WE RUN THE WORLD

Hej alla söta, rara småsaker som kikar in här varje dag! 
Konstigt blir det, när man på lovet ställer om alla klockor i huvudet och sover till eftermiddagen.. Jag klev nämligen upp halv ett idag, varför? Jo för att jag kan! Har läst lite bloggar och egentligen bara dragit mig i sängen! Känner för att vara produktiv idag men just nu går det ju inte så jädrans bra med det.. hehe. Har lyckats infektera ett hål jag har i örat, typ ett av de äldsta hålen också.. Det stör mig så grovt mycket ! Lyckas liksom peta ut var stup i kvarten! :( Men nog om det.. Jag ska strax klä på mig och ut och gå i det "vackra" höstvädret, ska ta tag i mig själv ordentligt efter lovet men jag känner att jag kan gå ut och gå redan nu. Det innebär ju inte att jag tränar eller något men jag kände nyss att det verkar produktivt! Sen när jag är hemma igen tänker jag städa mitt rum och lite andra ytor i lägenheten! Ska även laga mat till mig tror jag men det märker vi! Jag har fastnat riktigt ordentligt på Zara Larssons nya låt Bad Boys och fyfan vad jag blir sur efter varje gång den tar slut! GÖR LÅTEN LÄNGRE! 
Och videon? Jag ÄLSKAR den! Vet inte riktigt om det är för miljön hon är i videon eller för dansstegen? Men jag får energi av den låten! YOU GO GIRL! 
 
Jag kikar in lite senare på bloggen, sålänge kan ni väl kika på Zaras grymma video 1080p ;) 
 
 

The Mortal Instruments: City of Bones

För några dagar sedan såg jag klart filmen The Mortal Instruments: City of Bones. I huvudrollerna kan vi se Lily Collins som Clary Fray, Jamie Campbell Bower som Jace Wayland och Robert Sheehan som Simon Lewis.
 
Fakta om filmen (taget från wikipedia) :
 
Efter att Clary Fray, en till synes vanlig tonåring, bevittnar ett mord på en klubb, finner hon att hennes mamma, Jocelyn, har attackeras i sitt hem i New York City och kidnappats av Valentine i sin sökning efter den Mortal Cup. Hon får hjälp av en Shadowhunter som heter Jace och hans vänner hjälper henne med att rädda hennes mamma och på vägen får Clary reda sanningar om sitt förflutna och blodslinje och blir den person som sin mamma fruktade att hon skulle bli. Clary får veta att Shadowhunters är halv-änglar krigare som jagar demoner, och att hon även är en shadowhunter och försöker därmed utnyttja sina krafter för att i tid rädda sin mamma. Med hjälp sin nyfunna gåvor finner Clary Mortal Cup som hennes mamma gömt, bara för att bli förrådd och tvingas ge upp den. Hon försöker att rädda sin mamma innan det är för sent, och finner sig själv fångad i en kamp mellan krafter hon knappt förstår.
 
Filmen är extremt konstig och förvirrande och man blir snabbt inkastad i handlingen, jag tror det skulle underlätta om man läst böckerna innan för att få en mer klar bild. Men på slutet så faller alla små bitar på plats förutom dom som man fortfarande går runt och funderar på då tvån The Mortal Instruments: City of Ashes kommer nästa år.
Filmen får 3 av 5 nyckelpigor av mig för att Jamie är sjukt snygg och låtarna i filmen är ganska bra!
 
och här har ni trailern :)
 

Let it Grow

Ello ringde nyss och sa att hon är här om 20 min. Ligger fortfarande i mina shorts och hennes stora röda hoddie som jag har sovit i och om jag ska vara ärlig är jag inte speciellt pepp på att byta kläder. Men kommer väl få göra det när den lilla primadonna kommer helt uppfixad! Såg ni att hon hade fixat sitt hår sedan 12! 12!! Herregud jag vaknade vid 2...
 
Men jag har dock nåt att skylla på! Jag har fortfarande lite feber och en sjuk huvudvärk som tär på min kropp, orkar verkligen inte tänka på nåt! När jag öppnar munnen och ska prata kommer bara "nhksnfnfhbkjnfkles" fram. Ska vila så mycket jag kan och äta mig tjock på apelsin då det är bra mot förkylning och inflamation!
 
Annars har halva lovet gått och jag har inte gjort något produktivt! Längtar igäl mig till skolan, vill bara att den ska börja igen men samtidigt vill jag kunna sova och vakna när jag vill!
 
Nu ska jag vänta på Ello!
Hoppas ni haft ett bra lov än så länge!
 
En till bild från dopet, kan ni gissa vad temat för dopet var? ;)
 
 

Limited Edition

Hej alla läsare! 
Precis nyss slutade jag locka mitt hår och ska strax sminka mig efter en make-up tutorial från YT. Jag är ganska så uttråkad idag så har hållt på med mitt hår sen typ 12 men nu har jag i alla fall håret fint! Ska hitta någon fin sminknings tutorial och följa den, sen får vi se hur resultatet blir :) Senare ska jag även måla mina naglar, det vinröda jag har nu har förstörts totalt! Ska även äta lite nu och tänka ut vad jag ska ha på mig på KU idag, blir säkert något simpelt men jag brukar alltid tänka i förväg ! 
 
Vi hörs senare <3 
 

Potato

Egentligen skulle vi har vairt hemmma hos Cajsa vid det här laget men jag har gått och blivit sjuk. Har feber och ingen orka alls i kroppen. Somnde runt halv 6 tror jag det var och sen sov jag fram till 2 och efter det vaknade jag och somnade jag om flera gånger fram tills hav 4 då jag reste mig upp och åkte en snabbis in till media markt för att kolla en sak, dock fanns den saken inte i butik så fick gå ut där tomhänt sorligt nog. Men det spelade ingen roll för åkte till Buttericks och där köpte jag hudlim och tand svärta som är till halloween.
 
Sen när jag kom hem igen gick jag och la mig i sängen och satt på en film och låg och halv sov till den innan det var mat och efter maten gick jag och la mig framför filmen igen och nu ligger jag här. Funderar på att åka och köpa massa apelsiner så jag kan bli frisk tills på måndag!
 
Har inga bra bilder just nu så ni får en från när vi var på dop!
Jag och söta Klara
 
 

Not a good day

Trött, illamående och jobbiga värkar i huvud, mage och rygg. Ska lägga mig i sängen och kolla på någon film. Somnar jag så somnar jag <3 

A true friend is one soul in two bodies.

Du kommer alltid kunna sms eller ringa mig och om du inte får svar så kommer jag svara dig för eller senare. Du kommer alltid få höra min röst för eller senare 
 
 

Kvällens :

 

Lovet startar på riktigt nu !

 

Familjetrippen

Hej ! 
Jag sitter just nu och lyssnar på musik samtidigt som jag kollar runt lite på nätet, smsar och spelar tetris. Klev upp vid 12 idag, det var riktigt skönt att sova ut! 
Ska snart även äta sedan sätta mig på cykeln till Willys och köpa lite grejer till Sleepovern och lite grejer hem ! Senare ikväll ska jag på bio med Dimitra och Anton, vi ska se Familjetrippen! 
 
Har inte så mycket att skriva, hörs imorgon eller ikväll 
 

I think you stand under me if you don't understand me

Hej! Maggi här. Jag var ute och letade efter ett par baggy jeans idag, men det är så himla svårt att hitta på tjejavdelningen. När jag kikade på killavdelningen så satt dom inte rätt i midjan, och bara åkte ner. Jag tycker att de borde sälja mer baggy jeans, eftersom att det är min stil jag gillar inte stuprörsjeans jag kan ha på mig det men baggys är mer mig. I torsdags så var jag och en kompis i Globen och kollade på Lil Wayne, det var jätte roligt. Jag var otroligt glad, när han kom ut på scenen det var verkligen minnesvärt! Den 10 maj så har jag biljetter till Justin Timberlake, det ska bli askul. Jag störtgillar Justin, för mig the one and only Justin haha. Jag kommer ihåg när jag var yngre och fick min första mp3 och jag laddade ner Rock your body med Justin Timeberlake, spelade om den så många gånger haha. Åh, det ska bli jätte roligt verkligen jag längtar dit. Det är bra att ha saker som man kan se fram emot, då tycker jag att det blir lite lättare med livet, när det känns jobbigt så tänker jag nej juste! Justin Timberlake den 10 maj och det känns lite bättre! Ett litet tips kanske. ;) 
 
Nu ska jag kolla Gossip Girl maraton och äta chips haha. Maggi speciale ;) 
 
Peace and Love. <3 
deeeeeerp. 
 
