Trettionde november tvåtusentretton

Haft fullt upp idag! 
Väcktes 11 av mamma som sa att vi skulle åka om två timmar. Sminkade mig, plattade och fixade håret, klädde på mig, dansade till JULmusik och hade det allmänt trevligt de två timmarna. Sen åkte vi hem till Victoria (min brors ex.) där vi firade Sofia som fyllde hela 10 år (!!!!) idag. Jag känner mig gammal om jag ska vara ärlig, jag var alltså sju när den lilla tösen föddes och nu är hon 10! CRAZY! Vi fikade och åkte sedan hem till min bror där vi satt i soffan och pratade en massor om allt mellan himmel och jord med Alexandra ! 
 
Fick skjuts hem, mamma åkte iväg så jag och Mischa fixade tacos och åt det. Nästan precis när vi var klara så plingar det på dörren och då är mamma tillbaka med PIZZA! Så vid nio så värmde vi upp pizzan och kollade på "We're the Millers" och jag älskar den filmen PÅ RIKTIGT! Jag skrattar så jag gråter varje gång ! 
 
Nu ska jag strax tvätta av mig sminket och somna lite gladare och lite lyckligare. Fick "Godmorgon <3" sms idag av den mest underbaraste person jag vet (efter Dimitra) och jag har haft ett leende på läpparna sen dess. Tänk vad mycket ett sms från någon man gillar kan göra ! 
 
Now let's get some f***ing sleep peepz! Arrivederci! 
 
PS. Imorgon börjar min tillbakablick på 2013 ;) Håll utkik varannan dag! <3 
 
 

Isabel Marant Pour H&M

Hej hej hej ! 
Idag har jag haft fullt upp och ska strax lägga mig. Natten till idag spenderade jag i Dimitras säng och när jag är i mitt andra hem tänker jag inte så mycket på annat. Men jag har en grundskiss på designen och just nu håller jag på att lägga upp designen som en PS fil för att sedan, sakta men säkert koda den och lägga in på testbloggen som någon kommer få testa. Första gången jag väljer ett sånt ovanligt men coolt tema på bloggen! Både jag och Dimitra blev nöjda över idén så nu gäller det bara att skapa den! Annars då? Jag har varit i skolan idag, hade ingen tyska imorse så fick tid till att bara sitta och lyssna på musik i biblioteket sen hade vi svenska där vi mest satt och pratade om teatern vi var på i tisdags! Det var en ny version av "Hamlet" och den var CRAZY! Jag fick även ett B på svenska delen av vårt svenska/medieproduktions samarbete som jag ville ha ett E på ! Jag blev väldigt nöjd! Efter skolan var alla jättetrötta så vi typ sov på bussen, dessutom åkte jag och Dimitra hem till min bror och åt tacos och den resan tar  51 minuter så vi sov även hela den biten. 
 
När jag sedan lämnat av Dimitra shoppade jag lite på H&M och klickade hem en mössa för 299 kr.. Wooooooopsie (a) men mamma gick med på att betala den ! Så jag är nöjd. Vet att jag kommer att använda den så jag är nöjd! Även Mischa (min brorsson) har kommit till oss över helgen och imorgon ska vi iväg på ett litet kalas för hans lillasyster Sofia som fyller 10 år ! Dem växer så det knakar, dem ungarna! 
 
På tal om något helt annat var vi på Willys och handlade mat när två tjejer kom fram och började prata med mig om min dipdye/ombré jag har i håret. Dem frågade om hur jag gjorde och vad jag använde och sa att mitt hår var jättesnyggt, det gjorde min dag ! Jag hatar mitt hår emellan åt så jag blev verkligen glad! 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen, hemma kryper julen närmre och på söndag är det första advent då ska vi hem till Anna och baka innan vi rör oss mot årliga fyrverkeriet ! <3 
 
Dessa gjorde vi i söndags. Vi fick göra lite vad vi ville som gjorde oss glada eller hjälpte oss ur svåra stunder. Den översta är Mickes, det är en Volkswagen symbol med djävulshorn och svans, han älskar bilar och det får honom glad. Min sak blev en åttondelsnot med ett hjärta och ett "D", noten står för musik för att jag kan finna ro i det, jag blir lycklig av kärlek och Dimitra är den som alltid lyckas dra mig upp ur skiten hur jobbigt det än är. Jag gjorde även en liten kula med de färger jag använde som jag bär med mig hela tiden nu ! 
 

Tidig födelsedags present

Snart är den min, snart passar jag in i min familj haha!
Snart har jag min egen första iphone! En fin Iphone 5s i silver. Skulle egentligen få en guld men känns som verkligen ALLA köper den bara för att den är guld så jag valde att gå emot strömen och valde en silver som ska komma nästa fredag! Längart som fan då min nuvarandra mobil är jättedum och stänger av sig minst 100 gånger varje dag.
 
Ska bli så kul att få leka med min egen iphone! Vill ha den NU!!!
 
 

A pretty reckless

Godmorgon eller något. 
Jag tänkte slänga iväg ett litet snabbt inlägg så jag strax ska röra mig mot skolan! 
Jag har precis packat en matlåda då jag blev fett med sugen på kyckling så maten idag för min del blir gooooo! 
Har egentligen inte så myclet att skriva om utan kikade mer bara in för att. 
 
Photochallengen gör jag när jag känner för't, ska göra alla don't you worry <3 
 

Nobody sees, nobody knows

Ingen förstår nog riktigt hur jag mår, och när inte ens jag förstår det själv då har det gått för långt. Idag var det första gången ett flertal personer som frågat om något har hänt. Men vet ni vad? Inget har hänt, och det är ju sanningen. Jag är bara ett steg ifrån väggen som jag kan gå in i vilken sekund som helst. Och det som är ännu värre är att det finns två grejer som får mig att må bra, men en av dem grejerna är en gång i veckan och det är KU. Den andra grejen, de ni, hör och häpna är skolan MEN det är även en del av den som får mig att må som jag mår. Ena delen av skolan är vännerna och umänget och jag ljuger om jag säger att jag inte trivs eller inte har kul i skolan för det har jag men den andra delen, själva plugg/läx/prov delen får mig inte att må bra. Jag sover dåligt om nätterna, oroar mig jämnt över om jag kommer hinna med allt och det resulterar i en massa. 
 
Vart jag vill komma med dethär? Lyssna på din kropp när den säger ifrån, säger hjärnan stopp då är det stopp och inget "sakta ner farten" för stopp betyder stopp och inget annat. Och då undrar någon jäkel säkert "Men vafan bloggar du för? Du skulle ju ta en "recovery" från bloggen?" men du din lilla sluge fan, jag bloggar för att jag trivs med min blogg. Det är enda sättet för mig att få skriva av mig just nu och jag vet att jag får mig själv att må bättre. 
 
Nu ska jag byta ämne, har mått piss hela dagen och hoppas att jag kan vända på det. Imorgon går jag 10:20-14:10 vilket är riktigt skönt. Sedan ska jag på stan och utföra några ärenden innan jag beger mig hem och sover. Planerna för veckan har ändrats lite allt eftersom och det är väl skönt men samtidigt kan det döda mig lite men jag känner att jag fått liiiite krafter efter att ha omringats av personer jag tycker om och trivs med. 
 
Hur som haver, jag ska strax gå och duscha och lägga mig för att kunna vakna imorgon ! 
 
Godnatt <3 
 

Back on track

Känner för att börja blogga igen, finns inte jättemycket att skriva om. Inget har hänt sen jag tog pausen. Sitter brevid Ello som kollar på julklappar, det normala. Känns jättekonstigt att blogga igen då det känns som jag tappat hela blogg känslan. Allt blir helt konstigt! Men jag ska försöka bättra mig!
 
Sen när jag får tid ska jag göra ALLA challengen som jag missat så då får ni gå in på kategorin och se alla fina bilder :)
Idag har jag försökt skala ett granatäpple och satt i typ en halvtimme innan mamma kom hem och sa att man ska skära dom i två delar och gröpa ur...  Snacka om att jag blev lite irriterad!!
 
Men nu ska jag och Ello dra till Ku!
 
 
 
 

Jag mår inte bra.

Klarar knappt av att resa mig ur sängen på morgonen. Såg att det var -1° idag och det blev ju inte bättre, började må illa och försov mig med 2 timmar. Igår kväll köpte jag en tidning att läsa så ikväll, när jag kommit hem från skolan och gjort ryska läxan så kommer jag kolla på någon bra film, äta B&J och läsa. Jag behöver egentid just nu, jag är stressad och rädd och massa annat från ingenstans så jag känner att ångesten kryper närmre. Har dessutom börjat reagera på ALLT starkt eller vitlökskryddat. Vilket är i princip all mat som serveras både i skolan och hemma, vitlökspulver har typ alla i maten och varje gång jag får ett anfall blir det värre och värre för varje gång så nu ska jag gå på piller i en månad minst. Jag tror min kropp säger ifrån en massor nu bara för att jag har överansträngt den på ett eller annat sätt, den vill liksom inte hänga med i leken längre. Så denna vecka kommer se ut lite på samma sätt. 
 
Måndag: Skola - Hem - Läxor - Egentid - Sova
Tisdag: Skola - Ryska- Hem - Sova
Onsdag: Skola - Dans - KU - Hem - Sova
Torsdag: Skola - Hem - Läxor - Sova
Fredag: Skola - Hem - ..? - Sova
Lördag: Sofia fyller år, Vakna - göra något - Sova
Söndag: Vakna - Lämna in Samhälle - Sova
 
Hur mycket bloggen kommer lida av mitt mående märker vi. Kanske kommer ett inlägg då och då eller så kommer det inget alls. Allt jag vet just nu är att jag behöver mig själv mer än någonsin och då kan jag inte fokusera så mycket på annat! 
 
Bloggpaus helt klart, på obestämd tid med något inlägg då och då. Finnes förmodligen på Instagram @B3atless
 
 
 
 
 
 

Förlåt

Förlåt alla som läser men jag måste verkligen ta en liten paus från bloggen. Vet inte om det blir en dag eller en vecka men jag kommer suga på uppdatering. Kanske loggar in och gör fotochallengen eller nåt. Men det är för just nu så är det en sak som händer i mitt privata liv som jag inte vill dra upp i bloggen som tar så jävla mycket energi från mig och min familj så jag är alltid trött och då är det så svårt att vara kreativ och komma på ett blogg inlägg och just nu vill jag bara vara nära min familj. Vi behöver verkligen varandra just nu!
 
I slut endan är det alltid ens familjs som finns där för än. Inga vänner eller fiendern. Din familj. Jag vill seriöst slå till personer som säger att dom inte skulle gråta om deras syster/bror dog. Jag vill bara slå till personen för personen förkännar inte en familj. En familj älskar dig oavsett vad du gör eller ser ut eller säger. Man kan var sura på varandra lite det som är meningen med en familj. Man ska gå varandra på nerverna för det betyder att man älskar varandra. 
 
