Night Bus

Sitter och lyssnar på en gammal favorit låt. Night Bus med Lucy Rose. Älskar soundet och texten. Den är så underbar då när jag lyssnar på den när jag är nervös så släpper nervositen och om jag är ledsen så får den mig att sluta gråta. Det har en bra känsla jag blir lugn av den.
 
Sitter och halvsover just nu framför datorn. Funderar starkt på att gå och lägga mig, dock måste jag föna håret innan då jag använt färg bomb och det orkar jag inte så funderar på att gå och lägga mig med blött hår. Hela mitt huvud snurrar och som vanligt har jag jättemånga tankar som blandar ihop sig så jag måste reda ut dom. Det bästa då är att sova på saken. Ensam i min sköna säng!
 
Har haft söndag hela dan och vill bara till skolan så jag kan få tillbaka min plånbok! Kiki nämne ordet bio idag och jag bara "Herregud vad kul det skulle vara" och hon sa att jag inte hade några pengar och jag blev först förbannad och bara "Va jag har ju visst pengar" innan jag kom på att mitt fucking kort ligger i min plånbok som ligger hemma hos Sebbe!
 
Stör mig fortfarande grovt mycket på att jag kunde glömma nåt så viktigt! Jag vill bara att det ska bli måndag så jag kan få tillbaka min kära plånbok! Men nu ska jag gå och sova. Så sjukt trött så det är inte sant. Får se vad dagen imorgon ger :) Hoppas ni haft en bra dag och får en bra dag imorgon!
 
And you see trouble in her eyes
And you've noticed, but only realized
It's not fading, however hard you try
'cause it's built in her for all her life

I'm not alone
She said, "I'm not alone."

And she takes the night bus home
She's not phased by the darkness in her soul
And you barely catch a glimpse of her
'cause she's wrapped tightly, hiding in her clothes

I'm not alone
She said "I'm not alone."
She said "I'm not alone."

And they're strangers, and they're walking my way
and I'm talking to myself
Strangers, and they're walking my way
and I'm talking to myself
And they're strangers, and they're walking my way
and I'm talking to myself
Strangers, and they're walking my way
and I'm talking to myself

She said "I'm not alone."
She said "I'm not alone."
She said "I'm not alone."
She said "I'm not alone."
 
 

Bloggen

Japp... vad ska jag egentligen skriva. Har en dundrande huvudvärk och jag skulle egentligen bara lägga mig ner och sova men det går inte då jag redan har sovit sen jag kom hem och det var runt 3. Men ja, går dagen var underbar!
 
Ello och jag träffades på centralen och hoppade på tåget mot Sebbe och när vi klev av så klev Hannes också av och sen drog vi och köpte pizza, Eller mer sagt jag och sebbe åkte och hämtade Ellos Pizza, Hannes och Sebbes kebab och min sallad. Sen när vi kom hem till Sebbe åt vi innan vi började kolla på film och hade allmänt trevligt :)
Klockan 3 inatt bestämde vi oss också för att bada jacuzzi, haha! Det var verkligen en lyckad kväll med killarna och det var jättekul.
 
Mamma hämtade mig och Ello vid halv 1 idag och jag lyckades dessutom glömma min dumma plånbok hemma hos Sebbe och jag har verkligen allt viktigt i min plånbok :c
Mitt kort,leg, skåpnyckel, busskort. Men ska åka till skolan 10 min innan jag börjar för att få tillbaka den.
 
Snacka om att jag blev irriterad på mig själv när jag kom på att jag inte hade stoppat ner den i väskan.
Jag ville bara gråta! Hur kan man glömma nåt sånt viktigt!?
 
Men vi åkte till Fyrishov för invingningen av dom nya mulithallarna, dock stannade vi bara i typ 1 timme då jag måde skit dåligt och bara ville sova.
 
Sen har även min lilla bebis fått en tratt då han har ett sår på halsen så han har en tratt runt halsen.
 
Bild 1: Ello kollade på kläderna som jag köpte snabbt igår
Bild 2: Jag på centralen
Bild 3: Ello på Centralen
Bild 4: Lyssnade på Ed Sheeran på tåget
 

You realize it's you

Sitter just nu på ett lastställe nära busshållplatsen och lyssnar på Emeli Sandé, är otroligt hungrig igen fast jag åt hemma och det är jobbigt. Ska till skolan och spendera mitt liv där för jag inte har något bättre för mig..
Jag älskar skolan egentligen, som jag har sagt förr trivs jag som fisken i vattnet så jag längtar liksom dit varje dag, min möjlighet att vara mig själv bland andra !

Nu kommer bussen så vi får höras senare peeps <3

~E

Good day

Uppe med tuppen eller vad man kallar det? Det är jag i alla fall, ska just nu börja platta Mitt hår och sedan packa lite grejer innan jag äter frukost! Är vrålhungrig redan men kan inte äta frukost direkt! Får se om jag bloggar mer nu på morgonen men just nu ska jag koncentrera mig på PLL och mitt hår :)

Sincerely E <3

GN Guys !

Nyduschad och shiet sitter jag och tänker igenom allt jag måste ha med mig imorgon :c Ska lägga mig alldeles strax då jag får det aningen stressigt imorgon ! Schemat Dimitra skrev ändrades typ nyss så ser mer ut såhär för mig :  6:00 - Upp och fixa mig, åka till skolan 15:30- Sluta skolan och åka hem i idrottskläder 17:07- Ta bussen till Centralstationen och möta upp Dimitra och sen ta tåget hem till Sebbe ! 
Så, full rulle hela dagen imorgon. Hoppas på att lördagen är lite mer nertonad men det är inte säkert då vi ska på GRAND OPENING av multihallarna vid Fyrishov! :D 
 
Orkar inte skriva så mycket mer, och har väl inte så mycket mer att skriva ! Förutom att jag köpt ett par Urbanears bagis men det tar vi någon annan gång då jag berättar mer om vad jag tycker om dem ;) 
 
Godnatt <3 
 
 

Hål i öronen!

Trodde aldrig jag skulle göra det! Jag har spontat tagit hål i mina öron! Med kanyl och shit! Jag som är spruträdd klarade att ta hål i öronen med en kanyl! Fatta vad stolt jag är!
Dock så växte hålet igen lika snabbt som Lotta drog ut kanylen så hon behövde trycka igenom 3 gånger och då hade örat blivit varmt igen så det gjorde lite ont, sen var örhängerna tjockare än själva kanylen så hon behövde trycka lite då jag hade ganska mycket brosk i mina öronsnibbar!
 
Men det är jättefint och jag känner mig jättefin och är jätteglad! Nu ska jag vänta några veckor innan jag får byta :)
Ska tvätta hur håret snart och sen blir det att packa för imorogn har man ett speckat schema!
 
Först blir det skolan från 9 - 14 sen vid 15 ska jag träffa tjejerna och fika och 16.30 så kommer mamma och hämtar upp Mig, Maria och Ello som har kommit till stället jag och dom andra ska fika för att åka till Lager 157 och sen runt 17.39/18.08 så sitter jag och Ello på pendeltåget mot Sebbe! Så där kan man inte vara 1 min sen till! Här är det fort fort fort! Men hoppas ni får en bra helg då jag inte vet hur mycket jag kommer kunna blogga :)
 
 
 
 

Så jävla glad!

Blev så lycklig när jag gick in på mitt bank kort och såg att jag hade fått in min lön! Första reaktionen var "Varför har jag så mycket pengar på mitt kort?" sen insåg jag att jag hade fått min lön och jag typ skrek rakt ut i bilen av lycka! Känner mig så stolt över att jag har känat mina egna pengar. Mina helt egna pengar som jag får göra vad fan jag vill med!
 
Det första jag ska göra är att betala Ello för min konsert biljett och sen ska jag betala Lotta också sen är jag skuldfri! Så jävla underbart det känns att veta att jag har känat egna pengar! Kan inte sluta le!!! :D
 
 

Tired of waiting for nothing

Sitter på bussen hem igen dock regnar det den här gången. Är skit trött men ska hem och duscha så blir jag säkert lite pigg. Underbar dag med mina killar <3 Älskar min klass trivs som fisken i vattnet eller vad man säger. Sen har vi ju också Hannes och Sebbe som är helt underbar också! Så underbart att jag hamna på en skola där jag får vara mig själv och folk gillar det. Första gången jag inte har en klump i magen när jag åker till skolan och jag har blivit så prata glad! Känner mig knappt deprimerad längre! Kan inte be om nåt mer!

Råkade också bryta av en av mina naglarna idag. När man bara hänger med killar är det inte speciellt lätt att få tag på en nagelfil så drog till vaktmästaren och fick låna en metallfil för att fila nageln med. Det funkade så jag klagar inte! Men ska sluta skriva nu och lyssna på min musik! -D




But you know I got to go

Hemma hos pappa just nu, har fått nyckel hit och allt så nu är det ju bara komma o gå som man vill.. Ganska skönt att ha nåt fem minuter hemifrån som man kan komma bort till! Ska strax åka hem med pappa och sedan åka till Thuns och handla med bara familjen (Jag, mamma, pappa & bror!) Bloggar under kvällen senare för nu ska jag ju faktiskt dra! 
 

Tyska

Sitter på internationella och väntar på att tyskan ska börja med Aishu, Hamid, Michael och Pavel. Sista lektionen sen blir det att ta bussen hem. Slutar 15.00. Började dagen 10.30 med samhälls lektion och sen hade vi svenska så dagen har gått ganska fort. Hamid är sämst. Ska träna på glosorna nu innan lektionen börjar :)
 
Ni får en gammal bild då det är den enda bilden jag har på mig själv och jag vill vara lite egostisk :)
 
 
 

Crazy, pretty baby

Godmorgon eller förmiddag, beroende på när du började skolan eller vaknade idag! Jag är just nu påväg till skolan med musik i ett öra (den andra hörluren fungerar inte alls)
Trött som ett as är jag, väcks klockan halv sju oavsett om jag har sovmorgon eller inte ._. Kanske är en bra grej om jag vill skapa en rutin men jag vill gärna sova ut mina sovmorgonar men det är ingen i det jävla huset som bryr sig om det... Men det är ju bara trista vardagsgrejer, annars är jag glad även om jag är trött (: fick en kexchoklad av mamma imorse också för att hon ville ha mig på bättre humör.. Gulligt av henne ju men NEJ.

LOL nu är jag trött på att skriva så jag skriver någon annan gång, Sincerely E

For now and forever

Med tolv procent kvar på datorn säger väl det sig självt att jag inte kommer skriva ett megalångt inlägg nu men jag ville bara kika förbi och önska er en godnatt. Kvällen har gått ut på att planera med Dimitra, Hannes och Sebbe och sen även på ett besök hemma hos pappa vilket var trevelans! Sen så fuckade lite grejer ut med mitt USB så måste till pappa imorgon också vilket är lite sugigt men kan egentligen bara ta 127 från skolan sen så kommer jag hem till honom på enklaste och snabbaste sätt! För de filer jag behöver är något jag behöver prompt som inte kan vänta. Ska nog förmodligen även skicka allt redan där så jag inte glömmer det. 
 
Imorgon börjar jag halv elva och slutar två för er som undrar eller bryr er, för er andra säger jag bara HEJ :D istället ;) Nu kom jag på en grej till jag måste göra innan jag lägger mig så vi får helt enkelt höras under morgondagen.. GODNATT!
 
Såg denna bild och insåg att jag saknar min helix och min amerikanska flagga, ska nog ta o hänga upp den när jag kommer på var jag vill ha den ! (Bilden är tagen 20 oktober 2012) 
 

Rix Fm Festivalen Del 3

Glömde helt bort det här, men här kommer sista delen från Rix Fm Festivalen! :)
 
 
 

Not really sure how to feel about this

Sitter på bussen hem från skola ännu en dag. Mådde bra fram till Lunch sen fucka allt hur och jag blev jätte deprimerad. Flög runt tusen tankar i huvudet och det blev inte bättre av att ha matte som är mitt sämsta ämne. Snacka om att jag kände mig patetisk och dum i huvudet. Vill bara att dom här 30 min flyger iväg så jag kan komma hem. Känner mig jätteledsen och sitta på en buss utan att kunba orata med nån betyder ännu mer tankar.

Jävla skit.

Vill bara att det blir fredag så jag får träffa mina tjejer igen. Vilk bara gråta för jag saknar dom så mycket! Okej jag älskar min nya klass men jag är bara med killarna och dom förstår mig inte på tjej sättet som jaf behöver just nu.



To live, to learn and to never give up

Sitter för tillfället i mitt kök och proppar i mig Tekakor med te medan jag lyssnar på Hero med Enrique Iglesias, så himla fin! Idag bär jag mjukisdress och keps, glasögonen är på och ansiktet vilar från sminket. En grej jag hade ibland förra året men ska försöka ha oftare är att ha onsdag som en slapp/mys dag och ha no make-up och mysiga kläder! Det är så himla bekvämt!

Strax ska jag även sätta på mig skorna och gå mot hållplatsen, tar bussen klockan åtta mot skolan måndag,onsdag, fredag! Är så jäkla dum att jag lägger mig vid tolv-halv ett då jag får Max 7 timmars sömn och ibland mindre ._. Måste ändra på det men blir inte trött förns halv tolv och det spelar ingen roll vilken tid jag går upp dagen innan .. But well, måste väl komma in i rutinerna :)

Nu ska jag springa! Puss från E

Hon vill va du och hon skulle vilja ta din plats

Sitter och lyssnar på Norlie och KKV, deras nya album har blivit min nya drog. Borde egentligen läsa klart Historia läxan men orkar inte, fucking källkritik. Börjar 08.55 imorgon med Historia så det är ganska bra om jag läser klart det. Vi fick också en lite läxa i Engelska idag! På måndag ska vi ta med nåt som betyder mycket för oss och sen ska vi på Engelska prata om objektet och jag vet redan vad jag ska ta med. En av sakerna som betyder mest för mig! 
 
 
Var påväg att tappa min mobil i toaletten idag också :c Fan va irriterad jag skulle bli om jag gjorde det! Skulle seriöst dampa sönder totalt! Men den klarade sig och är hel och torr :)
HAMID OM DU LÄSER DET HÄR, SLUTA SITT VID DATORN OCH GÖR HISTORIA LÄXAN!
 
Nu ska jag göra klart historia läxan :)
Gammal egobild hej :)
 
 

Rix Fm Festivalen Del 2

 

We did not plan it to be this way

Helt sannslöst hur förvånande lugn jag känner mig idag, har liksom vart helt "nere på jorden" hela dagen känns det som. Dödstrivs i skolan, som typ fisken i vattnet! Har dock en del läxor att göra, engelska, matte, svenska och tyska men det borde inte ta så himlans lång tid att fixa. Ska faktiskt göra matteläxan nu direkt efter att detta publiceras, sedan ska jag sitta o klura på en design, vill ha en mer välarbetad design som verkligen är en vi båda är nöjda med och inte bara något halvdant. Lär jobba på det minst en månad, ska bli perfekt! Sålänge får ju vi faktiskt nöja oss med det vi har ;)  Har satt 24:e september som deadline men kanske blir att flytta fram det senare, beror helt på hur mycket skola och sånt som kommer ivägen ! 
 
