Solnedgång

Såg ni hur fin himlen var idag när solen var påväg ner?
Det gjorde jag och jag sprang ut och fotade det för det var så fint!
 
Har inget annat att berätta just nu så ni får tre bilder på hilmen som jag tog!<3
 
 

Old days are fine, but are left so far behind

Godmoooooorgoooon! 
Jag är jättelycklig! Utan anledning! Eller jo! Jag fyller år om 3 MÅNADER (!) och då kommer jag befinna mig i TURKIET! Så jäkla nice det är, innan Turkiet ska vi besöka Ryssland och även efter så jag kommer äntligen få vara i staden jag älskar i några dagar <3 Idag är också en såndär extreeeemt lång dag, så jag till och med inte hinner till gymmet för att jag har några viktigare ärenden att utföra efter skolan, men det är det värt. 
 
Igår så dödade Adam bokstavligen mig när vi gymmade, det var ju dessutom första gången jag körde ordentligt på bröst, trieceps och lite axlar så det känns idag. Stackaren hade skadat axeln och vrickat foten men kom ändå till gymmet för att dels träna och dels hjälpa mig att träna, så snäll! <3 
 
Nu ska jag leta upp mat i vårat hem och sedan åka! Vi hörs kanske inte något mer idag så hoppas ni får en awesome dag så <3 
 
Bild tagen igår påväg från skolan till gymmet <3 
 

You've got that one thing

Godmorgon bloggisen! <3 
Idag är en såndär härlig dag som kommer hålla mig på glatt humör så länge det är sol! 
Kände även för kjol idag, inte så ofta sådant händer med mig, men fan jag borde ha det oftare! Så nu har jag precis ätit jordgubbskräm med vaniljyoughurt och packat väskan, Dimitra plockar upp mig om en kvart så jag får skjuts också då jag försov mig som fan. 
 
Idag är det en riktig lång dag i skolan då vi slutar 16:10 men det fixar jag nog utan problem, är somsagt jätteglad och pepp på allt så ! Och som Dimitra sa, vi går in i Mars månads sista vecka! Hur sjukt?!? Haha.. Men nu ska jag kila! Vi hörs <3 
 
Tagen nyss.. 
 

Imorgon är det en ny vecka och det är också sista hela veckan i mars!

Nu är det bara några timmar kvar på helgen, måste duscha, fixa mitt hår och sova. Igår blev jag klar med min fördjupnings uppgift som är deadline imorgon så det är riktigt skönt!
 
Hela helgen har varit riktigt skönt och jag trivs så sjukt jävla bra med min pojkvän skämtar inte. Från fredag till lördag sov jag ju som sagt hos hans mamma i deras nya hus och det är så sjukt fint och underbart och det var så mysigt.
 
På kvällen så åt vi tacos med hans mamma och hans bröder, sen kollade vi på film och bara hade det jättemysigt innan vi somnade. Vi låg och pratade till 5 på morgonen och jag vaknade vid 10 och var klar vaken och blev så utråkad när Aron låg och sov så jag väckte honom. Jag väckte honom genom att hoppa på honom, hoppa i sängen, slita av honom täcket, kittlade honom under föttern. Var verkligen en pain in the ass men det var så roligt för han var så trött så han var ju inte helt vaken och då hade han inte full styka så jag kunde sitta över honom och hålla fast honom medans jag kittlade honom utan att han kunde göra nåt.
 
Efter 2 timmar vaknade han tillslut och då gick vi ner och åt taco rester och gjorde våfflor. Sen gick vi och kollade på film tills mamma och Kiki kom och hämtade oss och då blev det innebandy match. Dom vann matchen med 3-4 och nu är det bara DM och sen göterborg cupen innan säsongen är slut.
 
När vi kom hit så var klockan runt 6 och Aron var påväg att somna. Men vi åt lite sen satt vi oss och pluggade och sen kollade vi på tv till klockan var halv 12 innan vi gick och la oss och Aron somnade på en gång, min lilla bebis. Imorse vaknade vi vid 10 och då låg vi i sängen och pratade och höll på med mobilerna innan vi klev upp och åt frukost, sen gick vi och la oss igen innan vi vaknade och spelade sällskapsspel med familjen och sen åkte till mormor och morfar och åt tacos igen, haha!
 
När vi kom hem har vi spelat heartstone och kollat på tv och nu ska min älskling snart åka hem! Så tråkigt men life is a bitch lixom. Imorgon är det en ny vecka och det är också sista hela veckan i mars! Herregud vad det går snabbt!
 
 
 
 

She looks so perfect !