Alla har vi varit små det här var efter pappa dog. Hade en solglasögon period då tyckte det var jobbigt och kolla i andras ögon. Har som tur övat upp det. Trodde pappa var på semester och att han skulle komma tillbaka. Det gjorde han inte. <3 Spanien for the win. 

Nu kör vi!

Sista dagen den här veckan! Vi sitter i bilen påväg till kyrkan nu.



Dop

Hej, sitter just nu och skypear med Anton, Ello var nyss med men hon behövde gå och lägga sig då hon ska fixa sig och sen ta sig hit imorgon runt halv 2 då vi åker på dop. Det ska bli jättekul verkligen och jag ser framemot det sjukt mycket!
 
Annars så var vi på konfaträff idag och sen på kvällen firade vi mormor som fyllde år. Vi var också in en snabbis på gränby och kollade runt lite och jag har hittat mina vinter skor och min vinterjacka som jag vill ha. Ska själv snart också gå och lägga mig då mamma sa att jag måste minst ha fått 7 timmars sömn om jag ska få hänga med imorgon och det vill jag ju!
 
Men nu ska jag spela lite tetris, prata klart med Anton och sen ska jag ta bort smink och sova!
Tar som sagt med kameran men kommer troligen inte lägga upp bilderna som jag tar förens efter några dagar då jag har fullt upp den här veckan.
 
På måndag ska jag, Ello och Anton på bio.
Tisdag ska jag och Ello hem till Cajsa med Påvel,Måns,Jocke,August och Elias och sova där tills på onsdag
Onsdag ska jag och Ello till KU och sova på jonasgården och måla om där.
Torsdag ska jag sova och det är troligen då bilderna kommer upp om inget annat kommer ivägen
Sen på fredag och helgen håller jag och Ello fortfarande på att planera men ni fattar att det är ganska mycket nu på lovet men jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan med bilder och text men ni får ursäkta om det inte blir så mycket!
 
Ello var också så gullig och köpte ett bar nya örhängen till mig men har ingen bra bild på dom så ni får en instagram bild sålänge så tar jag en bild imorgon! Godnatt och hoppas ni har haft en bra helg och kommer få ett bra lov
 

Jag lämnar dig där <3

Godmorgon ! <3 
Jag klev upp för inte alls länge sedan och fixade mig och nu precis ska jag äta något då jag ska bli upplockad av Dimitra om en halvtimme. Saknar min plutt! Efter konfan blir det att åka till Vänge för att fira mormor, ska även slå in presenten innan dess. Innan vi åker till Vänge ska vi också till Gränby Centrum en snabbis för att jag ska köpa en doppresent till lilla Klara <3 
 
När jag väl är hemma ikväll bloggar jag väl, men måste även planera min morgondag ordentligt då jag ska ta mig till Vänge självmant, uppfixad och allt innan klockan halv två! Så då måste jag kliva upp ganska så tidigt <3 
 
 

Totoro

Godkväll! Just nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på "Min Granne Totoro" samtidigt som Dimitra kollar på den via Skype <3 Jag har precis plattat håret och målat naglarna, imorgon blir det först KU sen fira mormor och åka hem efteråt! 
 
Mamma kom hem idag och jag är jätteglad att äntligen ha henne hemma, har blivit som en liten hemmafru här också för nu är det min tur att ta hand om henne <3 
 
Jag har egentligen inte så mycket att blogga om så ni får lite fina bilder från We Heart It istället 
 

Story of My Life - One Direction

Written in these wallks are the stories that I can't explain

I leave my heart open but it stays right here empty for days

She told me in the morning she don't feel the same about us in her bones
It seems to me that when I die these words will be written on my stone

And I'll be gone gone tonight
The ground beneath my feet is open wide
The way that I been holdin' on too tight
With nothing in between

The story of my life I take her home
I drive all night to keep her warm and time
Is frozen (the story of, the story of)
The story of my life I give her hope
I spend her love until she's broke inside
The story of my life (the story of, the story of)

Written on these walls are the colors that I can't change
Leave my heart open but it stays right here in its cage

And I'll be gone gone tonight
The fire beneath my feet is burning bright
The way that I been holdin' on so tight
With nothing in between

The story of my life I take her home
I drive all night to keep her warm and time
Is frozen (the story of, the story of)
The story of my life I give her hope
I spend her love until she's broke inside
The story of my life (the story of, the story of)

And I been waiting for this time to come around
But baby running after you is like chasing the clouds

The story of my life I take her home
I drive all night to keep her warm and time
Is frozen

The story of my life I give her hope (give her hope)
I spend her love until she's broke inside (until she's broke inside)
The story of my life (the story of, the story of)
The story of my life
The story of my life (the story of, the story of)
The story of my life

 

Spotify random 25 <3

Hur mår du idag? This Is Love - will.i.am ft. Eva Simons
Kommer du komma långt i livet? Change your life - Little Mix
Hur ser dina vänner på dig? Sex Apeal - Bueno Clinic
Kommer du att gifta dig? A little party never killed nobody - Fergie
Vilket är ditt livs temasång? Still into you - Paramore
Vilken är ditt livs historia? Marry you - Bruno Mars
Hur var gymnasiet? Ortens favoriter - Labyrint
Hur kan du fortsätta i livet? Don't you worry child - Swedish House Maffia
Hur kommer morgondagen att se ut? Dangerous - Michael Jackson
Vad är det bästa med dina vänner? Love the way you lie - Eminem ft. Rihanna
Vad kommer hända nästa vecka? Bad Romance - Lady Gaga
Vilken sång beskriver dig bäst? Sweet dreams - Marilyn Manson 
Hur går ditt liv? Yesterday's gone - Frida Amundsen
Vilken sång kommer spelas på din begravning? This is it - Michael Jackson 
Hur ser världen på dig? Numb - Linkin Park 
 
Kommer du att ha ett lyckligt liv? Naturally - Selena Gomez 
Vad tänker dina vänner om dig egentligen? Krossa alla fönster - Maskinen
Vilken sång beskriver den personen du är attraherad av? Gentleman - Psy
Vad skulle du vilja säga till den nästa generationen? Thriller - Michael Jackson 
Har du en mörk hemlighet? We no speak americano - Yolanda Be Cool 
Hur kan du göra dig själv glad? Faller - Norlie & KKV
Kommer du att få barn? Fly on the wings of love - Olsen Brothers 
Vad är goda råd för dig? Girlfriend - Icona Pop 
Hur kommer du att bli ihågkommen? Save Tonight - Eagle-Eye Cherry 
Vilken är din dags sång? All That Matters - Justin Bieber 
 

 

My heart beats fast

Gud vad jag lagt undan bloggen hela dagen, men haft smått fullt upp då mamma skrivs ut imorgon och då har jag städat hela lägenheten. B.la. Våttorkat golv, bäddat om sängar och dammat av alla möjliga hyllor och hörn! Sen senare på kvällen blev det en sväng på stan, hade lust att kika lite i affärerna och det var precis det jag gjorde! Fick med mig en tröja och ett par trosor och allt för bara 45 kr, känner att jag fyndade ordentligt då endast trosorna kostade 45 kr med originalpris! 
 
