst idag. Ska även passa på att fota hur det ser ut nu efter att jag flyttat allt. Har dock inga före bilder men har för mig att jag visat upp det förr också..
Shoppingen får ni se en annan dag och även de grejer mamma köpt till mig under veckan jag bodde hos Dimitra!
Sen lite ebay check och planering inför skolstarten och träningen !

Ska även passa på att säga att jag älskar vartenda en av er som kikar in här och tar del av min och Dimitras vardag, så intressanta trodde inte jag att vi var!

xoxo Elizaveta <3

Bloggar snabbt

Ett snabbt inlägg innan maten. Efter maten har jag bestämmt att jag inte ska öppna datorn igen. Jag ska ta en lång dusch och sen ska jag gå ner och kolla om det finns nåt att kolla på tv innan jag går och lägger mig.
Imorgon har jag min allra första jobbar dag och nu ser jag faktisk fram emot det samtidigt som jag inte gör det.
Dimitra logik!
 
Men blir inget mer bloggade för mig idag om jag inte bloggar från mobilen :)
Bloggar troligen en snabbis imorgon också när jag vaknar! 
 
 
 
 

Know Your Role.

Ligger ensam i sängen och ska snart byta om och krypa ner i sängen och sova, försöker somna tidigt idag så jag kan kliva upp tidigt imorgon för i övermorgon vaknar jag kl.7 för att gå tillbaka till skolan som jag lovade mig själv att aldrig besöka igen. Men nu gör jag det alla fall och den här gången är jag en helt ny människa och det är min tur att tjäna mina egna pengar.
 
Kunde inte åka med och köra hem Ello då jag mår ganska dåligt just nu. Har mega ont i min rygg och mitt huvud så ska ta en alvedon innan jag kryper ner i sängen och somnar.
Men hoppas ni har en bra helg och hoppas ni tillbringar dom sista sommarlovsveckorna på det bästa sättet ni kan komma på!
 
Ligger och drogar Ulrik Munthers låt Requiem
 
 
 

Dag 35: Favorit ställe/plats.

Östersund ♥
 
 
 

Boom!

Hej hej hej ! :) 
Sitter i Dimitras källare med henne liggandes bredvid mig och Bibi sittandes på andra änden av soffan. Kollar på "Världens pappskallar" och funderar lite på massa grejer. Bara lite mer än tre veckor kvar till skolan börjar och jag har ingen aning om något kring det :O Väntar verkligen på att höstens schema ska komma ut på sidan så jag kan lägga upp ett eget "schema" över mina dagar hemma ! Vill även veta alla lov och ledigheter, så himla skönt att planera allt i förväg och på tal om planera måste jag även köpa en almanacka!
 
 
Usch nej, ska sluta tänka på skolan nu och fokusera på de 2 timmar jag har kvar med Dimitra idag ! Puss på er alla söta saker! 
 
 
 

Bada

Ello har precis klivit i poolen och kommer ligga där en stund, själv sitter jag vid bordet här ute och håller Ello "sällskap". Som ni kanske fattar så åkte Ello inte hem igår utan och stanna en dag till och åker hem idag runt 9 på kvällen. Jag ska också gå och lägga mig runt 10 så jag kan vakna tidigt imorgon så jag är pigg och glad och kan vakna tidigt på måndag också då jag börjar jobba.
 
Som ni kanske kan förstå så kommer jag vakna vid 7 och börjar jobba halv 9 till 3 så dom 6 timmarna kommer jag inte kunna blogga. Jag kommer ha min mobil avstängd hela tiden jag jobba förutom 30 min lunch rast som jag får varje dag. Så jag kommer bara kunna blogga efter klockan 3 och jag vet inte hur trött jag kommer vara efter dom första dagarna så jag vet inte alls hur bloggandet kommer bli för min del men jag ska försöka blogga så mycket jag kan dom här sista 3 veckorna på sommarlovet!
 
 
 
 
 

Vänta för alltid.

 
 
Hello alla sexy motherfuckers där ute!
 
Det är Maggi en av Dimitras bästa kompisar som kikar in för att gästblogga lite. Trevligt huh? ♥ 
 
Idag så vill jag prata om massor med saker hehe nej men, jag vet att det finns många som tror att jag bara är glad hela tiden. Egentligen så ger jag *** i vad andra tror och tycker. Men snälla gå inte fram till mig efter du har gjort mig flyförbannad och säg '' du har förändrats''. Kära du jag har inte förändrats jag håller bara in alla dåliga känslor inom mig och håller upp en fasad, men du kanske har varit så blåögd att du tror att det är den enda känslan som jag är kapabel att känna. Inte för att göra ett argt inlägg men jag har faktiskt aldrig sagt det här till någon. Jag tror att Dimitra uppskattar det här. Jag är ledsen ofta, jag är ensam inombords, jag har mycket ilska och jag är glad. Förstår någon på denna jord att jag precis som alla andra människor har flera känslor än bara lycka? Nog för att jag älskar att folk minns mig som den glada, men ta det lugnt. Jag är oerhört bra om jag får säga det själv, på att hålla in min smärta. Och jag ska förklara varför jag gör det, därför att jag inte vill dra ner andra i skiten. Dimitra är en av de få som jag kan öppna mig för, jag har gråtit inför den här vackra människan. De som känner mig vet att jag skäms för att gråta inför andra, jag hatar att göra det och tycker det är pinsamt. 
 
Ta mig inte fel, jag mår mycket bättre idag än vad jag gjorde för några år sen, för inte så länge sen så var det dödsdagen då min pappa gick bort i cancer. Det var allt annat än lätt, i alla fall jag vill inte göra det så himla djupt nu, men för de som läser det här jag vill bara säga att det finns mer. Det är inte bara smärta, det går över jag lovar. Lita på mina ord, du klarar av det här och DU är stark och vacker DU är underbar. Jag blir så ledsen när jag hör om människor som har blivit mobbade, ingen ska behöva bli mobbad. Jag har blivit mobbad förut så jag vet att det är förjävligt. Men om du försvinner som jag ville göra, nu spiller jag ut allt ja. När jag  ville ta mitt liv, när jag hade anorexi och pressade mig själv till max. Du låter de som mobbade dig vinna om du försvinner, du låter allt annat vinna. Du låter livet vinna över ditt liv. FUCK IT du är förfan underbart stört vacker och fin, JAG tror på dig och jag vet att du klarar av det här. Vem du än är var du än är så önskar jag att jag kunde hjälpa dig att hitta lycka igen. Men det kan jag inte, bara du kan det, men jag vet att du är stark. 
 
Var dig själv och visa stolt att jag är jag. Tack Dimitra för att du fanns där för mig när jag föll, tack för att du höll min hand när jag grät. DU är bäst, och jag vill hålla dig när du behöver mig. Nu mår jag dock bra tack gode Gud för det. Jag hade Dimitra som stöd och mina systrar och min mamma. Tack ni är bäst. Och ett tack till G också, du kom in i mitt liv när det var som jobbigast. Tro på dig själv även fast det är svart, dumpa de som gör dig olycklig, skratta när du har chansen. Var dig själv stå på dig själv. Och peka fuck you åt djävulen och vandra igenom den där elden. 
 
Jag har gjort det, och om jag kan så kan DU. Kära vackra du som läser det här DU kan jag tror på dig. 
 
 
FUCK HATERS. :) 
 
Dimitra jag älskar dig som fan, hihi du är bäst. Tack Ello du har också stöttat mig du är en sån fin person! Så underbar och bryr dig verkligen. Hihi, ja det löser sig faktiskt till slut. <3 
 
'' If someone hates you just smile at them and walk by with your best walk, that will kill them. '' :* <3 
 
Älskar dig besti. <3
 
 
Jag fjortis?! Haha vad menar du? Det där är min hudton. ;) 
 
Du är så galet söt. <3
 
 Sötnos. <3
 
Mihiih. <3 
Ja. Jag är medveten om att jag ser ut som ett rövhål. Men Dimitra var fin. :* <3
 

Dag 34: Hit vill jag åka innan jag dör.

England, Japan, USA, Frankrike, Australien
 
 
 

Somewhere over the rainbow

 
Mitt skrivbord på datorn ser numera ut såhär, Dimitra ligger och sover så jag har suttit och gjort detta nu ett tag. Har fan rotat igenom hela WEHEARTIT för att hitta bilder jag tycker om och som jag tycker är lagom passande till allt jag tycker om. Sitter och äter drömmar (kakor) med Maria. Ska nog spela lite Sims och lyssna på musik! :) Vi hös babes ;*
 

Cause baby tonight, the DJ got us falling in love again!

Jag och Dimitra har precis klivit ur poolen där vi badade med födelsedagsbarnet Kiki och hennes kompis Sofia! Nu ska vi äta maaaaat som bestsår av bacon/kyckling och pasta :D 
Bloggar lite senare ikväll ! Om ni har tur så kanske vi till och med gör en video, puss :* 
 
KIKI ^
 

Idag är ingen vanlig dag för idag är det

KIKIS FÖDELSEDAG <3333
 
 
 

NYA FANS!