Har fullt upp här hemma då Alicia och Makar nu har flyttat ifrån oss så vi vårstädar i lägenheten och flyttar runt lite möbler! Jag har gjort väääääärldens rensning i mitt rum och nu känns rummet både större och fräschare! Samtidigt som jag städar har jag hunnit baka mockarutor/kärleksmums som jag kommer duka fram vid fikat ikväll! Blev en himla massa nöjd med naglarna igår också, så jääääkla snygga att jag kissar på mig (nästan..) 
 
Ska städa klart det sista, äta något och sedan plugga lite körkortsteori! Tycker det passar bra att plugga det ;) Annars så kommer bror förbi med 3 av 4 ungar och jag ska plugga Engelska med Sofia lite senare, sedan måste jag ju fortsätta glo på GG, har inte kommit så långt som jag borde, shame on me! 
 
Sen kanske jag ska kika på IKEAs hemsida, göra en inköpslista till mataffären och kika på present till mamma och Alexandra som fyller år i veckan! Och kanske något gott att baka då jag vill baka till mamma :)
 
Bild på min högra hand, på min vänstra har jag enbart rosa naglar! 
 

Chandelier

Godmorgon bloggisen <3
Detta blir mitt första mobilinlägg på länge, jag sitter nämligen i bilen påväg till Stockholm! Idag är det äntligen dags att göra nya naglar och det kommer ju ta ett tag att göra men snyggt kommer det att bli! 

Har blivit helt besatt av SIAs nyalåt Chandelier, min vårlåt #1! Idag flyttar även Alicia och Makar ifrån oss till eget och imorgon åker dem till St:Petersburg! Jag har även fått veta att vi ska flyga iväg 14 eller 15 juni och vara borta till ca 1 juli! Så jag har helt klart ett fullproppat juni! Sen när vi kommer tillbaka ska jag fira min 18årsdag i efterskott med mina vänner ! 

Nästa vecka förresten, så ska det ske förändringar på mig, ni kommer självklart få se allt här på bloggen. Men nu mina vänner, skall jag njuta av att åka bil, för jag älskar det <3

~E

We Bought a Zoo

 
 
 
 

Kommer ju ta studenten om bara några månader känns det som!

Dom sensaste 3 inläggen har Ello nu skrivit. Har verkligen tappat all min lust att blogga, finns inget att blogga om. Jag går i skolan, kommer hem eller är min kompisar eller pojkvännen. Det är så varje dag, händer inget roligt. Vädret är inte roligt. Jag är inte lycklig. Då blir det ganska långa blogg pauser!
 
Men snart kommer allt det vända då det bara är nån månad kvar tills först valborg, sen göteborg, sen frankrike och sen så tar min storasyter studenten och då är sommaren i full gång och jag har gått ut 1:an! Kan ni fatta det. Det känns som vi började för nån månad sedan och nu har jag bara 2 månader kvar på 1:an, fattar ni hur snabbt det går?
Kommer ju ta studenten om bara några månader känns det som!
 
Men jag har fullt upp med att plugga dom kommande veckorna så jag får se hur mycket jag bloggar, annars hoppas jag ni haft skit bra dagar.
 
I helgen ska jag bara ta det lugnt och först idag om nån timme åker jag hem till min kille till deras nya hus och sover över där för första gången, var där första gången igår men ara i 4 timmar så det ska bli kul att sova över idag, sen åker han med mig hem på lördag och sover här tills söndag, så det blir en hel helg med min älskling! Sen på tisdag har vi också varit tillsammans 4 månader, så fort det går! Haha!
 
Men hoppas ni verkligen får en bra helg och att ni mår bra nu när sommaren närmar sig med stormsteg! :)
 
 
p.s FICK TILLBAKA MIN MOBIL IGÅR! (LYCKLIGASTETJEJEN97 typ)
 
 

Dagar, massor av dagar

Idag kom jag fram till en slutsats. Eller flera faktiskt.. För det första tar jag studenten om 446 dagar, jag fyller 18 om 96 dagar, åker till Gotland om 40 dagar och till Frankrike om . För det andra, har jag precis kommit på att jag inte kommer komma in på mitt universitetsprogram för det är skyhöga antagningspoäng, så nu fan har jag två alternativ; tänka om eller tänka rätt, alltså, välja något annat eller plugga. Jag föredrar att plugga, plugga tills jag dör. Så jag kommer försöka ta tag i det + körkortet. Senast 30 september vill jag ha mitt körkort, tycker det bara passar att få det då så det ska jag satsa på! 
 
Nu ska jag hur som helst kolla på Gossip Girl, platta håret och sedan locka det, och därefter sussa, för imorgon är en låååång skoldag <3 Kikar in här när jag känner för! 
 
 
 

._.