Imorgon vet jag att pappa kommer hit vid tio för att laga lunch osv, sen ska vi åka och hämta mamma! :D Lyckan jag känner varje gång jag tänker på att hon kommer vara hemma nu är underbar! Jag har aldrig varit borta från mamma så länge (jo, när jag reser men det är en annan sak.) Kommer lägga ut en såndär spotify-lista som Dimitra la ut inom kort! Kommer kanske lägga ut en playlist här också <3 Ser riktigt fram emot helgen då vi har konfa på lördag och på söndag ska jag på mitt första dop (förutom mitt egna) så jag är riktigt pepp! :D
 
Annars hörs vi imorgon babes ! <3
Bilder från instagram. Bild 1: Sms till mamma med texten "Jag älskar dig" Bild 2: Jag på bussen igår påväg från KU Bild 3: Lyckades ÄNTLIGEN sätta ett datum på ett avslutat kapitel i mitt liv <3 
 

Utveklingssamtal

Vaknade vid typ 1 idag och klev upp för jag behövde åka till skolan för jag hade utveklignssamtal som gick riktigt bra! Fick jättebra feedback och min mentor tycker det är jättekul att jag har kommit in i skolan så snabbt! Alla andra lärare tycker också jag jobbar på bra och att jag är positiv :D
Var verkligen bästa utveklingssamtalet jag haft på länge!
 
Imorgon blir det att åka till läkaren, på lördag är det KU och mormor fyller år och sen på söndag blir det dop!
Ser framemot dopen så sjukt mycket då jag älskar dop, det är så trevligt och gulligt. Var på Stellas dop när hon döpets och nu är det hennes lilalsysters tur!
 
Kommer såklart ha kameran med så ni får bilder sen!
 
 

Spotify

•  Hur mår du idag? Boy Lilikoi - Jónsi
•  Kommer du komma långt i livet? Thought Of You - Justin Bieber
•  Hur ser dina vänner på dig? Save Tonight - Eagle-Eye Cherry
•  Kommer du att gifta dig? Jag saknar dig mindre och mindre - Melissa Horn
•  Vilket är ditt livs temasång? Just One Yesterday - Fall Out Boy
•  Vilken är ditt livs historia? Clown - Emeli Sandé
•  Hur var gymnasiet? I Like That - Befor You Exit
•  Hur kan du fortsätta i livet? Dansa Pausa - Panetoz
•  Hur kommer morgondagen att se ut? Say You're Just A Friend - Austin Mahone
•  Vad är det bästa med dina vänner? Locked Out Of Heaven - Bruno Mars
•  Vad kommer hända nästa vecka? The Man Who Can't Be Moved - The Script
•  Vilken sång beskriver dig bäst? Jet Lag - Simple Plan
•  Hur går ditt liv? Freakopat - Norlie & KKV
•  Vilken sång kommer spelas på din begravning? Same Mistake - One Direction
•  Hur ser världen på dig? Wherever You Will Go - The Calling
•  Kommer du att ha ett lyckligt liv? Save You Tonight - One Direction
•  Vad tänker dina vänner om dig egentligen? Addicted - K.I.D.S
•  Vilken sång beskriver den personen du är attraherad av? No Regrets - Dappy
•  Vad skulle du vilja säga till den nästa generationen? Boyfriend - Justin Bieber
•  Har du en mörk hemlighet? See You Again - Carrie Underwood
•  Hur kan du göra dig själv glad? Yesterday's Gone - Frida Amundsen
•  Kommer du att få barn? Endlessly - The Cab
•  Vad är goda råd för dig? Show Me - School Boy Humor
•  Hur kommer du att bli ihågkommen? Vi kommer aldrig förlora - Eric Gadd
•  Vilken är din dags sång? Stutter - Marianas Trench
 
 

Jag saknar dig mindre och mindre.

Går ganska många tankar runt i mitt huvud just nu. Höstlovet har precis börjat och igår fick jag veta en sak jag helst inte skulle vilja veta. Ni vet en sån där sak som äter upp en inne ifrån och verkligen inte släpper.
 
Jag saknar minnena... Jag saknar dig.
 

När dom där orden kommer från en person som har betyt världen för dig så börjar man tänka efter och inse att man också saknar personen oerhört mycket. Man tänker på alla tårar som den här personen har fått en att gråta, Hur mycket man hatar personen. Men samtidigt kan man inte släppa alla minnen man skapat med personen.
 
Även fast man känt personen i 10 månader eller 11 år, och även fast man har ett stort hat mot personerna så kan man inte ungå att komma ihåg alla underbara saker dom gjorde. Sakerna som gjorde att du hade ett leende på läpparna och att ett skratt kom ut från dom där läpparna. Dom har ju faktiskt spelat en ganska stor roll i ditt liv och gjort dig till vem du är.
 
Det är då man måste fråga sig själv.
Fanns det inte en anledning varför dom lämnade mig?
Fanns det inte en anledning till varför du slutade prata med personen?
Vill du verkligen gå tillbaka till personen du var under den där tiden.
 

Jag saknar personen oerhärt extremt mycket, men jag har gått vidare. Jag har hittat personer som aldrig skulle lämna mig om jag gjorde nåt misstag. Som står kvar vid min sida vad som än händer. Så hur mycket du än saknar en person som inte längre finns i ditt liv. Kom ihåg att det ALLTID finns en anledning till VARFÖR personen inte är kvar.
 
 
 

ollEs Blåbär

Just nu sitter jag återigen på en buss, denna gång mot Stenhagen där älskade extramamma ska plocka upp mig och Dimitra och skjutsa oss till kyrkan då vi ska på KU. Vi har hunnit, sen skolan slutade, köpa jeans och åka till mamma med bullar! Mamma uppskattade verkligen att vi kom och det märktes på henne! Vi satt och pratade ett tag om allt mellan himmel och jord, sedan åkte vi <3 det var även första gången jag tog med någon kompis till mamma, fast vet ju dock inte om jag riktigt kan kalla Dimitra för kompis men men !<3 
Vi blir på KU ikväll i alla fall och sen får vi se hur pass mycket ja bloggar ;) 
~Elizaveta 
Ja det är en smygbild, och ja jag tog den nyss <3

SEX IN MY EARS!

 

Over and over

Godmorgon ! 
Jag tänkte snabblogga medan jag är påväg till skolan ! Jag har egentligen inte så mycket att skriva utan tycker mer det är trevligt att skriva på bloggen när man vet att folk läser :) 

Justins låtar finns på spotify (dem nya alltså) och även hans låt med Tyga! Jag drogar typ den och alla andra låtar, haha.. 

Jag ska för övrigt försöka ställa om mig själv, liksom få mig själv att bli en morgonmänniska, start under lovet! Så vi får se hur det går ;) 


Nighty night then..

Nu ska jag faktiskt ta o sussa, imorgon (idag) är det ju för tusan min enda och sista skoldag denna vecka (har legat sjuk mån-tis). Efter skolan ska jag förmodligen ner på stan en sväng, kanske om jag har tid köpa bullar och åka till sjukhuset med dem till mamma och sedan blir det Vänge för KU! ^^ Som ni märker skippar jag dansen.. Och det finns anledningar till det..
1. Jag skadade knäna ännu mer under LANet och Yogan innan lanet
2. Jag hittar inte mina knäskydd fast jag vänt upp och ner på hela huset
3. Jag har inte råd med ett par nya 

Så anledningar har jag.. Seriöst, två knäskydd, spårlöst borta.. Ska kolla skåpet i skolan för säkerhets skull men tror för fasiken inte på att dem ligger där, inte en chans. Tror jag ska kolla igenom alla soptunnor imorgon hemma också (ja.. jag är SÅÅÅÅÅ äcklig och desperat) med tanke på att dessa knäskydd faktiskt gör mig handikappad när jag inte har de på mig. 
 