På tal om annat har jag inte så mycket alls att blogga om idag då vi fick sluta redan vid ett och jag åkte raka vägen hem sedan har jag kollat på PLL i princip hela den tiden. Så ja... Nu ska jag faktiskt plugga lite! Puss
 
 

Underbar dag

Har varit på världens bästa humör hela dagen, Christopher undrade varför jag var på så bra humör och jag kan ärligt inte svara på det. Kände mig bara extremt lycklig när jag kom in på Internationella och såg Hamid. Älskar min klass och jag kan inte bli lyckligare att jag hamnat i en sån underbar klass, blir alltid på bra humör när jag är i skolan, får alltid skratta och jag kan vara mig själv. Det har varit en lyckad dag! Fått skol dator och sen hade vi gränsnittdesign och webbutvekling som sista lektion så det var underbart kul då det är nåt jag gillar!
 
Dock är jag fortfarande inte van med skoldatorn än och den kommer enbart vara till skolan så min andra dator, min privata dator kommer jag ha alla mina bilder på, allt privat kommer finnas på den. Skriver från skoldatorn nu då jag ladda ner spotify och fixade en ny bakgrunds bild till datorn. Nu ska jag byta till min fina andra dator och ladda upp andra delen från Rix Fm Festivalen :)
Hoppas ni har haft en bra dag för det har verkligen jag!
 
Såhär ser min nya bakgrunds bild ut.
 
 
 

You should know

Ha, blev verkligen ingen keps eller stor hoodie. Blev en lite oversize baseball tröja, shorts och en knut på huvudet, simpelt och skönt! Har även glömt mina glasögon men det är chill, har två lektioner så ögonen klarar väl sig någorlunda. När jag bytt buss ska jag även surfa lite på ebay, leta nya knästrumpor och stickade tröjor! Inte för att jag har pengar till det direkt men får samla ihop! Ska ju lägga ner tid på körkort nu i höst så måste bl.a. Göra synprövning, Skicka in papper och gå introkursen! Så där går ca 700 kr bort också..

Skolan lär bli chill idag på alla sätt o vis då vi har svenska med underbara Sarah som är vår förra svensklärares fru och sen har vi engelska med en ny lärare som vi ska ha i en månad och det är typ det?

Vi får höras sen Babes ;)

Sincerely E

Gonna ride the world

Skrev typ världens inlägg under sista lektionen i skolan men det kom aldrig upp för att jag blev insatt i ämnet läraren presenterade för oss, nämligen "Anti-homolag godkänd i Ryssland" vilket enligt mig blev en väldigt intressant diskussion då jag har mina rötter till 100% från Ryssland. Många tycker direkt att jag ska vara för lagen men helt ärligt? Jag bryr mig inte ett piss! Visst tycker jag det är otroligt fel och tråkigt att det ska bli så men jag kan inte säga att jag tänker lägga ner tid på att klanka ner eller hålla med Ryssland, det som händer där händer enbart där. Sålänge det inte påverkar mig inte som individ så tänker inte jag lägga ner tid på sådant jag inte kan bestämma eller ändra på. Där har ni det jag tycker om allt som pågår där.  Jag själv har många jag känner som är homo/bi så jag är absolut inte emot HBTQ på något sätt :) Någon dag kanske jag orkar skriva en hel debatt på bloggen men inte ikväll babes ;) 
 
Just nu sitter jag och lyssnar på Green Day, käkar jordgubbar och ska strax ta o lägga mig. Imorgon börjar jag halv elva vilket gör att jag har sovmorgon till typ kvart i åtta, ska hinna platta håret men annars ska jag ha gosekläder på mig, vilket är sjukt nice ! Typ en mysig stor hoodie, shorts och knästrumpor :3 Eller något annat, vi märker helt enkelt! Vet helt säkert att jag vill ha någon av mina kepsar på huvudet så den saken är ju klar ! Eftersom jag slutar vid två blir det att åka hem och göra läxor, sen kanske jag ska planera en massa med mig själv (såforeveralonesomjagär) nej men det ska vara kring nya bloggdesignen, pengarplanering, sparande och annat (somtypvadjagskahittapåunderhösten) sen kanske jag även ska framkalla bilder! :D 
 
Nu ska jag hursomhelst gå och lägga mig då jag är trött! Vi hörs imorgon älskade bloggis <3 
 
Fastnat för dessa meningar från låten jag publicerade tidigare idag, så himla fin <3 D this is for you! <3 
 

Rix Fm Festivalen Del 1

 
 

Min nya drog

In och lyssna på Spotify eller iTunes NUNUNU! ~E

Vatten och Vindruvor

Var lite små krasslig igår och idag när jag vakna hade jag fått feber också. Fan ta dig Ello! Men sånt är livet och dagen har gått ut på att sova. Jag och Håkan har legat i soffan i köket och sovit tillsammans. Kommer sakna den förbaskade hunden! Sitter i mina röda pyjamas shorts och Ellos munkjacka. Dock är det extremt varmt men jag bryr mig inte orkar inte ta av mig munkjackan.
Har inte ätit nåt idag så ska försöka få i mig lite vindruvor och kolla på en film och hoppas jag mår bättre imorgon för jag saknar skolan, eller rättare sagt personerna som finns i skolan.
 
 

This is my Oath to you

Nu sitter jag på mattelektionen vilket är min andra lektion för dagen, efter den är det lunch i fyrtio minuter och därefter Naturkunskap. Går till fyra idag vilket är min längsta dag i veckan, men sen är det ganska chill att ha måndag som längsta dagen och inte typ fredag. Finns egentligen inte så mycket att säga, på matten jobbar vi med funktioner och grafer vilket är simpelt om man förstår sig på't. Senare ikväll tror jag att jag ska kolla på någon film, Dimitra stackarn har blivit sjuk så hon måste KRYA!!! <3 
 
Nu ska jag jobba vidare, vi hörs senare ! 
Låt som jag fastnat på ! Tänker på mig och Dimitra ! 
 
 

'Cause everything inside me screams No, no, no, no, no

Bheövde dela upp videon i 3 delar så ni kommer få dom på 3 olika dagar, en idag, en imorgon och en i övermorgon :)
Ska snart lägga mig ner och sova, ska bara vänta tills sista delen har laddat klart så jag kan sova utan att tänka på det! Imorgon är det skola som gäller. 2 lektioner och mentors tid. Den är på 50% så bara 50% kvar :) Är inte speciellt trött heller så det kommer ta ett tag innan jag somnar men har sov morgon till 10.25 imorgon så det är lungt. Ska kanske kolla på en film eller nåt, just nu sitter jag och lyssnar på Jessie J's låt Who You Are. Sjukt fin låt och Jessie har en underbar röst!
 
 
 
 
 

Embrace myself

Blev så arg nyss, orkar inte att folk som minst sagt är dubbelt så gamla som jag orkar lägga ner tid på sådant. Nu ska jag hur som helst gå o lägga mig, skola imorgon, upp klockan halv sju för att hinna, ska plocka fram kläder och sånt nu så är det iaf klart! Målat naglarna och skaffat premium på spotify är typ allt jag gjort idag, annars har dagen gått ut på att sitta på stolar rakt upp och ner lite överallt i Uppsala ! :) Bjuder på en sammanfattning från igår nedan och tackar för mig, puss <3 
 

Rix Fm Festivalen

Håller på att fixa en video också från kvällen men den får ni troligen imorogn :) Men nu får ni några bilder från kvällen!
 
 
 

It's Time

Sitter och lyssnar på It's time av Imagine Dragons och kollar igenom alla bilder som jag nu har överfört till datorn. Från 2000+ bilder till 832 så det blev bara dom som såg bäst ut på kameran som blev kvar och som ni kanske vet så ser inte bilderna alltid lika bra ut på datorn som dom gör på kameran så därför går jag igenom alla bilder en gång till och sen väljer jag ut dom bästa som hamnar på bloggen :)
 
Så det är lite arbete med det här än vad ni kanske tror. Det är inte bara att lägga upp en halvtaskig bild, för mig måste den se perfekt ut och jag måste vara nöjd över den innan jag lägger upp den. Därför tar jag alltid runt 1000 bilder och sen resnar bort hälften första gången och sen kanske jag bara har 4 kvar. That's how i work. Men ska försöka skynda mig så ni kan få se bilderna snart :)
 
Ni får alla fall en bild från igår på mig och Ello som jag är ganska nöjd med. Det var mamma som tog bilden så kan ju inte exakt klaga på den :)
 
 

Oh I swear to you

Var ska man börja egentligen? Är sjukt trött från igår och dessutom blir inte halsen bättre men jag kör på ändå. Idag har jag ingen aning om vad som händer, vet att jag ska vara hemma senast klockan fem och sen vet jag att jag måste öva inför glosorna vi har i tyska till imorgon, det är egentligen bara repetition så ska bara kika lite på klockan, hälsningsfraser och klädesplagg för att vara säker.

Igår var helt underbart på all sätt och vis, på riktigt. Från morgon till sen kväll var det den perfekta dagen ! Bilder kommer väl upp senare, när Dimitra laddat upp dem på datorn så ...
Nu ska jag bara vila då jag har världens mensvärk, vi får höras senare !

Sincerely E <3

Ny dag

Hej bloggen, Uppdaterigen var sämst igår då Ello var här och vi hade det ganska fullt upp hela dan. Först drog vi till Fyrishov vid 2 och var där till kl.6. Rix Fm Festivalen var underbar och jag har över 2000 bilder på min kamera som jag ska sätta mig och gå igenom idag. Vi fick både ta kort med Emil från State of Drama och Behrang Miri som sjön låten "Jalla Dansa Sawa" med Oscar Zia och Lollo. Vi fick också röra Oscar Zia och Ello har en bild med honom. Sen fick vi Norlie och KKV's autografer på armarna och på min skylt. Verkligen en lyckad kväll. Sen blev det åka hem snabbt och byta om till klänning och klackskor och gå till mormor och morfar och så var vi där till kl.9 innan vi gick hem. Sen satt jag, Ello och Maria uppe till typ halv 1 innan vi gick och la hos.
 
Jag somna direkt då jag bara sovit 6 timmar natten innan. Vi vaknade för typ 1 timme sedan och jag har knappt någon röst kvar och har ont i hela kroppen. Alla bilder kommer upp när jag har renast! Hoppas ni får en bra dag, jag ska göra mitt bästa för att få en sån bra dag som möjligt :)
 
 
 

It's not much of a life you're living

Vaknade 20 i 9, helt tyst i huset det enda jag hörde var mina tankar och Håkans små tassar mot mitt trä golv. Kunde inte somna om så jag drog mig upp ur sängen och gick ut. Ensam vaken. Mamma vaknade ganska snabbt efter så jag tog Marias bok Dandy och min mobil och hörlurar och gick och la mig i mammas och pappas säng och satt på musik och läste. Ska snart duscha och sen blir det att gå ut med hundarna. Lotta kommer idag istället.
Sen blir det att klä på sig och dra mot Fyrishov för att gå på rix fm festivalen och direkt efter rix fm så blir det hem, byta om, sminka sig och sen iväg till Momo och Mofa där resten av släkten väntar.
Tror det kommer bli en ganska bra dag ialla fall, ska försöka äta lite idag också.
 
Hoppas ni får en bra dag :)
 
 
 
 

Tillfällig header

Jag blev så less på den andra headern så jag gjorde en ny på typ 5 min och det är som sagt bara en tillfällig header. Ello och jag ska försöka fota så snart vi kan så jag kan sätta mig ner och göra en vettig header. Dock är det ganska mycket med skolan och sånt så vi får se hur länge det tar! Men bara så ni vet så kommer den här headern försvinna inom kort :)
 
 

I don't know where you're going, But do you got room for one more troubled soul

Gick och sov en stund mår lite bättre nu. Tvingade i mig själv min chockladmuffin trodde att den skulle komma upp lika fort som jag var klar men den stannade ner i magen (duktig muffin), Hittade Kikis kofta på stolen i köket så jag satt på mig den men den stinker nån äcklig VS bodymist så jag shitter här och försöker hålla andan för den var så mysig!
 
Mamma och Kiki är på innebandy träning och kommer hem runt halv 8/ kvart i 8 så då blir det mat, har ingen aning om vad för mat det blir bryr mig inte speciellt mycket är inte hungrig, har inte varit det på hela dan. Måste duscha och fixa naglarna också, funderar på att göra en vitblå dipdye, det är så sjutk snyggt på naglar. Men får se vad jag gör.
 
Skolan idag var väl inte så kul, måste göra matten som jag inte gjorde på lektionen. Får se till att göra den efter maten eller nu. Vill också städa mitt rum får se till att göra det snart. Sen är dumma Ello sjuk så hon sover inte här idag tills imorgon men imorgon tills på söndag ska hon sova här! Sen fick jag tag på tjejerna eller alla fall 4 av 6 st så troligen blir det att vi går och tar en fika på stan på fredag <3 Lycklig tjej här! Behöver prata med dom, behöver lite råd om en sak. I det ämnet är inte Ello så bra att få råd ifrån. 
 
 

Sjukling

Kanske ska ta o blogga? Jo jag trodde ett inlägg kom upp imorse när jag satt på bussen från IGU men nej.. Blir galen på Blogg Esse appen, så himla drygt! Nu ska jag strax plocka på mig mat hemma och fixa ner alla PLL avsnitt på hårddisken och sedan blir det sängläge då jag håller på att bli sjuk. Inte nog med det är Rix FM festivalen imorgon och även fira morfar, så blir jobbigt om lungorna blir tyngre... Men hur som helst. Kommer inte blogga mer idag, har ni tur kanske det blir senare ikväll men inte närmsta tiden! Älskar alla er som kikar in trots allt men just nu ger jag upp bloggandet, bara för ikväll. Vi hörs kanske senare eller imorgon, PUSS 
 
 
Jag just nu.. 
 

Trött på allt

Är trött på allt just nu. Skolan är underbar men jag har ingen ork för det, det kanske bara är nu jag känner det för jag är så himla trött men det känns som hur mycket jag än sover eller försöker i skolan så fattar jag inget alls. Ta bara som idag på matten vi fick veta vad vi fick på screening provet. 16 av 40... så duktig är jag på matte, jag ger alltid upp när jag inte fattar nåt och alla siffror blir en stor klump så inget vill lösa sig hur mycket jag än försöker. Sen blir det inte bättre av att bli jämförd med min underbara stora syster som är mattegeni och fattar allt.
 
Nej nu ska jag sluta låta så jävla kurig och imorgon blir det att fira morfar och sen på söndag vet jag inte. Nästa vecka hoppas jag på att få träffa mina underbara tjejer från KS igen! Får se om jag får tag på alla!
 