Min familj har varit mitt enda hopp ett bra tag. När jag blev deprimerad så var det min familj som stöttade mig, min mamma som hängde med till kurator och alla såg till att jag åtminstone skrattade en gång varje dag. Min familj är den knäppaste och konstigaste och mest dysfunktionella familjen som jag träffat men jag älskar dom för det är min familj. Ingen kommer någonsin kunna ta deras platser även fast jag många gånger säger att jag hatar dom så tar jag en kväll med mys framför tv med min familj över vilken fest som helst!
 
Mamma lärde mig att vara tacksam över min familj för när man väl behöver nån så är det dom som kommer finnas där och under det här året så är jag glad över att jag inte har nån annan familj.
 
 

7 timmar och en halvtimme

Så länge har jag nu suttit och kollat på 5 idioter som jag älskar. Nu ska jag sova för jag ska upp om 6 och en halvtimme! Skriver mer senare!
 
 
 

1 timme kvar

Har suttit i 6 timmar och 15 min nu och kollat på killarna, jag har seriöst gått runt med min dator och kollat i kylskåpet, målat naglarna, ätit, stretchat preatty much everything. Det är ganska roligt men blev lite lång tråkigt ett tag!
Niall färgade håret lila LILA... Dock blev det inte så jättelila med typ pastell lila men alla fall så snyggt!
 
Dom snackar jättemycket om Take Me Home Turnen och nu vill jag bara spola tillbaka tiden till 8 Maj så jag får se dom igen idag är det exakt 200 dagar sedan jag såg dom! Nu måste jag vänta 201 dagar tills jag får se dom igen!!
 
 
 

Bye bye bye

Idag så tänker jag ta upp något som är väldigt viktigt. Självkänsla och självförtroende som jag vet att många inte är nöjda med, det är svårt att ha ett bra självförtroende och en bra självkänsla för majoriteten vilket jag förstår. Jag menar titta på alla idealen som finns, och all press som ligger på oss det är sjukt att vi ungdomar ska utsättas för all press. Vi ska ha bra betyg se bra ut, ha bra vänner, sköta oss, alla ideal från reklam osv! Herregud, inte konstigt att så många inte mår bra! Jag fick en fråga för några dagar sen som jag har funderat på sen dess. En person frågade mig hur jag gjorde för att ha ett bra självförtroende och en bra självkänsla. Jag tycker att det är en svår fråga eftersom att jag inte själv vet, precis som alla andra så har jag svagheter. Mitt självförtroende är det inget större fel på det är väl hur jag känner om mig själv dvs. min självkänsla. Alltså jag har svårt med mitt utseende eftersom att jag är perfektionist så blir jag i princip aldrig nöjd jag kan stå tre timmar framför spegeln om jag ska iväg och något måste se bra ut, sedan när jag åker iväg så är jag ändå inte nöjd. Så det är väl min svaghet, jag är perfektionist när det gäller mig själv men det är bara något man behöver jobba med! Ibland har man dåliga dagar, ibland så känner jag mig tjock eller så känner jag att jag har en dålig hairday då vill man inte ens lämna huset iaf inte jag. Och när det gäller självförtroendet just det tror jag att jag har så pass bra eftersom att jag blev mobbad när jag var yngre, sedan så började jag säga ifrån till slut och sen dess så började jag tro att jag kunde faktiskt göra något vettigt. Idag låter jag i princip ingen ge mig onödig skit, då säger jag ifrån. Man ska aldrig ta skit som grynet en gång sa. ;) Haha nej men allvarligt ta ingen onödig skit, för dem som faktiskt mår riktigt dåligt. Jag menar för att bara börja det hela så har vi alla människor ett värde! DU kan göra vad du vill den enda som har rätt att stoppa dig själv och dina chanser för att sprida ut dina vackra vingar det är faktiskt du. Folk kan försöka säga åt dig vad som är rätt och fel men i slutändan så är det du som gör dina val. Så kör i vind ba! Inget kan stoppa dig och din awesomness! När någon vill snacka med mig och vill dissa någons stil så säger jag nej det gör jag inte. Jag säger aldrig att någon är ful eller något sånt, för jag tycker alla har något vackert. 
DU ÄR VÄRDEFULL FÖR GUDS SKULL. <3 / MAGGI
 

Little black dress

Hej alla sötisar som kikat in här fast uppdateringen varit låg! 
När Dimitra åkte härifrån vid tre så började jag fixa mig för att vid halv sex röra mig hem till Asal där vi friade henne då hon fyller år idag! Hade det rätt så kul faktiskt med alla hennes SMIP klasskompisar! Kom hem för drygt en timme sedan, har precis tagit en dusch och ska strax slänga mig i sängen och sova så jag är pigg och glad imorgon då vi har konfaträff i Läby! :) Imorgon kväll kommer jag plugga så får se när jag uppdaterar, challengena kommer förmodligen också imorgon ! 
 
Godnatt <3 
Från idag när jag skulle till Asal <3 
 
 

Pampers

Jag skämtar inte Pampers måste ha världens gulligaste reklamer!! Om ni inte vet vad Pampers är så är det ett märke på blöjor... Ja ni läste rätt för blöjor till bebisar! Men seriöst älskar deras reklam som börjar med en liten bebis som vaknar och så är det en låt i bakgrunden som går " I feel Pretty Oh so Pretty!" och den är så söööt! Nyss fick jag se en ny pampers reklan när jag skulle se ett annat YT klipp och den var så gullig så jag lägger upp den här! Kolla bara på den! Så söt!
 
 

HEMMA!

Har varit hemma i typ en timme nu, är extremt skönt att få ligga i sin egen säng och bara vara jätte äcklig! Okej jag är inte jätte äcklig, ligger i mjukisbyxor, linne och min halsduk! Seriöst jag bor i min halsduk den är så mysig! Måste typ tvätta den 2 gånger varje vecka för att jag ska kunna ha på mig den varje dag!
Nja kanske inte har på mig den varje dag men det blir ganska ofta nu när det börjar bli kallt och jag är så känslig och kittlig vid halsen så när jag har på mig den kommer ingen åt min hals så då behöver jag inte heller vara orolig över det!
 
Men ja, challengerna kommer antigen idag eller så kommer dom imorgon. Vet inte om jag orkar göra dom just nu då jag är ganska trött efter gårdagen!
Hade styrketräning på gympan så jag har världens träningvärk i låren och rumpan, går runt som en 90 årig tant!
Men annars var gårdagen underbar och vi hade jättekul verkligen, måste göras om!
 
Idag ska jag sitta uppe till 3 för One Direction har en 7 (SJU!!) timmar lång live stream idag men massa kändis gäster som Robbie Williams, Celine Dion, Simon Cowell och Mupparna och sen kommer dom göra massa annat! Det börjar klockan 8 (20.00) svensk tid och slutar klockan 3.
 
Här har ni en direkt länk till YT sidan som live streamen kommer vara på! Så från 20.00 till 03.00 kan ni se deras fina ansikten och höra deras underbara röster!
http://www.youtube.com/watch?v=ET4rM4TnJgg
 
Nu ska jag gå och äta nåt och sen ska jag städa lite och sen blir det att fixa naglarna för imorgon vid 11 så är det konfa till 14!
 
Ni får min nya favorit låt då jag inte har några färska bilder att ge! Hoppas ni haft en bra dag !
 

Snabbt inlägg

Bloggar snabbt medans Ello fixar det sista på sig själv! Vi sitter och lyssnar på musik och jag har nästn precis fixat klart mig! Så snart drar vi igen :) Hoppas ni får en underbar helg och som sagt så kommer uppdateringen SUGA! Men vi kommer tillbaka på söndag senast <3
 
 
 

Dålig uppdatering

Det kommer troligen bli ganska dålig uppdatering i helgen eller alla fall idag och imorgon för som sagt ska både jag och Ello till en gemensamkompis och vara där tills imorgon så jag vet inte om det blir så mycket bloggande!
 
Men just nu sitter jag på första lektionen, samhällskunskap. Vi håller på med mänsliga rättigheter och jag sitter och skriver om Elfenbetskusten. Älskar det namnet på ett land och vet ni!? Deras flagga är som Irelands fast det gröna och oranga har bytt plats! Jag blev jätteförvirrad när jag såg det!
 
 
 

13. Something that makes you smile - Dimitra

Tänker faktiskt skriva en text till den här bilden också. För den här bilden kommer inte förklara mycket. Ello och jag tänkte ganska lika här, men jag tänker ta med fler än bara Ello. Okej INGEN kommer komma lika nära som Ello och min vänskap, det finns några som är nära men ingen kommer kunna ta Ellos plats. Men tillbaka till bilden.
 
Här har ni personerna som 24 timmar, 7 dagar i veckan, dom senaste 94 dagarna har fått mig att inse att live inte är så förjävligt och att man klarar det mesta med några personer som står bakom än. Jag är växt som människa så extremt mycket på dom där 94 dagarna och allt är tack till dom här personerna! Ni är bäst mina fina ITG:are och Maggi då 
 
 
 

13. Something that makes you smile - Elizaveta

This friendship. She makes me smile like no one else. Thank you for all our adventures, without you there would be no me <3 Love you to the moon... and back <3
 

To be kicked when you're down

Hej bloggisen! :) 
Just nu sitter jag med Simple Plan i öronen, lyssnar på Spotifys radio baserad på en av Green Days låtar, rätt nice faktiskt då det är en hel mix av olika slags låtar. Samtidigt sitter jag och gör en massa kompleteringar i olika ämnen, jag arbetar även ikapp saker så jag slipper dem senare. Hittills har jag gjort 2 uppgifter och även lite smått på en tredje som jag skickat till Sarah (vår svensklärare) för att få feedback. Det är rätt skönt att inte skjuta upp allt till sista sekund, svenskan ska vara klar på tisdag så jag har några dagar att komplettera, rätta och ändra uppgiften. Strax ska jag göra två arbeten i engelska, ett skulle vart inne för massor av veckor sedan men jag har totalt glömt bort det och det andra är relaterat till böckerna vi läser, ska göra en poster med beskrivning av boken utgåendes från dess omslag! Jag läser City of Bones som är boken som är basen till The mortal instruments, ni vet filmen Dimitra recenserade för några veckor sedan? 
 
Jag ska återgå till mitt arbete nu men kika in lite senare under kvällen för dagens challenge ! ;) 
 
 
 

12. Eyes - Dimitra

Marias ögon
 

12. Eyes - Elizaveta

Jag hittade inga ögon att fota så här är en bild på mina egna ögon,, det ända jag har gjort är att ha klippt i bilden och lagt på svart/vitt filter som jag sedan suddat ut!
 

