Playground !

Hej alla söta saker!
Jag och Bella sitter just nu på min gamla skolgård och bara chillar med musik och energidricka! Ska förmodligen dra vidare till en annan lekplats snart :)

Annars har vi strosat runt i city idag och kikat i massvis av affärer. Fick med mig snyggaste oversize tshirten! Käkade kebab och bara va! En sjuuuuukt läskig gubbe stalkade oss inne på cubus och jag freakede ut (som gången med Popcorn!) men sen var vi lite snabba till smyckes avdelningen så han tappade bort oss och gick ut från affären.

Fick även veta att mamma opererats och att det förmodligen gick utan större komplikationer (att de lyckades spränga stenen) så är glad! :)

Imorgon fyller lilla jag hela 17 år!! Helt sjukt hur fort tiden går nu när jag tänker efter medan jag sitter på min lågstadieskolas gård!

Drar till Gröna Lund redan vid 9 imorgon (kommer dock vara framme 11) men är pepp då jag älskade det när vi var där med KU! Kan inte lova att jag kommer blogga men ni kommer förmodligen kunna följa allt på instagram (@b3atless)

Vi hörs och jag hoppas ni haft en dag ni är nöjda med för det har jag <3

 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!