Hahahah Kiki och Lotta sitter och kollar på vår blogg på tv:en som står i Kikis rum, käns lite awkward att dom läser allt ma skriver men kom igen det är mina systrar. NI ÄR BÄST OCH JAG ÄLSKAR ER!
ELLO GÖR OCKSÅ DET SÅ PUSS PÅ ER ÄLSKADE SYSTRAR!
 
 
 
 
 

Dag 33: En person/kändis jag önskar att jag träffat.

ONE DIRECTION ♥
 
 

Födelsedagsfirande

Ligger nu i sängen och bloggar från Ellos dator medan hon och Maria badar i poolen, skulle egentligen också gjort det men har dundrande huvudvärk så tvinga dom att bada då båda inte ville bada utan mig. Tillslut sa jag "VA SJÄLVSTÄNDIGA FÖR FAN!" och då gick dom och badade med ett skratt. Så jag har legat och rensat lite bland bilderna på kameran då jag har runt 300 bilder och jag behöver fortfarande gå igenom typ 200 av dom och kolla på varje bild och sen vilken som är bäst. Men födelsedagfirandet gick jättebra och Kiki blev jätteglad över sina presenter dock kommer hon få sin present av Mamma och Pappa imorgon.
 
Men bilderna kommer troligen upp imorgon eller senare ikväll, blir ett sånt där inlägg med bara bilder som jag alltid brukar lägga upp när jag har många bilder från nåt :)
Ello åker hem imorgon också D: Herregud vad jag kommer sakna henne! Känns alltid så tomt att inte ha nån som fattar ens skämt runt om hela tiden!
Längtar tills jag kan flytta och vi kan flytta in tillsammans!
 
Men jag börjar också jobba på Måndag, så kommer inte kunna träffa henne på dagarna :c
Så extremt tråkigt får se till att hon sover hos mig varje fredag till söndag så jag får träffa henne dom här 3 sista veckorna på lovet.
 
Ni får vår låt som vi drogar just nu!
 
 

Yeah we move on, even if we try to forget

Hey people!
Vi vaknade precis av att Dimitras mamma Bibi ringde. Kiki fyller år imorgon men ska firas redan idag! Ska ta oss upp ur sängen lagom snart o duscha och fixa oss lite. Sen vet ingen vad dagen bjuder på, så vi märker ;)
Kram från Elizaveta & Dimitra

Dag 32: Ett kort någon annan tagit på mig.

 
 
 
 

Boom Gone

Nu kommer några bilder från sleepovern :)
 
 
 

Yeah...


 

O M G

Hej bloggen.
Jag och Dimitra ligger på en dubbel madrass som är hög mitt i Påvels rum med fyra killar runt oss och kan inte sova. Alla ba däckade vid 12 men sen vaknade jag av att katten lät och upptäckte efter en liiiiiten stund att Dimitra också låg vaken :D like come on.. Klockan är bara 2... Jag kan lägga mig halv fem på loven och sova till typ ett eller två. Men hursomhelst har vi haft en underbar dag/kväll och ser fram emot morgonen ;D kram <3

Dag 31: En låt som jag tycker är knäpp.

 
 

Fix fix fix

Packar, äter frukost (Ello äter frukost... Tårta), Fixar oss.
Vi ses på Onsdag ♥
 
 
 

The Sims 3

Precis bytt rum och satt mig i Dimitras rum på hennes säng. Vi två har packat om inför imorgon och ska nu bara sitta och nörda Sims 3 tills vi lägger oss. Imorgon kliver vi upp vid elva och mot fyra så rör vi oss hem till Påvel aka Sakeepa (eller El Påvelo som jag brukar säga numera!) Ingen av oss kommer ha datorer med oss men vi kommer inte heller ha tid till att blogga så ... Hörs på onsdag guys! :) 
 
Har en instarape så bjuder ! 
 

Dag 30: En bild på någon jag saknar.

Oscar ♥
 
 

Best Song Ever ♥

 
One Direction släppte sin nya singel Best Song Ever och jag måste bara säga att jag älskar hela videon och låten är helt okej nu och jag skrek till när dom visade när killarna åkte runt i Friends Arena och när Louis tog OWL chips framför scen och jag tänkte att jag satt där helt omedveten att han hade åkt där! Längtar så EXETREMT MYCKET TILL DERAS FILM THIS IS US!!!!
 
 
 
 

Jag den bästa Kiki <3

Hej jag heter Kiki och är Dimitras lillasyster hon vet inte att jag gör det har nu... men ni kanske har sätt mig på några bilder som Dimitra lagt upp här! ja jag vet jag är vacker ni behöver inte säga det.<3

Lite fakta om mig:

Jag älskar att spela innebandy det är livet!

Jag är en DÅLIG förlorare, och en DÅLIG vinnare!

Fyller år på fredag c:

Säger oftast vad jag tycker!

 

 

No doubt - endings are hard. But then again nothing ever really ends, does it?

Kollade preics klart på sista avsittet i säsong 5 av supernatural och jag kan säga att det var det jobbigaste jag har sett hitills!
Ska börja kolla på säsng 6 nu innan lägg dax. Imorgon kommer Ello hit och jag ska krama igäl henne då ni kanske märkt på dom senaste av hennes inlägg så har det hänt en sak och jag vet exakt vad som har hänt och jag gick igenom exakt samma sak för 9 månader sedan så jag ska krama henne och sen ska vi har en underbar vecka tillsammans <3
 
Och kan jag bara säga att JAG ÄLKAR MINA BÄSTA VÄNNER!
Ello och Maggi är så jävla underbara Ryska maffian och tjejen som blir som en big blck women(det är ett skämt mellan mig och Maggi so no hate!) när hon blir sur!
 
 
 
 

Dag 29: Min kamera.

Min kamera är en Canon EOS 60D med Orginal objektet Canon EF-S 18-135.
 
 
 

Skit ungen

Suck. Försöker kolla på supernatural men Kiki ligger brevid och stör mig som in helvete. Hon drar ut min laddare till datorn sen ger hon mig den och då drar hon ut själva sladden i den där lilla boxen på laddaren. Suck. Herre gud vad hon är jobbig just nu. Tonårs hormoner... Men man får väl stå ut med henne...
Ska försöka vinna tillbaka min laddar och få hennes att gå ut.
 
 

I think I think too much

"Godmorgon" 
Jag vaknade redan vid 9 av att Makar skrek vägg i vägg men reste mig och gick till mammas rum där jag somnade om och sov till 13. Somsagt i förra inlägget blev gårkvällen/en bit in på natten inte som man tänkt sig men yeah, everything happens for a reason. 
 
Idag tänker jag göra om i mitt rum, ska bara rita hur först.. kommer fota före och efter bilder helt klart! Sen får vi helt enkelt se vad dagen bjuder på :) Imorgon åker jag till Dimitra och ska hålla mig i hennes trakter hela veckan, bla. en kväll med Sakeepa och killarna och sedan fira söta lilla Kiki som fyller hela 13 år ! Stor tjej ju! :D 
 
Så yeah.. Bloggar senare babes :*
 

What for?

Bloggar bättre imorn/idag. Shit got pretty intense mot kvällen but life goes On, YOLO right?:)
Hoppas ni alla får/har haft en bra natt <3 ~E

Here comes trouble!

Glömde helt bort att det var min namsdag idag/igår (20:e juli) mamma väckte mig och Ello och frågade om vi skulle äta frukost innan vi åt tårta och då frågade jag varför vi skulle äta tårta för Kikis födelsedag är ju inte förenst nästa vecka men då sa mamma att mormor hade köpt tårta för det var Margaretha och jag heter Margaretha så mamma och Ello sa grattis och jag sa Grattis tillbaka till Mamma då mamma också heter Margaretha.
 
Fast både heter det i mellannamn, det är ett släkt namn då mormor också heter Margaretha. Men vi gick upp och jag drack ett glas vatten och gick och la mig igen då jag fortfarande var mega trött och sen kom mormor och morfar och vi åt lite tårta.
 
För mig är det ganska kul att ha namns dag då mitt tilltales namn inte finns i den svenska kalendern, vet ni hur ledsen jag var varje år när alla sa att dom hade namnsdag och frågade mig när jag hade namnsdag och bara trodde att det var tilltalesnamnet som gällde. Dock är inte namnsdag sånt som man firar med presenter eller nåt stort som andra gör i min familj.
 
Men nu ska jag sova så god natt från mig och hoppas ni sover gott :) <3
 

Ensam

Skjutasade hem Ello runt halv 9 - 10 och när jag kom hem igen gick jag ner med mamma och har kollat på nån film på tv. Saknar redan Ello men vi ses redan på Måndag och sen tillbringar vi hela min sista vecka tillsammans <3 Hon åker hem på fredag igen och sen sover jag ut i helgen för på måndag börjar jobbveckorna och när dom är slut så har jag en helg på att stressa upp mig inför skolstarten! Ska snart fixa mig för läggdax också -D







Come On You Can Look At Me

Hejhej!
Har precis landat hemma (okej en timme sedan) och ska strax fixa mig smått för sängläge. Snabb mobilblogg här nu men jag ska blogga ordentligt snart <3 hörs <3 /E

Dag 28: Bloggarna jag läser.