 
 
 

Min älskade Morfar

 
Idag är verkligen ingen vanlig dag. Jag blir bara lycklig av att tänka tanken. Idag fyller morfar 81. Ni som läser det här vet inte att för några år sedan tror det är 6 år sedan så fick morfar en stroke. Det var verkligen jobbigt för mig och det är det fortfarande, sitter och gråter just nu när jag skriver för jag behöver tänka tillbaka. Jag kommer ihåg det som det var igår när mormor ringde mamma och sa att hon behövde komma för det var nåt fel på morfar och när vi kom hem till dom så låg han i soffan och såg död ut och svamnlade. Så mamma körde in honom i rasande fart och jag och Kiki fick sitta hemma hos mormor och vänta på att pappa kom och hämtade oss så vi fick åka till sjukhuset. Det var så allvarligt då att mormor sa att morfar troligen inte skulle klara sig. Sen dess har han fått en TIA som är en liten strok men som går över efter 1 timme - 1 dygn men han fick alla fall åka in då.
 
Sen har han fått några allvarliga och mindre allvarliga sockerfall. Och här är vi nu. Han fyller 81. En rolig sak är också för 3 år sedan när vi satt och firade morfar fick vi veta att min kusin hade blivit pappa till en liten tjej så det är morfar och fina Stella som fyller år idag.
Jag kan inte vara gladare att jag fått uppleva mitt liv med både mormor och morfar som vissa inte får.
Morfar och Mormor fanns alltid där när jag inte orkade vara hemma och bara ville komma bort. Dom var alltid 5 min bort gång väg.
 
Jag vill bara säga ett stort grattis till Morfar, min älskade morfar. Jag älskar dig sjukt mycket och är så stolt över att du fortfarande finns vid min sida. Du är en av som betyder mest i mitt liv. Idag är det din tur att bli gammal :)<3
 
Bild 1: Bild som hänger i mormor och morfars sovrum och på bilden är det morfar, Maria och Jag för många år sedan.
Bild 2: Från förra året vi firade morfar
Bild 3: Från förra året vi firade morfar
Bild 4: En gammal bild från när morfar,mormor, mamma och pappa var i Grekland
 
 
 
 

I've fallen for your eyes, But they don't know me yet

Har försökt skriva nu hur länge som helst men jag vet inte vad jag ska skriva. Ni har redan fått allt som händer på mina dagar och jag kan inte skriva det om och om igen för då blir det tråkigt. Håller tummarna för att Ello kan sova hos mig imorgon tills på Söndag. På Lördag ska vi fira Mofa som fyller 81 imorgon <3
Sen kommer Lotta hem imorgon kväll också men hon flyttar 1 septermber tillbaka till Karlstad, Ganska Extremt tråkigt, Har varit underbart att ha henne här för det var hon som hjälpte mig att berätta allt skit för mamma och pappa. Tack vara henne så är jag lycklig idag.
 
Imorgon är det en kort dag, slutar redan 10 i 2. Kanske tidigare beror på när vi idrottslärare släpper oss vi ska bara prata om idrotten då det är introt på idrottskursen om jag kan kalla det så. Jag är jättetrött och känner mig inte alls på ett bra humör. Vill ha tillbaka Ello så jag kan få skratta lite. Ska bli skönt med lite helg, veckan har varit mer eller mindre hektiskt varje dag och jag känner att min kropp inte klarar av det just nu. Har kännt för att gråta i 3 dagar nu men samtidigt vill jag inte gråta eller ha ett piss humör i skolan. Får se till att leta reda på en sorlig film så jag kan ligga och gråta innan jag somnar.
 
Nej men nu ska jag gå och lägga mig orkar inte vara uppe längre, hade min första svenska lektion och första tyska lektion som vi har på Internationella och jag kan bara säga att jag fattar varför jag hoppade av tyskan i 8:an, Måste vara en av dom tråkigaste ämnena i skolan :c
 
 
 

I should bought you flowers

Godmorgon! :)
Jag ligger fortfarande i min säng och har gjort det sedan klockan åtta, så otroligt skönt! Dock bloggar jag just nu från mobilen då datorn ligger nerpackad och jag orkar inte plocka upp den.

Börjar inte förns tjugo över tio och Dimitra plockar upp mig vid tio över så har minst sagt sovmorgon! Ska kliva upp snart och äta frukost, sminka mig och klä på mig, sedan kanske jag kollar lite på PLL om jag hinner ^^
Slutar vid 14 idag så har bara två lektioner vilket jag älskar med mina torsdagar!

Nu kurrar magen så jag ska äta, Sincerely E

Dålig dag!

Glömde ta mina tabletter imorse och kom på det när jag satt på bussen mot skolan, trodde seriöst jag skulle spy när jag satt på bussen men jag klarade mig hela dan men med smärta i rygg,mage och huvud. Hade bara en ipren i jacka som jag behövde ta till lunchen men fick så jävla ont så jag ringde mamma och bad henne komma med medecin så jag kunde ta min ipren så hon kom med medecin till min till lunchen men om jag glömmer på morgonen så tar inte tabletterna lika hårt så jag gick runt med smärtan hela dan men hade humöret uppe ändå!
 
Men jag kände det på mig sen när jag hade slutat hur sjukt dåligt jag mådde, allt snurra och jag ville bara hem. Hem Hem Hem! Sen när jag kom hem så satt jag vid dator lite och sen gick jag och la mig och sov i 1 och en halvtimme innan jag vakna och åt middag och sen så gjorde jag Matte läxan som vi fått, Eller läxa och läxa vi som inte hade gjort klart matte talen idag på lektionen skulle ta hem och göra klart och jag har sån tur att jag har en underbar storasyster som är värsta matte geniet så det gick väl på en halvtimme.
 
Nu ska jag ta bort sminket och lägga mig, mår fortfarande lite dåligt men ska ta lite tabletter och få en bra sömn för imorgon börjar jag 10.30 med samhälls kunskap och sen slutar jag 15.55 och har Tyska som sista lektion! Kul kul!
Men nu ska jag sova, hoppas ni har haft en bra dag och kommer få en lika bra imorgon :)<3
 
 

It's not that time !

Kanske ändå ska ta o blogga? Nu när jag sitter vid datorn? yesbox, exakt så jag tänkte! Dagen har minst sagt varit full av glädje, liksom först åka buss med Dimitra på morgonen, komma till klassen och ba "Fan vad jag saknat detta!" och sedan stöta på Måns och Jocke som kom sent och få krama klassens gosisar! Dagen flöt bara på, hade ju hål i lite mer än en timme så vi spelade biljard med ettor som är hur gulliga och trevliga som helst. Sedan så hade vi matte och fick böcker, fick även läxa men den gjorde jag direkt när jag kom hem! Och sedan berättade matteläraren att vi behövde grafräknare vilket min brors flickvän redan hade så jag ska få den!!! Så underbar räddare! <3 
 
Nu har jag precis plattat håret, ska packa väskan och lägga mig, lär ju inte somna direkt heller. Sen måste jag faktiskt även be mamma om förlåtelse, fick lite damp på att jag inte fått min tvätt men fanns ju en logisk förklaring till det så my bad it is.. 
 
Får se när jag kommit in i skolrytmen igen kommer bloggningen bli helt klart bättre men än så länge så får ni stå ut med dålig bloggning från oss, då det är nytt för Dimitra och man kan väl säga att det är ganska nytt för mig med..  Älskar er som kikar in här <3 
 
Var en sväng på Gränby, köpte Frozen Yoghurt, pennor, stift och ett sudd, på tal om annat liksom. Kände att det behövdes när jag rånade CG (Crille) i Dimitras klass på en stiftpenna tidigare idag.. Stackars ettor tar ju redan skada :3 
 
 
Jordgubbs yoghurt, hallon, melon, mashmallows och vit chokladsås ! Satt bra i magen kan jag lova!! :D 
 

Tro-tro-troublemaker

Tror ni inte jag försover mig?! Blev så irriterad på att jag inte hörde väckarklockan men blev ju till och med så att jag tog en tidigare buss till stan! Hinner ju till och med åka till Centralstationen och möta upp Dimitra :) så lite positivt är det trots allt, sen hoppas ju jag på att jag kan lägga mig tidigare ikväll så jag klarar av att vakna, var så nervös igår så kan bero på det ju!

Igår köpte jag äntligen min kalender/almanacka till skolan och har fixat den med egen fram och baksida. Ska fota hela senare så jag kan visa upp den!

Nu ska jag strax kliva ut ur bussen så ska nog inte skriva så mycket, men nu har jag officiellt invigt min morgonbussbloggning :D

Sincerely E

Nu börjar det på riktigt

Det både jag och Ello har väntat på i snart 1 år. Vi börjar på samma skola. Jag kan seriöst säga att jag var påväg att börja gråta av lycka när vi sa hej då nyss och vi sa "Nu kör vi. Vi börjar på samma skola" Jag kan inte vara lyckliga just nu. Har en underbar klass, kommer se min bästa vän varje dag, har en underbar familj och jag börjar lära mig hur jag ska hantare min egen kropp när jag blir stressad eller om jag får ont.
 
Har inte varit på sjukhuset på snart 1 månad! Det är det längsta änså länge och jag ska försöka och hålla det längre. Min tid på sjukhuset är över nu! Nu ska jag börja leva mitt liv som jag vill men underbara personer runt mig. Det kommer bli dom 3 bästa åren i mitt liv. 2 år får jag gå med min bästa vän.
 
Ligger just nu i min sägn med datorn som jag inte får göra D: Ska tvätta bort sminket och byta om och sen blir det att kolla klart på Charlie St. Cloud som jag började kolla på igår natt. Upp vid 7 för att ta bussen till stan och sen bussen till skolan! Nu börjar det på riktigt, får träffa 2:orna och 3:orna! Börjar med Historia på morgonen!
 
OCH JUSTE! Jag fick mitt skåp idag och jag lovar det är ödet! Jag har skåpet snett under Ellos! Hur jävla underbart är inte det! och sen gick jag med i Elevkåren helt spontant! Nej nu måste jag fixa mig innan mamma kommer hem igen efter ha skjutsat hem Ello!
 
ÄLSKAR DIG ELLO!! Ryssen och Greken för evigt! <3
 
 
 

My new crew

Oh herregud vad nervös jag var idag, skulle ju vara själv utan Ello och trodde inte att nån skulle prata med mig. Men Acho och Cream pratade med mig och vi satt tillsammans på lunchen och sen på rasten som var 1 timme så spelade vi biljard med några killar i klassen och två killar från El klassen! Så i have new friends!
Min klass är underbar! Dom är så sjukt cp men det är jag också så vi passar jättebra tillsammans! Herregud you have to love us!
 
Vet inte vad jag ska skriva mer då Ello sitter och påväg att bli senil så jag kanske borde stoppa henne... Men ni får en bild som vår gympalärare tog och la upp på IT:s facebook sida!
 
 
 
 

Bon Voyage

Snabbt upp och iväg blev det för kanske en timme sedan för mig då mamma skulle till Citygross! Jag ville hänga med så blev att slita på sig kläder och skynda mig till bilen. Skrev ett inlägg innan men hann inte ens publicera det då jag fick skynda mig iväg. Hur som helst hittade jag dels BLK. Water och även mitt favoritte som varit slutsålt överallt och ingenstans! Så lyckliga jag vart otroligt glad. Nu ska jag lyssna klart på Kissies och Peters Pod, enda Poden som jag faktiskt ska följa! Dels så tar dem upp ganska relevanta saker och dels så pratar dem som om det är jag och Dimitra xD Seriöst, tycker det låter som oss... Inte rösterna men sättet att resonera. 
 
Strax ska jag även fixa mig iordning, blev inte att träffa Cajsa då snuttan har ont i halsen och ska jobba ikväll. Påtal om jobb så sökte jag två styckna idag ! Produktiv man varit ju ;) Men hursom så ska jag träffa the one and only D på stan någongång vid fyra, sedan drar vi till ICA Maxi och vidare till lilla mysstället vid namn Vänge :) 
Tänker bjuda på lite bilder jag hittat på Camen med Dimitra :3 Hahahahahhahahah DÖDA MIG INTE D :* 
 

Andra dagen

Står och väntar på att min mentor ska komma och öppna klassrummet. Nu kör vi andra dagen och idag är jag utan Ello och ensam! Let's make friends eller nåt! -D



Hello, hello, hello, how low ?

Just nu spenderar jag min tid på en buss, påväg hem till min broder för att slösa lite tid av min sista lediga kväll/natt på sommarlov 2013.

Efter att vi vart på stan och träffat massor med människor som till exempel Maggi så åkte jag hem där vi bestämde oss för att dra o simma. Tyvärr kände jag inte riktigt för att simma idag, blev tio längder och sen flöt jag bara runt och fördrev tiden.. Riktigt trist att det blev så men tror bara jag är allmänt trött! Tänkte även en massor men nu när man vill sätta ord på vad det var så kommer jag inte på en konkret sak <3

Kurt Cobain har en vacker röst :3 fan vad jag plötsligt börjat lyssna på Nirvana igen! Lyssnade på dem i mitten av sjuan, men var samtidigt ett grymt Tokio Hotel fan.. Och så ser man på mig nu: DIE HARD belieber med hur blandad musiksmak som helst :3

Ska hoppa av bussen strax så <3

Sincerely E

Utråkad!

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 07.00
Hur många resväskor äger du? 1
Vilken var den senaste filmen du såg? The Odd Life Of Timothy Green
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? One Direction
Vad åt du till middag senast? Kyckling och Ris
Kan du vissla? Ja
Tittade du på tecknat när du var liten? Jag gör det fortfarande
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Inte så strot
Hur många syskon har du? 3
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4 och en soffa
Pratar du några andra språk? Engelska
Diskar du din egen disk? Nej, det gör diskmaskinen
Har du gråtit offentligt? Nej
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Nej
Vad har du med dig in på bion? En kompis
Vad har du för väder? Mörkt så ser inte
Har du en blogg? Yes box
Vilket är ditt favoritämne på gymnasiet? Vi har inte börjat en så kan inte säga det än :)
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor
Vilken är din favoritdrink? Vatten :c
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Minst 6 timmar
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej
Vilken är din favoritfrukt? Äpple
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Nej
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 16
Vad var det senaste du åt? En muffin
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Efter min farfar
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? "Ta det lungt, det kommer bli bra i slut endan"
Tycker du om att krama folk? Ja
Äger du en digitalkamera? Ja
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ariana Grande och det är bara för jag har rött hår...
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Dimitris
 
 
 

IT

Herregud! Kunde inte valt en bättre skola! Dock är min klass helt konstiga... En kille frågade rakt ut när det var helt tyst i klassrummet om han fick ha porr på sin skoldatorn. Jag blev helt "wtf?!" och sen var det en tjej som var i min klass i typ 1-2 timmar och sen fick reda på att hon var på FEL SKOLA, asså vafan. Hur kan man gå till fel skola?!
 
Men dagen blev ganska lyckad då Cajsa kom till lunchen och sen träffade hon Madde så när vi skulle äta så satt jag med Ello, Madde, Cajsa och Sebastian. Alla ska börja i två:an! Underbara personer.
Madde och Cajsa är så underbara och om man är med dom så har man aldrig tråkigt. Skratt 24/7! Underbart!
 