11. Street sign - Elizaveta

 

We came to destroy

Hej finaste! 
Jag är helt borta i huvudet om dagarna. Noll koncentration på något, tror jag kommit till mitt årliga "må dåligt" tillstånd men det får jag helt enkelt ta. Gick nästan in i väggen i somras och jag lär väl vara på den gränsen i vinter också, när det blir för mycket, har jag tur tar jag mig ur det fort, om inte tar det lite längre tid. Men det fixar jag så småning om. 
 
Idag så tog jag sovmorgon och åkte till tandläkaren, bedövades i halva ansiktet och lagade två hål. Var i skolan och sedan åkte jag ner på stan där jag köpte en födelsedagspresent till Asal som ska ha middagskväll på lördag. På fredag ska jag och Dimitra hem till Anna på middag och sleepover så jag har mycket denna helg! Men det kanske är bra att bara släppa allt ? 
 
Ska hur som helst strax rita lite på en design till bloggen med hjälp av ritplattan jag lånar av Maria (Dimitras syster) Har en liten idé men den är långt ifrån bearbetad och genomtänkt! Photo Challengen får jag även slänga upp, snart.. Har en idé på dagens också, men jag äger ju ingen bra kamera och laddaren till mammas digitala är borta.. Ska "låna" Alicias digitala och fota så ni får två bilder! 
 
Imorgon ska jag plugga, måste, ligger efter så sjukt mycket! Ljugit för vissa lärare har jag också gjort men det är okej, jag fixar det! Med lite egentid och koncentration fixar jag det, måste bara klura ut hur jag ska skaffa dessa två ;) Här är hur som helst min humor just nu, like "Bitch you lying.." 
 

Frost

Idag när vi skulle åka och hämta Maria och Kiki på maxi så tog jag chansen och fotade ute lite, det var frost på allt så det var jättefint! Jag vill verkligen ha det objektiv som jag kollat på för då skulle jag kunna ta så fina bilder, dom här blev ganska fina dom med men jag vill utvekla mitt fotande för det är ju nåt som jag verkligen älskar!
 
Annars har jag gjort historian och läst lite ur boken som jag läser till Svenskan annars har jag inte gjort nåt vettigt idag :c Ska testa en sak med mitt hår också och se om det blir snyggt sen är det snart dax att sova för imorgon är det en ny dag :)

IT'S HERE!!!!

Katy Perrys musikvideo till Unconditionally
 
 

Don't forget where you belong

Blev hemma idag som jag redan sa igår, behöver verkligen stanna upp ett tag och bara tänka igenom allt jag gjort den senaste tiden. Jag behöver göra det lite då och då så jag inte går in i väggen. Vaknade av att jag fick ett sms halv 10 imorse. Det är extremt jobbigt att vakna när jag har sånna här dagar för då är hela min kropp helt öm och jag skulle helst bara ligga stilla i min säng med hörlurar i öronen, men när man gör det blir inget bättre. Man gömmer sig för sina egna problem.
 
Så nu ska jag försöka göra lite skoluppgifter, sen får vi se vad jag gör.
 
 

11. Street sign - Dimitra

 

Trettioåriga kriget

Läser om Trettioåriga kriget medans jag ligger under mitt tjocktäcke och skakar, tror jag har lyckats bli förkyld så blir troligen varken skola eller dans för mig imorgon utan får ligga i min lilla säng och tycka synd om mig själv. Hela mitt dunkar och jag ska snart gå och lägga mig, orkar inte vara uppe längre.
 
Var kvar på stan eller stan och stan, vi var på Ikea. Jag och Ello skulle till bolandcity för Ello skulle köpa nåt men hon hade glömt sin plånbok så vi drog till IKEA där Jack, Aron, Koffe och Jappe var. Vi satt där i säkert en halvtimme innan Ello drog och då var jag kvar med killarna, ni fattar inte hur mycket man skrattar med dom där. Haha så jäkla konstiga dom är, men man måste älska våra teknikare!
 
Men vi hade jätteroligt och skrattade och gick runt på Ikea och test satt soffot, kök, test låg sängar (Not in a sexuel way) och hade som sagt allmänt kul! Sen runt typ halv 5 tog vi bussen tillbaka till centralen och när vi satt och väntade på bussen så hittade killarna två övergivna kundvagnar och ni kan ju sen själva gissa vad idioterna gjorde!
 
När vi sen kom fram till Centralen gick vi för att lämna Jappe vid sin bussen, alla sa hej då till honom och fick kramar och sen när vi börjar gå så märker jag att Koffe inte är med och då vänder sig jag om och ser fortfarande Jappe kvar då medans Jappe stod och sa hej då så hade bussen åkte... så det var bara att vänta på nästa. Så alla gick till Koffes tåg och stod där i 20 min efter typ 10 min så gick Jack och sen åkte Koffes tåg (Med Koffe på) Så vi gick tillbaka till Jappes buss och sa hejdå och såg honom kliva på bussen den här gången. Sen gick jag och Aron till akademibok handeln och satt där en timme och snackade skit och skrattade innan vi gick tillbaka till centralen och jag fick ladda min mobil för att få tag på mamma så jag kunde ta mig hem.
 
Men det var riktigt kul så jag ska inte klaga. Men som sagt så är jag inte på topp så nu ska jag tvätta av allt smink och gå och lägga mig. Behöver verkligen sömn!
Men hoppas ni haft en bra dag!
 
 
 

System Error

Här hemma är det kaos just nu.. Internet vill inte fungera alls och nu sitter jag vid toalettdörren med fiber till datorn. Känns ju nice att dem placerade uttaget precis ovanför toalettdörren! Så jag kommer inte uppdatera förens vi har trådlöst nät hemma och det sker Gud vet när! Så vi hörs helt enkelt när vi hörs 
 

In the blur of the stars

Godmorgon <3
Jag har precis proppat i mig en stor jävla frukost! Jag som aldrig äter frukost åt nyss frukost för första gången på flera veckor! Men det är enbart för att jag har tid över, annars så känns frukost onödigt (även fast jag vet att det är den bästa måltid jag kan äta under dagen!) 
Igår kväll åkte jag en sväng till Arlanda stad med mina föräldrar och sen fick jag världens sug efter Loka chocolate milkshake, men tror ni den fanns? Haha vilket skämt. Så jag köpte två liter fanta för att jag ville ha det (: idag går jag i skolan till 14 ungefär och sen ska jag åka och köpa mammas julklapp ! Har redan köpt pappas och Dimitras..Sen har jag bara brorsan o Alicia kvar! Tror jag har fixat barnens klappar också men det Är jag inte helt säker på för mamma kanske tror att det är hennes julklappar till dem.. ._. 
Måste springa till bussen strax, internet hemma är dött så skriver från mobilen ;) 

Igår var en "sakna lilla Justin" dag för mig så .. 

~E

10. Black and White - Elizaveta

 

Midnight Memories

Ni kommer aldrig kunna gissa vad som händer i One Direction fandomen just nu!!??!
Eller det kanske ni skulle kunna men jag kommer säga det till er :DDD
 
Nån har lyckas läcka hela Midnight Memories som egentligen ska komma om en vecka och OMFG SÅ BRA DET ÄR! OCH VET NI???!?!!!?!?? DET ÄR DOM HÄR LÅTARNA VI KOMMER FÅ HÖRA LIVE NÄR DOM KOMMER I JUNI!!!!!!
 
207 dagar kvar!! Har redan förälskat mig i hela albumet och kommer lätt köpa det när det kommer ut!
 
 
 

10. Black and White - Dimitra

 

Första Julklappen Kirrad

 
Nu hörreni! Första fixad, har halvt fixat 2 till sen är det 6 stycken kvar ;) Jihoooooo! 
 

Halv döv av estetarna

Ännu en dag kvar på skolan och såklart sitter jag inne i musikrummet med våra fina estetare. Ludwig, Martin, Adrian och Andreas. Alla förutom Adrian står/sitter och spelar ne låt. Dom är riktigt bra! Kan sitta här hela dan! Dock blir man såhär halv döv men vad fan gör det egentligen?!
 
Annars har det varit en ganska lung skoldag har varit med mina fina vänner på skolan och bara gått runt och skrattat! Gillar verkligen att stanna kvar här det är alltid lika mysigt, skämtar inte. Aldrig trivits såhär bra på en skola! Aldrig har jag med vilja stannat kvar på en skola. Men här vill man stanna kvar. Dock ska jag gå snart, om typ en halvtimme så ska jag dra.
 
Hoppas ni haft en bra start på veckan och hoppas hela veckan blir bra :) Bloggar mer när jag kommer hem!
 
 
 

En wannabe HAUL

 

9. Your Shoes - Elizaveta


 

Unconditionally

Nu ligger mina senaste 3 challenge uppe på bloggen!
Har ni märkt att det finns en kategori som heter Different Challenges och om ni trycker där kommer ni kunna se alla bilder som jag och Ello tar till Challengen, så behöver ni inte gå igenom alla dom normala inläggen också! :)

 

Kom hem från innebandy matchen för ca 1 timme sedan, det blev oavgjort med 2 - 2 och Kiki gjorde 1 mål!

Annars så har jag fått en ny drog, Katy Perrys låt Unconditionally!

 

Så fin låt och hela texten stämmer in på en person i mitt liv just nu, så ni får låten och texten står under!

 

Oh no, did I get too close?
Oh, did I almost see
What's really on the inside?
All your insecurities
All the dirty laundry
Never made me blink one time

 

Unconditional, unconditionally
I will love you unconditionally
There is no fear now
Let go and just be free
I will love you unconditionally

 

So come just as you are to me
Don't need apologies
Know that you are all worthy
I'll take your bad days with your good
Walk through the storm I would
I do it all because I love you
I love you l love you

 

Unconditional, unconditionally
I will love you unconditionally
There is no fear now
Let go and just be free
I will love you unconditionally

 

So open up your heart and just let it begin
Open up your heart and just let it begin
Open up your heart and just let it begin
Open up your heart

 

Acceptance is the key to be
To be truly free
Will you do the same for me?

 

Unconditional, unconditionally
I will love you unconditionally
And there is no fear now
Let go and just be free
'Cause I will love you unconditionally (oh yeah)

 

I will love you
I will love you
I will love you unconditionally
so i will love you unconditionally

 

9. Your Shoes - Dimitra

 
 

Dagens

 
Här ovan ser ni någon form utav dagens.. Sminkningen runt ögonen går i pastel och är inspirerad från MissNosebleed som hade denna typ av ögon make-up här om dagen! Tshirten är från Vila och jeansen från Gina Tricot. Inget av det säljs längre och köptes av mig i februari respektive juli :) Örhängerna är från Rusta! 
 
Jag vet att bilderna har hemsk kvalité men så är det när man är pank och inte kan köpa sig en ordentlig kamera ! 
 