Idag då? Jag var hemma till cirkus ett då jag mötte upp Alicia på stan, vi gick runt lite sedan åt vi kinabuffé vilket var asnice då jag inte ätit det på hur länge som helst. Sen köpte vi Makars födesledagspresenter och även gick en sväng till Keramik ateljen bredvid Saluhallen. Den drivs av en konstnär (säger man så?) vid namn Paula von Freymann som gör svinsnygga (och svindyra) vaser och krukor i keramik. Inte nog med det är dem oftast one of a kind och inte nog med det 2 så har Makar totalförstört en sån vas här hemma som är värd 5,6 lax.. Plus på det vet jag att den har högt värde för mamma då hon fick den som en grattis present den dag hon fick veta att hon väntade mig. Så vasen förknippas med mig och graviditeten hon hade... I alla fall, efter stanbesöket åkte jag till mamma och var där till cirka klockan sju. Vi pratade, skrattade och hade det allmänt trevligt, hon är riktigt pigg och glad nu vilket inte gör något annat än att glädja mig! :D 
 
Nu ska jag ta och lägga mig, i mammas (min ... just nu) dubbelsäng, helt forever alone då Dimitra sov här med mig igår och sova! Godnatt <3
 
 
 

Återträff

Ska snart fixa till mig lite innan jag sätter mig i bilen och åker till KS igen. Första gången på 5 månader. Vi ska ha en återträff för alla som slutade 9:an i våras!
 
Ska bli jättekul att träffa alla igen även om man kanske inte hade samma vänskap till alla så gick man i 3 år tillsammans. Vet inte vad jag som kommer hända då jag aldrig varit på en återträff igen, men det blir väl att prata lite och sen blir det att åka hem. Ska göra en engelska uppgift som jag ska skicka in då det är sista dagen innan lovet imorgon!
 
Hoppas ni har det bra :)<3
 
 
 
 

Come on, come on

Denna VLOGG skulle komma upp igår men det hände aldrig så nu får ni den istället ! 
 
 

Read all about

Jag och Dimitra vaknade runt 11 för att snuttisen skulle till skolan, så hon fixade sig lite och jag följde med henne till bussen! Nu ska jag fixa lite hemma, fixa mig och möta upp Alicia på stan! Ska kolla efter smågrejer och typ bara vara, kanske lyckas snylta till mig mat? Vem vet ? Senare idag dyker även en videoblogg upp som vi spelade in igår kväll med 20 random frågor som vi svarar på. Det är svinkallt ute så jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig men det löser jag nog med flera 10000 lager ? Eller något dylikt, för sjuk ska jag inte vara även om jag är det ! 
 
Nu ska jag sysselsätta mig, sen blir det staden ! Ses! 
 
 

Kan inte sova

Har suttit uppe sen klockan 2 somnade vid 10 och sov till 2 så lite sömn har jag alla fall fått, tror inte jag kommer få så mycket mer... kanske nån timme eller två till. Har försökt somna flera gånger men mår bara illa och ligger och vrider och vänder på mig. Skit kul verkligen. 

Sen så är det ju en underbar måndag också och det betyder skola! OCH ELLO SAKEN KOMMER INTE SÅ FÅR VARA UTAN MIN ANDRA HALVA HELA DAGEN D:
Sista veckan innan höstlovet så det är ganska lugnt, går bara måndag, tisdag och onsdag då torsdag och fredag är utvecklingssamtal för alla elever på skola så man är ledig den dagen man inte har utvecklingssamtal. Har på torsdag kl. 13.45 så har sov morgon också.

Annars har jag återträff med personerna som jag gick med i 7-9 på tisdag, både dom som jag gick i samma klass med och dom som gick i min parallell klass. Ska bli riktigt kul att träffa dom gamla lärarna och personerna. 3 personer som gick i min klass (1) och parallella klass (2) går på samma gymnasium som jag så dom ser jag varje dag, men ska bli kul att träffa alla andra. 

Sen på fredag är det återbesök hos läkaren, lördag fyller mormor år och på söndag är det dop för det senaste tillskottet i släkten, Klara. Ska bli jätteroligt då Ello kanske hänger med, ingen av mina vänner har nån gång fått hänga med på nåt sånt här med släkten! Men mamma,pappa,mormor och morfar ser henne som en till dotter så om hon hänger med får hon äntligen träffa resten av släkten. Hon har ju dock redan gjort det på min konfirmation men alla fall.
 
Här får ni en bild på mig och Ello på ett litet speciellt sätt.
 
 

Get one another

Lagom äcklig och lagom sjuk är exakt det som beskriver mig just nu, har levt i min oversize-tjocktröja sedan igår kväll och håret är flottigt och äckligt men inte fan har jag ork till att tvätta det! Sitter istället och gör ingenting på datorn, ska nog planera veckan och börja på ett veckoschema där jag ska ha inplanerat vad som görs när. Måste även läsa ryskaläxan men eftersom jag inte ska till skolan, varken måndag eller förmodligen tisdag så blir även veckans lektion inställd för mig.
 
Det är riktigt tufft att vara sjuk när mamma inte finns här och pysslar om en, det är nog första gången jag inte blir ompysslad av någon utan får göra saker och ting själv, och jo visst växer man som person men man vill bli omhändertagen som ett litet barn, finns inget bättre.
 
Om jag mår bra imorgon ska jag sortera alla kläder jag har, städa inne hos mamma då hon kanske skrivs ut måndag eller tisdag och sedan laga mat, vad det blir vet jag inte än men gott borde det bli! Är även sjukt glad att jag är hemma själv mellan 8-15 för jag kan dunka musik och vara mig själv och typ skutta runt naken och bara leva livet.. Nej men ni fattar, när man bor med en sjuk mamma, kusin/gudmamma och ett barn på 4 år så är det inte alltid så jävla lätt med allt som sker runt omkring en. Men jag försöker mitt bästa och jag lyckas ganska så bra... 
 
Nu ska jag gå och bomba min kropp med medicin och sedan sova, är satans trött och vill ta mig upp tidigt imorgon. 
 
Godnatt 
Bilder tagna nyss... Ansiktet är fult så det fick inte vara med.. <3 
 

Sjuk

Hej! Jag känner att jag rubbat hela min sovrutin. Sov till halv sju igår kväll och la mig igen vid ett, vaknade runt 13 idag och jag vill fortfarande sova. Utöver det så har jag blivit riktigt jävla förkyld ._. BUHUUU! Jag sitter just nu i köket och lyssnar på en låt jag hörde i brorsans bil igår och en låt jag verkligen fastnat på. Originalet är Emeli Sandé men denna remix är av Stefan Biniak, en riktigt nice DJ. Ska spela lite online-spel och sen ska jag lägga mig igen ! Vi hörs
 

Sleep all day!

Klockan är halv 3 och jag ligger med en spyhink nedan för sängen. Illamående och huvudvärk efter lanet. Men lanet var verkligen jätteroligt och det är lätt nåt jag skulle vilja göra om! Första gången jag var vaken i 28 timmar utan att somna, mot slutet var jag så trött så att jag knappt kunde gå rakt och jag skakade pga av energidrickan som jag drack på natten. Mamma hämtade mig och Ello vid 11 så var hemma runt halv 12 och det första jag gjorde när jag kom hem var att jag böt om och gick och la mig och sov tills klockan var 6 och det var dax för middan.
Så det enda jag gjort har varit att sova! Så finns inte så mycket att skriva om. Ska försöka sova lite nu så jag mår bättre imorgon. Sen är det måndag igen och det betyder att vi går 3 dagar sen blir det lov! Ska bli jätteskönt men samtidigt ganska tråkigt då jag inte har nån aning om vad jag ska göra men det fixar sig säkert!
 
Hoppas ni har haft en bra helg :)
 
 
 

Stay with me

Hej! Jag kom hem från lanet strax efter elva men lika snabbt var jag iväg igen och är nu påväg tillbaka från sjukhuset där jag besökte mamma. Har fortfarande inte sovit ett skit och ska väl försöka få mig någon timmes sömn, får inte sova allt för länge heller då jag måste vända tillbaka dygnet. Jag får se hur gott ja bloggar denna helg då det har tagit en hel del av min energi, detdär lanet. 