Dock hade vi nån äcklig scanning eller vad dom kallar det i matte idag och den var helt hemsk. Matte är mitt värsta ämne och det märktes extremt tydligt. Imorgon ska vi ha det i Svenska och Engelska.
Börjar kl. 9.00 och måste vakna typ 7 för att hinna med bussen härifrån 7.45 för att sen komma fram till sentralen 8.15 för att sen springa till en buss som går 8.19 som jag inte ens vet vart den går nånstans så det är ju lyckat!
 
Sjukt trött och har ont i huvudet men snart är det mat så jag ska avsluta bloggandet nu! Försöker blogga lite senare! Puss på er och alla som börjat gymnasiet idag Hoppas ni har haft en lyckad dag! :)
 
 
 
 

Tjockisfrukost!

Äntligen kan jag skriva GodMORGON och faktiskt använda ordet i rätt tid då det mer eller mindre är morgon just nu. Jag klev upp för ett tag sedan och ska nu börja fixa mig inför skolan (shit vad konstigt det känns att säga så!) , även om jag själv inte ska ha lektioner eller något så ska jag ju trots allt till min egna lilla älskade skola :3 
Jag som även aldrig brukar kunna äta så pass tidigt som nu sitter och äter massor och tänker på varför jag känner mig så peppad, men sen slår tanken mig: MIN BÄSTA VÄN KOMMER GÅ PÅ SAMMA SKOLA :D Och det är inte bara det, JAG BÖRJAR TVÅAN! Och nu när jag skrev det pirrade det till sådär lagom nervöst i magen ^^
Lycka på hög nivå eller? Bjuder på en låt av Nirvana som jag lyssnar på mycket sen massor år tillbaka! 
 

Tankar

Jag är rädd. Jag är rädd för så mycket inför morgondagen om jag kan säga så då det redan är måndag. Måndag den 19 Augusti 2013.

Jag är rädd för att personer ska tro att jag är konstig.
Jag är rädd för att folk ska prata bakom min rygg.
Jag är rädd för att personer ska skratta åt mig för hur jag ser ut eller hur jag beter mig.

Listan kan bli lång. Saker som jag är rädd för. Men som jag skrev förut så vet jag att det inte bara är jag som är nervös. Alla är nervösa när dom ska göra nåt nytt. Det är så vi funkar är rädda för det vi inte vet. Man är säkert nervös när man är äldre också.

Man måste bara hitta sitt sätt att ta hand om sin nervositet. Prata med sig själv, gå ut och gå, baka. Alla hat sina egna sätt. Mitt sätt är att gråta och skriva. När jag är nervös gråter jag över det minsta lilla. Dock när ingen annan ser. Sen när jag gråtit klart skriver jag. Jag skriver det första som kommer till huvudet samtidigt som jag sitter där med puffiga ögon. Det är så konstigt för mig. Borde jag inte vara nervös när jag lägger upp saker på bloggen.

Men å andra sidan så är datorn som en lite skydds mur. Jag ser er inte när ni läser det jag har skrivit. Ni kan inte säga nåt direkt till mitt ansikte. Ni måste gå genom min säkerhets vakt. Datorn. Alla kommentarer läs ju av Oss. Mig och Ello. Men en anonym kommentar tar inte på mig. Sånt kan man läsa överallt det är aldrig riktat mot oss även fast det är det.

Men när jag behöver träffa personer face to face blir jag så nervös och under vad personer tycker om mig, kommer jag säga nåt fel. Men det är väl så livet är. Att test sina gränser och se hur långt du kan gå på bara hoppet. Hoppet är ju det sista som lämnar dig och just nu har jag min familj och mina vänner så jag borde klara mig ganska bra.

Ibland måste man vara rädd för det betyder att du gör nåt utan för dina gränser. Kom ihåg, Ge Aldrig Upp! -D






Sova

Nu blir det att försöka sova, upp halv 8 för att fixa mig innan man häntar upp Ello och sen begär man sig till sin nya skola! Gymnasiet here i come. -D



Tonight, take me to the other side

Haft en dunderkväll med familjen, vi grillade sedan bestämde vi oss för att åka ner på stan! Köpte bröd och matade ankor vid Fyrisån :) nu ska man fixa kläder och sånt inför imorgon, upp 7 ! Ska även kolla på PLL S03E01 och få manikyr o pedikyr ^^ bloggar nog inget mer idag, så vi hörs imorgon

Sincerely E <3

Nervös

Usch haft hemska mardrömmar om skol starten imorgon... Har sjukt ångets och panik över imorgon. Mår illa och vill bara gråta för jag är så nervös. Axlarna sitter vid öronen och jag känner hur hela jag spänner mig och har spy smaken i munnen försöker lyssna på lugnade musik och försöker intala mig själv att allt kommer gå bra.
 
Ello kommer vara med mig, Jag har varit på skolan en gång redan, Jag vet vilken lärare jag kommer ha.
 
Dock är det den nya klassen som gör mig nervös. Tankarna över att allt kommer bli som lågstadiet. Att alla kommer tro att jag är konstig och inte vill prata med mig... Tankarna över att bli ensam i 3 år. Jag vet inte hur jag ska vara första dagen, jag är sjukt blyg när man träffar mig första gången men det känns som om jag gör det så kommer folk inte vilja prata med mig och jag vill inte vara helt hypad som jag blir med Ello för då kommer alla vilja undvika mig och jag kan inte vara nånstans där emellan för det är inte jag... Jag vet inte.
 
Jag vill inte kommer troligen ligga och gråta inatt eller nåt...Nej usch det här kommer inte gå :(
Dock var jag ännu nervösare när jag skulle se One Direction och det gick ju bra eller hur? Så det här borde funka. Jag kan klara det. Jag behöver inte vara nervös det kommer gå bra. Allt kommer gå bra och jag kommer ha Ello brevid mig hela tiden. Jag klarar det. Vad är det värsta som kan hända lixom?
 
Eller hur? Alla är väl nervösa första dagen? Det är inte bara jag som är det, alla andra kommer också vara nervösa! Det kommer gå bra Dimitra, du klarar det! Du kommer älska det!
 
Sitter och lyssnar på Klingande - Jubel just nu men ska kolla klart på Orange is the new Black då jag är på avsnitt 10 nu så bara 3 kvar! Sen gör jag en sånd där recension!
 
 
 

Forget about tomorrow, tonight we're drinking from the bottle

Hej hopp gummisnopp...
Jag vaknade halv nio men tänkte "eftersom väckarklockan ringer nio kan jag sova lite till" tror ni jag kommer upp vid nio? Nej blev att kliva upp strax efter elva istället! Fixade ett glas kallt te och satt framför datorn o mixtra med spotify ett tag innan jag klädde på mig o fixade mig, nu sitter jag på bussen. Blir tyvärr inte att träffa Cajsa då hon kunde efter fem och jag skulle vara hemma vid sex så får vänta tills jag träffar henne och alla andra gullisar på onsdag!

Imorgon gäller skola, dock inte för att plugga eller dyl. så blir att kliva upp vid sju någongång, lycka till Ello! ;)

Vi får höras senare då jag ska lalla runt på stan nu, puss :*
Bild på en av nya tröjorna o mig igår!
-E

5 Från min Spotify

All Time Low - Dear Maria, Count Me In

One Direction - What Makes You Beautiful

I Will Always Return - Bryan Adams

Calvin Harris - Feel so Close

Starships - Nicki Minaj (Alex G ft Shaun)

 

Hej

Klockan är 9 och jag är vaken. Sista "sommarlovs dagen" kan man väl säga... Sjukt nervös för imorgon och vi får se hur det går! Hoppaa ni får en bra dag! -D



Tennis

Gick och la mig efter maten då jag kände mig ur och måde illa, sen när jag vaknade så hade Kiki och Sofia kommit med iden att dom skulle gå och spela Tennis och jag tänkte att det var en bra chans att komma ut ur huset och göra nåt istället för att ligga i sängen och mår dåligt. Så jag drog på mig en tjock tröja och tog med kameran och så åkte vi iväg till Tennis banan som dock var låst så vi spelade på nån grusplan!
 
Nu vill blir det att dansa lite innan man fixar sig och går och lägger sig!
 
 
 

Slumpat 5 låtar på min Spotify

 

Never ever

Har precis nyligen kommit hem från stan, vart där sen 12. Åkte till Alicias kompis frisörsalong, blev inte att färga håret men fick i alla fall håret flätat och plattat så är nöjd. Sen åkte vi ner på stan, fick med mig tre linnen och två par trosor hem. Käkade på TacoBar och rörde oss hemåt sen och här är jag nu! Ska kanske grilla också och chilla lite. Imorgon tar jag dagen som den kommer, ska träffa Cajsa och sen får vi se :)
 
 

Too Weird To Live Too Rare To Die

Godmorgon världen vaknade halv 11 men låg i sängen till 11 innan jag gick upp och åt frukost. Ska bara ta det lungt idag, inte så jätteroligt väder ute :(
Blir troligen att försöka städa mitt rum eller nåt sånt, orkar inte göra nåt viktigt! Ska försöka kolla klart på Orange is the new black som jag började kolla på igår natt, är på avsnitt 7 av 13. Det är vad jag har att skriva just nu :) Hoppas ni har en bra dag!
 
 

James P. Sullivan

Godmorgon! 
Vaknade klockan nio och låg o drog mig till strax innan tio, fixade frukost och satt igång Monsters Inc. på TV:n och nu ligger jag i sängen o kollar på det. Igår vart jag äntligen klar med säsong två av PLL så nu är jag snaaart ikapp ! :D  
 
Idag måste jag hämta saker som jag glömde hos Asal igår och även hämta min cykel som hon lånat nu på morgonen sedan får vi se om jag följer med Alicia till en av hennes bekanta, den personen äger en frisörsalong så vi kanske ska hänga där, och är jag duktig nog på att övertala kanske hon och hennes kompis får fixa mitt hår :D Annars har jag inget "större" planerat. Imorgon ska jag hänga med Cajsa så vi märker vad jag och hon hittar på, saknat henne så ska bli skitkul! 
 
Nu ska jag fortsätta kolla på MI och göra något mer :) 
 
 

U.N.I

Sååå trött. Åkte först till Ica Maxi, tror ni dem fått in almanackan? Nej, så jag åkte dit i onödan. Köpte en bar som lunch då jag ätit frukost vid tio och klockan var närmare två, hämtade ut biljetter efteråt. Åkte hem, bytte om lämnade saker, packade en väska och cyklade till Asal! Nu har vi precis kommit hem från Friskis där vi spenderade lite mer än en timme och jag har ätit en risifrutti som mellanmål och när hon klivit ur duschen blir det en ordentligare middag och massa prat! Sen ska jag även skriva ut bilderna till min almanacka för jag ska minsann ha den!

Blir nog även att lägga mig tidigare ikväll då jag klev upp tidigt. Målet är att komma i säng elva och somna någon gång innan tolv. Även imorgon ställer jag väckarklocka, dock inte halv nio utan kanske nio!

På måndag ska jag upp halv åtta så vi märker hur bra det går nu de tre sista dagarna. Att jag faktiskt går till skolan tidigare FRIVILLIGT (jagharingetvalegentligen. DetvarvillkoretföratthonskullebörjapåITG) haha...

Bloggar senare ikväll eller imorgon bitti :)

 

Sista dagen

Shit va sorligt det var att säga hejdå till alla barn!
 
Dom kramade en och sen så la dom sig på golvet och tog tag i ens fotleder och skrek att vi inte fick gå! Sen när dom tillslut hade släppt så såg dom så sjukt ledsna ut och sen när jag hade gått ut så hörde jag hur det knackade på fönstret och när jag vänder mig om så sitter den minsta tjejen på fritids och vinkar åt mig med en ledsen min :( Aldrig har jag mått så dåligt när jag vänt mig om och gick iväg med min ensamma gula ros. Cecilia bad mig, Elin och Martin och komma till personarummet vid 1 och då hade hon förberätt med tårta, kakor och saft som hej då.
 
Dom här 3 veckorna har varit bäst! Har fått lära känna underbara små barn som verkligen har accepterat en och man har varit omtyckt av alla. Skulle lätt spola tillbaka tiden och göra om det vilken sekund som helst!
Har haft den bästa handledaren, dom bästa barnen, bästa lokalerna och jag har fått arbeta med dom bästa personerna som helst! Ett stort tack till feriearbete som satt mig på den bästa jobbet jag kunde önska mig och tack till all personal på skolan/fritids.
 
Nu peppar vi till gymnasiet på måndag!
 
Elin & Martin
 
 
 
 
 

Macklemore & Ryan Lewis Sweden 2013

FUCK YEAH!
 
 
 

Like the ceiling can’t hold us

 
Vilka idioter ska se Macklemore & Ryan Lewis den 4 oktober på Globen? JO JAG OCH DIMITRA !!!! Och vi har SKITBRA PLATSER! Ska hämta ut dem senare idag och även åka en sväng till ICA Maxi :D Senare kanske jag ska till min kompis Asal ! 
 

You never know

Godmorgon bloggen! 
Jag har faktiskt klivit upp och bäddat sängen och borstat tänderna redan, det brukar ta så in i helvete mer tid än vad det gjort idag! Mitt mål för dagen är faktiskt att inte somna, då jag är ovan att kliva upp så tidigt som jag gjort idag och jag måste lägga mig tidigt då det bara är 3(!) dagar kvar innan jag ska upp och hänga med till skolan, sen är det ju bara 5 (!) dagar kvar tills JAG BÖRJAR TVÅAN! OMG!
 
Jag känner redan på mig att året kommer bli svårt men kul, har satt upp nya mål och bestämt mig för att klara dem. Vet man vad man vill redan från början och sätter belöningar vid varje "Finish Line" så kommer man sträva mot att nå målet för det är något man vill ha (:
 
Nu ska jag fixa lite saker och sedan sätta mig framför TV:n med en skål flingor :3 Hoppas ni får en bra start på dagen ! 
 
Exakt ett års skillnad på mig ^ Vad har ändrats? Kommentera gärna! 
 

Pink Sparkle

Bläääää klockan är halv två och jag ska upp halv nio, jag orkar inte ens sova om jag ska vara ärlig men jag har inget val, någon sorts sömn måste jag få och dessutom ändra på min rutin då jag redan på måndag ska till ITG, dock är jag inte där för att visa alla nya elever allt som många andra i skolan utan jag följer bara med Dimitra som föräldersomskalämnasittbarniskolanochgråterfloder... Nej men jag följer med henne bara för att jag inte har något vettigare att göra!

Nyss stängde jag av min fina TV som spelade Gatsby för mig medan jag målade naglarna, photoshopade och skrev med peeps. Naglarna blev typiskt jag: rosa,glitter och något annorlunda på ringningarna, kollar man mina senaste naglar jag haft så har ringisarna nästan alltid vart unika jämfört med resten :) har även rakat mina beeeeen sååå skönt! Men skar mig på fyra (!) ställen så vart ju inte så glad på mig själv. Detta inlägg blev btw skumt så jag ska nog avsluta det nu ;)

- E

What doesn't kill you makes you stronger.

Hej Magdalena här.
 