You crazy

Sådär lite smågosig morgon då man vaknar och bara kan ligga kvar o dra sig i sängen en stund utan att någon vet att man är vaken, så himla skönt! Lyssnar på lite musik och ska läsa igenom alla bloggar! Dagens planer är att hämta en bok på biblioteket och sen åka till Gränby Centrum för att kolla på lite grejer med Alicia. Sen när jag är hemma ska jag plugga matte mest men även göra lite andra uppgifter vi har, sen ska jag ha mitt lilla   söndags-spa som jag brukar ! :) Men nu ska jag njuta av min morgon innan jag tar mig upp och tar en morgonkaffe som jag vart sugen på sen igår! 
 
 

8. Something blue - Dimitra

 
 

Inflammation i stortån

Ja, som ni kanske redan listat ut har jag lyckats få en inflammation i min stortå... Fattar verkligen inte hur jag lyckades men igår kväll hade jag jätteont så jag klippte mina tånnaglar för jag trodde nageln låg och tröck mot huden (jag vet att ni vill veta det!) men det gjorde bara ondare och jag hade jättesvårt att sova för det gjorde så ont och imorse när jag vaknade så kunde jag inte ens gå på foten för det gjorde så ont att jag nästan började gråta.
 
Så mamma ringde sjukvårdsupplysningen och hon sa på en gång i telefon att jag hade en inflammation men skulle alla fall få en tid så en läkare fick kolla på det, och sagt och gjort fick jag en tid vid 5. Så åkte in till närakuten och träffade en läkare i mindre än 5 min och fick antibiotik ut skrivet. 3 gånger om dagen i 10 dagar CHECK.
 
Så nu vet jag hur det känns också... och det är verkligen inte skönt! Ganska glad att jag upptäckte det så snabbt för man har ju hört om andra som har fått gå med det i några dagar och behövt skära upp huden vid nagel och sånt skit, så lycklig över att jag bara fick lite antibiotika!
 
Annars har jag bara sovit, imorgon vid 11 så ska jag på Kikis innebandy match och tänkte faktiskt ta med mig min kamera och försöka få några bilder som sen kanske kommer upp här!
 
Som ni kanske märkt har jag inte gjort challengen igen (Fy mig jag vet!) men det är för att jag inte kunnat ta en bild och jag vill helst ta färska bilder om ni fattar vad jag menar så imorgon ska jag försöka göra gårdagens, dagens och imorgons challeng och sen lägga upp dom dagarn där dom ska vara!
 
Just nu sitter jag och dricker mitt fina te och lyssnar på musik och bara tar det allämnt lungt
 
 

8. Something blue - Elizaveta

Här är något som är blått.. Nämligen min skin-care serie från Nivea ;) 
 

7. Trees - Dimitra

 

7. Trees - Elizaveta

Bilden är tagen för exakt en månad sedan.. Och jag förvånas över hur vackert det var då.. När man kollar nu är allt grått och slaskigt och träden är nakna... 
 

On top of the world

Känner att jag kommit bort lite i bloggandet.. I alla fall under denna småruggiga dag. Upp tidigt och det är inte så jäkla lätt när man inte kan sova ordentligt och tillräckligt länge, förhör på glosor i Tyska (som tur slapp vi läxa till nästa vecka!) och sedan har det bara rullat på hela dagen! På idrotten var vi på F&S precis som Dimitras klass men eftersom vi var på vanligt gymbesök förra året blev det ett pass i år, nämligen inget mindre än Spinning 55 men det gick faktiskt helt okej enligt mig för att vara första gången! När jag kom hem så satt jag mig på cykeln igen och åkte först o köpte fyra grejer sen åkte jag till ICA och hämtade ut ett paket! När jag kom hem gjorde jag inte särskilt mycket innan mamma och pappa ringde och sa att vi skulle mötas vid ICA för pappa skulle hämta ett paket som förmodligen var till mig, vilket det också var! Därefter cyklade jag hem till en tjej som sålde sina körkortsböcker till mig för 210 kr! Hur bra som helst ju! Fick med Bok, studiehäfte, vägskyltshäfte + ett test, så det var helt klart värt och sen dess har jag bara gått runt död hemma.. Det har dessutom regnat sen jag klev ut från gymmet så känner mig inte så glad då jag cyklat runt i regnet.
 
Reste mig upp i brygga för andra gången på typ 3 år idag också! Det är riktigt bra för att vara jag. På tal om jag.. Jag är absolut ingen gym-person, trivs inte för fem öre.. Men idag, när klassen körde spinning så brydde jag mig inte alls för vem som kollade och vad dem tänkte om mig och det var lite av en chock då jag sagt till Dimitra att jag inte trivs på gym... Men nu ikväll har jag funderat på ett gymkort, nästan så det kliar i fingrarna! 
 
Jag är riktigt trött just nu, har molande träningsvärk så tror det kommer vara en bra värk imorgon! Får se när jag kommer upp ur sängen imorgon, men just nu är det dags för mig att sussa ! Vi hörs <3 
En liiiiten sneak på vad som fanns i ett av paketen 
 

It's hard out here for a bitch

Lily Allen is back. Här är hennes låt Hard Out Here och ta den med en nypa salt! Det sägs att hon driver med Britney Spears, Robin Thicke och Miley Cyrus. Själv tycker jag låten är riktigt bra!
 
 

Friskis och svettis

Åkte hem direkt efter gympa lektionen som var på ett av friskis och svettis. Herregud vad kul det var!! Jag och Josefine bestämde oss för att vi två ska börja gymma tillsammans så nu är det bara dax att köpa gym kort och sen är det bara att köra!
 
Men det var verkligen jätteroligt, Lokalen var fin, han som visade oss runt var riktigt snäll och förklarade allt riktigt bra. Så det var en rolig gympa lektion. Sen fick vi typ 20 min fritt och jag gick runt och tog massa konstiga bilder med alla mina fina kompisar, så sjukt fula vi här hahah!
Dom bilderna kommer ni aldrig få se! Hahah
 
Men nu är det helg som gäller, för mig betyder det att vila och mer vila!
Verkligen inte mått bra den här veckan och mår fortfarande inte så bra så jag ska vila upp mig, få ny energi tills nästa vecka börjar :)
 
 
 

Music take me away

Jag kommer alltid på mig själv att jag sitter och små dansar när jag lyssnar på musik, hahah. Speciellt på natten eller när jag är själv. Kom på mig idag när jag satt i korridoren på morgonen att jag satt och små headbanga...
Hoppas ingen såg mig hahaha folk kommer tro att jag är helt borta!
 
Så om ni nån gång ser mig själv med hörlurar va ett creep och kolla bara på mig så kanske ni får se några dancemoves ;)
Okej... nej gör inte det!!
 
Nej jag måste verkligen sova nu! Det har varit en underbar dag för jag fick somna i Ellos knä en stund idag och det var verkligen ett stort behov! Somna med nån som man känner sig trygg med! Imorgon är det fredag <333
Yay helg!
 
Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag göra en sak imorgon men tror jag ändrar det tills på måndag, för jag tror jag kommer vara på ett bättre humör på måndag och jag vill helst träffa den här personen med ett bra humör även fast personen redan har sett mig med ett dåligt humör!
 
Nej nu ska jag sluta skriva och ni får veta vem personen var på måndag om jag träffar honom/henne :)
 
Det är seriöst jag just nu!
Bilden är från tumblr.
 
 
 

6. From A High Angle - Dimitra

 

Challenge

Som ni kanske märkt så gjorde jag inte gårdagens challenge men jag gör den idag samtidigt som jag gör dagens, men jag kommer lägga in den så det ser ut som den kom upp igår så om ni vill se den så får ni scrolla längra ner när ni ser att jag lagt upp dagens? Deal? Bra!
 
Annars så åkte jag hem till Ello efte skolan och är fortfarande här i typ 20 min till!
Vi har ätit, pratat, skrattat, dansat, sjunigt, sovit. Ni vet det lilla vanliga jag och Ello gör tillsammans!
Det var verkligen dax igen efter 4 dagar utan att träffats! Nu mår jag mycket bättre och är redo för morgon dagen som innebär idrott i skolan. Vi ska på  gymbesök på friskis och svettis så vi får se hur det går! Sen blir det troligen raka vägen hem om jag inte stannar på stan en stund. Beror helt på. Har en liten plan om vad jag ska göra men får se om den andra personen går med på det.
 
Har inte heller känt mig helt 100% frisk sen i onsdags så det kanske bara blir att vila hela helgen, för jag tror att inte nåt viktigt händer alla fall.
Är det bara jag som tycker den här veckan har gått läskigt fort!? Det var ju typ i förrgår vi hade helg och nu är det helg igen. Fattar inte vart dagarna har tagit vägen?
 
Men det kanske blir så när man trivs på sin skola och har kul varje dag? Vem vet?
Sen har vi snart också gått en hel termin!!!
Hur fort gick inte det liksom?
 
Var det inte igår jag låg på stranden med Maggi, Kiki och Lotta och badade?
Eller när Kiki fyllde 13!
Eller midsommar!?
Eller när jag blekte Lottas hår?!
 
 
 

6. From A High Angle - Elizaveta

 
Sure it is a high angle... Jag klättrade upp på en bänk igår kväll.. Skulle ta bild på gatan så kom damen på bilden och ställde sig.. Well okey, tänkte jag.. Du får vara med på vår blogg kära dam <3 
 

Byta skola?

Ja... Det här kommer väl bli ett sådär lite dåligt inlägg då jag sitter på en skol bänk i korridoren och ska vänta i 1 timme innan min första lekiton. Det är ganska skönt att komma hit tidigt för oftast är det inte några folk här. Kanske en eller 2 men dom har lektioner så man blir alltid ensam.
 
En sak jag tänkte dra upp är en sak som har gått runt och runt i mitt huvud i snart 1 vecka men igår blev den starkare.
 
Byta skola.
 
Ello kommer redan ha flippat för hon läst rubriken. Men let's face it. Jag älskar IT, det gör jag verkligen. Men när jag gick i 9:an och ville välja gymnasium så var mitt mål att söka till Fyris frisör linje, för det är det jag vill göra när jag blir äldre. Men jag fick problem med min rygg och la drömmen åt sidag och trodde aldrig jag skulle bli bättre och sökte till IT. Jag kan säga att jag inte ångrar det, verkligen inte jag älskar det här. Jag har lärt känna så många personer och växt som människa på dom är 3 månaderna. Men nu har min rygg blivit bättre och jag skulle kunna klara det. Jag skulle kunna klara av frisör yrket.
 
Men jag är rädd att jag ALDRIG kommer trivas lika bra på nån skola som jag gör här. Jag älskar som sagt alla personer och vänner här, till och med lärarna även fast dom flesta är
 
en jävla pain in the ass. Om it bara hade haft en frisör linje. 
 
Kan jag ta med alla personer och lärare till Fyris?
Eller kan jag ta hit frisör linjen?
 
Jag har så många tankar just nu och det där är väl en av dom... Vi får se vad jag gör...
 