Godmorgon bloggisen <3 
Idag är inte en så jäkla fin dag, en massa snö ligger på marken och inte en enda skymt av solen. Sorligt nog drar det ner på humöret en massor men jag kan ju inte göra något åt snön. Just nu sitter jag på tyskalektionen och förstår inte ett bajs (.-.) vilket är irriterande då jag inte gillar vår lärare och inte vågar fråga. Men nu fick jag i alla fall allt förklarat och det är väl nice! Ska strax packa ner datorn och åka mot skolan, lång dag idag följt av gymmet men det kör vi på! Det blir bra! 
 
Jag kikar in här senare och visar upp det jag fick på internationella kvinnodagen som var för nio dagar sen, seg, jag vet !
 

It's a great thing!

Hello guys! 
Jag har äntligen börjat hitta tillbaka till vardagen! Så himla pepp på allt de senaste tre dagarna så nu känner jag värsta vårruset i kroppen! Även om jag imorse vaknade till massor av snö så känner jag mig pigg o glad! Jag har så mycket jag vill göra och ändra och så händer det massor bra här hemma så jag bara vill skrika av glädje! Ikväll ska jag vara med mina grabbar och när jag väl är hemma ska jag sortera massor av kläder. Imorgon blir det att vakna tidigt och storstäda i mitt rum, rensa varje låda och packa allt som ska säljas/skänkas eller slängas! Sen ska jag även göra ett litet projekt, som jag kommer fota. Sen ska jag göra en ny design, koda lite annat och bara låta saker flyta på! 
 
Igår på rasten hittade vi denna lilla, så himla söt, jag bestämde mig för att den heter Benny men vi kallar honom Slampe-Benny just for fun. Visst är han söt? Var iväg till skolan idag för att hitta honom men det gjorde jag inte så nu får Benny växa upp ensam, utan mig <3 
 
 

First Kiss

Det här videoklippet sprids som en vind på sociala medier just nu. Såg den idag på en av lektionerna jag hade och jag satt och fån log!
Så sjukt fin den är, kolla så förstår ni ;)!
 
)
 

Quite a mess right now

Saker händer, hela tiden. Bloggen lider, MEN jag har en ny designidé och den är godkänd av min kompanjon. Den dagen vi släpper designen är även den dagen jag lovar att blogga aningen bättre, för den dagen mina vänner kommer jag ha löst alla problem och bekymmer. Tills dess sysselsätter jag mig med skolan, vänner, familj och lite roligare grejer än skolan, övningskörning. Somsagt, jag lever och det är det viktigaste, och vad livet bjuder på är en annan femma! 
 
Ha det bra läsare, vi hörs <3 
 
Detta är vad jag gör annars, jag lever i min säng så fort jag har tid över. 
 

#FAMILY

 
Här är några av de många bilder som togs igår, när vi firade min storebror. Jag börjar verkligen förstå hur jäkla mycket jag älskar min bror (och resten av min familj.) Det är jobbigt att vara sladdbarn, men när man växer upp och sedan ändå kan umgås med sina syskon och deras familjer är det underbart. På sista bilden ser ni min familj + Alexandra, min brors tjej.
 
Så ja, vi firade helt enkelt min bror, hade det allmänt trevligt och firade även internationella kvinnodagen som bara råkar infalla på min brors födelsedag. Jag har fått presenter och bloggar om dem imorgon, nu ska jag sova <3 
 

Transformer 4

Jag vet att jag inte bloggar så mycket, men jag har så mycket runt om just nu. Skolan är en extremt stod del som jag måste fixa då det bara är 3 månader kvar tills skolavslutningen och på det har jag en storasyster som planerar sin student till tusen, sen ska jag till Göteborg om 9 veckor och när jag kommer hem från det blir det att bara packa upp för att sen packa väskorna igen för att åka iväg igen 3 veckor efter, då blir det ju som sagt till Frankrike.
 
Annars tänker jag nu tipsa om en film som kommer i sommar! Ni kommer verkligen hitta mig på en biosalong när den här filmen har kommit då det är en av mina favoritserie av film.
 
Transformers 4eller Transformers: Age of Extinction som den heter.
Filmen kommer den 10 Juli till biosalongerna i Sverige. Dom har också byt ut alla huvudkaraktärer så i den här filmen så får vi se Mark Wahlberg, Stanley Tucci och Nicola Peltz. Men såklart är dom två favorit autobotsen tillbaka. Optimus Prime och Bumblebee.
 
Jag ser så sjukt fram emot den här filmen och har väntat på den sen jag såg 3:an. Transformers har alltid varit filmer som stått mig nära hjärtat. Jag älskar hela tanken med att ha en bil som kan skydda än och det är några av dom få filmerna som jag kan se om och om igen och som gör mig lycklig och kan alltid få mig att börja gråta.
 