Idag har jag typ vandrat omkring och bara tänkt på massa saker, typ hur jäkla lätt jag blir sårad. Alltså jag är väldigt överkänslig, och har varit väldigt mån om vad andra ska tycka om mig. Tänker tillbaka på hur det var innan pappa dog, då var jag inte riktigt så jag gjorde det jag själv tyckte och kände var bra. Tyvärr har det ändrats sen han dog, vill liksom inte lasta över på någon annan och jag vill inte att någon ska tycka illa om mig. Jag är så bra på att spela. Precis som alla andra människor så faller jag ibland, svårt att förklara det på ett bra sätt. Men jag är en väldigt upp och ner person, jättetrickigt att förklara det. Ibland vet jag inte ens om jag kan förklara det för mig själv, och om jag inte kan förklara för mig själv hur ska jag då kunna förklara för andra? 
 
Jag var kompis med en kille förut, han sa att hela jag skrek problem. Det sårade mig ganska djupt faktiskt, ja jag har problem men att hela jag skriker problem vet jag inte. Haha shit vilket kaos inlägg det blev, men iaf även om man känner sig liten så är man stor inombords. Det vet jag. 
JA, <3 
Vill bara ha dimitra hos mig nu, hon är den enda som förstår sånt här. 

Plan A and B

Hur ska man egentligen börja ett blogginlägg när man har tröttnat på de vanliga fraserna? Typ hej här är jag och jag vet inte hur man ska blogga alls c:

Nej men jag smider onda planer med Dimitra via Viber just nu.. Går inte så bra som jag hoppats på ._. Men men .. Vaknade först när väckarklockan ringde 9:30 men sket i att gå upp och klev upp efter 12 istället för att sedan slöa över till mammas sovrum och ligga o dra mig där till två. Därefter åt jag en mer ordentlig brunch och kollade på Monsters Inc!

Vi märker vad som händer härnäst, följer plan A och fungerar inte den så blir det plan B.. Nedan kan ni se hur det ser ut när vi smider ONDA planer ;) ~E

 
 
 

Näst sista dagen!

Herregud vad dom har 3 veckorna har gått fort! Bara svissat förbi och imorgon är det sista dagen på jobbet. Sjukt sorligt då jag har fått jobba med dom bästa barnen, haft dom bästa arbetskamraterna och haft en underbar upplevelse hur det är att jobba på ett fritids. Det kommer vara med extremt ångetst jag går hem imorgon! Som tur har jag det skiftet då jag går hem sist av oss sommarjobbare!
 
Men dagen har varit jättekul och det har alltid varit en ny dag med nya utmaningar när man jobbat på ett fritids! Var sjukt trött imorse då jag somnade runt halv 3 och klev upp halv 8 men när jag kom till jobbet fick jag ny energi och blev jättepigg!
 
Idag blir det äntligen att bleka om och färga om mitt hår till min "naturliga" hårfärg! Känner mig så konstig utan mitt röda hår, det är inte jag utan mitt röda hår! Så ska bli skönt att komma tillbaka till det! 3 månader sedan jag färgade om det så ni kan ju bara tänka er utväxten av brunt hår! Typ 10 cm! Ska bli skönt att bli av med!
 
Ska försöka skriva mer senare men det här är det ni får nu :)<3
 
Video från när jag skulle sova och Kiki inte ville lämna min säng. Gick och frågade mamma vad jag skulle göra om jag hade en parasit i sängen och hon sa "Kliv på den, då brukar dom försvinna" så jag gjorde som hon sa!
 
 
 

Pappersarbete

Mamma kom strax efter att jag publicerat inlägget. Vi åt frukost och bara pratade med varandra, jag, Louiza, Nathalie och mamma, sedan åkte dem hem och mamma och ja satt igång PLL på TV:n via HDMI och mamma somnade. Vid fyra ringde min bror och sa att han kommer förbi garaget och Alexandra med Max och Dani, jag gick ut och pratade med Alexandra och lekte med barnen. Sedan har kvällen spenderats framför datorn för att fylla i massor till försäkringsbolaget kring stölder ur mammas väska och även fixa ner saker till hårddisken ! 
 
Resten av kvällen kommer spenderas med mamma framför TV:n och vi ska kolla på "Monsters University" som jag hittat på ryska :)  Så blogga kommer jag inte göra något mer idag, vad jag ska göra imorgon är fortfarande oklart men det märker vi väl ! :) 
 
 

Jobb dag

Ja... det har varit en lite blandad dag idag på jobbet...
 
Satt i målar rummet med två killar som ska börja i 3/4 kommer inte ihåg och så satt en av killarna på radion och då frågade jag "Vad gillar ni för musik då?" och killen som satt på radion var snabb med att svara!
Han gillar Magnus Uggla och Justin Bieber, jag blev så chockad när han sa Justin för han sa det framför sin kompis. Ta mig inte fel nu men jag har aldrig träffat en Kille som stolt säger att han gillar Justin Bieber och om nån gör det framför sina killkompisar så brukar dom oftast bli kallade saker som verkligen är sorligt.
 
Men hans kompis sa inget och jag blev så glad för att han inte kommenterade det för det betyder att han inte bryr sig om sin kompis gillar Justin Bieber eller Kiss. 
 
Sen blev jag kallad tjock av en av barnen... Det var väl kul... Kom som värsta chocken så jag hann inte reagera men ja... Sa inte till nån vuxen för det enda dom skulle sagt är "Men dom är barn, dom menar inget" Men ja, dax att sova, klockan är snart 10 och min dator dör snart!
 
Så ni får Katy Perrys nya låt Roar! 
 
 
 

Morning hi

Godmorgon! 
Jag klev upp för ca 20 minuter sedan och har klätt på mig och bäddat sängen, mamma kommer hem vilken minut som helst med Louiza och Nathalie med sig så jag kunde inte direkt ligga kvar i sängen. Mammas resväska som tappades bort på vägen dit hittades idag men mer än hälften av allt var stulet ._. Och idioten la saker där som man inte ens behöver ha med sig om man ska vara borta i 3 dagar... Men det är skitsamma. 
 
Jag bloggar senare idag, ska kolla klart på de sista 5 avsnitt av säsong 2 idag också, vilket borde gå  !  
 
Puss :* 
 

Sån här sak Ello gjorde.

Senaste

Låt du hörde: Hopeless Wanderer - Mumford & Sons

Film du såg: The crood

Mat du åt: En macka

Kram: Kiki

Puss: Håkan

Känslan: Vet inte

Bråk: Riktigt bråk var med Ello annars var det väl med nån av mina systrar

Resa:  Vet inte

Glädje:  Idag när jag gick till jobbet

Längtan: Skolan

Dröm: Mardrömm

Personen du träffade: Barnen och dom vuxna på Jobbet

Gången du var utomhus:  Idag

 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet:  Storstaden

Hamburgare eller pizza: Hamburgare

Kött eller fisk: Kött

Hund eller katt: Hund

Aftonbladet eller Expressen: Aftonbladet

McDonalds eller MAX:  MAX

Vin eller Öl: Öl

Charter- eller skidsemester: Charter

Sverige eller Utlandet:  Utlandet

Sport eller nyheter: Sport

Hockey eller fotboll: Fotboll

Sommar eller vinter: Sommar

 

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?

-Gurka

-Mjölk

-Ketchup

-Smör

-Juice

Fyra saker du inte kan vara utan?

-Mobilen

-Internet

-Familjen&Vännerna

-Musik

3 saker du inte kan äta?

- Fisk

- Svamp (Förutom kantareller)

- Leverpastej


Två saker som gör dig glad

- Familjen 

-Vännerna

En sak du gör oftast flera gånger i veckan

Sover
 
 
 

Hemskt!

Har tusen och en tankar runt hela mitt liv just nu. Tänker på att som hänt mig dom här senaste 8 månadernar, hur mitt liv har förändrats, egentligen tänker jag tillbaka 3 år. Hur jag ser på mig själv idag är nåt jag aldrig skulle kunna tro. Jag önska att jag kunde säga att hela mitt liv är ett pussel som har alla bitar och som är färdig bygts men jag tvivlar så mycket på mig själv fortfarande. Jag lyssna så sjukt mycket på personer runt mig och vågar aldrig ta det där klivet utan för lådan.
 
Jag stannar i min bekvämna zon. Jag vill så mycket men jag vill inte lämna min familj. Alla tankar i huvudet som börjar med "Tänk om...". Tänk om jag skulle åka dit. Tänk om jag skulle göra så. Tänk om jag skulle kunna klara det där. Tänk om...
Men allafall sitter jag bara här. Framför datorn med alla tankar, jag gör inget åt dom för jag är för feg och för att jag tvivlar så sjukt mycket på mig själv och att jag inte tror att personer tror på mig. Från Januari till Juni så fick jag höra att jag aldrig skulle klara av att gå ut 9:an, jag skulle hamna på UVEN och jag skulle vara värdelös för jag försökte inte ens. Personer sa till mig att jag inte ens försökte gå till skolan, personer insåg inte att jag hade så sjukt ont att jag åkte in och ut från sjukhuset 3-4 gånger varje månad och proppade i mig tabletter för att klara av att resa mig upp ur sängen.
 
Alla sa att jag var värdelös. Det var 2 månader sedan och nu säger folk att dom är jättestolta över mig för att jag klara det. Tack för den idioter, det är bara ert fel att jag mår sjukt dåligt igen. Ert fel att jag troligen aldrig kommer kunna tro att jag klarar nåt igen. Er fel att jag är för feg för att visa att jag är bra på nåt.
 
Dom orden kommer alltid finnas kvar när jag ska försöka klara nåt. "Du kommer aldrig klara det, du försöker ju inte ens" Hur kan man ens säga nåt sånt till en person som redan har problem. Hur kan du säga det till mitt ansikte och tro att det inte kommer slita mig i tusen och en bitar.
En person sa till mig idag "Följ ditt hjärta" jag skulle göra det om personer runt mig inte hade slagit sönder det i bitar. Det enda jag skulle be om är lite kärlek, några personer som tror på mig och hjälper mig när jag har det jobbigt. Några personer som säger att jag kommer klara det när jag ger upp, några personer som inte bryr sig om hur många fel steg jag tar utan fortfarande står bakom mig.
 
Jag börjar inse att jag alltid har satt min familj och mina vänner före mig så jag har glömt bort hur jag själv mår.
Dölj det med ett leende det funkar alltid :)
 
Nu ska jag fixa mig och gå och lägga mig, börjar jobba 9.30 imorgon.
 
 
 

Underbart jobb

Hahaha dagen har varit underbar!
 
Jag och Elin har varit så jäkla konstiga idag! Säkert pga att vi var så jäkla trötta! Hahaha vi har skrattat så mycket så dom vuxna har frågat vad vi skrattat åt!
 
Det är en vikare kille som jobbade idag och han hade en tjock tröja där det stod "Looking at your future" och det tyckte Elin och Jag var jättekul, så efter lunchen så var vi ute och då kom han fram och presenterade sig och vi hälsade tillbaka och sa våra namn då han sa sitt till oss. Sen när han hade gått iväg igen så kom jag på att jag inte alls hade lyssnat på vad han hette utan bara asgarvade i huvuder så jag frågade Elin "Vad hette han?" lite lågt då han stod typ 4 meter ifrån oss. Men Elin hade inte heller ihåg vad han hette sen kom jag på att jag trodde att han hade sagt att han hette Hazzan så vi körde på det, att han hette Hazzan men sen när vi skulle äta mellis (EFTER 3 TIMMAR)
 
Så fick vi veta att han hette Elias.... DET VAR SÅ PINSAMT och Elin satt brevid honom när han sa sitt namn och hon kollade på mig och började asgarva. Sen kom började vi prata om en sak som spårade ut totalt som jag inte ska skriva ut här för ni kommer tro att vi är helt dumma i huvudet!
 
Sitter just nu och lyssna på Kissie och Peter08's pod, den enda pod jag lyssnat på för det verkar vara den enda som är bra! Vet inte vad jag ska göra nu, bara ta det lungt.
 
Juste de, Lotta har åkt tillbaka till Värmland igen, hon och Kiki åkte ju i Onsdags förra veckan ner dit och kom hem på Söndag kväll och sen så sov Lotta och hennes kompis Jessica här tills idag och imorse innan jag gick till jobbet hoppade dom in i bilen och började sin resa ner igen. Det betyder att Håkan sover hos mig tills hon kommer tillbaka. Frågade när hon kommer tillbaka och det är max om en vecka så det är inte så länge.
 
Har ingen ny bild så ni får en gamal bild :c
 
 
 
 

On My way

Sitter just nu på busshållplatsen med typ snygga killar och Alicia xD ska till stan och prata med arbetsförmedlingen, Alicia ska nämligen börja studera och då ska man fixa en massor med dem.

Sen måste jag köpa ny laddare till mobilen och kanske även ett par hörlurar som fungerar då dem på TGR suger penis rent utsagt.

Ska ta bussen från stan till gränby sen blir det promenad hem därifrån :)
Bjuder på en gammal bild! ~E

Klassiker

Senaste

Låt du hörde: Autumn Leaves - Ed Sheeran

Film du såg: Monsters University 

Mat du åt: Just av matig mat var det pasta o köttfärsås, och annars var det jordgubbar,kiwi, persika o vaniljsås.

Kram: Dimitra

Puss: Dimitra 

Känslan: Trött och nyfiken

Bråk: Haha bråkar ju knappt, och bråkar jag tar jag inte upp det här ! 

Resa:  Kalmar

Glädje:  Igår, när Justin vann 3 priser

Längtan: Skolan

Dröm: Pfft... Minns inte

Personen du träffade: Kiki

Gången du var utomhus:  En timme sedan

 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet:  Storstaden

Hamburgare eller pizza: Pizza

Kött eller fisk: Kött

Hund eller katt: Hund

Aftonbladet eller Expressen: Aftonbladet.. 

McDonalds eller MAX:  McDonalds pommes och MAX cheddardipp

Vin eller Öl: Rosé vin isf.

Charter- eller skidsemester: Charter

Sverige eller Utlandet:  Utlandet

Sport eller nyheter: Sport

Hockey eller fotboll: Hockey

Sommar eller vinter: Sommar

 

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?

-Gurka

-Youghurt

-Frukt

-Mat

-Juice

Fyra saker du inte kan vara utan?
-Mobilen

-Internet

-Familjen&Vännerna

-Musik

3 saker du inte kan äta?

