Shopping från Täby

hej bloggisen <3 
Jag sitter just nu på Dimitras golv och ska strax till KU, tänkte mest bara kika förbi o säga hej. Här nedan kan ni förresten se det jag köpte i Täby när jag var där i söndags! Annars hörs vi när vi hörs, jag mår inte på topp igen så det är som en bloggpaus. 
 
 På L'oreal köpte jag en eyeliner med blåa toner som framhäver blåa ögon ;) Resten ser ni på bilderna! 
Vi hörs när vi hörs! 
 

Diego

Som ni kanske har läst så har pappa hämnat på sjukhuset och han är fortfarande där, kommer troligen hem imorgon. Idag fick han en mjukis björn som "get well" present men han sa att han tyckte jag borde ha den så här har ni Diego. Han är handgjord och hur mjuk som helst.
 
Som sagt så tog jag allt det här med pappa extremt hårt och inte mått så bra alls, därför jag inte bloggat så jättemycket och ni kanske har förstelse för det.
 
Och imorgon börjar skolan igen så det kanske blir bättre bloggandes då!
 
 
 

It is gone by now

Hey you guys! 
Jag har nästan hittat tillbaka till min själ.. Nej men jag mår i alla fall bättre och ska strax sova för att möta morgondagen som jag vill möta den. Är äntligen lite pepp på att återvända till skolan och bara tuta o köra, för just nu serr det ut som föööör mycket att tänka på men jag vet att det löser sig. Så.. Vad har jag gjort? Jag har vart hos Dimitra ons-fre och sedan har jag shoppat, i stora massor. Inlägg om saker jag köpte idag kommer i veckan. Jag har äntligen hittat en stil jag trivs i också och i framtiden lär ni få se mer av den. 
 
Har egentligen inte så mycket nytt att berätta, ville mest kika in, säga hej och meddela att jag snart är back on track! 
 

Sjukhus + Sleepover

Jag har varit lite off i två dagar, för första dagen har jag ingen bra förklaring. Men igår har jag en ganska bra anledning till varför jag inte satt mig vid datorn.
 
Klockan 6 kom mamma in och väckte mig och sa att det var en ambulans påväg hit för att hämta pappa. Jag hörde hur ambulansen kom och sen kom mamma in och sa att dom tar med pappa in till Akuten. Mamma var på akuten med pappa från klockan 6 på morgonen till klockan typ 9 på kvällen och kom hem 2 gånger i 10 minuter. Men pappa blev kvar på sjukhuset och han blir troligen kvar där inatt också.
 
Igår åkte jag inte och hälsade på honom för att jag inte hade mentalt ställt in mig på att se pappa så dålig. Senaste gången han var inne på sjukhus var när jag slutade 7:an och då hade han fått en hjärtattack. Den här gången är det bara influensan han har fått. Men idag ska jag åka och träffa honom en liten stund alla fall.
 
Sen runt 4 - halv 5 kommer min fina pojkvän hit och två av våra kompisar som jag skrivit om förut, Jack och Koffe. Vi 5 (Jag,Ello,Aron,Jack,Koffe) ska ha filmkväll/sleppover här hos mig. Det ska bli ganska kul då jag inte fått träffa dom då jag var sjuk veckan innan sportlovet. 
 
Jag ska försöka ta lite bilder under kvällen som kan komma upp på bloggen, men ni vet när man är med 3 killar så har det inte så lätt men jag ska göra mitt bästa jag lovar!
 
Nu ska jag kanske krypa ner brevid Ello som ligger och sover då vi fick 1 timmes sömn inatt.
 
Hoppas ni har haft en bra dag och får en bra fortsättning på dagen!
 
 
 

his name was.. it was you, Damn!

Hej ! 
Idag åkte jag till Västerås av alla ställen på denna jord. Jag behövde det, fram tills en punkt då jag bara ville vända och försvinna. Har druckit en liter saft sen jag kom hem och ätit en påse skittles. Jag kommer vara off av privata skäl. kanske inte ? Beror på hur jag mår men jag måste hitta tillbaka till min själ så jag bloggar när min själ är tillbaka eller när jag bara orkar. Right? Good! 
 
Har drogat Eminem hela dagen, speciellt Stan
 
Peace out. 
 
 

I don't want this moment to ever end

Hej bloggisen! 
 
Jag har faktiskt saknat bloggen smått men bara inte tagit mig orken att  klicka mig in här och blogga.  I fredags kväll stoppade jag i mig en B&J Dough-Ble Whammy och såg på massor GG avsnitt! Helgen spenderades i princip på samma sätt, shoppade gjorde jag också, kan nog kanske fota allt någongång och visa upp! 
 