 

This is survival

Godmorgon babes <3 
Jag är riktigt trött.. Jag orkar ingenting just nu, lyssnar på Eminem och typ halvsover framför datorn. Idag är dock en kort dag vilket glädjer mig extremt mycket just för att jag är så trött. Killergame startar idag också på ITGU så det blir ju bara kul att vara i skolan. Synd att jag måste döda en person som var riktigt snäll mot mig igår.. men men :) som rubriken lyder "This is Survival" och det är ju typ det för att nu vill man överleva i spelet så länge som möjligt! 
 
 
Jag ska äta nu sen åker jag till skolan! När jag kommer hem ska jag sova! 
 
SÅ känner jag mig just nu ^
 

5. Water - Elizaveta

Till dagens challenge valde jag att ta två äldre sommarbilder som jag tog sista veckan i skolan innan Sommarlovet 2013. Bilderna är tagna ur mitt fönster, på ena bilden är det BonAqua vatten på flaska med solnedgång i bakgrunden. Minns att jag drogade Demi Lovatos - Nightingale den kvällen.. Hur som helst, på andra bilden är det naturens helt egna och naturliga vatten - Regn. 
 
 

5. Water - Dimitra

 

EBAY <3 PASSFODRAL

Igår, precis när jag hade vaknat kom mamma in till mig och visade sitt nya pass och sa att hon ville ha nya passfodral, varpå jag också ville införskaffa mig två nya till mina pass! Sagt och gjort, mamma valde ut två och jag två ! Här är de fyra vi beställde, den som gissar på vilka som är mina får en kaka ! :D 
 
LÄNK 1 LÄNK 2 LÄNK 3 LÄNK 4
 
Dock är passfodral nr. 3 Slut då jag köpte det sista, hihi ^^
 
 
 

The Marshall Matters LP2

Eminem har släppt en platta, förra tisdagen och jag missade det totalt.. Men nu så, nu ska jag ta mig tiden och lyssna igenom den! Sist han släppte en platta va 2010 och det var ju Recovery, minns att jag var helt besatt av den då.. Så nu har nya plattan något att leva upp till! Spännande ;) 
 
På tal om något helt annat, kollade någon på The EMA's ? Jag kollade halvt då jag låg i sängen med feber och no biggie kanske men Eminem kammade ju hem Best HipHop och det tycker jag helt klart att han var värd! Tycker också om att Justin kammade hem Best Male för 4 året i rad! Like, HELL TO THE F***ING YEAH! :D Sen älskar jag att Tokio Hotel fått Biggest Fans, Green Day Best Rock och Macklemore & Ryan Lewis som Best New! Sen tycker jag One Direction var värda Best Pop för Justin känns inte längre alltid som Pop för mig... Han har en blandad stil men han är inte Pop rakt igenom som jag tycker att One Direction är! Så jag är nöjd med årets EMA's! 
 
Men nu ska jag lyssna på lektion och senare lyssna på The Marshall Matters LP2 vilket jag tycker alla borde göra ! :) 
 
 
 
Klicka på bilden för att komma till albumet på Spotify <3 
 
 

24 days left

Varför räknar jag ner dagar tills Dimitra fyller år? Haha.. Ganska pepp på att få en äldre bästis, eller nåt! 
~E

4. The view from your window - Elizaveta

Lite synd att jag inte tänkte på utmaningen lite tidigare (när det var ljust) Skulle fått en så mycket finare och tydligare bild då! Men kanske kan ta det någon annan gång ? :) 
 

4.The view from your window - Dimitra

 

Grand

Var på stan med npgra från teknik klassen, åkte hem en snabbis och sov i typ 3 min innan vi kom hem och när vi väl var hemma så kastade jag i mig två mackor för jag har varit igång sedan klockan 6 imorse och inte ätit nåt så blev ganska seg i huvudet mot slutet. Men nu sitter jag på Grand och lyssnar på fina Nicole, Ludwig och Martin som ska uppträda!



Blääää

Ja.. Hur ska man börja? Jag la mig sent igår och kom upp halv två idag. Hemsk huvudvärk och lungorna känns riktigt tunga, är bestämd att gå i skolan imorgon så idag är det i princip sängläge, eller i alla fall hemma läge! Åt precis en frukost av två toasts och ett glas thé vilket var jättegott och mysigt.. Ska spela lite monopol med Alicia och sen ska jag försöka ta en dusch för jag är ääääääcklig tycker jag... 
 
Får se när jag bloggar mer för det finns inte så mycket att skriva om ;) 
 

Something i need

Nu är det snart dax för att låta drömvärlden ta över! Imorgon börjar jag 8.30 med tyska, har glosförhör men det är veckodagarna som jag lärde mig i 6:an så det är ganska chill, sen har jag svenska och sist grännsnittdesign/webbuttvekling och den slutar egentligen 13.40, men 13.40 så ska lilla jag vara på sjukhuset. Så jag ska gå redan vid 1 och sen får jag se hur länge jag blir kvar på sjukhuset.
 
Jag ska kolla min hals, för ni kommer ihåg när Fredrik råka slå sitt huvud i min hals? Ja exakt jag har fortfarande ont och problem med den så ska åka och kolla så det inte är nåt allvarligt. Tror inte det är nåt allvarligt då dom har dragit ut på tiden så lång som det har gått nu, men alltid bra att kolla det alla fall. Ni vet vara på den säkra sidan!
 
Annars har jag suttit och lagt in massa nya låtar på min spotify lista! Nu har det blivit hela 794 låtar, hela 47 timmar! Har blivit en hel del olika musik stilar, till och med mamma sa det här om dagen, att hon tyckte jag hade så massa olika låtar!
 
Så om ni nån gång behöver låt tips så har ni 794 låtar att välja mellan och det till kommer nästan alltid nya låtar!
Nu ska jag sova, så hoppas ni får en bra dag imorgon!
 

Systrar

Jag läste precis historien bakom låten "Själen av en vän" som är skriven av Ken Ring, jag brast i tårar. Började lyssna på den för en kvart sen efter att jag såg den i Dimitras inlägg på bloggen. Jag kan aldrig föreställa mig att gå igenom det, att ens vän dör i ens famn. Jag skulle inte klara det rent psykiskt. 
 
Varför jag föreställer mig att det är om mig och Dimitra vet jag inte. Skapar psykos i min hjärna så fort jag tänker på att döden kan komma så plötsligt. Jag vill inte förlora henne, aldrig någonsin. Känner mig som en crying baby men seriöst, jag har aldrig klarat mig att hålla mig stark och visa mig svag framför en och samma människa, jag har inte heller haft ett hus där jag kunnat kliva in och skrika "Jag är hemma!" även om det någon gång vart främmande människor för mig. Jag har aldrig kallat någons mormor och morfar för mina, jag har inte sagt mamma och pappa till någon annan än mina egna och verkligen menat det. Jag har aldrig haft tre systrar som alla är knäppa och speciella, vartenda en. Jag har en till familj som jag älskar och det är Dimitras. Bara tanken på att förlora dem får mig att skrika inombords, det funkar inte, inte alls. Jag älskar dem allihop, Bibi, Georgios, Maria, Kiki, mormor och morfar, och resten av hela släkten som jag träffat <3 
 
Och sist men inte minst: Dimitra, du är min solstråle. Du skiner kanske inte lika starkt varje dag men du gör mig lycklig oavsett hur dagen ser ut för övrigt. Jag älskar dig bästa vän <3 
 
 
Älskar er, på riktigt. Kan inte se mig utan er längre, ni (speciellt du i mitten) har förändrat mitt liv <3 
 
 

Själen av en vän

 

3. Your Handwritting - Dimitra

 

3. Your Handwritting - Elizaveta

Det där är alltså min handstil, skrev bara lite random things som ploppade upp i huvudet <3 
 

Status: Sjuk

Nu så här på kvällskvisten ska jag göra lite olika arbeten i olika ämnen, dessutom ska jag skriva ett låååångt brev till Försäkringskassan om vad det ena eller det andra är och varför. I bakgrunden ska jag nog ha någon film och sitta i min gosiga säng. Mår fortfarande dåligt, därav "Status: Sjuk" Var en sväng idag med bror och mamma men det blev inget bra utav det även om jag fick lite mat jag vill ha hemma.. Blivit besatt av smält ost i alla former (alla SMÄLTA former) så ska äta toast imorgon på morgonen, så det så! <3 
 
Blir hemma imorgon också, bara för att bli ordentligt frisk, sen blir det skola på onsdag! Saknar alla människor och alla kramar och all gemenskap och allt annat roligt! Dessutom är det dans och KU på onsdag så jag älskar onsdagar! Imorgon blir jag hemma och kanske en sväng på ryskan då jag måste fixa med närvaron.. Annars kommer jag bli utan betyg i det o de är aldrig bra ! 
 
 
Fick en B&J:s av pappa idag också, för att jag var sjuk.. eller jag fick två men har ätit en halv <3 
 
 

Estetarna

Är fortfarande kvar i skolan och hämger just nu i musikrummet med några estetare. Rättare sagt Ludvig, Martin. Ska vara kvar här till 4 och sen ska jag vara på stan en stund med Aron innan jag drar hem! Har kunnat fördriva tiden ganska bra även fast Ello inte varit här! Dock har det varit ganska tråkigt utam henne!

Fick veta en ganska rolig sak också från vår mentor idag! Hon är gravid med sitt andra barn!!! Jättekul dock kommer hon vara hemma från april till jul nästa år så det är ju lite tråkigt men men!

Ska försöka och inte bli döv nu men hoppas ni har en bra dag! :)



My name is Turbo

Fy satan vad snuvig och klen jag känner mig :( usch.. Jag ska strax gömma mig i min mysiga säng framför komedimn We're the Millers eller som den heter på svenska Familjetrippen. Var ju och såg den på bio för två veckor sedan med Dimitra och Anton och GUUUD vad jag skrattade! Den är byggd på så dålig humor så den blir bra! Mycket Marijuana propoganda och massa slaffs men det är inget man tänker på när man väl kollar på filmen. Imorgon blir det ingen skola för mig då jag har 35,1 graders "feber" när min normala kroppstemp ligger på 37,5 så jag känner mig som en spaghetti just nu.. Så otrevligt! Beräknar på att vara återställd till på tisdag eller onsdag, vill verkligen gå i skolan nu när jag trivs. Vill inte missa en endaste dag på gymnasiet!
 