-Vitlök (fast jag älskar det)

- FISK (förutom lax)

-Honung


Två saker som gör dig glad


- Familjen 

-Vännerna

En sak du gör oftast flera gånger i veckan

Skiter... Nej men träna 

 
 
 

Sista Veckan

Nu kör vi sista veckan, sorligt men that's life på måndag börjar också ett nytt kapitel i mitt liv. Kapitlets namn är Gymnasiet. Goddnatt <3 -D



Morning sunshine

Hello! 
I'm sitting in Dimitras kitchen right now and.. där orkade jag inte engelska längre, höhö. Nej men typ godmorgon. Vi la oss vid sex imorse och vaknade kring 12 tiden nångång, utvilad för första gången på länge faktiskt ! Ska nog fixa något att äta och sedan kolla på PLL då jag vill bli klar med säsong två och tre nu innan veckans slut. Får se om det blir så dock då massa annat alltid kommer ivägen. Well, vi märker vad som händer idag! Får se hur mycket bloggen uppdateras ;) 
 
 

Sleepy beauty

Ligger här vaken brevid en sovande Ello. Vi var uppe till 6 och hennes alarm ska ringa om 1 min. Vi får se hur dagen blir! Puss älskar er alla! -D



Nighty VLOGG

 

TCA

Kan vi bara säga att årets Teen Choice Awards sög. Dom sa typ bara 1/3 av alla kategorier och man bara wtf och dom var så sämst för när 1D hade vunnit och kommit upp på scen så ignorerades typ Niall och Louis totalt. Dom enda som stannade av 1D var Harry och Zayn. Liam, Niall och Louis åkte till flygplatsen på en gång för att åka hem till UK. Sen nämnde dom inte ens kategorierna där Justin var nominerad i eller den som Robert Down Jr var nominerar i. LIKE WTF! DO IT RIGHT FOR GOD SAKE! Men 1D vann alla sina kategorier som dom var nominerade i sen sa dom inte kategorierna som Harry själv var nominerad i så ja...
 
Men när Lea vann och hon gick upp på scen och pratade började vi stor gråta, vi grät i 10 min och det var verkligen heart breaking att se! Stay Strong Girl!
 
 
 
 
 

MY PRINCESS IS HOME!

 
Snabb uppdatering bara! Min lillaprinsessa är hemma nu och det är typ 2 timmar kvar tills TCA börjar :)
 
 
 

SHE IS HERE!!!!

MY BITCH IS IN THE HOUSE <3333333
 
Ello är här och visar bilder från bröllopet och snackar om allt som hände, Så skönt att få träffa henne igen! 2 veckor är för länge men nu är hon här! Vi har redan skrattar skit mycket och jag är redan lyckligare! Vi ska snart gå och äta och sen när vi kommer ska vi sova en stund då vi ska sitta uppe och kolla på Teen Choice Award inatt!
 
Så det här blir inget långt inlägg då jag ska tillbringa tiden med världens bästa kompis! Får se hur mycket vi bloggar annars så får ni vänta tills imorgon <3 ÄLSKAR ER!
 
 
 
 
 

Dimitra

Yooo! 
Jag har precis packat kläder i en väska och ska snart cykla till ICA en snabbis. Sedan blir det att ta bussen hem till Dimitra där jag spenderar kommande natt. Gud vad jag är peppad till att vara hemma hos henne, går knappt att beskriva ju! Får se om vi bloggar något gemensamt, kul ska det bli! Är trött som ett ass efter igår men det är skitsamma :) 
 
Ska dra nu puss, måste passa på att vara med mamma lite, hon flyger ju iväg idag! 
 
 
 

Happily ever after

Bloggar lite snabbt i bilen påväg hem från en riktigt rolig kväll!
Känns som om jag rullar fram när jag går, maten var helt fantastisk och hela bröllopet var taget som ur en arabisk saga! Suzanna och Omar var riktigt vackra båda två! Ryssar, ukrainare, araber, kurder och svenskar är en rolig kombination när man ska fira ett bröllop. Har aldrig någonsin dansat så mycket som jag gjort ikväll, alla möjliga danser till arabisk musik, magdans till exempel. Sen fanns det massor MJ låtar och låtar från åttiotalet och även massa ny musik, typ Wake me up med Avicii! Jag höll på och dö av lycka när dem bara körde på bra musik. Och en liten bra grej var att det var massor snygga/charmiga killar i min ålder där som dansade Gangnam Style med mig ! Jag såg säkert jättefånig ut med långklänning och allt. Sen kastade bruden sin bukett och en blomma flög ut och jag fångade den :D så jag kanske inte är "bride to be" men jag har i alla fall fångat en fin liten vit ros :)

Och jag blev otroligt känslosam när jag såg dem komma in till lokalen, klarade nästan inte av att hålla tårarna inne, så glad för Suzis skull, och Omars såklart <3

But well, vi märker när jag bloggar imorgon då jag lär sova lääänge imorgon, sen ska mamma skjutsas till Arlanda och därefter ska jag förmodligen hem till Vänge (mitt andra hem) och sova där till måndag :) älskar er alla därute :*

10 bästa apparna till iPhone

 
Enligt mig, just nu, är dessa appar dem bästa, inte i rankordning dock.
1. WeHeartIT innehåller massvis med inspirationsbilder på allt möjligt, lätt att skriva in ett sökord och få fram massvis med bilder.
2. Tumblr är även det en inspirationskälla för mig, reblogga, likea eller bara skrolla igenom, man hittar alltid något som passar ens personlighet.
3. Instagram, behöver jag säga mycket? Fota, redigera och posta så alla dina vänner (och andra följare) får se vad du har för dig!
4. Musik, nu tänker många "varför inte spotify?" men det ska jag skaffa i höst, tills dess gäller iTunes->Musik.
5. Snapchat använder jag mest för att fåna mig med mina vänner. Grimaser och berätta vad jag gör eller i princip vad som helst i max 10 sekunder.
6. blogg.se appen använder jag inte bara för att uppdatera bloggen utan även för att läsa andra bloggar via mobilen.
7. Messenger är en tilläggsapp till Facebook och den fungerar som meddelandekorg fast separat istället för att behöva gå in på Facebook varje gång.
8. Viber använder jag enbart med Dimitra för att smsa och skicka bilder på snabbaste sätt 
9. ShapeUp har jag använt till och från sedan 2011 för att hålla koll på kost och träning
10. RunKeeper använder jag när jag är ute o motionerar (springer, cyklar eller bara går) för att hålla koll på tid, distans och även medelvärden. 
 
Jag vet inte säkert om ALLA appar finns till Android (musik finns i alla men ser olika ut) men har för mig att alla gör det. 
 

Come and get it.

Låg och solade och insåg att det är 9 dagar kvar tills gymnasiet, helt sjukt vad sommarlovet har gått snabbt. Är sjukt nervös inför det, men jag vet att det kommer gå bra. Kommer sakna alla kompisar från skolan, och att inte se Dimitra varje dag. Men det kommer gå bra för vi vet var vi har varandra. ♥ 
 
Jag vill börja med att diskutera musik. Mina sommarplågorna för mig. 
 
1. Shakira - Objection. 
 
2. Michael Jackson - Fall again. ♥ 
 
3. Shakira ft. Beyonce - Beautiful liar. 
 
Alla de här 3 låtarna handlar om kärlek, den första älskar jag för att jag texten är så himla bra. Om man inte kan italienska/ spanska så finns det en engelsk version. Den handlar om att hon gör allt för en kille, som knappt ger något tillbaka och som håller på med en annan kvinna. Och hon sjunger om att hon måste fly från honom. Den andra låten med min älskling, handlar om att han bråkar med kvinnan han älskar men att han vill vara med henne för allid, att han vill falla igen. Den tredje låten handlar om en kille som är otrogen och de sjunger om deras sida av historien. Älskar de här låtarna och kan lyssna på de hur många gånger som helst. ♥
 
Jag har funderat ganska mycket på framtiden och hur jag kommer bli som person, jag tror att det kommer gå bra för mig faktiskt. Min plan är att skaffa ett helgjobb när jag fyller 16 år. När jag flyttar så kommer jag säkert vara över organiserad haha, när jag har egna saker så brukar jag vara väldigt noga med hur jag gör med det. Jag kan tänka mig att jag kommer typ skrika åt folk som kliver på min matta, haha. Man tänker liksom att skolan åh den är så jobbig och så, men den är i princip nyckeln till framtidens dörrar. Vill inte låta som en tråkig vuxen, men skolan är verkligen superviktig. Jag vill ju komma någon vart med mitt liv. Mitt drömjobb är ju inom polistyrelsen. Dvs. det jag har funderat på har varit väktare, ordningsvakt, eller polis. Det har jag velat sen jag var 7 år gammal. Ah, kanske lite tråkigt inlägg då, men men! Framtiden är viktig att man tar en liten funderare på när man snart är 16. Min dröm är ju att jag fortfarande är i ett förhållande och att vi kan flytta ihop. Men det ligger två år framåt. Det kan man aldrig veta säkert, hoppas kan man ju alltid! ♥ 
Snuskmaggi. XD 
Jag står fast vid att vissa människor bara är helt jävla dumma i huvudet. 
 
 
 
Puss. :* <3
 
 
 
 

Now time for Wedding !

 
 

Trainspoo!

Här ovan ser ni några av mina inspirationer till att träna. Och nu tänker säkert ni "WTF" men detta är fyra av många personer som jag ser upp till när det gäller viljestyrka, mål och hälsa inom träning. 
 

Drömmar

Vaknade självmant vid 11 idag! Proud! Hade världens konstigaste dröm också! Drömde att jag fick värsta hat kommentaren här på bloggen som verkligen var riktad mot mig och min storasyster och Ello blev skitförbannad och ville leta upp personen och slå igäl den... Like wtf!
Sen igår så drömade jag att mormor försökte döda mig och hon hade redan dödat 3 personer men jag blev räddad av Mamma och Ello och då sa Mormor att jag borde vara glad över att hon inte dödade mig och försökte vara jättetrevlig igen!
 
Jag borde sluta sova! Nej men ja... skit tråkigt väder ute och jag känner inte för att göra nåt alls, kanske ska städa mitt rum och hjälpa mamma städa resten av huset. Sen ska jag kolla på lite saker till skolan, baar 9 dagar kvar!
 
 
 
 

She licked me like a lollipop

Hellu! 
Jag sitter just nu nyduschad och har precis ätit frukost och ska strax börja fixa naglar och frisyr (blev inte att måla dem igår..) sedan får vi se vart dagen bär. Som jag skrev redan igår blir det inte så värst mycket från mig, har två tidsinställda och thats it! Vi hörs väl imorgon in person. Puss :* 
 
 

Before and After

 
Har ju nämnt att jag ska ändra liiite i rummet, här är det lilla jag har ändrat: Det som står på mina byråer! Diplomet ska hängas upp på en vägg och allt annat är nerplockat/bortgivet till mamma eller Alicia.
 
 

Well, Hello there Darling !

Så, äntligen har jag tagit en paus från allt hetsande hemma. Ditt ska göras, datt ska fixas, HELA DAGEN! Kom iväg till stan en liten sväng i alla fall och fick med allt jag behövde till imorgon. Som ni kanske redan nu förstår så kommer inte jag blogga imorgon, i alla fall inte efter fyra då vi åker, men jag ska försöka fixa några tidsinställda eller något i den stilen. 
 
Nu håller jag på o småfixa i mitt rum, kom in vid typ tio efter att ha tagit ett varv 3,2 km på kvällen, riktigt skönt. Blev en snabbdusch och har fixat fruktsallad med vaniljsås så nu leker livet ;) Ska lägga mig om typ en timme, får se om jag hinner kolla klart på ett avsnitt av PLL annars tar jag det imorgon medan mitt hår fixas! 
 
Vi märker helt enkelt vad som sker under morgondagen ! :*
 
 
 

I know it’s fucked up, that’s the way my heart works.

 
 
 

Min egna lilla prinsessa

Saknar Kiki så oerhört mycket just nu... Det känns extrem jobbigt att jag inte träffat henne på typ 3 dagar och kommer inte få träffa henne på 2 till. Jag brukar klara mig utan att sakna henne om hon ska vara borta en längre tid men då brukar jag ofta få säga hejdå så tror att det är det som är felet för mig just nu... Saknar henne jättemycket! Saknar hennes röst och hur irriterande hon var varje gång hon kom in i mitt rum. Det känns bara tomt och tyst i huset... Har dessutom inte pratat med henne i telefon på hela tiden då jag inte haft tid och jag känner mig jättehemsk nu när det bara är 10 dagar kvar på sommarlovet och jag inser att jag typ inte har gjort nåt alls med henne på hela sommaren...
 
Känner mig som världens sämsta storasyster just nu...
 
 
 

The Other Side

Sitter i köket med Maria och Håkan. Solen lyser på mig genom fönstret och ger lite värme. Hade på mig en äcklig tjock tröja idag, okej den var inte äcklig men det var jättekallt och har regnat hela dan men jag vill att det ska vara jättevarmt och solsken. Äntligen är det helg alla fall och jag har helg tills på måndag! YES! Dock är det bara sista veckan på jobbet :c Så sjukt tråkigt!
Men ja, finns inte så mycket att säga! 
 
JAAAAAAAAAAAAA, Fick precis reda på att den 21:a så börjar Innebandyn för Kiki! Så sjukt kul att åka till alla matcher! Dock ska dom inte heta Hagunda längre så det är lite depprimerande men hoppas att dom åker till Örebro nästa år! Var ju där i år i en helg när det var Örebro cuppen. Innebandy är en av mina favoritsporter!
 
 
 
 

A tornado flew around my room

Godmorgon! 
Jag klev upp för tjugo minuter sen (9.45) av att barnen vägg i vägg grät. Självklart hade den ena gjort illa den andra .. Och justja Sofia och Daniboy kom hit igår och har sovit över här, därav två småbarn istället för ett. Lite förvånad över mig själv just nu då jag har fastnat för en Frank Ocean låt och överhuvudtaget lyssnar på typ 5-6 F.O. låtar. 
 
Idag är det en dag kvar till bröllopet så idag ska jag för det första fixa manikyr och sedan även köpa småtillbehör till håret på stan. Även klänningen ska strykas och sminket testas (blir min egna sminkös.. L.I.V.R.Ä.D.D.) men det går säkert bra.
 
Nu ska jag ta och äta lite frukost innan jag sätter mig och fixar naglarna hos Alicia :) 
 
 
Inspirationen kommer från Kissies naglar hon hade för någon månad sedan ! (Bilden ovan är från Alexandras IG)
 

Sov dax

Nu blir det att sova, sista natten den här vecka  som jag går och lägger mig normal tid! Imorgon ska jag sitta uppe in på små timmarna bara för att jag kan! Men ska gå ut med Håkan, byta om, fixa mig och sen blir det att krypa ner i sängen och sussa i 8 timmar för att vakna halv 10! Imorgon slutar Elin redan vid 1 skit saken :c Själv jobbar jag ju till 4! Dock har jag dom bästa ungarna på jobbet så jag tror jag klarar mig! Måste göra lunch också D: Fuck. Nej men godnatt och hoppas ni har haft en bra vecka!
 
 
 
 

Förlåt

Förlåt för att jag inte har bloggat men har verkligen inget att skriva om. Har ont i min rygg och är jättetrött och vädret gör det inte bättre. Sitter och deppar så sjukt mycket över att hösten är här och att det här sommarlovet redan är slut. Vart hände med dom 69 dagarna som skulle vara sommarlove. Det har redan gått 58 dagar och är bara 11 dagar kvar... Jag vet inte varför jag är ledsen egentligen men känner mig bara tom... Får se hur jag mår imorgon. Har sov morgon och sen har jag helg enda till måndag...
 