Det är några filmer jag kommer tvinga mina barn att kolla på.
Här har ni trailern!
 
 

Friday <3

Jag har ju inte sååå jäkla mycket att skriva egentligen, av ren vana loggar jag in på bloggen, kollar läget och sen loggar ut. Men nu mina vänner, nu har jag bestämt mig att jag ska ta tag i bloggen på ett annat sätt! Det händer mycket vid sidan av, massa saker i skolan, planerna om Göteborg och Frankrike och sommaren smids för fullt, jag sitter som ordförande i Studentkommittén och ska t.ex. idag, trotts att jag är sjuk sitta i möte med en representatör av ett mössföretag! Det är så spännande då jag gjort det en gång tidigare och vet vad jag ska ställa för frågor på ett ungefär! Kommer ha mina vänner med mig, Madde och Wasef, så jag hoppas helt klart att det går bra! 
 
Egentligen är det sjukt hur fort tiden går, att jag sitter som ordförande är nog inte heller en slump för det var jag som ba "FAN NU SKA VI INTE VARA SÄMRE ÄN ALLA ANDRA SKOLOR!" så ja, det är mycket att ta tag i och en stor roll att hålla men jag har ju inget val, skämtåsido. 
 
Strax ska jag röra mig mot skolan och ba va, jag är som jag nämnt tidigare sjuk, så jag är ju sjukanmäld så jag vilken sekund som helst kan dra hem, men tills dess ska jag få tillbaka ett svenskaprov, tjata på Bubi för att få veta hur de gick på matteprovet och sen sitta i möte :) FUNNY FRIDAY <3  
 
Sen har jag börjat fundera på småändrngar i designen men det tar jag nog tag i när jag har tid, det är inte riktigt prio 1 just nu ;) 
 
OCH JUSTJA, JASON VAR BÄÄÄÄÄST! MER OM DET SEN! 
Så jävla lycklig på denna bild, helt sjukt! Trött, med feber, men lycklig. 
 

VI DRAR TILL...!!!

Det här har Ello och jag peppat på sedan förra året och nu är det lite mer än 2 månader kvar!
 
WE ARE GOING TO FRANCE!!
 
Den 28 Maj drar jag och Ello och några från KU iväg till södra Frankrike till en liten by som heter Taizé och är där till 1 Juni. Taizé är ett ställa där runt 3 000 - 4 000 undommar från hela världen åker till under Maj månad, och det  är ungdommar från hela världen som kommer dit och det är ett kloster så man har böner 3 gånger varje dag, man har som bibel lektioner på dagarna om jag har fattat det rätt!
 
Det ska bli extremt kul att åka dit och jag har hittat 2 videos från förra året och har bestämmt att jag ska filma lite varje dag så jag kan få ihop en video när jag kommer hem! För det här verkar verkligen som nåt extremt spännande och många säger att man får vänner för livet där så det ska bli extremt kul! Vill bara att dom här dagarna går riktigt fort så vi tillslut står där på Arlanda den 28 Maj!!
 
Under bilden kan ni se video klippen som jag skriver om!!
 
 
 

Hello March

Som ni kanske läste så åkte inte jag på Jason, utan Ello fick min lillasyster som sällskap. Nu undrar ni kannske varför jag inte åkte och det var för att jag mådde skit när jag vaknade idag. Jag mådde illa och ville spy och hade feber. Fick feber redan igår men trodde det skulle gå över.
 
När jag kom hem runt halv 5 så gick jag och la mig och har sovit tills runt 9 och där emellan har jag vaknat och lyckats få i mig 2 banener och 3 kiwis men jag känner mig fortfarande sjuk och har extremt ont i ryggen så jag knappt kan gå.
 
Det var riktigt tråkigt att jag inte kunnde gå men jag hoppas att Ello och min lillasyster hade det roligt för jag vet att min lillasyster va sååå avis på mig när hon fick reda på att jag skulle se honom!
 
Så jag har ju gjort min lillasyster glad även fast jag har legat hemma spyfärdig!
 
Hoppas ni får en bra ny vecka! Och det är ju faktiskt mars nu! Herregud va fort det går!
 
Bild från Tumblr
 

JASON FUCKING DERULO

Ikväll taggar jag till Jason Derulo, ser faktiskt väldigt fram emot det fastän Dimitra inte kan gå och skickar mig sin lillasyster Kiki som sällskap! Tur att jag kommer bra överrens med heeeela deras familj <3 Bilder osv kommer närmsta veckan, men sålänge tycker jag ni alla kan sitta o lyssna på Jason, för han är bääääst! 
 
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!

r>