Sunday funday or... nah?

Och så var söndagen här. Jag ska spendera så mycket tid jag bara kan på balkongen samtidigt som jag ligger o gör några sista skoluppgifter som jag planerar på att lämna in innan Frankrike på onsdag. Senare ska jag även försöka packa eller åtminstone skriva ihop en lista på allt jag ska ha med mig! Som ni kanske förstått så kommer bloggen stå ganska tom onsdag o framåt men vi lär ha många foton och berättelser att dela med er efter vår resa så det är bara att hålla ut :) Nu ska jag hur som helst fortsätta plugga och vi hörs någon gång <3
Credit to We♡IT 
 
 

Like a Fairytale

Hej bloggisen! <3 
Nu har allt äntligen börjat lätta från axlarna, idag vart sista nationella provet avklarat, jag är inte super mega nöjd, men det fungerar och jag är glad att jag fick ihop några tal. Dem senaste tre veckorna har inte riktigt varit på min sida, men nu, närmre sommaren börjar allt vända tillbaka. Om 6 dagar sitter jag i Frankrike med min bästa vän och bara njuter av livet, bland ungefär 6000 andra ungdomar kommer vi vara mellan 28 maj och 1 juni, SÅ JÄKLA FETT! Men precis som inför varje resa är det så mycket som ska tänkas på och köpas till, packas med och packas klokt, och det för med sig en helt egen typ av stress. 
 
Jag är nog en underlig person egentligen, jag vet exakt vad jag vill med ALLT, och jag har allt planerat till punkt och pricka men ändå så blir det inte alltid så och jag blir så himla besviken. Jag har inte vart på gymmet på snart 2 månader, jag har knappt kunnat kliva upp ur sängen på morgnarna och jag har struntat i massor av "borde". Jag har vecka efter vecka sagt "Jag börjar på måndag" MEN VET NI VAD? Det funkar inte! Vill man börja gör man det antingen direkt eller tar småsteg, och jag är nog på det där med småsteg. 
 
Hur som helst, tanken var egentligen bara att kika in här och berätta att jag lever, inte långt kvar till något längre vilket gör att jag får fler idéer till bloggen, vi hörs mina hjärtan <3 Tack för att ni kikar in <3 
 

Bloggingen suger

Som ni kanske har märkt så suger verkligen bloggnigen just nu, Ello har ju redan skrivit varför hon inte bloggar och det är väl nästan samma anledning jag har! Sitter och stressar inför alla nationella vi har haft och nu på fredag är det dax för sista nationella och det är i matte.
 
Alla andra nationella har gått helt okej och på måndag börjar sista hela veckan innan sommarlovet för veckan efter går vi bara till måndag och tisdag och en på onsdag så sitter jag och Ello på ett plan till schweiz för att sen åka buss 2 timmar för att åka in i Frankrike och till Taize och när vi kommer hem därifrån så är det 4 dagar som gäller i skolan för att sen få sommarlov. Tror jag har gråtit typ 4 gånger bara den här veckan för jag har panik över att jag redan har gått 1 år i gymnasiet. Mitt första år är slut.
 
Nu har jag bara 2 år kvar och min syster tar studenten den 11:e och på det har hon sökt till försvasmakten och om hon kommer in där så kommer hon vara borta i 3 månader och jag vet inte om jag är redo för att hon ska lämna mig här. Hon har alltid varit äldst, det är alltid hon som har varit vaken långt in på natten med mig och nu ska hon bara försvinna.
 
Jag kan ärligt säga att jag är livrädd för framtiden. Jag är rädd för att som kommer att hända och jag är verkligen inte redo att göra alla beslut som kommer komma en efter en.
 
På det har jag också fått en spricka i armbågen så går runt med en mitella och måste ha den i 3 veckor och har haft den i 1 vecka imorgon och det betyder att jag får ta av den samma dag som jag kommer hem från Frankrike.
 
 
 
 

Fight Club

Jag känner ju nu att bloggen hamnat väldigt långt ner på min dagliga "att göra- lista" men det är även så att jag har haft fullt upp med nationella prov, som även fortsätter nästa vecka. Utöver det har jag fått en lista på de uppgifter jag missat att lämna in, så jag betar långsamt av dessa, dessutom så har jag lite strul med min närvaro så saker krånglar i skolan men det fixar jag! 
 
Igår försökte jag testa en "Green shake" detox/diet men jag blev så dålig av det, jag fick migrän och mådde illa efter lunch för jag inte fick i mig den näring jag behövde, så idag testar jag en annan diet som hittills fungerar bättre än igår, jag känner mig mätt och man äter otroligt små portioner varannan timme, så nu får vi se om detta håller! 
 
Nu sitter jag på svenska lektionen och vi ska kika på "Fight Club" med Brad Pitt i en av huvudrollerna! Har sett den förut men det var något år sedan så det ska bli kul! 
 
 

Göteborg

Det här inlägget skulle egentligen komma upp i fredags men när jag skulle skriva det så kom Aron och där har jag spenderat resten av fredan hela lördag och tills 10 imorse innan jag åkte hem och var på konfaträff. Imorgon är det en ny vecka som är full med mer nationella men här kommer lite bilder från när jag var i göteborg.
 