 
 
 

JTR The X Factor Australia 2013

OMG!
 
 
 

Även om jag vill och om jag tror att du är borta ur mitt liv.

Magdalena här! 
 
Det känns som att så fort jag ska skriva något så blir det så djupt, haha. Jag har så mycket åsikter och tankar hela tiden, har alltid något att säga typ. Men idag tänkte jag prata om kärlek, PUH tufft ämne. Genast så får man massor med känslor och tankar. Det här med kärlek är svårt, och olycklig kärlek tror jag att nästan alla har varit med om. Jag vet att komma över en person som man har varit tsm med inte är så jättelätt. Det svåraste är att gå vidare från den här personen! Därför tänker duktiga Magdalena ge lite fina prima tips. Börja med att radera alla bilder på han/hon eller bilder med er tsm. Det är skitjobbigt, men det kanske behövs för att du ska gå vidare! Jag vet att jag inte hade orkat titta på killen jag en gång gillade på mina bilder. Ta bort hans nummer! Ja om ni inte hade turen att ni fortfarande kunde vara vänner efter ni hade gjort slut. Annars kanske det blir att du ringer och gråter ut eller fylleringer. Du måste förstå att ni gick skilda vägar, och att det är över.
 
Slutligen ta bort honom från facebook, du vill inte se hans nya tjej eller honom på bilderna. Ja! Det är de tipsen jag har att ge. Men att avsluta förhållanden suger, det är inte lätt. Jag kan inte tänka mig det, skulle jag förlora killen jag beundrar och bryr mig starkt om så skulle jag gå sönder. Jag har aldrig varit så kär som jag är nu, går inte att tänka mig dagarna utan honom vid min sida. Jag är hans sötnöt, och han min finis det är så det ska vara! <3
 
Dimitra vet att jag egentligen har en vuxen själ, jag är barnslig ibland men jag är vuxen inombords det har jag berättat för henne också. Ja jag är 15 år gammal, men jag känner mig som 20 år, svårt att förklara. Det jag har gått igenom har skapat mig på ett sätt. Det är därför jag kommer så bra överens med vuxna haha, jag var typ bästis med lärarna på skolan, iaf Axel. 
 
Kärlek är något fint, och om en person gör dig lycklig oavsett vikt, ålder eller utseende så satsa! Ja ( byxmyndig ) ska du vara. ;) Nej men allvarligt följ dig själv, och ditt hjärta det är det finaste du kan göra. Kärlek är fint och man ska inte behöva skämmas för att berätta att den man är kär i ser ut på ett sätt eller så. Sånt spelar ingen roll när det kommer till kärlek! Så länge båda partnerna är bekväma med varandra. Det är det enda som ska behöva spela roll.  
 
Wiiiiee jag var så uttråkad idag, nu blev jag på bättre humör, jag har alltid sagt att jag aldrig vill ha barn. Kanske när jag är typ 30 hahah. Så kan jag ge kärlekstips till mitt barn. Åh... GOD bless LOVE! Hahah. Puss! <3 
 
Älskar dig min prins. <3 :D 
 
Älskar dig min prinsessa. <3 
Vem är den bästa killen du vet då? :D <3 ... Hahah men älskling du är tvåa! Michael kommer alltid vara min etta.
 
<3. 

Hade ditt hjärta i min hand

Hej alla människor! 
Jag har precis satt mig vid datorn, väcktes först vid nio och snoozade till tio för att inte missa väckarklockan.. Och vet ni? Jag lyckades komma upp vid tio! Sen dess har jag hunnit dra upp persienerna och gjort en ny lista i Spotify! :) Nu ska jag väl först fixa en brunch till mig och sedan ska jag göra om lite i mitt rum, mer typ göra om på byråerna och i dem :) 
Får se när jag bloggar nästa gång, bjuder på en låt som är otroligt "just nu" för mig ! 
 
 

Sova

Ligger i sängen och väntar på att mamma ska komma in med hundarna igen. Lotta och Kiki åkte ner till Värmland med Andreas och Evelina... Riktigt kul att man inte ens får säga hejdå till sina systrar... men sånt är livet och det betyder att Håkan sover i mitt rum tills på måndag eller när dom kommer hem igen. Är lite smått irriterad över det men det får jag vara då min röst inte räknas i det här fallet. Men nu blir det sova för imorgon är det jobb igen! Vet inte säker men tror jag skrev att jag jobbar 8 på fredag men jobbar 9.30 istället då Elin och jag bytte tider! Så två sovmorgnar efter varandra! Sen är det helg!

Gick ut och sprang med Maria efter maten också! Jätteskön fast nu börjar temperaturen sjunka mer och mer och det är enormt tråkigt! Sen fyllde jag i massa papper som imorgon skickas tillbaka till IT gymnasiet som jag börjar på i höst! Bara 12 dagar kvar! :D -D








Bild 1: Papper från IT
Bild 2: Innan Maria och jag gick ut och sprang
Bild 3: Maria i motljus när vi var påväg hem
Bild 4: Kyrkan här som jag tog när vi var påväg hem
Bild 5: Håkans sovkudde

Ska vi göra något äckligt baby?

Sitter i en av alla Uppsalas biosalonger och väntar på att Monsters University ska börja. Känns bra att komma hit just idag och just nu mitt i allt som händer dagligen. Skolstress, vänner som kommer och går och allt annat en tonårings vardag.. Well well, får berätta massor om filmen sen för er! Typ en recension för er eller något (:
Sedan ska jag även visa er mina nya löpartights, blev inte Helly Hansen då dem satt dåligt, men Nike blev det !
Hur som helst bloggar jag senare :3

~Elizaveta

Kind of yeah...

 
Tror jag pratar för Ello också när jag lägger in den här bilden... Alla fall passar den mig.
 
 

Jobb jobb

Sitter på jobbet. Slutar om 1 timme! Dage har bestått av att strycka pärplattor och lägga pärplattor åt barnen. Alla är jättensnälla och det känns jättekonstigt när dom kallar mig Fröken kommer verkligen sakna barnen nästa vecka när vi slutar! Dom är så sjukt snälla och dom är lugna och bråkar inte. Okej det har varit ganska mycket bråk idag bland några av dom men dom flesta lyssnar på en och slutar direkt om man säger till!
 
Varken jag eller Elin vill sluta nästa vecka :c Varför kan det inte vara längra!
 
 
 
 

Tired

Asååååå ugggghhhh 
Hörde inte väckarklockan, igen...  Så är surare än surast, hur fan ska jag klara av o gå upp om jag inte ens hör väckarklockan?! Men hur som helst, sitter på min säng med datorn i knät och MTV på TV:n. 
 
Dagens planer är inte så mycket, ska kolla på PLL idag och även kanske hitta på något "roligare" men vi märker väl vart dagen bär oss. Jag är trött som ett as i hela kroppen så idag är en vilodag. Ska lägga upp ett ordentligt träningsschema och allt! Sen märker vi hur gott jag följer det men aa, vill även beställa lite grejer från eBay och Fitnessguru så ska prata med mor om det ! 
 
Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och hitta på något kul (: See ya! 
 
Bild från igår ! 
 
 

Dag 45: Ta mig tillbaka.

 
8 Maj, One Direction konserten.
 

Jobb tider

 
Det här är mitt schema för den här veckan och nästa vecka. Som ni ser är jag ledig på Måndag! Och vet ni vad det här också betyder? Det är bara 13 dagar kvar tills jag börjar i skolan :o
Men jobbet är jättekul och man börjar verkligen ta ansvar. Idag fick jag trösta två barn. Bröder. En av dom ramla av ett bord och den andra blev inkastad i en vägg av sin bror... Men det är verkligen jättekul vi har runt 20 ungar och idag var det jättevarmt sen när jag kom hem så började det blåsa jättemycket och blev det en regnskur så jag gick och la mig :)
 
Vet ni vad det värsta är? LOTTA OCH ANDREAS GICK IN OCH KOLLADE PÅ MIG NÄR JAG SOV! VARFÖR MÅSTE ALLA GÖRA DET. HERREGUD LÅT MIG SOVA FÖR GUD SKULL! Ska skaffa nyckel så jag kan låsa dörren när jag ska sova så ingen jävle kan komma in och kolla om jag sover. Börjar bli smått irriternade!
Sitter och chillar med dragsters och ska väl snart gå och lägga mig även fast jag har en liten sovmorgon.
 
 

Uuuuuuuuuughhhh

Hej hååå! 
Jag har precis ätit mig mätt på kyckling, lite pasta, majs och gurka :D Nu ska jag vila magen en aning innan jag drar ut och joggar lite, när skolan väl börjar så ska jag ta hårdare tag om träningen, ska bara hitta ett sätt jag trivs med! 
 
Hursomhelst så bloggar jag kanske inte alls mycket mer idag utan låter er kika in på en tom blogg om Dimitra inte uppdaterar dvs :* <3 
 
 

Funny you're the broken one

Godmorgon eller något! 
Jävla vad sur jag vart när jag vaknade självmant vid 11 och märkte att jag missat väckarklockan 3 (!!!!!!) gånger. Blev upp och väcka Mischa som sover i mammas rum då vi var själva hemma och så ska jag precis fixa något att äta till oss. Sen så får vi se vad dagen bjuder på, men som jag känner mig själv så kommer jag sätta mig med musik i öronen och göra lite grejer i Photoshop och sedan kanske spela lite Sims och sen ut och jogga eller gå och simma :) 
 
Vi får höras någon gång under dagen babes :* 
En av favoritscenerna i PLL säsong 1 
 

+

Åhhh... Jag har blivit riktigt såld på Ed Sheerans musik på sistone så sitter och fixar ner hela "+" nu till mobilen. Men nog om det, från badet blev det en sväng till Ken's Pizza för att fylla magarna med mitt "crew" sedan blev jag och Mischa hemskjutsade. Senare på kvällen drog jag ut och sprang, var sviiiiinvarmt men jag ville verkligen ut och springa då jag hade massor att tänka på så musik i öronen och ca 30 minuter senare hade jag tagit ett varv på 4,7 km! Var dödstrött efteråt dock, hem, byta om och sedan ut och hänga i den härliga sommarkväll som dagen bjöd på med Mischa. Nu har man suttit hemma och ska strax gå och ta en ordentlig dusch innan jag bäddar ner mig i sängen och sover :) Natti mina små gosisar, vi hörs imorgon ! 
 
Bild 1: Jag, Mischa och broders flickvän Alexandra
Bild 2: Mischa, Alexandra, Max, Alex (med huvudet mot mig) och broder närmast kameran.
Bild 3: Screenshot från RunKeeper från ikväll 
 
 
 
 

Dag 44: Min idol.

Har jag inte redan svarat på det här o-o
One Direction
 
 
 

Boy

Jag köpte en BOY tröja :)
 
 
 

Varför jag mår dåligt.

 
 
Om ni har läst bloggen ett tag nu så vet ni att jag har problem med min rygg. Jag har ganska hög smärttröskel så jag har klarat dagarna med två tabletter och på bra dagar bara 1. Men sen i fredags har jag haft så satanst ont så jag har knappt kunnat äta nåt på dom senaste dagarna även fast jag har tagit tabletter. Igår natt blev det så jobbigt att jag trodde jag skulle spy och jag började gråta då jag varken kunde ligga ner eller sitta ner då smärtan i ryggen blev värre.
 
Så imorse åkte mamma och jag till vårdcentralen för att träffa en läkare. Som alltid så tror dom att det är muskeln som min högra arm sitter fast i som spökar för jag sitter dåligt så nu blir det att ta värktabletter 3 gånger varje dag samtidigt som jag äter och sitta rakare i ryggen, speciellt när jag sitter vid datorn. Såska ta när jag äter frukost, Lunch och Middag. Har fortfarande sjukt ont i ryggen men jag klarar mig. Det gör inte lika ont som det gjorde inatt så jag hoppas på att kunna gå till jobbet imorgon!
 
 

It's here!

Kommer ni ihåg när jag beställde en sak från ebay? DEN KOM IDAG!

Ni får en sneekpeek på den nu så ska jag ta bättre bilder sen <3 -D



Tävling hos KEELA.SE

Inte bara Dimitra utan även jag är med i Keelas tävling som hon håller i. Hoodien finns att köpa på CandyByKeela
som är Keelas egna webbshop. För att läsa hennes AWESOME blogg klicka HÄÄÄÄÄR
 

Keelas Tävling!

Är med på Keela Tävling där man kan vinna en Leopard hoodie :)
http://fames.se/keela/ http://candybykeela.se/sv/
 
 
BILDEN ÄR FRÅN KEELAS BLOGG!
 
 
 

B A D A

Tjeeeeeeena!
Sitter i broders bil med company påväg till ett badställe där det blir att spendera stora delar av dagen :) Fick ingen direkt bra start på dagen men det löser sig alltid! Bloggar väl senare på kvällen när vi kommit hem, ska även sätta mig och smida onda planer (eller planera skolan rättare sagt) och bara chilla med broder och alla andra :)

Vi hörs!

~ Elizaveta

Mår inte speciellt bra.

Mår inte alls bra så istället för jobb så blir det att åka till vårdcentralen. Vet inte hur uppdateringen blir. -D



Sex favoriter just nu

 
1. Selena Gomez - Love Will Remember 2.One Direction - Best Song Ever 3. Ulrik Munther - Requiem 
4. Zara Larsson - She Is Not Me pt. 2 5. Bastille - Laura Palmer 6. Robin Stjernberg - Isn't It Time 
 

Alla dessa låtar är jag fast vid och well.. Dimitra har visat mig hälften av dem och I Love Them ! <3 Verkligen fast! Gillar ni bra musik borde ni lyssna på dessa ! 
 
 

Dag 43: Husdjur.

Har bara en hund.
 
 
 
 
 

A beautiful melody

Nu har alla dragit härifrån (eller dem drog 2 timmar sedan, haha..)  och jag ska strax starta upp ett nytt spel i Sims som jag och Mischa ska sitta och spela på. Senare ikväll blir det bara PLL, har äntligen börjat på säsong 2! Det får mig bara mer och mer besatt känner jag nu men jaja :P 
 
Imorgon blir det att kliva upp kring 10-11 och dra ut och jogga om jag orkar. Senare blir det kanske att åka till något bad om det blir varmt, med bror och resten som var här idag :) Annars händer väl inget särskilt nu, jag chillar mest de sista veckorna av lovet <3 
 
 

Partyyyyyy

Hellu bloggen! 
Jag har inte hunnit blogga idag då vi haft fullt upp hemma! Vaknade vid halv tolv och vid tolv  kom min äldsta brorsson Mischa hit, han ska stanna här hela veckan, så himla kul! Vid tre kom min broder hit med sin tjej Alexandra och hennes son Max då vi började grilla och har väl precis gått ifrån bordet. Sen kom även brorsans kompis Alexey hit och hänger med oss nu. Har precis vart en sväng till ICA och köpt glass och dricka och ska fortsätta ha kul! 
 