Epicfaiil
Foki
Kissie
Keela
Hofh
Vira
Caty
Candie
Vadfanskajagheta
 
 

Cops på Coop

Å herre gud!
 
Har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv!
Mamma och jag var och hämtade Ello och sen åkte vi till Coop för att köpa godis och när vi sen gick tillbaka till bilen så var mammas iphone borta så mamma gick in för att hon trodde hon hade glömt den vid kassan och Ello och jag satt kvar i bilen och sen efter några min kommer mamma ut med Marzelo som jobbar på Coop och är en vän till mamma och jag såg paniken som steg i mammas ögon.
 
Jag öppnar dörren och det första mamma säger till mig är "Ring min mobil" med värsta allvarliga rösten och både Ello och Jag fick värsta paniken och båda kastade hos på våra mobiler och ringde utan svar.
Då har en kille/gubbe tagit mammas mobil för det var "hans grannes".
 
Ello och jag ringde typ 3 gånger var utan svar så mamma fick låna Ellos mobil och ringde och spärrade mobilen. Marzelo kom med den smarta iden att jag skulle lägga upp en status på fb så jag gjorde och efter 10-20 min så svarade Idioten i mobilen.
 
Mamma sa att hon ville ha tillbaka mobilen och att vi fortfarande stod vid coop och att vi var påväg att polisanmäla det. Väktaren som jobbade var påväg att komma för att kunna kolla övervaknings kamerorna. Tillslut kom han och mamma fick tillbaka sin mobil och vet ni vad idioten säger?
 
"Du borde tacka mig för att jag tog hand om don mobil."
Like wtf aldrig i livet du tog min mobil din sak!
 
Nu ska Ello och jag leka fbi och äta godis! Skriver mer imorgon <3
 
 

Dag 27: En person jag ser upp till.

Personen jag ser upp till är Maggi. Hon är så underbar. Hon har gått igenom så mycket! Vet inte om jag får skriva det som har hänt henne. Men jag kan säga att hon är en av dom starkaste personerna jag har träffat. Varje dag jag vet att jag har henne som vän så kommer jag vara lycklig! Hon är en av dom jag ringer först när jag mår dåigt då jag vet att hon alltid har det perfekta svaret. Hon är verkligen som min andra halva. Båda är 97:or, Födda i December, Blonda på insidan ♥ Perfekta kombinationen! ÄLSKAR DIG MAGGI! ♥
 
 
 

Dagens Shopping:

Halsband: Gina Tricot 
Skor: Skopunkten 
BH: Twilfit
Skor: H&M
Tröja: KappAhl
Shorts: Gina Tricot
 

Beställt och klart

 
Nu har vi beställt Kikis present, Jag har blurat så mycket då jag verkligen inte vill att hon ska få reda på vad vi har köpt till henne. Det är 7 dagar kvar tills hon fyller 13 alltså 1 vecka. Ikväll blir det bio och tråkigt nog kan inte Maggi kanske hänga med då hon blivit jätteförkyld :c Men hon får krya på sig och så får vi gå på bio nån annan gång <3
 
Själv mår jag inte heller på topp, mår illa och har ont i ryggen så ska vila tills vi ska åka och hoppas att det blivit bättre! Det är väl det jag har att berätta just nu! Hoppas ni har en bra fredag och att ni får en bra helg <3
 
 

Musik på natten

Ännu en natt med hörlurarna i öronen. Låter min Spotify välja vaf jag ska lyssna på och just nu känns det bara dom låtar som jag har till känsliga saker. Som Ello skrev i inlägget här under... Sen kollade jag också igenom gamla bilder på min mobil och insåg hur mycket jag saknar mina tjejer och nästa månad idag så börjar vi Gymnasiet.

19 Augusti. 1 Månad ecakt kvar idag. Känns jobbigt men kul. Kommer vara jobbigt att behöva gå in i en skola utan att veta att mina tjejer kommer sitta i klass rummet och kramar igäl mig när jag går över tröskeln. Jobbigt att veta att jag är minst på skola igen och troligen i klassen också. Men jag vet att jag har Ello så får vara nöjd med det. -D



No doubt.

Bara jag som har vissa låtar kopplade till saker i vardagen, minnen och dylikt? Just nu sitter jag och lyssnar på massa "känsliga" låtar och försöker bara slappna av.. Ska strax klippa ihop Justins konsert till en "film" och bara njuta av de lilla matrial jag har <3 saknar den dagen, verkligen. 
 
Har ni hört att 1. Han har släpp "The Key" och den kommer finnas på Kicks vecka 33 (om 4 veckor) och 2. att han gjort en ny tatuering föreställande hans mamma Patties öga? Som att hon vakar över honom jämt. 
 
Har mestadels gjort ingenting idag. Sytt på klänningen och spelat piano. Det är allt, inget mer. Eller jo.. Jag har vart och köpt en cykel med alicia! <3 Typ allt.. Och nu har jag fått en superbra idé, får se om det blir så eller inte... 
 
 
 

Dag 26: Staden där jag bor.

Uppsala.. Jag bor i Uppsala. En fin stad är det väl. Dock är den ganska jobbig också så det är lite hatkärlekt till den. Vi har en stor fin kyrka och ett universitet, Jättespännande. Vi har också extremt många gymnasie skolor! Jättefint. Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva då jag tycker att Uppsala är jättetråkigt med det är också för jag bott hät hela mitt liv.
 
BILD FRÅN GOOGLE!
 
 
 

Bio imorgon!

 
Imorgon blir det bio :DDD Jag, Maggi, Ello, Maria och Marias kompis Linn ska gå och ser the Purge :D
Kiki ska inte med men hon ville vara med i bilden...
 
 
 

Starcrossed

 
Läste som sagt ut sista delen av trilogin Starcrossed. Här är alla tre böcker.
 
 
Helena: Helena är första boken i serien och ja, Helena är en vanlig 17 årig tjej från den lilla ön Nantucket, Tills hon möter killen Lucas Delos.
 
Hades: Fortsätter där Helena slutade, man kan gissa ganska mycket vad boken i stora drag handlar om.
 
Nemesis: Sista boken. Där alla frågor får ett svar. Där allt slutar.
 
Vad tycker jag: 
 
Helena: Helena är väl skriven och man kan verkligen skapa en lite värld i huvudet genom det Josephine skriver. 505 st sidor känns som 30 st. Hela boken har en röd tråd igenom sig som följer med i dom andra två böckerna.
 
Hades: Hades är som sagt fortsättningen på Helena och den röda tråden fortsätter genom alla 500 sidor. Den här boken än ännu spännande och man vill bara läsa och läsa och när man vänder på sista sidan så fattar man inte vad alla dom där 500 sidorna tog vägen. Man vill bara fortsätta läsa.
 
Nemesis: Nemesis var den bok jag hade svårast att läsa, bara för att jag visste att efter jag hade läst ut dom 433 sidorna så skulle jag inte få läsa nåt mer. Det skulle inte komma en till bok. Jag hade inget att längta efter i bokvärlden. Men jag läste ut den och varje gång jag vände sida så fick man en ny känsla. Ena stunden kan man sitta och le som ett litet barn på julafton sen när man vände blad vill man bara riva sönder boken och gråta.
 
Alla: Alla böcker har sin egen "personlighet" om man kan kalla det så. Det känns som alla handlar om olika saker men samtidig om samma sak. Alla har sin egen lilla handlig som på nåt sätt blir samma handlig på slutet.
Det är bara ett plus att omslaget på boken är riktigt snyggt!
Det enda som stör mig är att Hades som är bok 2 är i brons och svart medans Helena som är bok 1 är svart och guld och Nemesis är bok 3 är svart och silver. Do you see my problem?
Jag skulle vilja att bok 1 är svart och guld (som den är) men att sen bok 2 ska vara svart och silver och bok 3 ska vara svart och brons som på olika tävlingar när man blir 1:a, 2:a och 3:a.
 
För mig kommer dom här böckerna alltid stå i min bokhylla även fast jag inte kommer läsa dom igen, då jag inte kan läsa om böcker!
 
Citat:
"She decided that if Lucas was gay then she was going to have to get a sex change operation. He would be so worth it." - Från Helena
 
“Yes. I love them both. And I'd die for them both.” - Från Hades
 
“I made you a world.”  - Från Nemesis
 
Av mig får böckerna 5 av 5, verkligen!
 
 
Ni kan köpa böckern här:
Helena
Hades
Nemesis
 
 
 

Dag 25: Berätta om mig själv.

Jag är en 15 årig (snart 16) årig tjej. Jag är blyg i början och pratar helst inte med vilka som helst då jag ofta följer magkänslan och om jag mår illa eller inte känner mig säker runt en person så pratar eller träffar jag helst inte personen. Jag litar ganska sällan på personer och ger nästan ALDRIG andra chanser. Det gör jag bara om du betyder jävligt mycket för mig så det händer extremt sällan.
 
Jag gör lite allt möjligt och gör saker först innan jag tänker efter. Jag kan vara ganska högljud och konstig om jag är med mina vänner. Det är ganska svårt att göra mig riktigt arg men jag blir irriterad extremt lätt. Jag brukar säga vad jag tycker men kan ibland hålla det inom mig om jag vet att personen kan bli ledsen då jag hatar att se personer ledsna. Jag bryr mig extremt mycket om mina vänner och min familj och skulle göra allt för dom även fast jag sällan säger "jag älskar dig/er".
 