Nu när jag väl passar på kan jag väl berätta att Turbo var en riktigt bra barnfilm och jag skrattade så jag grät.. Jag gillar barnfilmer och det jag gillar ännu mer är att man vet att det först kommer vara en inledning med att karaktären har det dåligt, sen går det svinbra sen händer något sorgligt men i slutändan är det ett happy ending! Så turbo tycker jag helt klart att man kan se ! Ta med knattarna och skratta, riktigt roligt att gå på bio med små när man får se dem lyckliga! Det kan jag garantera att Dani var efter att ha sett filmen, visst blev han lite grinig i bilen men det var för att tröttheten efter dagens misslyckade sovstund slog på! Så Turbo får 4 av 5 sniglar av mig, bara för att jag redan klurat ut ploten innan filmen ens startat igång ordentligt ;) 
 
 
De fem av sex racersniglarna.. Turbo, Burn, Smoove Move, White Shadow och Skidmark!  Den som saknas heter Whiplash! Google him up! Tycker dem är fett balla, vartenda en av dem! Tänk er att ha en sån snigel, de ni ;) 
 
Nu ska jag somsagt lurva ner mig i sängen och kolla på filmen, recension imorgon på We're The Millers, även fast jag redan sett den så.. <3 
 
Godnatt alla gulliga <3 
 
 

2. Reflection - Elizaveta

 
 

2. Reflection - Dimitra

 
 

But I’m okay, when I lie down in your arms

Somnade runt halv 5 inatt och vaknade för en halvtimme sedan, nu sitter jag och äter på en ostfralla och dricker ett glas med apelsin juice. Lyssnar på 3 olika låtar som går på repeat. När jag är klar ska jag klä på mig lite (massa) kläder och gå ut och fota till photochallengen. Idag är det Reflection som gäller så ska gå ut och se om jag ka få en snygg bild. Solen går ner runt halv 4 så vi måste gå ut innan då! Har inget mer att skriva just nu så här har ni dom 3 låtarn som går på repeat i mina hörlurar och har gjort det sedan igår!
 
 

You don't have to take it from me

Hej! Jag klev upp för ett tag sedan och sitter just nu och äter frukost. Sen ska jag fixa mig och dra till stan för att gå på Turbo med Danil, Makar, Maksim, Alexandra och Alicia. Jag känner mig faktist aningen krasslig och snorig men jag vill verkligen se Turbo så jag valde att följa med.. Nu när jag tänker efter är det ett dumt val men ahja.. Senare idag ska jag nog inte göra så mycket.. Blir väl mest att försöka bli frisk tills imorgon, annars är det inte så mycket som står på kartan! 
 
Vaknade upp till världens finaste sms från Dimitra också, blev jättelycklig på riktigt <3 Vad småsaker som sms kan göra för ens dag, helt sjukt! Älskar dig min finaste <3 
Bilden är från när vi skulle på lilla Klaras dop <3 
 

Halloween at ITGU

 
Här kommer bilderna från i tisdags!
 

1. IN YOUR BAG/WALLET - ELIZAVETA

 
Detta är alltså det jag har i min skolväska alla dagar, min standard. (Sen kommer det till grejer beroende på vad jag har för lektioner den dagen)
 
Macbook (skoldator)
Mobilladdare 
Hörlurar
Plånbok 
Necessär 
Pillerlåda med massa olika piller
Astmahjul (medicin)
Busskort 
Nycklar
Kalender
The Great Gatsby 
Pennskrin
 
Och till höger ser ni då min ryggsäck, av märket Dakine!  
 
EDIT: Ja, jag gillar lila ;) 
 
 

1. In your bag/wallet - Dimitra

Här har ni vad jag har i min skolväska +  min skolväska
 
 
Skoldator
Datorladdare
Mobilladdare
Svenskabok
Hörlurar
Plånbok
Pillerlåda med huvudvärkstabletter
 
Sen brukar det tillkomma lite olika saker beroende på vad vi har dagen efter i skolan men oftast är det bara det här jag har i min skolväska!
 
 

Photochallenge

Ello och jag tänkte köra en lite photochallenge. Vi börjar idag då jag var för lat för att fixa ihop listan innan november startade, så vi kör från idag och kör tills listan är slut och det kommer bli i December som den slutar :)
 
Här har ni listan!
 

Karaoke

Hej !
Just nu sitter jag vid Sofias lilla bloggdator och skriver ett snabbt inlägg.. Vi alla sitter i vardagsrummet och sjunger karaoke och det är typ det jag gjort idag.. Jag har även hämtat ut körkortsboken på biblioteket och pluggat matte.. Kommer blogga ordentligare lite senare ikväll/natt men just nu spenderar jag tid med familjen, sov till 12 idag även om jag lade mig 9 igår kväll <3 så minst sagt trött sen skolveckan! Men vi hörs helt enkelt sen <3 
 

Anna och Kungen

Ligger i köket och kollar på en gammal favoritfilm, Anna och Kungen (Anna and the king). Det är en film från 1999 som handlar om en kvinna från england som reser till Thailand för att lära kungens barn engelska. Hon reser med sin son då hennes man har dött.
 
Jag såg filmen för första gången när jag var typ 10 och filmen har sin lilla charm. Det är en film som man snabbt tar till hjärtat då man får se hur både Anna och Kungen får nya åsikter om hur världen är, sen får barnen också det.
Anna har med sin son Louis och han spelas av ingen mindre än Tom Felton.
 
Om ni nån gång har en stund över så borde ni verkligen se den här filmen!
 

You better move, you better dance

Min nya drog! Pitbull ft. Ke$ha - Timber
 

Somliga går i trasiga skor

Såg ni på idol idag? Det gjorde jag, första gången på hur länge som helst, det var svenska hits som dom skulle sjunga idag och jag låg och höll på med mobilen när jag hörde
 
Somliga går med trasiga skor
Säg, vad beror det på?
Gud fader som i himmelen bor
Kanske vill ha det så
 
Helt plötsligt låg jag och grät, det slog mig hårt. Det har snart gått 1 år. Om 5 dagar och tre månader för att vara exakt. 14 februari. Alla hjärtans dag.
 
Exakt 1 år sedan jag var på mina andra begravning. Min första begravnin var jag bara där för som stöd. Men den här gången var den en person som jag kände. Som hade sett mig växa upp. Som hade skämtat med mig och som alltid fick rummet han var i att skratta.
Den här gången kunde man inte höra några skratt, det var bara tårar överallt. 
 
Att säga farväl är aldrig enkelt, det kommer aldrig vara enkelt. Det är i det ögonblicken man önskar att man kunde spola tillbaka tiden. Bara få leva om dom där ögonblicken med personen. Dock fattar man inte att man aldrig kommer få se personen igen. Personen är bara borta. Men du har alla minnen kvar. Dom kommer aldrig försvinna, det är så personer lever vidare. Genom andra personer!
 
 

To the moon

God morgon ! 
Jag vaknade lite efter sju och snabbfixade mig, sen åt jag frukost och pluggade på glosor i tyska för vi ska ha förhör på det  idag.. Jag har inte vart på tyskan på ett tag för jag helt enkelt inte velat eller inte orkat. Men har bestämt mig att köra Non-stop i skolan fram till jullovet, precis som jag gjorde innan höstlovet! Dock blev det en svacka på totalt en vecka för att det fanns så mycket oro kring mig, men sånt är okej för att man ska kunna återställa sig! 

Sen ska vi ha handikappidrott idag på idrotten, ser ganska mycket fram emot det! 

Får se hur mycket mer jag bloggar ! :)<3



Get along with the voices inside of my head

I dags läget så stämmer rubriken så bra in på mig! Texten är ur Eminems låt The monster från hans senaste album och i låten sjunger han med Rihanna! Låten är underbar och går på repat i mina hörlurar som håller på att gå sönder. Men som sagt så har uppdateringen var sjukt dåligt den här veckan för mig för att jag inte har hittat tid! Jag har gått i skolan sen har jag somnat på en gång och sen när jag väl vaknar så är jag fortfarande ap trött så har somnat vid 10 dom senaste 3 nätterna! Senaste gången jag gjorde det var när jaggick i 3:an. Men idag blir jag uppe lite längre för jag mår lite sådär, mått ganska dåligt sen imorse. Mått illa och varit allmänt seg! Men nu mår jag lite bättre, får se hur jag mår imorgon!

Imorgon är det 3 lektioner som står på schemat. Samhällskunskap, Matematik och Idrott.
Ser fram emot idrotten då vi ska testa på handikappidrott!
Vi ska köra rullstolsbasket och goalball, Goalball är en sport för dom som är blinda!

Kommer bli fett kul då jag alltid har undrat hur man kan spela basket i en rullstol för det är oftast sånt man ser på tv i typ filmer och serier! Så det ska bli spännande och se hur bra jag är på det och verkligen förstå hur mycket cred dom som sitter i rullstor borde ha!

 

Vet ni en annan sak? Om exakt 1 månad är jag 16. 16 år. Det är en ålder jag har sett fram emot hur länge som helst! För man är vuxen men samtidigt inte vuxen, om ni fattar vad jag menar. Jag ser fram emot att börja köra så sjukt jäkla mycket! Kiki var så gullig att hon idag sa i bilen att hon tror att jag kommer bli jätteduktig! Kommer ju ha världens bästa körlärare (aka mamma) så kommer såklart bli bäst :D<3

 

Sen frågade hon vad jag ville ha i present och det enda jag vill ha är en ny mobil, ett objektiv och pengar, hennes kommentar på det var
"Vill du inte ha några onödiga saker?"

 

Jag har verkligen börjat uppskatta alla saker som jag har för jag vet att det finns jättemånga som inte har det jag har. Men nu ska jag sluta slösa er dyrbara tid och försöka få lite sömn! Imorgon får ni alla bilder från i tisdags om jag kan få tillåtelse från alla personer på bilderna, vill inte lägga upp bild på personer som inte vill vara med på bloggen!

 
 

Är med och tävlar på Gaybloggen!

Är med och tävlar på Amirs blogg i sammarbete med Caseapp.se om två egendesignade skal, tycker alla ska spana in tävlingen genom att klicka på bilden!  
 

It's over now so tell your dad you love him

Man litar på någon, man blir sviken. Man blottar sin själ och allt man har för någon man blir sviken. Man älskar någon i ena sekunden och hatar i den andra. Det finns inget som är för evigt hur mycket man än verkar vilja tro att det är så. Iaf när det gäller relationer, jag vet inte vem och vem jag inte kommer ha kontakt med om 10 år. Jag skulle ju kunna hitta på men nej det vet man inte, allt som kommer mellan är relevant. Jag hoppas ju på att jag har en relation med vissa personer, men jag kan inte veta hur det kommer bli. Det kan vi egentligen inte veta om någonting, ja man mår dåligt ena dagen men bra nästa vi känner och sårade av den där vännen men finner oss själva att må bättre utan hen. Jag var i ett dåligt vänskapsförhållande, jag kunde inte vara mig själv jag fann mig själv att tappa den jag faktiskt var, och allt jag hade byggt upp det bara rasade. Jag var rädd för att säga upp kontakten för jag tyckte att hon var läskig, sedan så tog jag tag i det och skrev ett långt sms om varför jag inte kunde träffa henne något mer varför vi inte kunde fortsätta vara vänner. Det kan vara en av de bästa sakerna som jag har gjort, jag har blivit ödmjuk efter det och det ordet betyder ju att man vet om sina egna begränsningar och vad man själv klarar av. Ja jag har verkligen blivit mer säker på mig själv och allt jag är och står för sen vi bröt vänskapen. Alltså det är ganska svårt att förklara vad jag menar med att jag inte kunde vara mig själv men hon stal min energi och försökte plocka bort och ändra på delar av den jag var. 
 
