Ont i ryggen och kan inte äta.

Har sjukt ont i min rygg och vill helst bara slita ut hela ryggraden. Går det?
Troligen inte...
Sen kan jag inte heller äta för jag mår så extremt illa så hela dagen har gått ut på att tvinga i mig mat. Inte blivit så mycket idag dock så får försöka igen imorgon.
 
Men idag spenderade jag hela förmiddan med mamma, Vaknade runt 11 och då klädde jag på mig och sen åkte vi (mamma,jag och maria) in till stan för vi skulle släppa av Maria i stan sen åkte mamma och jag vidare till Media Markt för jag skulle kolla på ett Objektiv till min kamera och efter det åkte vi till IKEA för mamma skulle kolla på några lampor till sitt och pappas rum, dock köpte vi glas,sugrör och en ram till mig istället. Mamma och Pappa ska göra om sitt rum och dom ska först måla om och tapitsera innan dom köper lamporna så det var därför vi inte köpte dom idag.
Sen efter det åkte vi till bauhaus och köpte testtabletter till poolen sen när jag kom hem så bakade jag en tårta och gjorde sen frukt hjärtan av Melon,Äpple,Kiwi och Nektariner dock fick jag ge bort alla till Sanna och Kiki då jag som sagt inte klarade av att äta det. Fick ett krampanfall i magen så jag behövde gå och lägga mig på en gång och försökte lugna ner mig själv.
 
Och pga att jag mår som jag mår så måste jag hoppa över att åka upp till Östersund och på måndag blir det att åka till läkaren på återbesökt. Kul. Eller inte är jättebesviken över det. Men sånt är livet ibland och jag är heldre frisk tills när jag börjar sommarjobba i slutet av Juli.
Jobbar från den 29:e till den 16:e. Och så måste jag hitta en födelsedags present till min lillasyster som blir 13 den 26:e, det är så hopplöst att hitta nåt som hon blir glad över längre. En riktigt trångsynt tonåring men ska inte säga nåt då allt hon gör har hon tagit efter mig när jag var i den åldern...
 
Men ska kolla lite på supernatural nu innan jag ska sova. God natt ♥
 
 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!