Finns väl inte så mycket mer att säga om mig...
 
 

Äckel bok!

Dom dödade precis min favorit karaktär i boken. Jag blrjade seriöst gråta! Det här är sista delen av den här serien och när jag har läst klart den här boken så har jag spenderat 3 år av längtan av dom här böckerna. Att man kan bli fast vid en bok så här mycket är konstigt men jag har alltid älskat att läsa och har spenderat pengar på böcker äv nåt annat känns det som. Har exakt 100 sidor kvar i boken och det tar väl 1 timme innan boken är utläst och jag ligger och gråter. Nej jag skämta bara jag brukar inte gråta av böcker. När jag läste ut boken kommer jag troligen göra en recension av hela serien. -D



2013.07.17

Ja.. Ähm.. Vaknade nyss, känner att jag verkligen anstränger mig med detdär att vakna tidigare ._. Men jag tror allt detta beror på att jag faktiskt lägger mig så jävla sent ! Eller jag lägger mig tidigt men somnar inte förns 3 ... 
 
Idag händer inte alls mycket, klänningen ska sys och ja.. typ det! Sen märker vi.. Vill nog spendera en stund i duschen också och typ bara sitta där, då himla skönt! Sedan ska jag även kolla med Sakeepa, Ghosto, Thaiwifey, Kittykatten och Yuuki om vad vi ska ha för godis den 23:e då vi ska ha en sleepover hos Sakeepa !  :) 
 
Men ja.. Ska ta mig upp och äta nu, sedan tar jag dagen som den kommer ! :) 
 
Även grattis till dendär muppen som fyller 18 idag! 
 

Läsa eller Sova

Ligger och funderar om jag ska läsa ut min bok eller om jag ska somna om... Båda låter frestande men jag kan inte göra båda :( Snacka om i-lands problem! Får se vad jag gör men med det här säger jag GodMorgon och hoppas ni får en underbar dag <3 -D



Dag 24: En person jag älskar.

Min sysling Ida ♥
 
 
 

R.I.P Talia Joy Castellano

Talia var en 13 årig tjej som fick cancer för ca 6 år sedan, idag förlorade hon sin kamp mot cancer som hon vunnit två gånger förut. Känns som alla dör just nu. SLUTA DÖ FOLK!
Känns jobbigt att veta att hon bara var 13 år, det är som att min lillasyster skulle dö!
Mina tankar går ut till hennes mamma och syster och hela hennes familj och vänner!
 
 
 
 

All you gotta do is SWAG

Sitter återigen i mitt vackra, älskade badkar. Har nog spenderat mer tid här för senaste året än i övriga huset under hela tiden vi bott här.. Men så kan det faktiskt få vara.. Funderar på att prata med mamma och få göra om detta<3 men men.. En sak är säker, när jag flyttar hemifrån så ska jag ha gratis varmvatten och ett badkar annars stannar jag för gott! När jag klivit ut härifrån ska jag nog hjälpa till med klänningen eller något annat inte så roligt.. Kanske laddar ner någon film och kollar på den i sängläge. Vi märker helt enkelt, har i alla fall ingen ork att göra något idag, är lycklig igen :) så vi märker !

I'm alive but i'm barely breathing

Japp, jag har fått sova i 6 timmar och jag är sååå mega trött! Nu ska jag sysselsätta mig hela dan så jag inte somnar så kanske jag kan få sova lite längre inatt! Hoppas ni har en bra dag, bloggar senare! Puss Puss -D



2013.07.16

Morgon... Aaaaaaaaah eller nåt...
Hade inte en så bra natt, vaknade vid halv 6 tror jag och gick upp för att dricka lite vatten då jag kände mig uttorkad, somnade om och vaknade en timme senare av att jag var kissnödig ._. Sen blev det lite tufft att somna om men jag lyckades.. Dock var det riktigt obekvämt så sov sådär halvt. Vaknade nyss med ett leende på läpparna, vet exakt varför också vilket gör det ännu bättre! Det är riktigt skönt ute idag dock lite för kallt för min smak :3 men ja.. Vi får se vad jag hittar på.. :) /E

A Story About A Boy... Meeting A Boy ♥

 

Ny header

Både jag och Ello har blivit trötta på den nuvarande headern, eller allla fall jag har blivit enormt trött på den men jag kan inte göra en ny just nu då jag inte har dom bilder jag behöver och vi kan inte ta några nya bilder då jag inte färgar om mitt hår på sommaren för det solblekts så pga att det har solblekts så ser det ljus ljus ljus rött ut med blonda slingor. Dessutom ska jag köpa annan hårfärg för att få det rödare. Så ny header får vänta tills skolan börjar :)
 
Är jättetrött så sa snart sova, hoppas ni får en bra dag imorgon och att ni har sovit/sover gott <3
 
Senaste gången jag blekte håret
 

Dag 23: Ett sommarminne.

Tysklands resan. Sorligt att det är över 1 år sedan men kommer aldrig glömma ♥
 
 
 

Hall of Fame

Världen kommer häpna, världen kommer skåda. Dem kommer veta mitt namn och undra. Det är vad jag tänker på när jag lyssnar på "hall of fame" :) sitter på bussen mot Uppsala nu med en pk i handen och Ed i lurarna ! Älskar vissa av hans låtar! Hemma i Uppsala redan riktigt snart! Tog någon expressbuss tydligen ._.

Annars då? Jag har haft en riktigt trevlig dag idag :) insåg även ett och annat, så glad! Smakade även någon banankaffe som hette "Bananchock" och den var asgoooooood! Lärde känna en schyst snubbe och träffade Kevin en snabbis, trevelans! :) han fyller år på onsdag så grattade i förväg och satt och pratade med honom och Emma ett tag med en energidricka i handen! :) sen drog jag och Emma till Centralen då hon skulle lämna av mig, så har haft en trevlig dag!

Dock saknades Dimitra då hon egentligen skulle åkt med! Ska ta och träffa henne snart, och då menar jag riktigt snart.. Tänker nog dra till henne mot helgen och ha sleepover och allt vad de innebär! Har redan köpt ansiktsmasker till oss ! :D woop woop !

Ikväll blir det att sy på klänningen och bara vara :) så blogga kommer jag inte mycket <3 /Elizaveta <3333

RayBan Clubmaster!

 
Var på skattjakt här hemma och hittade dessa skönheter mamma och pappa införskaffade för många år sedan ! 
Riktigt nice Clubmasters från RayBan som jag bär idag ! 
 

The Purge

Can we just... O...M..G!
Om du en natt per år kunde begå vilket brott du ville utan att bli straffad av samhället, hur skulle du agera?
 

The Purge handlar om just det. En natt per år så kan du begå alla brott du vill, Mörda, Stjäla. Alla brott blir lagliga i 12 timmar. Man får följa en familj dom 12 timmarna. Jag vill så gärna se den här filmen!
Frågade Maggi om hon ville gå på bio med mig nån gång snart och den här filmen har biopremiär den 19:e. Hoppas det blir en midnatts premiär för då vet ni vart jag kommer vara ;)
 
Men jag vet att man inte borde ha så stora förväntningar på filmen men kom igen, man kan ju inte stoppa sig själv med alla tankar som kommer upp i huvudet om hur filmen kommer vara.
Men samtidigt så när jag tänker efter är det lite som The Hunger games men här kan alla vara ett mål.
För "Purge" betyder ju Utrensning och om man går in på den engelska wikipedia och söker på The Purge så står meningen The only rules during The Purge are that "Level 10" government officials must remain unharmed and usage of weaponry above "Class 4" is forbidden.
 
Så du får alltså inte skada regeringen som är Level 10 och det är ju regeringen som har bestämmt att The Purge ska finnas och det finns ju likheter med The Hunger games. Även fast The Purge går under Thriller och Skräck medasn The Hunger games går under Action och Äventyr.
 
Men kolla på trailen här nedanför och lämna en kommentar om vad ni tycker om trailen och om ni kommer se den när den kommer på bio :)
 

God Morgon!

Eller kanske inte klockan är 5 över 4... Jag vaknade halv 4 för jag har inte orkat gå upp ur sängen när jag vaknat så har vaknat somna om, vaknat somna om och så tills halv 4 när jag äntligen gick upp. Nu ligger jag i sängen och kollar på Världens Strängaste Föräldrar. Ska inte gör nåt roligt idag blir tråligen att bara kolla på film. Ska försöka hinna se alla filmer på Disney listan! Såg klart Tarzan inatt ju så nästa film blir det idag! Hoppas ni har en bra dag och troligen mer effektiv dag än mig :)<3 -D



The Great Gatsby

Igår var hjag på bio och kikade på "The Great Gatsby". En drama baserad på F Scott Fitzgerald's bok "The great Gatsby" och nu regiserad av Baz Luhrmann, en riktigt bra och intressant film. Den har sina inslag av både drama, mystik och humor. Man ljuger om man säger att Leonardo DiCaprio inte är riktigt stilig och grym på att verkligen leva sig in i sina roller! Hela helheten av filmen var riktigt bra och jag älskade musiken dem hade med, filmen utspelas liksom 1922/1929 i New York och har musik som absolut inte fanns på den tiden. Blev även helt förälskad i Gatsbys hus i filmen och vill äga hans sovrum! 
 