-E

I'm the trumpsta MOTHERFUCKER

Godmorgon för vissa och fortfarande ingen sömn för andra. Just nu sitter vi och lirar Minecraft men jag ska strax byta till Sims och lira det ett tag. Har inte sovit ett piss sen ett dygn tillbaka så jag är aningen hyper men det är chill ska ju fan sova på söndagen... Ni vet 7 dagen var en vilodag... HA-HA nu var jag allt rolig... 
Jag kommer säkert sitta och skratta åt detta inlägg när jag väl läser det efter att jag fått min sömn men det är skitesamma #YOLO. 
 
Jag är liiite hungrig så håller på å kolla när Subway öppnar, tror vi drar dit vid 11 tiden någongång men vi märker... Nu ska jag kolla på LoL finalshiet i turneringen så jag ska sluta bloggish nu.. 
 
P.S. Ni kan söka efter #itgulan på instagram och få fram bilder som jag och Dimitra tagit detta LAN. 
 

Live updated from lanet ♡



IDAG SMÄLLER DET!

 
 
Detta är bara en liten del av vad som följer med mig i väskan under helgens LAN. Dock ska jag inte sitta och dricka te, teet kommer ersättas med läsk och PK. Teet ska Dimitras storasyster Maria få av mig! Kepsen får vi se om jag har på mig eller inte, gillar den men kanske får den stanna hemma. LAN:et hålls alltså på vår skola för våra elever, det är till för att vi helt enkelt är IT-människor hela bunten. Dimitra och jag kanske till och med lirar lite Minecraft men spel som LOL är inget för oss. Vi kommer förmodligen köra LIVE-updates från LAN:et under natten så håll utkik för det kan bli spännande  ;) <3 
 
 

Sparkle in your eyes

Godmorgon! 
Jag klev upp vid halv sju idag, efter fyra timmars sömn. Har ingen aning om hur jag ska klara skolan och ännu mindre aning på hur jag planerat att klara natten utan sömn på skolans LAN, men det löser sig helt säkert, ska trots allt ha 1,5 l läsk och 4  PK. Vad annars ? Jag håller på att bli sjuk, precis inför lovet och allt ... ._. En grej jag kom på är att vi får lov redan nästa torsdag! Det är ju svinnice!  Vi märker hur bra uppdateringen kommer bli men vill önska er alla en trevlig helg och sånt! 
 

Luftstrupen

Sitter i köket och fryser medas jag kollar på Prinsessan och Grodan. Blev hemma idag då jag inte kunde få fram något ord fram tills 2. Vet inte om jag har skrivit det här men jag har lyckats skada mina mjukdelar av luftstrupen så min hals vill verkligen inte sammarbeta med mig just nu och jag har svårt att andas. Var hos en läkare i tisdags och dom tror att det ska läka av sig själv men jag har ett återbesök nästa vecka på fredag.
 
Annars så blir det skola imorgon och det blir dessutom att stanna tills lördag då det är lan i skolan och jag tänker spendera min tid där. Om nån hade sagt till mig för 1 år sedan att jag skulle spendera min fredags kväll och lördags morgon på min gymnasieskola skulle jag skratta dom i ansikte och fråga om dom var dumma i huvudet. Men nu ser jag faktiskt fram till det för jag får spendera tid på ett ställe där jag trivs med personer som jag älskar :)
 
Nu ska jag kolla klart på filmen och sen ska jag försöka göra lite skolarbete!
 
 

Thursday

Godmorgon! 
Jag ska strax dra mig till bussen, kände mig asbra när jag vaknade imorse, hoppas det håller hela dagen! 
Är lite trött men det löser sig alltid! Har en massa att göra idag när jag kommer hem. B.la. städa mitt o mammas rum, gå igenom mina kläder, laga mat och läsa en läxa. Annars då? Jag börjar 10.30 och slutar 13.35 så kanske ska träffa någon glad själ om någon känner för det men vi får se! Vad har ni för planer idag? :D 
 
Tshirt från H&M (ny)
Strumpbyxor
Strumpor & Handskar från eBay 
 
 
 

Pacific Rim

Igår natt satt jag och en kompis och kollade på filmen Pacific Rim. Jag satt i mitt rum och han satt hemma hos sig och sen satt vi på filmen samtidigt och satt och diskuterade filmen samtidigt som vi kollade på den. Det var jättekul och filmen var riktigt bra så här kommer en recension :)
 

Pacific Rim

 
Pacific Rim är en science fiction film som kom 12 Juli 2013. Filmens handling är att världen blir attackerade av stora monster som kommer från havet, Kaijus. För att rädda världen bygger människorna jätterobotar, Jaegers som styrs av två piloter. Två piloter som i roboten blir ihopkopplade genom hjärnorna för att kunna styra roboten.
 
Filmen är riktig bra och spännade och den liknar inte nån annan film då man kan se hur mycket tid dom har lagt ner på att sitta och rita alla monster och robotarna. Alla robotar och monster ser olika ut och man ser verkligen alla detaljer. Det är en film jag verkligen rekomederar till verkligen alla personer inte bara dom som tycker science fiction filmer är bra!
 
Här är trailern till filmen
 
Filmen får 5 av 5 från mig!

Awwwwww

 
Jag lovar, jag vill ha en hund. Köp mig en hund och jag älskar dig för alltid
 

Snabb uppdatering

Ello har velat dansa i snart en timme men behövde få iväg min ansökan till word innan så nu skriver jag snabbt så vi hinner dansa innan vi ska till KU! Hopaps ni haft en bra dag idag skriver kanske mer senare efter KU!
 
 

Math

Hey babes! 
Jag sitter just nu hemma hos Dimitra vilket jag gjort sedan jag åkte hem från skolan imorse. Mådde inte alls bra, kände att jag bara skulle vara störig mot klassen för jag skulle klaga, inte kunna vara tyst och inte kunna sitta still. Det är typ så jag känt sen igår kväll utan en direkt anledning. Tror jag påverkas ganska mycket av att mamma ligger inne utan att direkt tänka på det. Kunde inte sova ordentligt i natt så när jag kom till Dimitra så fixade vi te och kollade på World Trade Center som handlar om 9/11 men vi båda somnade rätt fort så blev aldrig att se klart. Vaknade när eftertexterna rullade och gick upp för att sätta mig framför datorn... 
 
Nu ska jag skypea med folket i klassen under mattelektionen :D 
 

Be My friend

Godmorgon! <3 
Jag försov mig, klev upp kvart i, fixade mig riktigt jävla snabbt och nu är jag på bussen påväg till skolan. Sover för tillfället i mammas säng och den har någon slags magisk dragningskraft jag lovar! Kom på nyss att jag glömt mina glasögon ._, och jag kommer inte hem förens efter nio ikväll... Hej huvudvärk! 
La mig förövrigt lite för sent igår och kunde inte somna alls. Pluggade matte på kvällen också men förstod inte ett skit, kände mig dum. Jag brukar älska matte och tycka det är busenkelt men när det gäller funktioner och grafer känner jag mig tappad. 

Idag blir långt, men bra hoppas jag. Puss <3 E 


Intressemässan

Idag var det inte en vanlig skoldag utan var på skolan i 1 och en halv timme innan alla 1:or drog till stan för att gå på flustret. För er som inte bor i Uppsala så är flustret uppsalas populäraste nattklubber men själva stället är lokaler som man kan hyra till olika event.
Intressemässan mening är typ att få ungdomar att engagera sig i olika saker, politiskt och inte politiskt. Så det fanns olika partin där. Typ vänstern, KD och Centern såg jag. Sen skulle man gå på workshops och jag valde Jornalist i 30 min och då var det chefredaktören för tidningen word som höll i det.
 
Tidningen word är en tidning som görs av gymnasie elever i Uppsala. Word handlar om sådant som unga tycker är intressant. Därför är det redaktionen som bestämmer innehållet. Word läses av hälften av Uppsalas gymnasieelever, enligt 2013 års läsarundersökning. Word är Sveriges enda tryckta lokala ungdomsmagasin, och har funnits sedan 2006.
 