Arbetsveckan börjar imorgon för Dimitra och jag får chilla en liten stund till. Kommande veckan ska jag hinna med ett bröllop på Lördag och då kommer ni även få bilder på klänningen vi sytt på hur länge som helst ! :D 
 
Men nu ska jag vara lite mer social mot dem andra och bloggar senare :) 
 
Bild från igår och nyss :) 
 
 

Söndag? VA REDAN!

Åh herregud. Hur fan ska jag klara av den här veckan! Måde som sagt skit i Fredags och hade tänkt att ta det lungt hela helgen, bara ligga i sängen och kolla på Supernatural. Sen fick jag veta att Malin skulle komma och vi kan bara säga att det inte blev så lugn helg och att jag inte mår speciellt bra idag. Sen kan ni få leka små detektiver om ni vill ta reda på mer fakta.
 
Men idag åker Malin hem, hennes tåg går från centralen 10 över 2. Lite tråkigt att hon ska åka hem, hon är jävligt snäll och det är så roligt att höra hennes breda värmlänska! Som jag sa så blev jag upptvingad vid halv 3 för att sitta med dom medans Lotta drack lite Rosevin och pratade med en person... Det blev lite, ja... D.R.A.M.A. Så vi gick och la oss runt 10 över 5 imorse.
 
Men idag blir det verkligen att bara ta det lungt! Ska ligga i mammas säng hela dan och kolla på Supernatural och om det slutar blåsa så blir det kanske att ta ett litet dop i poolen och sola en stund!
 
 
 
 

Call Me Miss Movin’ On

Orkar inte somna, är för pigg. Så blev att messa lite med Ello och Maggi. Med Ello var det mest om lite saker som har hänt you know D.R.A.M.A!  Hahah nej skämtar bara ingen mer drama för min del. Har lagt allt bakom mig, det är sommar you know. Med Maggi blev det mer "I miss you a lot" snack. Saknar henne som fy fansiken. Får se till att träffa henne innan skolan börjar. Sitter just nu och lyssnar på musik. Hörde när pappa åkte iväg för att hämta Lotat och Malin. Så snart kommer jag höra deras skratt i hela huset!
 
Ska bli 23 grader imorogn så blir troligen att bada och sen sola igen. Solade i 3 timmar idag har redan fått en ganska synlig rand! Blir brun så sjukt snabbt (enligt mig). Har aldrig brytt mig om att sola så mycket på sommarna men nu när jag har spotify så kan jag ligga och lyssna på musik. Allt blir så mycket roligare! Kanske ska ladda ner lite ljudböcker också så kan man ligga och lyssna på det när man solar.
 
Btw har ni sett Aviciis musikvideo till Wake Me Up? Så underbar!
 
 
 

Godnatt

Nu säger jag godnatt, har precis sett klart dumma mig 2 med en sovandes Håkan på magen. Han vill fortfarande inte flytta på sig så får se hur det blir med sovandet inatt. Dock är Lotta och Malin ute och festar och borde komma tillbaka snart då krogarna här stänger runt 2. Kul det kanske får sitta uppe med dom och prata då Lotta alltid vill ha sällskap när hon har druckit. Men vi får se hur det blir! Nu ska jag alla fall se till att få lite sömn! Godnatt <3
 
 
 
 

Dag 42: Mina rädslor.

Jag klarar inte av att söka upp bilder på det så jag säger bara det.
 
Sprutor och Zombies.
 
 

Sola och Bada

Badade i 1 timme och nu ligger jag och solar. Har redan solat i 2 timmar och tror att jag kommer ligga här tills maten är klar. Musik i öronen har jag också! -D



Varmt

Åh vad jag hatar att jag inte tog moppekort eller är arton och har körkort... Varmt som in i helvete, jag bor i en lägenhet i stan = ingen ordentlig pool och jag kan inte ta mig till någon badplats. Åhhhh ångest över detta på hög. Men lär hur som helst åka till Fyrishov senare ikväll och simma några timmar! För jag orkar inte värmen just nu..
Puss från E

Några låtar som finns på min sommar lista

 
 
 

Family love

Åh herregud. Igår åkte Maria till sin kompis Linn och Kiki åkte till sin kompis Hanna så det var bara Jag, Mamma och Lotta hemma och vid 10 åkte Lotta och hämta sin kompis Malin från Kil som ligger i Värmland. Lotta har bott i Värmland så länge jag kan minnas. Men allafall Malin och Lotta är som Jag och Ello fast i äldre version så underbara. Mamma, Jag, Lotta och Malin satt och snacka skit från kl.10 till runt 1. Vi snacka verkligen om allt och det var så kul men snacka om vilken huvudvärk jag hade när jag skulle gå och lägga mig. Däcka nästan på en gång låg dock och började kolla på filmen The Blinde Side som är en av mina favoritfilmer och låg och sms med personer som var vakna.
 
Idag ska det tydligen bli årets varmaste dag så mamma har fixat poolen, Maria stananr hos Linn en natt till, Kiki stannar hos Hanna till sent ikväll och Lotta och Malin är på sitesing i Uppsala då Malin aldrig har varit här så jag och Mamma har hela poolen för oss själva. Jag ska ligga och sola och lyssna på musik så länge jag kan!
Kom ihåg att drick enorma mängder vatten idag så ni inte får solsting!
 
Ni får en bild på Ello när hon badade här senast!
 

Lördag den 3 Augusti 2013

Godmorgon! 
Jag vaknade precis och ska strax ta mig upp ur sängen. Idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt utan tar dagen som den kommer. 
 
Västerås igår var helt okej, gjorde inte så mycket mer än att vara lite på stan med vissa stanbarn och sedan åkte vi hem till Emma där vi bara chillade. Gick till Coop en sväng och köpte något att gotta oss med vilket för mig blev en Fanta Strawberry/Kiwi och en Daim. Därefter åkte vi in till stan då Emma skulle hem till Kempke och träffa hennes kille Richard och jag åkte in till Centralstationen där jag satt mig och väntade på bussen till Uppsala. Blev att prata med en person på telefon en bra bit på vägen innan dens mobil dog. Tror jag även ska till Västerås i veckan om jag orkar då jag faktiskt har mitt sommarlovskort att utnyttja till 31 Augusti ;) Sen kanske jag bara sätter mig på någon buss någon dag och bara åker. 
 
Ähm, nu ska jag hur som helst kliva upp, äta och sen kanske dra ut o springa eller åka och simma ! Vi hörs :* 
 
Och ja jag älskar mina nya jeans och nya ballerinor 
 

Dag 41: Mitt stjärntecken och om det passar med min personlighet.

Passar in på mig helt klart.
 
 
 

Häääärligt !

Svar på kommentar

Såklart jag kan det :)
 
 
När jag började i 7:an på KS så hade jag enormt stora problem med mig själv och hemma så jag hade sjukt svårt att skaffa vänner och var mest i bakgrunden med dom få vännerna jag lyckades få. Men dom vännerna som jag fick på KS har hjälpt mig att bli personen jag är idag och utan dom skulle jag fortfarande bära på mina brister och låtsas vara glad.
 
Förutom Maggi så saknar jag mina andra tjejer som var i vår lilla "gäng"
Amanda
Livia
Lisa
Anna
Malin
 
Alla är så olika och det är det jag älskar mest med dom. Alla har sin egen personlighet och sin egen humor men alla fall kommer vi överrens så sjukt bra.
Men jag kan försöka skriva om dom en för en :)
 
 
Vi börjar med Amanda. Amanda är yngst av oss 7. Hon är 98:a och vi två började prata andra skoldagen i 7.an då hon har diabetes och i 7:an tog hon sprutor för att kunna äta och vi satt tillsammans på Lunchen och jag är livrädd för sprutor så när hon tog upp sprutan bad jag om ursäkt om jag kollade bort och förklarade varför. Ganska konstigt sätt att skaffa vänner men det funkade :)
Hon gillar samma saker som mig och vi förstår varanadras skämt.
 
Sen har vi Livia, hon är som Amanda dock har hon en egen humor men förstor andras humor. Vi blev vänner då Lisa och Liviva redan var vänner innan dom började på KS, dock hade Livia hamnat i vår pararell klass men fick byta till vår klass. 
Som sagt är Livia som Amanda och gillar samma saker som hos och vi kan prata om det mesta med varandra :)
 
Sen har vi Anna, Hon var den sista att komma in i vårt "gäng", hon började i höst terminen i 8:an om jag inte har fel. Hon kände Lisa,Livia,Maggi och Malin från innan. Anna är den som är mest spontat och vill alltid göra så mycket på en och samma gång så när man är med henne från man verkligen ett skratt för livet!
Hon följer verkligen kändis världen och vet nästan allt om alla kändisar känns det som, och om man pratar om nåt så vet hon exakt vad det är.
 
Sen har vi Lisa, vi blev vänner i 7:an när Amanda och Hon träffades på spanska lektionen. Amanda presenterade eller vad det heter Lisa för mig och vi blev vänner. Lisa är en person som man verkligen inte kan vara arg på och hon kan inte vara arg på en men hon säger till om hon tycker man går förlångt. Hon är en tjej som verkligen är försiktig men när hon är med Anna så fattar man knappt vad dom pratar om.
 
Och sist men inte minst har vi Malin. Malin började hösten i 7.an. Hon kände Lisa och Livia sedan innan. Malin är en blyg tjej men när man lär känna henne så är hon underbar. Jag var alltid avis på hennes blonda ängla lockar till hår. Men hon är som Lisa och är en försiktig tjej men när är vän med henne så kan man skämta och skratta tillsammans.
 
Så en snabb sammanfattning.
 
I början av 7:an var det Jag, Amanda och en tjej till som jag inte har skrivit om här.
Sen några dagar efter så kom Lisa och Livia. Sen höstterminnen kom Malin.
Sen kom Maggi och Sist kom Anna.
Livia,Lisa,Malin,Maggi och Anna kände varandra innan KS då dom hade gått på samma skol och bodde nära varandra.
 
Det är dom jag kommer sakna från KS. Mina underbara tjejer som har hjälpt mig att bli personen som jag är idag. Kommer bli en stor ångest att behöve möta nya hinder i livet utan dom här tjejerna. Dom betyder sjukt myckt för mig även fast vi inte har samma vänskapsband som jag har med Maggi eller Ello. Dom är bäst och jag önskar dom all lycka i livet <3
 
 
 
 

Let's go to Westerose !

Laddat upp med flikar, och massa massa nyfikenhet. Satt mig på bussen precis och innan man ens känner sig klar är man nog framme ! Bloggar när jag kommer hem igen ! 
 
 
Och ja, screenshoten togs igår natt :* 
 
 

Out of town

Yoo!
Har precis satt mig på bussen in till centralen och ska sedan vidare till Västerås. Hade en sjuuuuukt seg och jobbig natt så jag är dödstrött, dock finns inget att göra åt det så man får överleva på ett eller annat sätt helt enkelt !

Busenkelt att glömma vatten idag då det är varmt, så vill påminna er läsare om att dricka mycket vatten idag (och resten av alla varma dagar)

Hoppas alla får den fredag dem förtjänar :) puss <3
/E

https://cdn3.cdnme.se/3190433/7-3/pic_51fb7274ddf2b30efce0efdf.jpg" class="image">

Västerås

Hej hej hej hej ! 
Har precis kollat klart på Avsnitt 16 av PLL säsong 1 och jeeeees vad komplicerat allt ska vara .-. fattar varför jag inte följt någon serie tidigare ! 
 
Nu ska jag strax gå och lägga mig då jag ska ta bussen 10:35 mot Västerås imorgon och kommer tillbaka senare (sent) på kvällen. Dock har mamma lovat att jag får ligga och dra mig på Lördag så det blir ju asnice! Kommer dessvärre inte träffa Dimitra då det är som hon skrev, att hon behöver vila i helgen. 
 
Nu är det sängläge. Godnatt ;*
 
 
Dagens på Yo & Berry 
 
 
 

Dag 40: En tv-serie jag älskar

SUPERNATURAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 

Youtube klipp

 
Åh det är jätte enkelt :)
 
Det du gör är att gå in på YT och till videklippe du ville ha och sen trycker du på DELA knappen som finns under klippet.
.
 
Sen så trycker du på bädda in och väljer storlek och sen kopierar du länken och klistrar in på ett inlägg i bloggen :)
 
 
Och där har du ett videoklipp i bloggen :D
 
 
 
 
 

Yo & Berry

Hej bloggen! 
Dagiset var jättekul och spännande, riktigt trevliga hela bunten. När vi kom hem satt jag och kollade på PLL ett tag och åt lunch sedan började det ösregna så jag gick och la mig i min säng med musik i öronen och lyckades somna. Har även varit och simmat med Alicia, körde 1,5 km i vattnet och 5 på cykel! Och nu mina vänner, ska jag cykla till Gränby C för att unna mig en Frozen Youghurt då jag tycker jag förtjänar det :) 
 
Blir att däcka i sängen tidigare idag då jag vill kunna gå upp tidigare imorgon och åka till Västerås ! Men det får jag planera senare ikväll för nu ska jag somsagt åka iväg! 
 
 
Sist jag åt på Gränbys Yo & Berry 
 
 

Påväg att bli sjuk

Usch. Jag vill bara ha helg ju på en gång, känner mig jättekraslig och det känns som jag ska bli förkyld snart så helgen blir tt spendera i sängen med alvedon och kolla på Supernatural och bli frisk tills på måndag. Får schemat för resten av veckorna idag också. Kommer inte alls ihåg tiderna även fast det var jag som skrev dom. Idag är det fler barn. 4 tjejer och 3 killar.
 
Slutar vid 4 idag så är 3 timmar kvar. Ska bli skönt att komma hem då jag har på mig shorts idag, trodde det skulle bli varmare idag men nej. Satt och frös i mitt rum när jag vaknade, ville bara lägga mig under täcket igen och sova bort dagen. Imorgon har jag sov morgon till hlv 10 och sen slutar jag halv 5. Nästa vecka blir det ännu mer barn och det betyder att vi kommer bli uppdelade på två avdelnignar! Jag hoppas verkligen att jag hamnar med Elin
 
Vet inte vad jag ska skriva mer, får se om jag skriver nåt när jag kommer hem. Hopaps ni har en bra dag!
 

All the club is jumping, Get Up

Godmorgon ! 
Har precis klivit upp faktiskt och äter just nu mina nya favoritflingor som är nougatpuffar! Asgott ! Mjölkdelen är jag inte så förtjust i så har liiiite mjölk. Har precis klätt på mig också, en tisha och jeans, fucking 15 (!!!!!!) grader ute just nu. Så länge jag kan minnas har jag knappt varit uppe så tidigt på lovet men det ju bra, lite över förväntan faktiskt. Lyssnar just nu även på Justins "Out of town girl" och tänker på massa kring PLL, haha. 
 
Som jag sa igår blir det förmodligen dra och simma idag då jag inte rörde på mig igår och inte kommer röra på mig imorgon då jag ska till Västerås och träffa Emma ! Sen i helgen tänker jag vara med Dimitra då det är enda helgen under sista veckorna av lovet jag kan ses, då nästa vecka spenderas på bröllop och veckan efter är det helgen innan skolstart.
 
But yeah, vi får höras senare :* 
 
 
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!

r>