Tycker alla borde ta sig tiden och se den filmen! Hemma, Bio eller något annat ställe med familj, vänner eller pojk/flickvännen så tycker jag man kan kolla på den! Riktigt bra ! 
 
Den får 5 av 5 Gatsbys av mig ;) 
 
 

2013.07.15

Godmorgon allesammans ! 
Jag ska strax börja fixa mig, äta frukost och ta med det viktigaste i väskan innan jag rör mig mot stan. Sedan blir det att sitta på en buss i 90 minuter för att nå min destenation Västerås :) Ska träffa min och Dimitras fina vän Emma och vara med henne då vi inte har setts sen 7:e Januari! 
 
Får se om jag bloggar mycket under dagen (lär blogga på bussen i brist på annat) eller så blir det ett blogginlägg ikväll när jag kommer hem! Har annars fixat tidsinställt så håll utkik! 
 
Sen vill jag även tacka alla som tagit sig tiden och kikat in här, ni som har läst tidigare och ni som förmodligen kommer fortsätta läsa, NI ÄR UNDERBARA! <3 Dessutom tack till fina Keela som valde oss till helgens awesome, känns så himla kul! :) 
 
Bjuder på denna somriga bild som är tagen med min iPhone 4S och redigerad med ljus och färg i "Aviatory" 
 

In på småtimmarna

Är sitter jag och kollar på Tarzan. Kommer kolla klart på den innan jag somnar. Är fortfarande lite ledsen och har fotfarande inte fattar att Cory aldrig kommer vara med i Glee igen eller att vi aldrig kommer få se fina bröllopsbilder på han och Lea som skulle gifta sig om 2 veckor. Men det bevisar bara att kändisar är lika mycket människor som vi är. Sorligt nog.
 
Men ja, hoppas inte på så jättevarmt väder då jag fortfarande inte är bra på att dricka vatten så jag nästan tar död på mig själv genom att bli utårkad.
Disney filmer är så underbara! Märkte att jag kunde hela texten till You'll Be In My Heart som är med i filmen.
 
Ska gå och ta lite alvedon och muskelavslappnade medecin innan jag går och lägger mig för jag har ansträngt mig förmycket på ryggen så det känns som ryggen håller på att bli intryckt längre in, extremt obehaglig känsla kan jag säga. Men ja hoppas ni får en bra start på veckan! Nästa vecka är det dax för lillsyrrans 13 års dag och veckan efter det börjar jag jobba!
 
Är så extremt glad över att får börja jobba och känar mina första egna pengar. Känner mig jättestor även fast jag är jättelite, okej jätte och jätte är väl att överdriva men jag är inte vuxen än alla fall :)
 
 
 
 

Do it for Cory!

Kan inte alla bara gå in på http://www.teenchoiceawards.com/ registrera er och sen gå in på kategorin TV och rösta på Glee. För Cory. Snälla?!
 
 
 

Här sitter jag och deppar medans ni är bäst!

Har suttit och lyssnat på gamla låtar från dom första säsongerna från Glee hela dagen. Nyss satt jag och gjorde det förra inlägget och när jag var klar så såg jag att vi hade extremt många unika besökare och jag bara "WTF? Varför är det så många som har kollat vår blogg idag." men brydde mig inte så mycket mer om det blev bara enormt glad att personer ens kollar vår blogg <3
 
Men sen gick jag igenom dom bloggar jag läser och ser det här
 
Vi har alltså blivit Helgens Awesome på fina Keelas blogg!
Ni ska veta att jag tycker det är jättekul att så många har kollat in vår blogg och även fast ni aldrig kommer kolla in igen så vill jag bara säga det! Det fick mig på sånt bra humör! Har varit jätteledsen hela dan och det här gjorde så jag fick så mycket energi och jag vill bara hoppa i sängen. Blogg läsare måste vara en av dom bästa sakerna man kan ha! Att veta att personer faktist läser om vårt liv.
 
Tack så mycket Keela och ALLA som kollat in vår blogg idag och ALLA som tar sin tid och kollar in här varje dag! Ni är bäst <3
 
MED SÅÅÅÅ MYCKET KÄRLEK FRÅN MIG!
 
 

Glee will never be the same.

Dag 22: Min favoritfilm.

Gissa c:
 
Lilo och Stitch Forever ♥
 
 

Folkmassan är upprörd

Rubriken har inte med något att göra, bara random ord som ploppade upp i skallen. Står just nu på busshållplatsen och ska strax åka in till stan för att gå på bio och se "Den store Gatsby" med min fina gudmor Alicia :)
Har även klackar för första gången på 2 år, hela 4 cm längre i dem ! Så nu mäter jag 180 cm, hela kvällen! ;)
Kommer hem runt 11:30-12:00 ikväll så får se om jag bloggar då! Annars tycker jag det är jobbigt att Cory har dött, VADFAN kommer hända med Glee nu D: inte ens hälften så bra utan honom ... Men Ah, somsagt bloggar jag kanske sen ikväll :* dagens ser ni under..
xoxo, Elizaveta

Cory Monteith 1982 - 2013



Är extremt depprimerad över det här då Gler har/är en av min favorit tv serier och den kommer ALDRIG bli samma utan honom. -D

Tumblr

Alla bilder är från Tumblr.

Natt

Natt igen. Sitter och lyssnar på Ed Sheerans låt Gold Rush från hans album +, dock är Gold Rush en låt från delux albumet. Tycker den är jättebra!
 
Ed Sheeran är helt underbar och jag älskar hans låtar och har gjort det in snart 3 år. Så underbar och charmig kille! Vill träffa honom på riktigt och bara ge honom en stor kram och säga att jag älskar hans musik!
 
Så sjukt utråkad, min huvudvärk har äntligen släppt så jag vill inte sova för det är pga av värmen som jag får huvud värken för att jag är sämst på att dricka vatten. Får se till att dricka mer vatten om det är liva varmt imorgon/idag.
 
Men nu ska jag försöka sysselsätta mig med nåt! BÖRJAR JOBBA OM 16 DAGAR OCH DET BETYDER ATT JAG BÖRJAR SKOLAN OM 36 DAGAR! ÄR SÅ JÄVLA PEPP OCH SÅ JÄVLA NERVÖS OCH RÄDD!
 
 
 

Dag 21: Min dator.

Där. Det är en Samsung dator.
 
 

Ebay

Alla måste älska Ebay!
Beställde precis en sak därifrån faktiskt :D
Ni kommer få se vad det var när jag får saken!
Tycker själv att den är skit snygg och är jättepepp på att få hem den!
 
Kommer nång gång mellan 22 juli och 7 agusti så det tar sin lilla tid att shippa från Kina men sålänge jag får den så är det bra och så hinner man ju glömma att man beställt nåt så det kommer som en lite överraskning!
Ska prata med mamma också om att beställa en ny skolväska till skolan. Vill ha en ny då min gamla är sönder.
 

Let go

Hej allihop!
Satt larmen helt fel då jag trodde det var fredag så helglarmet ringde och det ringer 10:30 & 10:45 så blev inte att väcka Dimitra 10, dock så har jag ringt en gång och smsat en gång men jag orkar inte vara jobbig och väcka henne :3

Klev upp för tio minuter sedan och ska steka i solen, vädret är underbart! Så vi märker hur mycket uppdatering det blir <3 /Elizaveta aka Ello :)<3

So we gon’ dance until we drop

 
Hello ! 
Jag har precis duschat och sitter i vardagsrummet och kollar på tv med mamma medan Alicia sitter och syr på klänningen. Kan fortfarande inte bestämma mig för vilken "överdel" jag vill ha så det är ju det som strular just nu, den måste ju bli klar innan vi kan fortsätta ._.  Dock verkar det ändå arta sig trots allt. 
 
Imorgon bitti så blir det att ringa Dimitra när jag vaknat och försöka väcka henne. Sedan blir det att ta sig upp och jogga eller träna på något vis. Kände mig otroligt bra idag efter att jag hade tränat med Dimitra. Så jag ska verkligen se till att göra det ordentligt! 
 
Har precis laddat ner musik till mobilen, eller musik och musik, två låtar. En från Den store Gatsby  och en som heter Baby Baby. Ska typ dra och lägga mig nu, fläta håret och bara rolla med folk! Sen får vi se vad morgondagen bjuder på helt enkelt ! 
 
 

Före Efter

Jag var inte så smart att jag tog bilder innan vi började riva ner tapeter och sånt i mammas och pappas rum. Men min fina mamma gjorde det!
Så här får ni bilder från start till slut. Dock kommer en bild på hur det ser ut inrätt imorgon. Ska gå ner nu och kolla på tv med mamma en stund. Funderar på att poppa lite popcorn också men vi får se hur det bli. Hoppas ni haft en underbar dag!
 
 

Just Dance 4

Ello kom idag vid 2 och väckte mig. Vi hjälpte mamma med att rixa sängarna och nu är rummet klart <3 Ni får bilder nån annan gång!