Just nu sitter jag hur som helst och lyssnar en massor på eminem och funderar på att steka pannkakor eller nåt för är himlans sugen ! Och sen kolla på massor av Gossip Girl. Idag har jag för övrigt varit i Stockholm största delen av dagen och förlängt mina naglar, blev så sjukt fint! Och sen åt jag sushi till middag!!! Det är så inte jag egentligen så jag ba njöt! 
 
Ska bättra mig på bloggningen, håll ut ba ;) 
 

Amerikanska pannkakor

Har varit så sjukt sugen på pannkakor i säkert 1 månad nu men har aldrig orkat göra pannkakor. Men ida vid halv 12 så fick jag ett ryck och gjorde Amerikanska pannkakor och dom blev rätt goda!
 
Jag toppade med grädde, Jordgubbar, Hallon och Florsocker! Receptet hittar ni längst ner! :)
 
 

Ingredienser

Portioner : 15 st
2 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 msk socker
1 krm salt
2 1/2 dl mjölk
2 msk smält smör
1 ägg
smör till stekning
florsocker att pudra över
 
Så här gör du
 
1. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Vispa först ner mjölken, sedan smöret och sist ägget. Vispa till en slät smet.
2.Pensla en plättlagg eller en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1 msk smet per pannkaka.
3.Grädda ca 1 1/2 minut, tills det börjar bli lite bubblor på ytan. Vänd och grädda ytterligare ca 1 1/2 minut. Pudra de nygräddade pannkakorna med florsocker och servera med tillbehören.
 
 

Not as you think

Det är så hemskt egentligen.. När man känner igen sig i något som ska vara påhittat. När man sitter i köket hemma hos en person som betyder massor och gråter medan alla andra sover. När man sitter och tittar på en serie och inser att man är en av karaktärerna, när man inser att det där är riktiga livet som visas på ett mer classy sätt. Jag mår dåligt över det, för där har jag varit, jag har varit dendär som gör allt för att hamna i en viss grupp eller som man säger ett "gäng", jag har varit dendär som inte har kunnat berätta saker för att jag varit rädd att det skulle påverka andra.
 
Jag vet egentligen inte vart jag är påväg med detdär ^ men jag vill bara att alla ska veta att jag inte är den personen längre, jag går fortfarande runt och är rädd för att bli den personen igen men det är så jobbigt. Jag känner att jag börjar tappa greppet igen och om jag gör det kommer jag förlora allt igen, jag kommer stå där helt ensam och det är inte värt det. Så alla ni som någonsin försöker ändra på er själva, gör inte det för det är jobbigt även i efterhand. 



And well, nu ska jag dra en kort summering av dagen och återgå till att kolla på GG, det är vad jag känner att jag behöver just nu. Imorse vaknade jag på bästa möjliga sätt, for real och sedan fixade jag mig för att åka till skolan på utvecklingssamtal, något som fick mig att se över saker. Bestämde att jag och Håkan (min mentor) ska ha avstämningsmöte en gång i månaden så att jag inte hamnar i en svacka där jag sabbar mina framtidsplaner. Sedan åkte jag till Vänge och var med Dimitra i 1 1/2 timme innan jag gick till en konfaträff, vi hade så himla kul då vi pratade om hemligheter och gjorde nåt konstigt med citronsaft och papper som man sedan skulle bränna lätt för att få fram "the hidden message" men jag lyckades bränna mitt papper och vi satte nästan huset i brand flera gånger. Sedan fick vi kinderägg och bara pratade om massor. När det var slut blev jag tillbakaskjutsad hit och lagade en lite sen middag som blev hamburgare, världsagott! 
 
Efter middagen satte jag mig ner och pluggade körkortsteori då jag känner att jag måste komma igång  med det och när jag var klar med första kapitlet satte jag mig i köket och har i snart tre timmar kollat på Gossip Girl och reflekterat emellanåt om allt mellan himmel och jord, därav det fina introt på detta inlägg. Imorgon ska jag sova länge och sedan spendera alla <3 dag framför tvn med B&J och mer plugg! Vi hörs 
 
 

xoxo Gossip Girl

Helt konstigt egentligen, när man sitter mitt i natten, i en nästan främande säng med en person sovandes bredvid en och gråter över ett avsnitt av en serie jag trodde jag skulle avsky. Fan vad mycket som sker alltså.. Men here I am, har inte haft en bra dag alls idag, gråtit över massor, varit nedstämd och käkat säkert ett halvt kilo godis. Men vad gör det? Jag bestämmer vad jag vill göra och tar hjälp av mina vänner som tänker klarare än jag gör. 
 
