Depeche Mode

Godmorgon!
Har precis varit upp och bokat två biljetter till Depeche modes spelning i Globen den 27/6. Blev två i sektion A19 så är väl nöjd. Dessa biljetter skall min vackra gudmor Alicia få i födelsedags present (hon fyller tre dagar efter mig!) Jag själv lyssnar också på dem men inte såpass att jag ville gå på konserten, dessutom kommer Bella vara här då så.
Ska väl försöka ta mig upp och fixa mig lite, ska på restaurang med Alicia idag för att fira min avslutning :D sedan plockar vi även ut biljetterna men det vet hon inte om ännu!
Sen fyller ju min egna lilla "St.Jimmy" år, nämligen Emma! Hon blir byxmyndig och skulle jag ha möjligheten skulle jag träffa henne idag men icke sa Nicke! Hoppas alla våra läsare får en bra dag så hörs vi väl senare <3

Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!