Det var faktikst ganska intressant och jag anmälde mig till och med att börja jobba på word. Det verkar som en kul grej men jag vet inte om jag fått "jobbet" om man kan säga så. Om man jobbar på word får man inte betalt man bara gör det för en rolig sak och det är ju gaska kul om ens jobb kommer med i en tidning som så många läser!
 
På alla dom här plasterna kan du få tag på ett exemplar av det senaste nummret av word :)
 
Gymnasier
Boland, Celsius, Cultus, Ekeby, GUC, ITG, Fyris, Hagströmska, Internationella, JB, Jensen, Jälla, Katedral, Kunskaps, Linné, Livets Ords Kristna Gymnasium, Lundellska, Realgymnasiet, Rosendal, Thoren, Uppsala Praktiska, Uppsala Waldorf, Uven, Yrkesplugge
 
Högstadier (endast vissa klasser)
Vaksalaskolan, Gluntens Montessoriskola, Gränbyskolan, Eriksbergsskolan, Stavby skola, Gottsundaskolan, Ärentunaskolan, Livets Ords Kristna Skola
 
Andra ställen
Alla elevhem inom Uppsala gymnasieboende, samtliga fritidsgårdar, Grand, Genomfarten, Ungdomens hus, Fyrisgården, Vox Publicum, Uppsala stadsbibliotek och biblioteksfilialerna, bokbussarna, Knivsta bibliotek, Akademiska Sjukhusets patientbibliotek, Mottagningen för unga vuxna, Ungdomshälsan, St Pers kyrka, ungdomsenheterna Uppsala kommun
 
Dessutom får de här varje nummer
Ledamöterna i barn- och ungdomsnämnden, socialnämnden för barn och unga, utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden, idrotts- och fritidsnämnden samt kulturnämnden; kontoret för barn, unga och arbetsmarknad; kommunstyrelsen; P4; TV4 Uppland; UNT; Uppsalatidningen; 18 minuter; Ungdomsstyrelsen; Seco Uppsala; Uppsala Föreningsråd; Diskrimineringsbyrån; Röda korset Uppsala; Rädda Barnen Uppsala; Tris; UVB gymnasiet

 

Nu ska jag fortsätta kolla på Pacific Rim och sen är det sängdax :)

 

Så här ser senaste nummret ut och om ni trycker på bilden så kommer ni till words egna hemsida där ni dessutom kan läsa det här nummret och gamla nummer :)

 

Inge halvvägs

Kom hem 12:47, böt om, lade på lite smink och ska strax iväg till stan. Lyssnar på The Fooo och dricker blueberry muffin te med cashewnötter till :3 Pratade också precis med sjukhuset och fick veta att mamma är färdigopererad vilket var asnice att höra! Hon verkade stabil enligt dem men man kan inte besöka henne idag eller imorgon. 
 
Jag kan fan vänja mig vid sådanna skoldagar, sitta på en stol och kolla på enmansteater och sen åka hem. Närvaro [√] och allt annat är som bortblåst :D Är hungrig så får se till att käka något på stan ;) 
 
Vi hörs! 
 

Lockigt VS. Platt

Här är mitt "nya" hår. Jag har inte färgat själva håret utan bara blekt topparna och detta är resultatet. På övre bilden är det självtorkat och mitt naturliga hår och på nedre har jag plattat det :) 
 

#musicmondays

Godmorgon <3 
Jag klev upp 6:30, fixade mig och la mig hos mamma som läggs in senare under dagen. Låg bara och gosade med henne och har precis gått därifrån för att äta frukost. Senare idag kommer det bilder på mitt nyfärgade hår också, så håll utkik! Annars då? Justin har släppt sin andra singel "All that matters" men jag har inte hunnit lyssna på den än, han kör ju på att släppa en singel varje vecka i tio veckor och visa snuttar från Believe Movie som släpps i jul ! :D 
 
Nu ska jag hur som helst springa så jag inte blir sen ! Vi ses (och hörs) 
 Bild tagen nyss. 
 

I feel for killing

Godkväll kära (och inte lika kära) bloggläsare! 
Mycket har hänt igår och idag hos mig, b.la. så har jag färgat håret. Eller ja, jag har fixat en dip dye/ombre i blont! Just nu, i skrivande stund ligger jag i min säng med musik i högtalaren och ljusen tända på byrån,men jag ska strax sätta mig och göra matematik läxan och även läsa ryska läxan. Sen ska jag göra lite andra läxor också, skriva lite och kanske till och med publicera ett nytt kapitel på "Why am I so worthless" men vi märker. Bloggningen kommer bättras under kommande vecka! Helt klart! 
 

Vänner kommer före sömn

Jag kan inte säga hur trött jag är, och enda anledningen är för att jag behövde hjälpa en vän inatt.
 
Som ni kanske läste i inlägget före det här så skrev Maggi att jag åkte och hämtade henne mitt i natten. Inatt runt kvart i 2 ringde Maggi mig, Jag satt i ett skype samtal med Hamid. Jag svarade utan att tänka på hur mycket klockan var. I andra endan hör jag Maggis röst och jag hör att hon är arg, ledsen, besviken. Hon börjar förklara vad som har hänt och det tar mig inte en lång stund att gå och väcka mamma och säga "Vi måste åka och hämta Maggi!" jag förklarade vad som hade hänt för mamma och pappa som precis hade kommit hem och för dom var det inte några frågor. Vi skulle hämta Maggi! Jag pratade med Maggi hela vägen till centralen där hon väntade, för jag var rädd att om jag lämnade henne skulle nåt hända, sen körde vi hemme henne.
 
Jag kan själv inte tro att jag nån gång skulle behöva göra nåt sånt här. Klockan var 3 när vi kom hem. Men det var nåt som sa åt mig att jag behövde åka. Jag vet inte vad jag tänkte när jag väckte mamma och när jag satt i bilen. Det enda jag tänkte på var att jag skulle komma fram till Maggi. Hon behövde mig i just det ögonblicket och jag skulle inte lämna henne.
 
Jag skulle göra det här för alla mina vänner, speciellt för Maggi och Ello för jag lämnar inte bara vänner när dom behöver mig. Jag ser till att jag lyfter på mitt feta arsle och fixar så att dom mår bra. Det är så jag funkar.
 
Jag hade sån panik när Maggi ringde att jag helt glömde bort att Hamid fortfarande var i skype samtalet så när mamma och jag hade åkt en bit kom jag på det så mamma ringde hem och bad Maria stänga av det.
Förlåt Hamid!
 
Men nu ska jag tydligen cyckla med Kiki till Maxi, men det gör inget det är fint väder och jag kan behöva lite motion! Skriver mer sen!
 
 

Your love is my drug, and I'm about to take an overdose.

Åh alltså jag kan inte somna, är pigg som aldrig förr haha. Det är så jobbigt för det är så mörkt och mysigt det är så varmt under mitt täcke, och alla sover typ hela staden sover och jag är uppe. Men jag har varit så sen jag var liten, jag är en nattuggla jag sover på dagen och är vaken på natten. Jag kan också sova jätte länge, typ 24 timmar i sträck. Jag brukar kunna sova lite på natten men nu är det bara gah! Haha blir galen här! Det här inlägget får bli långt, för jag har mycket som snurrar i huvudet just nu. Ja, hur mycket jag faktiskt älskar mina vänner. Jag har en vän som skulle åka mitt i natten för att hämta en arg och gråtandes tjej som känner sig sviken och rädd. Och det är Dimitra hon får mig liksom alltid att skratta, även om något jobbigt har hänt hon vet vad jag behöver höra och hon skulle göra allting för mig och jag skulle alltid finnas där för henne och hjälpa henne. Hon lyser upp mig som en jag vet inte vad haha, jag bara älskar hela henne att hon är så retarded som jag är vi kan skratta så jäkla mycket åt absolut ingenting. Vi skulle kunna sitta och skratta i en kvart åt en kvist... Det är viktigt att ha bra vänner, jag som alla människor förmodligen har självklart haft vänner som inte har varit ''riktiga'' vänner. Man vet vilka som är ens riktiga vänner när man hamnar i skiten. Det har jag gjort ett antal gånger, och då får man förvänta sig att man kommer bli sviken. Jag har 5 kompisar som ställer upp för mig, och de vet ju vilka de är älskar dom!
 