Vi kom fram till göteborg runt 12 på eftermiddan och då åkte vi till skolan där tjejerna skulle bo på och sen åkte mamma och jag till vårt hotell och vid 2 begav vi oss till Liseberg. Det var jättekul och vi var där till klockan 9 på kvällen. Somnade så fort mitt huvud nuddade kudden och sov till 9 på morgonen.
 
 
Dom 2 dagarna efter var den stora anledningen till varför vi åkte till Göteborg, Göterborgs cupen. Tjejerna förlorade tråkigt nog alla sina matcher men spelade riktigt riktigt bra. Här tappade jag också rösten då jag skrek så mycket på liseberg och på matcherna. Sista kvällen så hade vi en jättefin utsikt från hotellrummet med en jättefin solnedgång.
 
Det sista vi gjorde innan vi åkte hem var att besöka universeum, det var jättekul att få gå runt blander djuren och sen bland alla andra saker man kunde göra där. Det var verkligen en upplevelse och var jättekul. Sista dagen var det också bästa vädret på hela helgen, blåste knappt nåt alls och solen sken och värmde så det var riktigt skönt. Vi hoppade på tåget hem runt 3 och var hemma runt 9 och somnade lika snabbt som jag gjorde första natten i göteborg. Jag hade det jättetrevligt i Göteborg men det var riktigt skönt att komma hem.
 

Texten hinner bara halvvägs

Hej bloggisen! :)
Känner att det börjar bli dags att även komma tillbaka till bloggen. Behövde min recovery time på Gotland och efter det också. I onsdags var första heldagen jag gick i skolan, är helt utmattad dag ut och dag in. Igår var hjärnan halvt avstängd medan jag var i skolan så jag hägde inte med alls men idag var det lite bättre, hade muntliga nationella i Engelska imorse, nöjd är jag men jag kunde verkligen gjort bättre! Sen var det svenska som stod på schemat där jag läste massor, dels Skamfläck av Caroline Engvall och dels urdrag ur texter jag skulle analysera. Helt klar blev jag inte men har helgen på mig! Sen på engelskan skulle vi också läsa, valde The Curious Case of Benjamin Button, och guess what? Läste ut den på 40 minuter och låg o sov resten av lektionen. Idrotten blev rätt knas då vi bara var 8 pers som var fett opepp så jag drog tidigare! Åkte en sväng till Thuns och hade det gött, köpte godis. 
 
Nu sitter jag med musik, dundrande huvudvärk vilket tyder på att det kommer regna mer eller bli åskväder, och ska strax möta mamma, pappa och några gäster. Dessutom kommer min äldsta brorsson Mischa hit, så vi får se vad vi hittar på! Imorgon ska jag även fixa nya naglar så då blir bloggen lite mer off! 
 
Vi hörs ! 
 
 
Latest instagrams. 
 
 

'One' - Ed Sheeran <3

Hej bloggen, Long time no seen eller vad man brukar säga. Sitter i sängen på hotellrummet nu sista kvällen. Imorgon vid halv 5 gå tåget hem mot Uppsala igen vilket ska bli jätteskönt. Kommer skriva om hela Göteborg resan när jag är hemma då så mycket har hänt och vi har hela dan imorgon på oss också.
Lite snabb samman fattning så har jag varit på Liseberg, Ätit på Pizza Hut och imorgon väntar Universeum. Göteborg är en jättefin stad men jag skulle aldrig kunna flytta hit. Besöka den såhär i 5 dagar kan jag göra men inte en längre period.
Men som sagt så tar jag ett längre inlägg när jag är hemma!
 
Men nu ska ni få min nya drog låt. Den 23 Juni kommer Ginger guden Ed Sheeran med sitt nya album och igår så la han upp en låt från albumet som heter one, han sjunger den live och jag får gåshud varje gång jag hör honom sjunga.
 
Han är så fruktansvärt duktig så jag vill bara gråta. Han är en person som verkligen är en underbar artist och en stor förebild för mig! Längtar till hela hans album kommer!!
 
 
 

500 km

Hej bloggen! <3 
Nästan hela andra dagen på Gotland har passerat och jag mår som jag mår alltså.. Igår var en väldigt skön Valborg även om jag saknade mina fina extremt mycket. Vi hade en "vanlig" konfadag fylld med lekar och typ lektioner, sedan var vi även ute och gick 4 km då vi gick till närmsta ICA (2 km dit o 2 tillbaka) och efter middagen tog vi bilen till något ställe en halvtimme bort nära vattnet där vi tittade på kasen. Det var så himla mysigt att bara få stå där och vara, jag kände mig lycklig. 
 
Imorse gick jag upp omkring 7 och tog på mig springkläderna och drog ut, ringde min älskade bästa vän, jag mår inte så bra utan henne när jag vet att hon är typ 500 km bort. Känns så tomt utan henne, jag har liksom det jobbigt utan henne även fast jag har underbara personer omkring mig så är det konstigt utan D. <3 Så idag har jag lidit av extrem hemlängtan och haft gråten i halsen hela tiden men inte lyckats få ut en enda tår och nu ligger jag och pratar med min krambjörn Jack, saknar honom D: Ligger i min säng och småbloggar och nu ska vi ha andakt <3 
 
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!

r>