Efter det så kopplade vi upp min dator till min tv och började kolla på Mighty Joe Young men efter en stund så pausade vi filmen och gick och dansade Just Dance 4. Så det är vad vi har underhållt oss med idag i snart 2-3 timmar. Lotta närkte att vi dansade och ville testa så vi lärde henne för hon fattade inte hur man gjorde. Men nu står hon och Ello stått och dansat ett tag och då tyckte jag att jag kunde blogga då ingen av oss gjort det idag.

Ello ska snart hem och då ska jag hoppa in i duschen och duscha och sen ska jag göra mina övningar och sen blir det troligen sova då Ello ska väcka mig 10. In my ass att jag kommer vakna då. Men funderar på att gå ut och springa imorgon bitti då jag inte har gjort det på ett tag!
Men nu ska jag skratta åt Ello och Lotta som dansar. Dom är så gulliga <3 - D








Dag 20: Musik top 5 av en av dina idoler.

1.Irresistible

2.Little things

3.They don't know about us

4.Rock Me

5.She's not afraid

Alla av mina idoler One Direction ♥

 
 
 
 

Sömn

Här ligger jag. Ensam i min säng med hörlurar i öronen och färsöker sova. Tror ni det kommer funka? Tror jag inte heller. Klockan ör halv 4 och jag mår sjukt illa. Vet egentligen inte vad jag ska skriva.

Skrev värsta långa texten till Maggi också för typ 2 timmar sedan få hon mådde lite dåligt. Men hon vet att jag älskar henne. Hon ringde igår natt kl. 00.30 och sa att jag behövde prata med henne medans hon gick på toa för hon hade kollat på nåt så hon var rädd att hon skulle bli mördade medans hon gick på toa och sen när hon väl hade gått på tia så blev hon hungrig men hon kunde inte prata för då skulle hon väcka alla andra i huset så hon sa att jag skulle prata om nåt medans hon fixade nåt att äta.

Jag bara babbla på och hörde hur hon höll på med nån plast. Sen efter typ en kvart babbel så hade hon fixat klart sin köttbulls macka och skulle gå tillbaka till sitt rum. Asså den tjejen, jag bara Wtf när jag såg att hon ringde och sen när hon bad mig prata med henne när hon var på toa. Hon kommer alltid med dom konstigaste idéerna. Man måste bara älska Maggi. Hon är min lilla solstråle. Hon betyder så sjukt mycket för mig. Min lilla idiot <3
Saknar henne jättemycket också! Vill träffa henne nu på en gång. Träffade henne för några dagar sedan. Hon hängde ju med och badade med mig, Lotta och Kiki. Det var jättekul <3 Men nu ska jag sluta skriva och försöka sova. Imorgon blir det att ställa in möbler i mamma och pappas rum. Fixade garderobs handtagen idag och var super duktig! Blev inte alls snett! - D











Look in her eyes

Yoo!
Fick veta att jag gått ner 1,5 kg idag så man är ju lite stolt och vill tjocka sig xD men de får bli sen! Planen är att lägga sig snart och lägga ifrån telefonen vid 1-1:15 så jag kan sova. Imorgon åker jag till min Bestie med massa jordgubbar hade jag tänkt :) men schhh om det !

Klänningar är jobbiga att sy om man syr utan mall btw! Fan vad draperingar är jobbiga på tunt tyg också! Jag lovar att fota den om vi lyckas och blir klara :)

Annars då? Tänkte kliva upp vid 10 imorgon, ut och gå en runda, träna lite, sen röra mig till stan, köpa gubbar och kanske någon mer frukt och sen åka till Dimitra. Inte mer med det ! c: blir en totalt lugn dag imorgon ! Orka hetsa! :)

Här är en bild på mig från efter att jag solat idag ! :) /Ello :)

Battle Scars

 
 
 

Dag 19: Favorit smycke(n).

Ett halsband som jag fick av mormor i konfa present förra året, som hon hade fått av sin mormor i konfa present ♥
 
 
 

Ljudlös

Blev väckt av att min mobil vibrerade imorse, tredje dagen det händer och det är alltid från samma person. Ello.
Så blev att stänga av ljudet helt på mobilen och sen somnade jag om då det kändes som mitt hvuud skulle sprängas.
 
Sitter i mitt rum och lyssnar på musik, Det är kallt och det är bara varmt i mitt rum så jag tror att jag stannar här inne idag.
Målade om elementet i mammas och pappas rum då jag hade missat en bit igår. Nu är väggarna klar målade och nu är det bara tapeten som ska upp och sen är det klart. Sen är det bara att flytta in alla möbler. Ska bli skönt att kunna gå och lägga sig i deras dubbelsäng med datorn och bara ligga där och kolla på film.
 
Jag vill skaffa en dubbelsäng men då måste jag kasta ut lite saker i mitt rum. Mitt skrivbord och min garderob måste ut då men vill alla fall kasta ut min garderob så det är chill men vill ha kvar mitt skrivbord.. Eller jag vill ha ett nytt skrivbord.
 
Men nu ska jag sluta skriva, hoppas ni har en bra dag för jag ska göra mitt bästa att ha en bra dag även fast jag inte mår bra.
Ni får min nya favoritlåt också.
 
 
 

We got the power like no one else

Jag ligger och chillar på balkongen, lyssnar på musik och bara njuter av den svaga sol som finns, slöläser "The last song" också, ni vet en av Nicholas Sparks underbara böcker? Har äntligen börjat fundera på nästa kapitel till min gamla novell Why am I so useless, hoppas jag får ihop något någulunda, vill skriva klart hela :) Idag kommer nog mestadels spenderas här ute, vill bli bruuuuun :3 Planerar att köpa glass imorgon och överraska Dimitra med en liten visit. Glass och så får vi kolla på någon film! Men det blir bara om jag lyckas gå upp inte allt för sent! Älskar att klockan ringer på morgonen, jag vaknar, kollar telefonen, glömmer dra upp persiennerna och somnar om ._. Så imorgon måste jag! 
 
Nu så blire lite mat i magen och sen fortsätta sola, ha en bra torsdag ! 
 

I know it inside my heart

Hey everyone!
Vaknade en timme sedan men har legat och dragit mig... Så himla skönt! Idag väntar nåt, dock vet jag inte vad.. Ska kliva upp och äta något innan jag hittar på något eftersom Dimitra känner sig dålig så kan vi inte ses :( så får bli när det blir helt enkelt.. Blir att fortsätta på klänningen förmodligen och kanske hitta på något med familjen! Somsagt märker vi! Önskar alla en bra torsdag så hörs vi senare <3

Hemskt

Ligger här och är spyfärdig. Så jävla jobbigt och sen har jag en jävla stor mygga. Ni vet dom där stpra myggorna som har ett annat namn.. vad fan heter dom, dom har ett skit äckligt namn också! MEN VAD FAN HETER DOM DÅ!! Herregud jag kunde det för två sekunder sedan. Men ni fattar vad jag menar. Stor mygga som inte en mygg men ser ut som en mygga... Ni fattar? Bra
Herregud jag måste googla vad dom heter.
 
HARKRANKAR SÅ HETER DOM JÄVLARNA!
Så vidriga dom är, vet inte var den är just nu så känns som den flyger runt mig! EUW!
Råkade dessutom slita av ett av dens ben av misstag när den flög vid mig.
Den är säkert arg på mig nu och kommer döda mig.
 
Usch jag vill inte sova.
Men jag måste har mått skit hela gårdagen/dagen och gått runt i mjukisbyxor och sportbh hela dagen och bara målat och slipat och målat lite mer. Imorgon/idag blir det mer måla och tapitsera och sen är rummet klart!
Ni kommer få se rummet när vi är klara.
 
Börjar snart jobba också! Om exakt 4 veckor har jag jobbat 4 dagar :D
Är så jävla pepp men måste vila extremt mycket nu när jag mår så dåligt så jag klarar mig.
Känner inte för att göra nåt alls och vill bara vara med min familj och skratta.
Börjar trivas med att ha Lotta här, Så underbart att ha hennes jävla dumma humor och kommentarer.
Och med pappa hemma så är hela min familj samlad.
 
Mamma, Pappa, Lotta, Maria, Kiki.
Min underbara familj som jag älskar ♥
 
 
Bild 1: Maria
Bild 2: Pappa&Kiki
Bild 3: Lotta
Bild 4: Mamma
Bild 5: Jag
 
 
 

It's just music they said

Känns som om jag helt glömt bloggen idag, kommit så mycket i vägen. Dels så har jag sovit bort halva dagen och sedan har jag mestadels rollat och hållt på med klänningen som jag och Alicia syr :) Det är typ allt jag gör om dagarna, seriöst. Imorgon ska jag kanske äntligen få träffa min älskade bestie Dimitra! <3 Saknat henne ! Första gången vi inte setts på så länge! Ska lägga mig nu och lyssna på musik och bara vara jag, liksom vila. Lovar inte att jag bättrar bloggningen men jag ska försöka ! <3 
 
 
 

Dag 18: En bild på ett ställe jag varit på.