Jag tror att den kämpigaste åldern i allmänhet är när man är i tonåren. Vi är fortfarande barn men förväntas att bete oss som vuxna det är så förvirrande. Man vet inte vem man är och man försöker hitta vem man är, vilket är jätte svårt. Jag kan bara tala för mig själv, men jag tror att hitta sig själv på bästa sätt är att låta sig släppa alla känslor och låta sig känna. För då vet du vad du släpper ut för känslor, och när man gråter så vet man varför. Och bara låter sig öppna sig för sig själv, men oj haha nu vart det rörigt nu kanske ni inte riktigt förstår vad jag menar. Jag låter mig känna saker, som känns jobbigt och så släpper jag ut dem! För mig själv oftast, och det har gjort att jag har lärt känna mig själv mycket bättre. För jag är så att jag håller in det jag känner till det slut rinner över och blir för mycket och oftast överdrivet. Men ilska är nog det jag kan ha lite problem med ibland, jag kan bli arg. Fast det blir jag oftast på mig själv. Jag tycker inte om människor som beter sig ignorant mot andra människor som kanske inte lever upp till deras '' standard''. Jag ogillar som många andra människor lögnare, jag kan acceptera  vita lögner men när folk drar feta lögner så kan jag lacka ur. Jag tror jag talar för alla som känner mig nu, man ska inte försöka fucka med mina känslor. Haha nu låter det som att jag är läskig eller något, NEJ! Jag är jätte snäll, det ligger i min personlighet bara att jag inte tar skit. Jag har varit med om så mycket douchebags, och ibland kan jag råka gå till försvarsmekanism fast någon kanske inte menar att göra illa mig. Vi alla har skavanker som jag skrev i det förra inlägget. Det finns SÅ många människor så många fina människor som bara försöker göra goda ting som blir behandlade som as. Och inte vågar försvara sig och samlar på sig massor med skit, som de egentligen inte skulle behöva få ta emot. Jag var sådan förr jag tog massor med skit och sa aldrig ifrån, det har jag slutat med. För man lider bara i slutändan av det. STAY STRONG GORGEOUS! Ingen har rätt att kränka någon. <3 xoxo Maggi
That's right take no fucking bullshit.
Tänkte också bara slänga in en bild från balen, med världens vackraste tjej. <3 Min lilla ying :* 
 

I'll be my hero

Hej! Magdalena här. Det var längesen jag skrev ett inlägg här, men nu blir det ett iaf! Jag har kämpat med mig själv på senaste. Som i stort sätt alla gör, när man försöker hitta sig själv. Vilket inte alltid är så lätt. Fast jag tror att jag börjar hitta mig själv, och kanske till och med börjar gilla mig själv. Jag ska leva med mig själv hela mitt liv, och jag behöver vara min bästa vän. Och min egen hjälte. Men precis som alla andra så har jag det svårt ibland med att acceptera mig själv. Jag har nog tusentals skavanker haha. Och jag har säker mer skavanker än bra saker. Jag är inte världens smartaste människa, inte heller är jag världens snyggaste eller någonting sådant. Men jag är bra ändå, och jag har mening och betydelse även om jag inte är bäst. Jag vet att många har svårt att förstå mig eftersom att jag är svår att tyda ibland. Jag kan bli väldigt arg skratta åt ingenting, och snubbla för ingenting. Jag är random. Men jag gillar mig själv, jag gör mitt bästa och man kan inte göra mer. Jag är mig själv och det är finare än utseende smarthet eller någonting annat enligt mig. Stay strong! 
 

My new drug

Har fastnar för en ny låt! Zedds låt Stay the Night med underbara Hayley Williams. Hennes röst är så underbart vacker så man kan itne sluta lyssna på låten!
Älskar Zedd så sjukt duktig han är!
 
 

Innebandy match

Vaknade vid halv 1 för att kliva upp och klä på mig och åka till örsundsbro för att kolla på Kikis andra match för säsongen! Dom spelade jättebra och Kiki gjorde till och med ett mål. Men dock mår jag inte speciellt bra, tydligen var jag inte 100% frisk och har nästan tappat rösten. Vaknade runt 10 först och då kunde jag inte öppna munnen och säga nåt för inget kom ut och det kändes som nån satt och skar i min hals varje gång jag andades.
Så ska gå och vila lite och dricka mass te idag för att bli 100% frisk tills nästa vecka!
 
Får se om jag skriver nåt mer idag, annars så skriver jag imorgon igen :)
 
 

Disney

Godmorgon! Jag klev upp för ca en timme sedan och min söta brorsson Mischa ligger fortfarande och sover den tjockisen ... Jag har bestämt att jag ska kolla på alla mina favoritfilmer från Disney som jag kollade på när jag var liten. Jag vet exakt inte hur många det är men kan skriva alla sen. Och jag vill kolla på dem på engelska med svensk text (eller utan) men hittar hittills bara med svenskt tal.  Men vi får helt enkelt hoppas på det bästa ;) Megashare verkar ha alla så blir nog att kolla där! Annars så kanske jag och Mischa tar en promenad till nya McDonalds där Madde ska jobba idag, sen kanske vi drar till Willys en sväng då jag vill ha cashewnötter och Strawberry Cupcake grönt te. Vi märker helt enkelt, vi får se hur mycket tid bloggen får också ikväll. 
 

Kort dag

 
Dagen idag har varit jätteunderbar för att vara en fredag! Åkte till skolan hade två lektioner och sen slutade jag 11.25 då jag inte var med på idrotten! Så skönt det är då mitt huvud inte vill sammarbeta med mig och har en dunkade huvudvärk som jag ska försöka sova bort i helgen. Annars var inte Hamid i skolan idag för han var på friends utbildning tror jag det var med alla andra friends representanter från skolan.
Så jag plågade Harald istället och på morgonen plågade jag Niclas lite också, men hallå jag har ju varit hemma sjuk i tre dagar jag har lagrat enormt mycket energi!
 
Men nu är det helg och jag får se vad som händer, imorgon blir jag allafall tvingad till Kikis innebandy match som är kl. 14.00 nån stans sen får vi se om vi ska fira mina morbröder då båda fyllt år den här veckan! Annars ska jag bara ta det lungt!
 

Cory Monteith

Jag visste inte vad rubriken skulle vara till det här inlägget, jag hade så många rubriker jag ville ha
 
The Quarterback
Finn Hudson
1982-2013
The Hardest word to say is Goodbye
 
Men valde till slut hans riktiga namn Cory Monteith. Alla vet nog vid det här laget vem Cory är men om du inte vet det så är Cory Finn Hudson i tv-serien Glee. Men för några månader sedan, 13 juli om vi ska vara exakta så dog Cory. Dom hade redan börjat filma den femte säsongen av Glee när han dom om jag inte har fel. Igår sändes hans tribute avsnitt av Glee i USA och idag såg jag det och jag grät innan avsnittet ens hade börjat och en bra stund efter det hade slutat så runt 50 min satt jag och grät.
 
Ni kanske tycker jag är jättepatetisk som sitter och gråter till en person som jag aldrig träffat. Men jag har följt Glee sen första säsongen. Det här är femte säsongen som jag ser och det blir utan vår älskade quarterback. Jag såg verkligen upp till Cory då han verkligen brydde sig om sina fans och personerna runt om sig. Det kommer vara jobbigt att se Glee utan Cory.
 