Idag var det snällaste någon gjort mot mig, Aron (Dimitras pojkvän) och hans vänner väntade på mig efter lektion och jag fick världens längsta kram av Aron, för han visste att jag behövde den. Och det gjorde jag, verkligen.. Sen hade jag ett möte och rörde mig därefter till kyrkan, sitter och äter på en macka, dörren öppnas och in kliver min bästa vän som inte såg helt frisk ut men som jag var riktigt glad att se. Jag skrek, sprang till henne och började gråta, jag förstår inte vad jag skulle gjort utan henne.. På riktigt..
 
Så mycket som är komplicerat, så pass att jag inte ens vet vad som är vad längre. En grej vet jag och det är att jag just nu, i skrivandes stund trivs i denna säng med lätta snarkningar bredvid. 
 
Ni vet när nästan alla pusselbitar fallit på plats och sedan krossas allt...? Tänk på det ;) 
My crash place wed-fri, let things go and be myself, that's what this is about. 
 

Ma Family!

Nu tror ni säkert att jag ska skriva om min riktiga familj? Men där har ni ett stort fel!
 
Jag ska skriva om dom 5 personer som jag vet alltid kommer finnas där för mig.
Min lilla familj jag fick på köpet när jag började gymnasiet.
 
Det är 6 personer som ni kan förstå i den här lilla familjen!
 
Först har vi mig
 
Jag är den yngsta och kortaste i "familjen" dock är jag den snyggaste och smartaste ;) Haha, dock är jag mognast av oss!
 
Sen har vi Ello.
Den andra tjejen i "familjen". Hon är på riktigt den smartaste i familjen och hon är den äldsta av oss. Hon är också min bästa vän. Ni känner henne redan ju :)
 
Sen har vi killarna. The boys. Dom är 4 stycken. Dock har jag bara bild på 3 av dom.
Vi har Aron. Aron är den som är mognast av killarna men långt ifrån Ello och Min mogenhet! Jag kallar honom dock min pojkvän :) 
 
Sen har vi Jack. Jack är sjukt lång, han är typ 2 meter och då kan ni ju se framför er när jag står brevid honom med min korta längd på 1.66... Men jag har aldrig träffat en kille med så stort hjärta som Jack. Jag är verkligen storebrorn jag aldrig fick. Jag vet att jag kan lite på honom och han är den som skyddar mig när Jappe, Aron och Koffe rycker ihop!
 
Ja Koffe/Kristoffer som jag nämnde är den sista på bilden. Han är äldst efter Ello då. Han är också 96:a men han beter sig inte som det. Dock är han den som bjuder mest på sig själv och verkligen kan få en att skratta.
 
Jappe/Jasper är den som jag inte har bild på men han betyder lika mycket i den här "familjen" som alla andra. Jappe är killen man tror inte alls har humorn som dom andra killarna har men när man lär känna honom som vet man att man har så fel. Jappes skratt är nåt som sittar av sig och jag kan sitta och skratta åt Jappes skratt i en evighet!
 
Dom har 5 personerna betyder sjukt mycket för mig, det är dom som får mina skoldagar att lysa upp, såklart finns det andra personer i skolan som jag är med. Men dom är personerna är speciella. Jag vet att dom alltid kommer backa upp mig om nåt händer. Man märker ganska snabbt på "familjen" om nån är borta eller om nåt har hänt. Gymnasiet skulle vara så extremt tråkigt utan dom här personerna och dom har fått en stor del av mitt hjärta!
 
Jag älskar er alla enormt mycket <3
 
 

~I am a bitch when I want to be

Hej bloggisen! 
Idag har gått ut på att sova, vara i skolan och typ kolla på Gossip Girl, hur fan kan jag skitit i att kolla på den näst bästa serien?! Helt besatt! Och Chuck.. oh Chuck.. My Bass! SÅ FUCKING MEGA SNYGG SÅ JAG AVLIDER!
Så nu har jag seriöst ändrat mina bilder på mobilen och allt till Chuck, alltså sånna killar som han, riktiga douchebags som ser bra ut och har ett hjärta längst inne i själen, sådana killar faller jag för, just for the record liksom. 
 