Tysklands största vattenfall ♥
 
 
 

Håkan Hellström

Tänkte egentligen skirva ett helt inlägg om Håkan Hellström då han tydligen fick en timme på Allsång på Skansen scenen som jag tvingar mig igenom just nu... jag blev trött och utråkad efter 10 minuter... men skulle få lite hat och bråk och sånt orkar jag inte med just nu så jag nämner bara tre saker okej?
Så no hate!
 
För det första, är det bara jag som inte ens hör vad hans sjunger?
Han typ mummlar och sen skriker och hela mitt huvud blir förvirrad och hör inte vad han sjunger.
 
För det andra, är det bara jag som tycker han är en manlig version av Caroline af ugglas?
För båda mummlar och sen skriker och måste typ hela tiden lyfta på ena benet när dom sjunger...
 
Och sist... vad är det med alla sjömans kostymer som typ hälften av alla fan har på sig?
 
Har ni sett att det har gjorts en film som baserar på hans musik?
Tror den heter Känn ingen sorg eller nåt efter nån av hans låtar.
Jag trodde det var ett skämt förts... Jag trodde aldrig att dom verkligen skulle göra en sån film.
 
 
 
Men ja... som jag sa No Hate, hans fans gillar honom säkert av en bra anledning som jag inte ser. Men det är väl samma sak att vissa inte ser min anledning för att älska One Direction. Men om du är ett fan av Håkan så kan du ju lämna en liten kommentar och skriva vad som är bra med honom och hans låtar så jag kanske kan få nån uppfattning vad som är bra med honom, Okej?
 
Men ja... Har spenderat dagen med att slipa väggar och måla dörrar och skåp luckor. Snart är det mat och efter maten så blir det att måla väggar :D
Mammas och Pappas rum kommer bli jättefint!
Ska gå och kolla på Honey boo boo med Maria och Lotta, Det är typ Lottas nya favorit program!
 
 
 
 

Skit unge.

Blev en tur och retur till Skutskär/Rullsand sådär halv 12 inatt och kom hem 02.15 för att en lilla syster har tagit efter mina dåliga sidor. Kul, blev dessutom illamående i bilen så försökte sova vägen hem men kunde inte somna.

Så jävla jobbigt att inte kunna somna nu när jag har kunnat somna utan problem och inte haft mardrömmar på 6 månader...
Jag tror jag vet varför också men det är som det är och jag kan inte ändra på det nu, sorgligt nog.
 
Men nu ska jag alla fall försöka sova lite så jag kan vakna tidigt imorgon bitt.
 
 
 

Am I wrong for saying that I'll choose another way?

Ligger i sängen och lyssnar på musik. Har hjälpt mamma och Maria med att riva bort tapet i mammas och pappas rum och sen har jag suttit vid datorn en stund och sen kom mormor och morfar och åt middag och efter det gick jag och Lotta ut med hundarna och så åt vi lite dessert och nu ligge jag här. Har fortfarande en dundrande huvudvärk men det kan bero på att det regnar.
 
Kollat upp DC:s höstkurser och blivit lite besviken att dom har sin streetdance på Onsdagar, samma dag som KU. Dock kommer jag troligen välja dansen för KU då jag behöver dansen för att inte bli depprimerad igen. Eller så får jag testa på ballet eller något. Nej men jag har alltid älskat att dansa och alltid haft en kärlek till streetdance och tack vare att jag varit så dansglad så är jag kanska "mjuk" så jag behöver inte stretcha eller så efter träning.
 
Men nu ska jag troligen kolla på film, hoppas ni får en bra kväll!
 
 
 
 

Dag 17: En av mina favorit låtar.

 
 

På alla fyra

Står just nu på alla fyra i en barnpool på balkongen och försöker få baksidan brun! Skitbra sol idag!
Köpte tyg och sånt som behövs, blev en skitfin färg! Men nu ska jag kliva in och äta, tömma poolen och bara chilla ! Puss /E

Still not good

Mår fortfarande skit och mitt huvud dunkar och det hjälper inte att Maria och Mamma håller på att ta bort tapeter och garderobs dörrar i mammas och pappas rum. Går och lägger mig igen istället så kanske huvudvärken försvinner. -D

09.07.2013

Inte haft en så värst bra natt.. Somnade runt 4, vaknade typ nyss. 
Men hur som... Idag ska jag åka ner på stan igen med min gudmor och kolla på tyg till en klänning :) Hon kanske ska sy en till bröllopet jag ska på, blir nog grymt om det lyckas !  Så nu ska man väl ta och fixa sig och dra :) 
Bloggar kanske senare <3 
 
 
 
 

Dag 16: Bild på ett av mina husdjur.

Har bara en hund ♥
 
 

Bygg bygg!

Vet ni cad det värsta med sommaren är?

För mig är det när pappa är ledig. Don't take it wrong! Jag älskar att ha pappa hemma men han får dom här idéerna att vi typ ska göra om hela huset varje sommar. Helt spontant när jag, mamma och maria var och köpte lite färg och penslar för att glra om mammas och pappas rum så ringde pappa och sa att vi skulle köpa ett entré tak så nu sitter jag här bak i bilen med ett fet jävla entré tak.

Vi är snart hemma så det är bara att stå ut en liten stund till! Dessutom är den så lång så vi måste åka med bakluckan öppen. Ett plus är att det inte blir så varmt i bilen. Men nu sia jag svarar på lite sms innan vi kommer hem och jag behöver hjälpa till att sätta upp det där entré taket.

Hoppas ni har en underbar dag <3 -D




Dålig dag

Det varade inte länge.
Mår skit dåligt och har en dundrande huvudvärk. Tänkte gå på bio men det får bli en annan dag, idag vill bara vila. -D

Lies are Lies.

 

Dag 15: En person jag vill träffa just nu.

Moritz och Rebecca från Tyskland ♥
 
 

Badat

Lotta väckte mig runt 12-halv 1 och fråga om jag ville åka till Fjällnora och bada för hennes morbror och hans familj skulle åka dit. Så va bara att packa ihop saker och sätta på sig bikini och sen hoppa in i bilen och åka. När jag satt i bilen väcte jag Maggi och fråga vad hon gjorde och undra om hon ville åka och bada med mig. Hon sa ja så vi möttes vid Fjällnora vid runt halv 2 och sen badade vi till 4. Träffade också Amanda så vi tre badade och pratade lite. Hade jättekul för har saknat dom sjukt mycket sedan vi sluta skolan! Sen var det bara ett plus att det var smockat med folk som också betyder snygga killar <3
Hade med mig kameran men blev inte så mycket bilder men får se om jag lägger upp dom nån gång! Puss -D



Today

Hey allihop!
Sitter just nu och väntar på bussen, ska dra en sväng på stan innan jag rör mig hem till Asal för middag och tjejkväll! Dimitra ringde nyligen och frågade om jag ville åka och bada, jo självklart men jag hade redan planerat massor och stod och sminkade mig så blev ju ett nej även om jag ville :( men får helt enkelt ta det någon annan dag.. <3 saknar henne så planerar ju att våldgästa henne imorgon, men vi märker!

Somsagt är det stan och hem till Asal som gäller så lär inte blogga förens sent ikväll eller imorgon, puss från Ello <3

sömnproblem

Min sömn har blivit så dålig! Även fast jag lägger mig runt 11-12 så somnar jag inte förenst runt halv 3 på natten och så sover jag fram till kl.1 på dagen. Det är sjukt jobbig!
 
Men jag börjar må mycket bättre och jag har kommit igång med min lilla mini träning igen som jag fick sluta med när min navel fucka ur.
Det enda jag gör är att göra 10 sit ups, 10 armhävnignar, 10 "armlyft" och 10 lut bakåt. Dom 2 sista är två övnignar jag fått av min sjukgymnast som jag ska göra för att "börja" tillbaka min rygg. Armlyften är att man ligger på mage och sen sätter man i armarna i golvet och trycker upp som en vanlig armhövning men man låter hela nerderdelen ligga kvar på golvet så man börjer bakot, typ som Ariel i Lilla sjöjungfrun fast armarna framför dig.
 
Lut bakåt är bara att jag sätter händerna längst ner på ryggen och börjer mig bakåt 10 gånger.
Så enkelt.
 
Sen drog Kiki och jag ut och först gick 1 km och sen sprang vi 1 km också, så det kanske ska bli nån daglig sak att göra då jag aldrig förut gått ut och sprungit frivilligt.
Men det var ganska sköt och efter tog jag en lång och förkänad dusch och sen målade jag naglarna och nu blir det säng eller först ska jag göra mina två övningar innan jag går och lägger mig. Ska helst göra dom 3 gånger varje dag för att ryggen ska bli bra men blir oftast bara 2 gånger, Morgon när jag vaknar och Kväll när jag ska gå och lägga mig.
 
 
 
 

Dagens:

Whats app?

Joooo som den vattenbesatta människan jag är ligger jag i badet igen och dunkar "epic" med Sandro Silva. Jag ska tvätta håret snabbt och sedan klä på mig och måla naglarna! Sen blir det att möta min mor på Centralstationen!

Imorgon är jag bortbjuden på middag till min fina Asal som är hemkommen från Paris :) måste dock dra nu, vi hörs //E<3

Dag 14: En bild på mig + 10 fakta om mig.