Jag skäms för att säga att jag blev så blind och naiv att jag föll för allt det där. Tills en person som betyder mycket för mig, sa till mig på skarpen. Då öppnade jag mina ögon och började tänka på hur det var, hon stal min energi den jag var. Jag lovade mig själv att aldrig låta någon gå in i mig och plocka ut delar ur min själ, för sitt eget underhållande. Men det hände, jag lovade mig själv att inte bli en kopia under den tiden så hände det också. Det var någonting med hennes energi jag föll för det, hon var charmig och otroligt rolig men när det väl kom till kritan så behandlade hon inte andras hemligheter något bra och hon såg ner på folk som inte såg ut som hon gjorde. Jag förstår inte nu hur dum och naiv jag var under tiden, och att jag mådde fruktansvärt dåligt då är ingen ursäkt för hur dumt jag betedde mig under den tiden. Jag sårade en person som jag älskar djupt, och det gör mig ledsen men vi är bra idag så jag försöker släppa hur dum jag faktiskt var. Men ibland så tänker jag på den där tiden, och hur mycket jag faktiskt tappade mig själv och allt jag hade stått för. Jag menar jag står för att vara sig själv och att inte låta någon annan ändra på mig, på ett dåligt sätt så att jag tappade allt jag stod för. Det hände ju, och ja såna människor behöver man till slut bryta kontakten med eller sluta prata med helt enkelt. Det kan man inte låta, man kan inte släppa in sånna människor i ens liv.
 
Idag så pratar vi inte, och det gör mig absolut ingenting går det bra  för henne fine. Går det dåligt för henne så bryr jag mig inte riktigt. Hon sårade mig så oerhört mycket, tog delar ur min själ och gjorde till åtlöje men för att jag ska kunna gå vidare med mitt liv, och må bra så måste jag på något stadie förlåta denna människa. Jag förlåter hennes sätt att vara, för att jag tycker bara synd om henne. Men jag förlåter inte att hon smutskastade mig, och de jag älskar de kan jag aldrig förlåta. Ska jag vara helt ärlig så hoppas jag att det går dåligt för henne, att något händer så människan kan vakna upp. Nu idag så tycker jag att jag känner mig själv, jag tycker att jag vet vad jag är värd och vem jag vill uppoffra saker för. Därför så är det ju, man måste offra vissa saker för de man älskar. Ibland så tycker åskådarna att det är dumt, men det gör jag för alla jag älskar jag offrar vissa saker. Man kan inte alltid vara självisk. Men det viktigaste i den här långa texten, mitt budskap är att vara sig själv försöka vara sig själv oavsett vad! Gör snälla kära Gud inte samma dumma idiotiska misstag som jag, det kan kosta en dyrt iaf man inte vaknar upp tro mig. 
VÅGA SÄGA IFRÅN!!! / MAGGI <3

The mortal insturments

Kan någon snäll, underbar, gullig själ köpa denna till mig? Snälla! Jag ber faktiskt snällt! Jag kanske till och med köper dem själv.. Jag tror det... Men annars.. SNÄÄÄÄÄLLA <3 
 

Historia

Som Ello skrev så kunde vi inte hitta tid till att skriva på bloggen och det stämmer riktigt bra för jag vet inte var gårdagen tog vägen! Som Ello skrev så vaknade vi 6 och sen gick dagen sjukt fort! Efter skolan så drog jag, Ello och Aron till stadstbibloteket och ni kan tänka alla blickar Ello fick! Vi var där till typ 4 sen kom mamma och hämtade mig och Ello och vi körde Ello till katte för att hon skulle ha ryska. Sen när jag kom hem så tvättade jag av allt smink, tog ut linserna, tvättade håret och satt in hår inpackning och sen gick jag och la mig och sov fram tills mamma väckte mig och sa att det var dax för mat och då gick jag och tvättade ut hårinpackningen och åt lite innan jag gick och la mig igen och sov fram till 9. Då vaknade jag med en sjuk huvudvärk så jag tog en huvudvärks tablett innna jag gick och la mig vid halv 10 och däcka på en gång och sov till halv 3. Gick upp och åt "frukost" och gick och la mig igen och sov till kl.8.
 
Så just nu sitter jag på min första lektion för dagen. Historia. Jag och Josefin ska göra en redovisning om det trettioåriga kriget, så det blir att leta fakta och sen försöka få ihop nåt. Hoppas ni får en bra dag idag!
 
 

Tystas ner

Godmorgon! <3 
Anledningen till att det ekat tomt på bloggen sedan söndag natt är simpel, vi har inte hittat tid! Jag sov hos Dimitra måndag natt och på tisdag klev vi upp redan klockan sex efter tre timmars sömn för att fixa oss. Igår hade nämligen ITGU halloween och vi körde på häftiga sminkningar med latex och blod! Gick runt som clown fram till ca klockan åtta igår kväll, alltså hade jag gått runt 14 timmar med folks blickar på mig. Tog bort all sminkning och latex innan jag åt en sen middag, tog en dusch och sov som barnet redan klockan elva! Kan säga att det var riktigt skönt! Idag kör jag på osminkat och mysiga kläder i skolan, för variationens skull ! Får se hur mycket jag bloggar, är rätt trött <3 kramar E 

När jag tvättade bort smink igår! 

Hurry Up, We're Dreaming

Just nu har jag det jättejobbigt, året är snart slut och det har varit ett helvete år för mig. Från början tills nu och tror inte nåt kan hända som lyfter hela året. Det har varit ett kämpit år för mig och jag kan säga att jag velat lägga mig ner flera gånger och bara försvinna. Låta allt ta över mig. Ta död på mig.
 
Men det har alltid funnits dom där få personerna som har slitit mig upp och sagt åt mig att ta mig samman, det kommer fixa sig. Och det här inlägget är till en av dom personerna.
 
En av dom viktigaste personerna i mitt liv.
 
Elizaveta aka Ello

Ryss, Konstig, Helt overklig, Kommer med dom mest konstigaste kommentarerna, världens finaste.
 
Men mest av allt är hon min bästa vän.
 
Det är hon som fått mig att inse att jag kan göra vill. Jag skulle kunna bli en strippa om jag vill, dock är det inte nåt hon vill att jag ska bli. Men hon skulle stå bakom mig i det beslutet om jag valde det, för det är sånt som vänner gör. Hon har också följt med mig när jag gick till psykologen och satt och väntade medans jag var inne. Hon kommer hem till mig med jordgubbbar när jag gjorde slut med min kille. Hon lät mig sova med benen över henne även fast hon var så trött att hon somnades sittande. Hon lät mig skrika på henne när jag var förbannad på henne i sommras, dock skrek hon lika mycket på mig.
 
Hon som går med på alla mina dumma ider och låter mig sitta och klippa bara nån millimeter från hennes mun. Som kommer in och väcker mig på morgonen för att vi hade faktiskt planerat att träffas den tiden. Hon är den enda som har sett mig så ledsen att jag storamade ut ur huset, hon gick efter. Hon stannade inte kvar i huset utan hon gick efter. Hon drog på sig ett par jväla foppatoffler för hennes skor var för avancerade och gick efter mig.
 
Jag kan inte fatta att en person har lyckats sig ta sig så nära mig. Innan jag träffade Ello fattade jag inte den här grejen med att vissa kompisar var som tvillingar, för det funka väl inte?
 
Tydligen gjorde det och jag har hittat min andra halva!
Med henne brevid mig klarar jag allt och utan henne funkar jag inte.
 
Jag älskar dig Ello!
Du gör mig lycklig!
 
 

Som ett as

Ska upp om drygt 5-6 timmar.. Svinjobbigt att inte kunna somna, för jag vill sova och jag förstår att jag behöver sova men ändå så är hjärnan klarvaken. Imorgon är det alltså skolstart efter ett lov på 12 dagar, snacka om att jag kommer behöva komma i schack nu i veckan! Kvällen har varit lite långtråkig men jag har i alla fall sytt, kollat efter bok och duschat. Alltså har jag gjort typ hälften av allt jag skulle, vad är jag för jävla människa? ._. 

Imorgon har jag valt att hoppa över tyskan på morgonen av simpla orsaken att jag kommer behöva min sömn men sen är det vanlig skoldag! Eller nja..Killergame @ITGU startar imorgon också så hoppas det blir kul ! Sen ska jag hämta ut min skolkatalog också hos elevkåren! Jag har längtat som ett as efter att få den för att se alla gymnasieskolor i Uppsala skolfoton!! 

Nu tänker jag hur som haver försöka somna, lyckas ja inte så dygnar jag !~E


Sista lov dagen!

Kom precis hem från mormor och morfar och mamma och Maria åkte in till maxi för att köpa nåt så är hemma själv i typ 30 min eller nåt. Ska fixa mina leggings tills på tisdag och sen ska jag tvätta mina sminkborstar, sen när mamma kommer hem blir det att bleka och färga håret så det ser fint ut till skolan imorgon. Sen ska jag också duscha innan det är dax att sova! Ska försöka somna innan kl. 2 inatt då jag sover skit dåligt och är skit trött när jag vaknar!
 
Idag vaknade jag vid 12 åkte in till gränby för jag skulle köpa ett puder sen åkte jag hem och skulle sova 1 timme till, slutade med att jag sov i 4 timmar... Så det är ju inte speciellt bra nu när skolan börjar!
Men jag klarar det säkert, brukar komma upp och vara i skolan utan att somna!
 
Men nu ska jag gå så jag inte ligger här när mamma och maria kommer hem! Får se om jag skriver nåt mer idag eller om det blir imorgon! Hoppas ni haft ett underbart lov :D
 
 
 

Besties

1. Vad heter hon? Elizaveta K

2. Hur gammal är hon? Hon fyllde 17 för ca 5 månader sedan
3. När träffades ni sist? Igår
4. Vad har hon för hårfärg? Brunt med blonda toppar
5. Brukar hon färga håret? Inte lika ofta som jag

6. Vilka färger har hon haft?  Svart, svart med rött skift, brunt med rosa toppar
7.Vad har hon för parfym? Justin Bieber - Someday + Girlfriend

8. Vad brukar hon använda för smink? Foundation, Puder, Mascara, Kajal,Flytande Eyeliner 
9. Vad är erat första minne? När jag skulle hjälpa henne och två f.d. vänner att fota till ett skol projekt dom skulle ha, eller när vi skulle till Avesta med tåg (världens bästa tågresa)!

10. Har ni många minnen ihop? På två år har vi lyckats samla ihop minnen så det ser ut som vi varit vänner i 11 år!
11. Vart bor hon? I stan
12. Har ni varit utomlands tillsammans? JAPP! TYSKLAND!

