Please

Hej bloggen!

I skrivande stund sitter jag på tåget påväg till Stockholm för att möta upp Bella och sedan åka till friends arena för att se Beyoncé! Jag är himla taggad alltså, ni anar inte! Synd bara att Bella bara är här uppe ikväll och åker imorgon, skulle viljat gå på Pride festivalen med henne ju!

Annars då? Livet rullar på som vanligt, har börjat märka av att jag är känslig mot gluten, bör nog kolla upp det där! Mikael är hemma från sin Semester och började jobba igår igen, jag jobbar för fullt och pluggar på körkortet samt fixar med mina rester i skolan, så att allt blir ordnat innan skolstart. Körkortet hoppas jag kunna fixa innan alla Helgona, men hinner jag inte innan det så är mitt mål i alla fall innan vintern.

Vi har även påbörjat bröllopsplaneringen lite smått hemma, det är förvisso 2 år kvar men det finns några deadlines uppsatta redan som behöver fixas med 😅

Jag lovar inte att försöka bli bättre utan strävar istället mot att förbättra mig utan att lova, så hörs vi när vi hörs 😘😘

Tre.

Tre saker jag brukar säga: 

–  Jag är hungrig!

– Toppen! 

– Faaa(n)siken! 

Tre saker jag brukar tänka på: 

– Allt som jag tycker behöver göras. 

– Hur jag vill göra om hemma

– Bröllop, hur jag vill ha det och hur andra har det. 

Tre saker väldigt få personer vet om mig: 

–  När jag var liten så var jag en bokmal, jag tycker fortfarande om att läsa men prioriterar tyvärr bort det för ofta. 

– Jag är fortfarande mörkrädd och rädd för åska. 

–  Jag är duktig på att laga mat och vara kreativ i köket! 

Tre saker som jag älskar att göra: 

– Lyssna på musik! Typ det bästa jag vet! 

– Inreda och pyssla om i lägenheten, jag får liksom någon slags sinnesro av det hela. 

– Laga mat och baka! Men jag har dessvärre blivit så lat när det kommer till detta, ska bli bättring på det för det bästa jag vet är att testa nya recept! 

Tre saker som jag vill ska hända innan året tar slut: 

– Att jag och M åker iväg på solsemester en vecka. 

– Att jag känner att det flyter på bra i skolan och i livet, känna total sinnesro helt enkelt.

– Att vi gjort om i vardagsrummet/matsalen och arbetsrummet. 

Tre saker jag saknar i min garderob: 

– En basic garderob (jeans, linnen, tshirtar)

– Fina stickade koftor 

– Blusar i alla former och färger! 

Tre saker som doftar underbart:

– Nytvättade sängkläder! 

– Färska rosor! 

– M's parfym! 

Tre saker som jag vill bli bättre på: 

–Plocka undan efter mig

– Äta mindre skräp och röra på mig. 

– Spara pengar! 

Tre saker som jag skrattar åt: 

– Komedifilmer

– Tyson! 

–  När jag blir irriterad på något så pass mycket att jag tycker det är löjligt! 

Tre saker som gör mig till just mig: 

– Att jag är öppensinnad och godhjärtad. 

– Behovet av att ha koll/kontroll över exakt ALLT som händer runt mig. 

– Att jag kan sitta i ett badkar med varmt vatten i 3-4 timmar utan problem (fyller på med varmt vatten lite då och då) 

 En av de finaste bilderna jag tagit på mig själv. 

 

Come back and hug me.

Hej bloggen! 
Nu har jag äntligen tid att sätta mig ner och knåpa ihop ett inlägg här, eller egentligen har jag inte tid då jag har mycket att göra hemma men tänkte skriva lite ändå! 
 
Vi kan väl börja prata om veckan som varit, hämtade Bella förra måndagen och spenderade både första och andra kvällen/dagen med att bara catch up och gå runt lite på gränby, shoppa smink och bara vara. På onsdagen åkte vi till Gröna Lund och det var smockat med folk för det var en varm och solig dag, vi hade hur som helst det väldigt trevligt på grönan. På torsdagen valde vi att sova extra länge och sen på kvällen åkte vi till Älvkarleby där vi grillade och tog ett dopp (Bella gjorde, jag blev tvingad..). Fredagen spenderade vi på MoS med M och C som båda var lediga, jag köpte ett par urgulliga shorts på H&M och sen käkade vi på Täby C på Palma Pizzeria, dem har godaste kebaben där! På lördagen så firade vi min 20-årsdag med många av mina vänner genom att käka på restaurang tillsammans och sen drog en liten del av oss vidare till Plock och drack drinkar och bara umgicks, det var sjuuukt trevligt! Och på söndagen var dagen D, vi började dagen med pannkaksfrukost och efter att vi fixat oss så drog vi mot MoS där vi käkade innan jag och Bella ställde oss i kön till Coldplay! Konserten var gryyym! Ska lägga upp lite bilder i ett separat inlägg, men det var i alla fall sjukt bra. 
 
Nu i måndags så skjutsade vi Bella till hennes bror och sen har vi typ försökt städa av lägenheten, och idag fortsätter jag med att städa av allt, sen ska jag sätta mig och pyssla lite tänkte jag, samt försöka börja med en hemtenta jag ska vara klar med om 2 veckor, sen har jag två uppgifter till att göra i skolan. Sen behöver jag även strukturera upp lite med vad som behöver göras o så.. Imorgon ska jag jobba 14-19 så måste verkligen få allt klart idag för att bara kunna vila efter jobbet imorgon. 
 
Hur som haver, ska fortsätta här hemma så hörs vi senare! 
 
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!

r>