Nu ska jag strax ta mig tiden och packa lite saker, flyttar till min broder med mamma i två dagar medan turturduvorna åker på Alla <3 Dag kryssning! Man ba "JAG VILL OCKSÅÅÅÅÅÅÅÅ" men det blir när det blir, syftade på kryssningen.. och kanske på alla hjärtans dag... bara kanske. LOL låter jätte desperat och allt men jag är en sån trivs som fisken i vattnet som singel ena dagen och den andra dagen vill jag ha pojkvän. Men MR. Right (Chuck ;) ) finns även i mitt liv, han är bara okänd just nu ;) (eller så känner jag honom och inte kan spå min framtid) 
 
Sååååå nu känner jag att jag vandrat iväg en aning men det får ni leva med, ni personer som faktiskt kollar in här, dag ut och dag in (inte riktigt kanske..) Och jag fadear bort och börjar packa medan ;) 
 
Puss <3 
 
 

This is your goodbye

Är helt död förkyld, kan knappt andas och är helt seg i huvudet och resten av kroppen. Bara 2 dagar kvar tills jag får sportlov och det enda jag ska göra på sportlovet är att gå runt i mjukisbyxor, hoddie och inget smink och bara ta det lugnt och ladda upp alla krafter tills skolan börjar igen. 
 
Som Ello skrev så efter skolan åkte jag in till stan och träffade henne och uträttade några ärenden innan vi satt oss och drack kaffe och pratade. Sen kom Aron, Jack och Koffe och alla vi drog till Stadsbiblioteket för killarna skulle plugga. Efter det åkte jag hem och böt om och åt mat innan jag somnade och sov i 3 timmar och när jag vaknade pluggade jag till ett prov som vi ska ha på onsdag.
 
1:a världskriget, Ryska revolutionen och mellanskrigstiden.
 
Satt och pluggade i 2 timmar och nu ska jag snart sova! Tror jag ska sätta på nån bra film och bara varva ner lite :)
Hoppas ni har haft en bra dag!!
 
 

Chocoberry and work

Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om, kom på idag att jag ens ägde en blogg. Jag mådde inte bra i torsdags och inte resten av veckan heller. Gick på helg lördag kväll. Jobbade i skolan på Workshop och öppet hus i Lördags vilket jag tyckte var riktigt roligt! Sedan bar det av hem till August där jag och killarna hade en riktigt lyckad filmkväll med massa mat, skratt och film! På söndagen så sågs jag med Påvel, August och Jocke på Waynes coffee där vi satt och fikade i det jag tror var tre timmar, väldigt trevelans! Sedan efter det åkte jag och familjen till Solna och köpte soffa! Svängde förbi Gränby C och köpte en liten ask på The Body Shop med mina två favorit duschgeles, kan inte välja vilken jag ska köpa i stor förpackning så nu ska jag testa dem och bestämma mig ;)  Sen mådde jag skitdåligt resten av kvällen och har mått dåligt största delen av dagen. 
 
Idag åkte jag till stan vid tre för att uträtta ärenden och fika med Dimitra, drack en stor kaffe var och delade på muffins, såååååå himla gott <3 Gjorde ryskaläxan och kollade lite repris på OS i Sotji, kollade på TEAM Ice Dance Freedance och jag är stolt över Ryssland, så duktiga <3 
 
Nu ska jag gå och lägga mig då jag 1) ska upp tidigt 2) har ont i magen och 3) är jättetrött 
 
Vi hörs när vi hörs <3 
 
 

Blogg torka?

Kan vi bara snacka om dom här 7 personerna som fortfarande går in på bloggen även fast jag och Ello verkligen är die hard världelösa på att blogga, för min del är det som sagt att dagarna rullar på lika dant varje dag. Dock åkte jag på en bihålsinfektion i lördags förra vecka så från tisdag till torsdag var jag hemma, sen på torsdag åkte jag in till skolan i 2 timmar för att göra ett prov och sen var jag hemma på fredag.
 
På lördag skulle jag egentligen varit på filmkväll med Ello och grabbarna men jag mådde fortfarande dåligt så min fina kille kom och tillbringade natten här, så det var ganska mysigt att få vara med honom när jag mådde så dåligt som jag gjorde!
 
Nu är det bar 3 dagar kvar innan vi får sportlov och sen på torsdag så är det utvecklignnssamtal och sen ska jag ha ett möte med rektorn också om lite stuff. Sen är det också Konfaträff på torsdag. Men sen är jag fri från skolan i 1 vecka.
 
Dock har jag ett stort historiaprov på onsdag som innerhåller 1:a världskriget, Ryska Revolutionen och Mellankrigstiden. Så det blir det att råplugga till dom här två dagarna för det provet måste bli bra annars kommer jag faila i Histora!
 
Men som sagt har det inte alls hänt mycket sen förra gången jag skrev och jag tror jag ska försöka få med Ello till nåt fik under sportlovet så vi kan prata lite om bloggen och allt annat som händer just nu! Tycker inte ni det låter bra? Det tycker jag! Men nu ska jag försöka sova lite då det är upp till skolan imorgon!
 