13. Är du avundsjuk på henne? Varje dag!
14. Har hon några syskon? Ja, En halv bror och en Halv syster
15. När träffades ni? Hösten 2011
16. Hur träffades ni? Genom en föredetta vän
17. Vad går hon i för sporter? DANS! 
18. Vad kan hon göra på helgerna? Dator, sova eller vara med mig!
19. Göra efter skolan?  Allt möjligt knasigt

20. Har ni kramats? Aldrig!

21. Har ni pussats? Daaaaah!

22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? Fleeera gåner varje dag!
23. Har Hon fräknar? Nej
24. Har ni kollat på film någon gång? Aldrig
25. Har ni bråkat någon gång? Japp, men det tar inte lång stund innan vi är vänner igen!

26. Har ni sovit i samma säng? Alltid när vi sover med varandra!
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? Varje gång vi är med varandra!

28. Har du sett henne gråta? Flera gånger!
29. Vad gjorde du då? Grät med hennne!
30. Har du sett henne vara riktigt arg? ...WATCH OUT THE RUSSIAN WOMAN IS TURNING GREEN!
31. Har hon sett dig gråta? Japp
32. Vad ska ni göra i vinter? Sitta inne och kolla på film och serier tills all snö är borta.
33. Har hon svikit dig någon gång? Nej och hon kommer aldrig göra det ♥
34. Har ni pratat i telefon någon gång? Nästan varje dag som vi inte är med varandra!

35. Vad skulle du göra om denna personen dog? Vi kommer dö tillsammans.
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Helt klart!
37. Älskar du henne? Till tidens slut ♥
38. Vad är det bästa med henne? Att hon är som jag !
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? Hon ändra.. Hm.. Inget! 
40. Skulle du ge henne pengar om du vann 1 miljon?  Vi skulle slösa dem tillsammans! 

41. Hur ser hennes klädstil ut? Girly, Styleis, Unik

42. Vad är hennes favorit mat? Kyckling i alla möjliga utformningar! 

43. Hur ofta träffas ni varje vecka? Varje vardag mellan 8-15 och oftast även på helgerna

44. Vad är hennes favoritlåt? The monster - Eminem ft. Rihanna ligger ganska bra tror jag

45. Vad äter hon helst på en myskväll? Godis

46. Vad heter hennes föräldrar? Natalia och Mikhail

47. Går ni på samma skola? Självklart!

48. Känner du dig hemma hos henne? Mitt andra hem

49. Har ni någon "gemensam låt"? Breathe - Jessie J 

50. Sist men inte minst: Lägg upp en bild på er tillsamans

 
 

Whatever they do, whatever they say

God morgon eller dag eller whatever! 
Jag väcktes av mamma ganska precis för en timme sedan men tog mig upp för kanske en kvart sedan. Klätt på mig, bäddat sängen och läst massor av bloggar har jag hunnit göra! Ska strax borsta tänderna och tvätta ansiktet och sen lär väl Louiza och Nathalie komma hit vilken stund som helst! Jag är såååååå trött men jag vet redan nu att jag inte får komma undan med det! Har en massor att göra idag.. 
 
Ut och jogga nån km. 
Plugga matte (och annat viktigt som jag inte kommer på atm) 
Kolla på bibliotek i Uppsala efter körkortsboken
Duscha, raka ben, noppa ögonbryn, måla naglarna 
Planera julklappar! 
SY!
 

Tror jag kommer lyckas pricka av allt innan 1 inatt.. Imorgon är det skola vilket jag är rättså glad över då jag saknar mina grabbs och alla andra sötsaker i skolan! Men nu så ska jag faktist få i mig mat och lyssna på The Monster med Eminem och Rihanna, som är min nya droooooooog ! 
Instagram bild från när jag skulle till KU i onsdags
 

Tråkigt? JA

Vad har du på dig?

Underkläder och Hoodie 

 

Hur mår du?

Mår illa och är trött


Vad önskar du just nu?

Att jag klarar av att kliva upp imorgon när jag behöver och göra allt som ska göras  

Vad ska du göra imorgon?

Plugga, fixa inför skolan, sy och sova

 

Vad skrattade du senast åt?
En snapchat

 

Vad grät du senast åt?
Story of my life videon <3 

 

Senaste köp?

Skor  

Vem sov du senast med?
Dimitra 

 

Senast sedda film?
The mortal instruments

 

Vem var den senaste som ringde dig?
Dimitra!

 

Senast 3 inkomna sms?
"<3" " "Breath med Jessie J" "DT"

 

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
"<3"

 

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Ingen aning.. Dimitra? 

 

Vart vill du åka just nu?
Nåt varmt, utan några bekymmer

 
Nästa planerade resor?
Ingen 

Dagens bästa.

När jag och Dimitra åt våra sista Pop-Tarts och kollade på 101 Dalmatiner

 

 
 

Önskelista för julen 2013

 

50 about my bestie ♥

1. Vad heter hon? Dimitra Margarehta H.H.

2. Hur gammal är hon? 15 (men fyller 16 om lite mer än en månad)

3. När träffades ni sist? Idag klockan 16:56

4. Vad har hon för hårfärg? Rött 

5. Brukar hon färga håret? Blonderar och färgar, ja. 

6. Vilka färger har hon haft?  Halvrosa/halvblått, blont, mörkbrunt, rött med rosa/blå sidecut, rött 

7.Vad har hon för parfym? Our Moment - One Direction


8. Vad brukar hon använda för smink? Foundation, Puder, Mascara, Kajal,Flytande Eyeliner 

9. Vad är erat första minne? Hm... När hon skulle hjälpa mig och två f.d. vänner att fota till skolans projekt, eller när vi skulle till Avesta med tåg! 

10. Har ni många minnen ihop? Hell to the yeah ♥

11. Vart bor hon? En bit utanför stan ! 

12. Har ni varit utomlands tillsammans? JAA! TYSKALAND 

13. Är du avundsjuk på henne? Alltid ;)

14. Har hon några syskon? Japp, två helsystrar och en halvsyster 

15. När träffades ni? Hösten 2011

16. Hur träffades ni? Genom en föredetta vän

17. Vad går hon i för sporter? DANS! 

18. Vad kan hon göra på helgerna? Dator och äta nutella, sova eller vara med moi! 

19. Göra efter skolan?  Allt möjligt knasigt

20. Har ni kramats? Nej inte alls ;) 

21. Har ni pussats? Klart vi har <333

22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? Så ofta som det bara går  

23. Har Hon fräknar? Nope 

24. Har ni kollat på film någon gång? Senast inatt 

25. Har ni bråkat någon gång? Yes men det tar inte lång tid innan vi är sams igen 

26. Har ni sovit i samma säng? Alltid när vi sover med varandra

27. Har ni skrattat tills ni gråtit? Igår! 

28. Har du sett henne gråta? Och hon har sett mig ♥

29. Vad gjorde du då? Grät med henne 

30. Har du sett henne vara riktigt arg? DON'T TURN HER MAD MOTHERF*CKER! 

31. Har hon sett dig gråta? Och jag har sett henne ♥

32. Vad ska ni göra i vinter? (ändrade frågan) Vi tar det som det kommer 

33. Har hon svikit dig någon gång? Hon kommer aldrig göra det ♥

34. Har ni pratat i telefon någon gång? Nyss

35. Vad skulle du göra om denna personen dog? Vi skulle dött tillsammans

36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? No doubt! 

37. Älskar du henne? Till tidens slut ♥

38. Vad är det bästa med henne? Att hon är som jag !

39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? Hon ändra.. Hm.. Inget! 

40. Skulle du ge henne pengar om du vann 1 miljon?  Vi skulle slösa dem tillsammans! 

41. Hur ser hennes klädstil ut? Baggy, street, girly, special 

42. Vad är hennes favorit mat? Kyckling i alla möjliga utformningar! 

43. Hur ofta träffas ni varje vecka? Varje vardag mellan 8-15 och oftast även på helgerna

44. Vad är hennes favoritlåt? Måste jag välja en ? Just nu i så fall: Story of my Life

45. Vad äter hon helst på en myskväll? Nutella! 

46. Vad heter hennes föräldrar? Bibi och Georgios

47. Går ni på samma skola? Självklart! 

48. Känner du dig hemma hos henne? Mitt andra hem 

49. Har ni någon "gemensam låt"? Breathe - Jessie J 

50. Sist men inte minst: Lägg upp en bild på er tillsamans

 
 
 

LÖÖÖÖÖRDAG

Det är BARA 2 dagar kvar på lovet! Helt sjukt! Det kändes så länge kvar i söndags men det var det ju inte.. Dimitra har sovit hemma hos mig sen i torsdags och vi har ju hittat på en massa tokigheter ! Vi var på stan torsdag kväll och handlade först tyg på Ohlssons och sedan på American Food & Gift Shop, ni ser oss testa sakerna vi köpte för första gången i inlägget nedan! Sedan åt vi en sen middag på Subway och satt uppe halva natten och sydde på min utstyrsel till skolans Halloween som är på  tisdag ! Igår var vi med Emma som kom hit från Västerås. Vi gick mestadels runt på stan, käkade på Subway och shoppade lite nödvändiga saker. Köpte med mig skor, puder, väska, halsdukar (en till mig o en till D). Köptes även lite andra småsaker men inget som är värt att ta upp. Satt uppe till fyra inatt och kollade på The mortal instruments och sedan sov jag som barnet fram till kvart i tolv idag <3 Dimitra ligger fortfarande och sover i vardagsrummet medan jag sitter på toaletten för att det inte finns någonstans att sitta enligt mig ! 
 
Vi får höras under dagen kanske? Puss <3 
 
 
 

Videoblogg

 

Måste man läsa boken först?

Vi fick den här kommentaren på mitt inlägg om the mortal instruments, och jag tycker verkligen inte man måste ha läst böckerna för att fatta filmen. Ta t.ex the hobbit, du kan fatta handligen FÖR ATT FILMEN ÄR BRA GJORD eller Harry Potter, samma där du fattar handligen för att filmen är bra gjord. Om du inte fattar handligen är det inte för att du inte har läst böckerna det är bara för att filmen inte är tillräckligt bra gjord. Nu säger jag inte heller att the mortal instruments är dålig för det är den inte, den kunde bara ha varit bättre.
 
Sen finns det ju till och med personer som inte ens kan läsa böckerna innan filmer, och sen finns det dom som måste läsa böckerna innan. Själv är jag en person som kan läsa böckerna om jag tycker dom är så intressanta! Jag har läst alla the hunger games innan jag såg den första filmen annars har jag inte läst böcker som har blivt film.
 
Så vad tycker ni?
 
Tycker ni att vem som helst förstår att man måste läsa böckerna innan man ser en film som är bok baserad eller tycker ni helt enkelt att man kan kolla på filmen innan man vill läsa böckerna eller tycker ni att man
behöver läsa böckerna över huvudtaget?
 
 
 
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!

r>