1. Jag är Mellanbarn.
2. Jag är snart kortast i min familj om man räknar bort mormor.
3. Jag är extremmt blyg av mig i början.
4. Jag är extremt rädd för sprutor och Zombies.
5. Jag är egentligen brunett.
6. Jag är en nattmänniska.
7. Jag hatar att skriva sånna här fakta om mig själv.
8. När jag var liten var jag jätterädd att jag skulle få glasögon.
9. Jag är mörkrädd.
10. Jag vill flytta till Tyskland
 
 
 

Be a Champion!

Hej bloggen! 
Idag vaknade jag vid 10:30 men drog mig i en hel timme! Sedan städade jag mitt rum och små delar av lägenheten, alltså inte så mycket gjort. Har även bestämt mig för att ta tag i mig själv, vaknade liksom med den tanken. Har suttit och läst om träning och kost en massa, ska bättra mig och ska få en friskare kropp. Ska bli starkare och orka mer! Och nej jag gör inte det enbart för att bli smal längre, jag gör det för att må bättre och trivas med mig själv. Vet hur tufft det kommer bli men vet även att det kommer löna sig i slutet!  Till nästa sommar är mitt mål -10kg, vi får se om jag uppfyller det, om jag klarar av att stå emot allt frestande. 
 
Och självklart kommer inte bloggen förvandlas till någon freakshow träningsblogg! Absolut inte, men det blir från och med imorgon en del av min vardag. Mamma var mycket mer än gärna villig att hjälpa mig med detta då hon själv har kämpat i snart 20 år med sin vikt. Känns otroligt skönt att slippa vara ensam om det. Kommer ha någon sorts dagbok någonstans där jag följer upp min vikt, kost och träning men inget som har med bloggen att göra! 
 
Ska plocka upp mamma på Centralstationen idag vid 22 sen blir det väl att gosa med henne, har inte sett henne på en vecka ! Hoppas ni får en toppenlördag :D 
 
 
 
 

Snabbis

Det här får bli en snabbis! Jag har mått himla bättre idag så jag ville spendera den med familjen då jag aldrig vet vad morgondagen ger och hur jag mår. Så idag så har jag och mina underbara systrar suttit och spelat kort och den som förlorade i varje omgång fick äta nåt som vinnare bestämde. Så jag fick Kiki att äta inlagd sill, Maria fick äta tomatpure och Lotta fick äta Sambal Oelek. Jag förlorade bara en gång och då fick jag äta leverpastej men när jag vän tuggade så var det som jag vet inte vad men den delade inte på sig så det slutade med att jag spottade ut det.
Sånna idiotiska ider kommer vi på såhär runt 11 på natten. Men nu blir det sova för imorgon så hoppas jag på att jag fortfarande mår bra och då ska jag åka och lämna tillbaka en sak som inte funkade.
 
Sov gott och dröm sött! ♥
 
 
 
 

Home sweet home!

Nu är man hemma! :)
Det första jag gör är självklart att plumsa ner i badet, dock bara för en liten stund då jag ska ta mig upp och äta sen middag och packa upp alla grejer, fixa tvätt osv u know ;) här är en liten berättelse om igår då jag verkligen inte har orken till att sitta och blogga just nu:

Fick med mig ett par shorts, jeans, halsband, ring, två böcker, 3 par hörlurar och 2 saker till telefonen. Åt på Zorbas med Bella också, grekisk buffé! Dock kommer det aldrig slå Kamarinas mat, kände mig som värsta matkritikern men gott var det! Åt även annans med kinapinnar, kände mig grym om man nu får tycka sånt ;)

Vi hörs pumpkins! //E<3

Dag 13: Min nuvarande profilbild på facebook.

 
 
 

Little talks

 

London Olympic 2012

Sitter just nu och spelar Xbox med Bella då det är för kvavt för att vara utomhus. Köpte lite grejer i Kalmar dock bloggar jag om dem på bussen eller något imorgon. Ska spendera tid med Bella nu, hörs bebisar <3

Dag 12: Min mobiltelefon.

Samsung galaxy s2
 
 

Dålig dag

Mår inte alls bra idag. Min rygg gör extremt ont och jag har ingen ork att göra nåt idag så om uppdateringen suger idag så orkar jag helt enkelt inte att blogga! <3 -D

4th of July

Godmorgon!
Vaknade redan vid fyra av att det åskade och blixtrade men lyckades somna om sen även fast det var jättevarmt. Vaknade nyss och ska strax börja fixa mig, vi drar nämligen till Kalmar vid 11:20 för att spendera min sista riktiga dag där ! Fatta att jag åker hem imorgon? Sad story bro!

Bloggar väl inte så värst mycket idag, som jag sagt förr uppdaterar jag instagram relativt oftare än blogg så kika in där, love ya darlings <3

Dag 11: En bild på mig och någon i min familj.

Så här ser det ut varje gång jag försöker ta en bild på mig själv och min lillasyster är i samma rum eller ser att jag tar upp mobilen. Så här har ni en bild på och någon i min familj.
 
 
 

Ut på uppdrag med plånboken <3 -D



Dag 10: En bild som får mig att le.

Hur kan man inte börja le av den här bilden <3 Väldens underbaraste person! <3
 
 
 

Sömnlös

Hej!
Ähm vet inte riktigt... Detta är min och min bästa väns blogg så antar att sånt är okej att skriva här då vi är så knäppa som vi är ...

Vi la oss vid 1 men precis när Bella somnat krampar det plötsligt till i magen och jag tänker "jag ligger här en stund så får vi se om det släpper". 20 minuter senare sitter jag på toaletten och är hur lös som helst i magen D: och sen när jag trodde jag var klar så var det bara början. Så satt på toaletten till 2:40 ungefär med Dimitra i FB chatten och sitter med henne fortfarande. Vet redan med mig att jag inte kommer kunna somna på ett tag nu menmen. Jag tycker typ sånt alltid är så jävla pinsamt då jag är rädd att jag ska väcka någon eller ställa till med problem D: så jag har liksom suttit där och varit rädd för att väcka någon och samtidigt för att typ nåt ska gå snett och jag börjar spy istället... Så normal är jag (Y)

Tror det var kaffets fel, men men ... Jag gillar kaffe :(

Och nu blev man kissnödig, toaletten är 23 småsteg bort och jag orkar inte om någon hört alla gånger jag gått ._. Får väl förklara det på något sätt imorgon :O

Nu ska jag sluta dela med mig av kiss och bajs historier på bloggen..... Annars tycker ni jag är ännu mer knäpp ._.

Liten uppdatering

Sitter just nu och kollar på Herkules som är första filmen på min Disney lista!!
Mått skit dom senaste dagarna varit hos två olika läkare. Jag har också lyckats få en infektion i min navel (fråga mig inte hur.) Så kommer inte kunna bada eller sola på 3-4 dagar för jag har en kompresser över navel så det ser ut som jag har tagit hål i navel. Kanske kan köra på det. Att jag har tagit hål i navel...
Det är skit jobbigt, Jag går runt och har handen över kompressen för jag mår så dåligt av att ens se den och alla i familjen kommenterar att det ser ut som jag har tagit hål i naveln och det är så irriternade då jag hatar navel piercingar (No hate till dom som har det.)
 
Där har ni anledningen varför jag varit så nere. Det här året har inte varit mitt år och jag vill bara att allt ska sluta och att jag ska bli bra. Men det kommer troligen aldrig hända så jag får väl nöja mig med om jag mår bra 1 eller 2 dagar. Och nu när vi har gått in på Juli månad och jag börjar jobba om 27 dagar så vill jag helst spendera minda dagar med min familj istället för att sitta vid datorn så jag kommer troligen blogga mycket på nätterna istället för dagarna.
 
Bilder från tidigare i år.

Xbox 360

Tja!
Precis kommit in på rummet igen, satt vid TV:n med Sam, Bella och David och körde xBox "London Olympics 2012" vilket var skitroligt! Åt även köttbullebaguette och drack kaffe!

Imorn vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på förutom att grilla så vi märker :) tror vi ska en sväng i affären och till biblioteket men annars inget annat !
Hoppas även att Dimitra mår bättre imorgon, min lilla nallebjörn, saknar henne <3

Godnatt <3

Dag 9: En bild jag tycker visar kärlek.

 Min mormor och morfar på bilden ♥

Orkar inte.

Har inte varit en bra dag och jag är extremt ledsen och trött på allt just nu så vet inte när jag kommer blogga igen. -D

Nybro -->Kalmar --> Öland

Hej!
Nu har man suttit och skrivit ett inlägg men det försvann ju ._.

1 juli idag ju! Jag och Bella kom fram till Kalmar igår vid 18 men hann inte blogga då vi åkte till Nybro och köpte tjockbottnad pizza på Amigo innan vi åkte hem till min andra extra familj (Dimitras är min första) och bara var! Hundarna var jättegosis så gosade med dem ett tag innan vi gick upp och fixade.
Fick ostbågar av snällaste Sam också vilket var gottigott i magen :D

Nu sitter vi i bilen och har precis åkt över till Öland, en bit av dagen lär spenderas här och bara bada, ha kul och njuta! Jag som aldrig vart på Öland bombade instagram med lite bilder och lär fortsätta med det :) vi hörs senare sweeties <3

Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!

r>