 

It was your best song

Hej till er alla pigga och glada från en inte en så pigg mig! 
När jag kom hem från skolan fick jag världens gråtmarathon av alla de mest konstigaste grejerna. Samma sak hände igår kväll och jag känner bara att min kropp behöver vila upp sig, imorgon är det nya tag som gäller! Just nu sitter jag i badkaret med datorn och lyssnar på Bon Iver samtidigt som jag funderar över allt möjligt, har insett att jag kommer resa massor i år om jag har tur, fast tar det på bloggen senare ;) När jag klivit ur ska jag först och främst packa morgondagens väska då vi har skridskor på idrotten och även plocka fram mina kläder jag ska ha då jag ska till gymmet efter skolan, så blir lite extra mycket att packa. 
 
Ska även planera lite grejer jag måste komma ikapp med i skolan och även skriva lite omdömmen på schoolsoft inför utvecklingssamtalen som äger rum nästa torsdag för min del :) Sen tror jag att det faktiskt blir en pluggkväll idag, har för första gången hoppat av mitt "socker på lördagar" ordentligt idag, fick i mig så mycket socker att min kropp bokstavligen skrek! Mådde så illa efter det men det behövdes, ni vet tröstäta ;) 
 
Nu ska jag ta mig ur mitt favoritkrypin och rycka tag om mig själv! Vi hörs! 
 

The 1975

Fått ett nytt favorit band, One direction kommer alltid vara etta men alla fall.
 

The 1975 är ett band från England (såklart c;) som skappades 2002 men var aldrig the 1975 förens 2012.
 
Albumet The 1975 släpptes 2 September 2013 och måste vara ett av dom underbaraste albumen som finns, alla låtar är väl gjorda och jag skulle kunna lyssna på det livet ut!
 
 
 

I can't swim on my own.. <3

Idag när jag kom till skolan stod Joel och lyssnade på Justins musik så jag tog en hörlur och han satte igång Overboard så då stod vi där och sjöng på den i kör. Så jäkla länge sedan jag lyssnade på den så nu har jag lyssnat på den typ hela dagen! Sen har jag också haft jäkligt ont i mage så jag känner för att dra hem men jag ska först åka och köpa en grej jag velat ha jättelänge och sedan ska jag köra lite med bror, efter det ska jag till gymmet och träna med JP eller någon annan kotte, förmodligen JP :) 
 
Dimitra stannade hemma idag och jag är helgalen som kör på magtröja, röda läppar och ett par jeans jag precis lyckats komma i igen! SÅ LYCKLIG! Men nog om det, nu ska jag göra klart mitt arbete och sedan sluta för dagen! 
 

Miss don't care !

Okej.. Båda vi har tagin en kind of "paus" från bloggen. Tänker inte ta upp helt varför men jag kan ta en del av varför jag gjort det. Jag har inte mått bra helt enkelt, sen i fredags faktiskt. Vaknade på lördagen självmant men hela dagen kändes jobbig och seg, jag ville egentligen bara sova. Åkte runt lite med pappa och var förbi Vattholma där vi käkade pizza, världeeeeens godaste! Därefter åkte jag hem till Dimitra där vi spelade på Wiiet och sedan åt vi mat. Därefter var det dags för första deltävlingen i Mello, jag ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR Bröder - Linus Svenning och till det åt vi snickerskaka som Kiki hade bakat! Så nice lördag! 
 
På söndagen åkte vi till Ärentunahallen i Storvreta för att kolla på en av Kikis matcher, blev så jäääävla arg sista perioden så ville bara hem. När jag kom hem så sov jag ett tag för att sedan vakna, käka middag, duscha, fika med semlor och platta håret! Testade även de grejer jag fått hem från Mary Kay och WOW! Jag älskar deras foundation primer och mascara! Deras foundation har jag inte riktigt förstått mig på ännu men det kommer när jag börjar använda den ordentligt! Men men.. 
 
Imorse så försov jag mig så fick fixa mig dundersnabbt och så skjutsade pappa mig till tyskan och nu har jag precis ätit lunch och vår Naturkunskap har precis börjat så nu sitter vi i biblioteket, jag bloggar och killrana kollar på Frozen som jag sett massvis av gånger, så jag lyssnar på Justin, The pretty reckless och Green Day! Så konstig blandning men fan dem är bra! 
 
Nu ska jag försöka plugga lite, är fortfarande inte över min kändis-crush på Taylor Momsen så dregglar ju lite när jag lyssnar på deras musik! 
Så hiiiiimla bra! 
 
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!

r>