R.I.P
 
Finn Hudson
1992-2013
 
Cory Monteith
1982-2013
 
 

Bad hair day

Nu blir det ett såndärt snabbt morgoninlägg från datorn då jag känner att jag har tid fast jag egentligen inte har det alls. Ska ha tyskaförhör nu på morgonen och kom på det igår men vad gör  det ? man skriver det man kan. 
Senare idag, på idrotten, ska vi till simhallen och träna livräddning så jag ser lite fram emot det! 
 
Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva... Hm.. Här får ni i alla fall en halvkass (eller halvbra) dagens outfit. 
 
Kofta: Gina Tricot
Jeans: Gina Tricot 
Mössa: Rut m.fl.
 

Miss Movin' On

Så lycklig jag är! Ni fattar inte min lycka när jag kommer till skolan och folk säger "Vart har du varit", "Du är tillbaka!" eller lyser upp i leenden när dom ser en. Jag kan inte bli lyckligare just nu, för första gången i mitt liv känner jag mig älskad och att folk vill ha mig i sina liv.
Jag vet att jag kan vara lite pain in the ass typ en större del av tiden, men that's how i am och oftast säger jag alltid förlåt om jag känner att jag går för långt.
 
Plågade mina två snyggigar idag, Harald och Hamid sorry boys! Love you guys ♥! Hahah tycker så synd om dom, måste stå ut med mig! Förlåt killar verkligen jag vet att jag är jobbig!
 
Annars har jag varit på ett riktigt bra humör hela dagen, skrattat och haft ett leende på läpparna hela dagen! Älskar sånna här dagar verkligen! Nu ska jag flytta runt i mammas rum så jag kan ta lite bilder sen ska jag försöka fixa en liten halloween sminkning på Kiki.
 
 
 

And how the sky gets heavy

But I don't know. 
The feelings for him grows bigger but I'm afraid, I don't want to destroy anything. I need to be quiet for a little while, let more time go, someday I'll tell, but not yet. I'm insecure and afraid. 

Look at me and see what you did to that little girl, she's afraid for love, she's afraid to love, she's afraid to be loved. 

I really like you.. But, I don't know. 

~E


Trust that motherfucker!

Sitter på naturkunskapen just nu och kollar på något program om människans längd och varför män oftast är längre än kvinnor. Är ganska intressant men jättemycket är på franska så jag tröttnar. Jag tycker franska är vackert men så jävla jobbigt att lyssna på. Efter denna lektion har vi mentorstid till tolv och sen slutar vissa av oss. Jag ska äta i skolan och sen åka hem :D Det är jätteskönt att sluta tidigt för då kan jag åka hem och sova en stund eller kolla på PLL, har tre avsnitt kvar att kolla på och sen är jag ikapp. Jag funderar även på att kolla på gossip girl efter detta men samtidigt så börjar ju Ravenswood sändas snart så jag vet inte. Bussen till kyrkan går hemifrån runt halv fyra eller fyra så jag har ju tid om vi säger så :) 
 
Nu dog lärarens dator men men, jag ska försöka vila nu, hejdå :D 
 

That's my airbubble

Godmorgon! 
Vaknade av att det regnade och tyckte att det var hur mysigt som helst så försökte somna om. Tog mig upp, fixade mig och lindade om knät för självklart har det blivit dåligare efter gårdagens dans. Ben startade min morgon med Wing$ och jag känner mig lugn med hans musik så det är bra! Har flätor och keps, precis som jag hade igår! BTW så har jag inte berättat! Jag och Dimitra ska köra en hel vecka på engelska, via sms, i skolan, hemma, bland konfirmanderna osv. Bara för att träna på att prata öppet och inte bara skriva och förstå engelska. Lite practice skadar liksom aldrig. Hoppas även på att få sluta  ännu tidigare idag, men vi märker. Har jag tur så får jag sluta innan 12 :) då får jag lite tid mellan att åka hem och konfagruppen. Men nu ska jag sluta skriva, lyssna på musik och tänka. 
Peace out, E 


Rap like him

Jag skrev och skrev men när jag skulle pastea in det här så klickade jag fel och allt försvann. Världens huvudvärk och ärastrött, men detta fixar jag ;) med lite tabletter och sömn. Jag sitter på bussen hem just nu, väl hemma ska jag kolla på PLL och sen sova, ska prata lite med mamma också, kanske till och med sova i hennes rum. Vi märker ;) 
Knät gör svinont nu så jag ska Linda in det också, sen måste jag börja bära mina glasögon, annars har jag molande huvudvärk hela dagarna och det är inte bra. Ja, får helt enkelt blogga imorgon bitti på bussen, vi hörs <3 


Smile, it's free therapy.

Hej alla som läser det här och förlåt för att jag inte har bloggat dom senaste dagarna och det är för att det här hänt en personlig sak som har tagit mina krafter så extremt mycket och på det har jag legat hemma sedan i måndags med feber som inte vill ge sig, men nu är det lite bättre så ska på KU idag och sen hoppas jag på att kunna gå till skolan imorgon!
Saknar mina små vänner så jättemycket, speciellt igår då jag överförde bilder från mobilen till datorn och alla konstiga bilder kom fram! Ska krama igäl folk imorgon verkligen! Saknade är så stor!
 
Idag har jag också två flätor med keps, brukar ALDRIG ha så här annars då jag inte gillar hur jag ser ut med flätor men jag tänkte fuck it varför inte, mitt hår ville inte sammarbeta med mig så det var enklast!
 
 
 

This is not Californication

Hej <3 
Jag fick stressa till bussen då jag torktumlade mina byxor hela morgonen. 
Jag har riktigt fluffigt hår och keps idag... Ångrar smått att jag ville ha lockigt, så drygt när håret är självlockigt sen innan och får såndär ful volym. 
Förresten så klarade jag min andra sockerfria dag igår! Det är tufft, som fan faktiskt. Speciellt om man är van att äta socker lite varje dag, men jag ska klara en månad, och jag är snäll mot mig själv på halloween, får äta lite godis då. Dessutom tror jag att jag inte kommer kunna proppa i mig massor utan att må illa men det återstår att se! 

Onsdag idag vilket innebär skola till tre sen hem, byta om smått och åka på dans, bli upplockad av extramamma och Dimitra o åka till KU <3 saknar alla människor, speciellt Dimitra :c<3 men träffar henne ikväll så <3 

Såg precis en tweet från Justin, sådär lite random "shopping in Asia #thebest" sen kollar jag ut genom bussrutan och känner FUCK YOU JUSTIN ! Jag vill också shoppa i Asien med dig,där det är fucking varmt och mysigt och du är där men nej, jag får vara i kalla Sverige hela vintern. Men jag har en mamma att sköta om, hon opereras redan på tisdag nästa vecka, läggs in på måndag. Så om jag är aningen borta i mina tankebanor så vet ni varför. 

Peace out E 




Pride for the life we fight to live

Godmorgon eller något, jag bloggar återigen från mobilen, blir enklast så på morgnarna. Har svinont i knät fortfarande men kan stödja på det någorlunda bra vilket bara får mig att bara halta lätt. Klev upp lite senare än vanligt men hann med allt jag skulle, och kom på att jag klarade gårdagen helt sockerfritt (godis, kakor, läsk, socker i teet) och det är väl även målet idag! Sen efter skolan ska jag passa Makar då Alicia skriver nationella i svenska och mamma är på inskrivningsbesök på Akademiska. Vi har inte fått någon tid för operationen men det är Bypass som dem ska utföra på hjärtat. 
 
Kom på att jag måste skriva klart en uppgift i skolan som skulle vart inne igår och göra en PP presentation till andra lektionen, men vi får se om jag pallar, får prata med Håkan annars, går alltid att lösa sånt !  
 
Jag idag:
 
 
Tröja: H&M
Leggings: KappAhl 
Mugg: KU Hösten 2012/Våren 2013
 
 

Top 10

1. Wing$
 
2. Otherside
 
3. Samelove
 
4. Starting over
 
5. White Walls
 
6. Thin Line
 
7. Can't Hold Us
 
8. Jimmy Iovine
 
9. Thrift Shop
 
10. Irish Celebration
 
 

Fem funderingar

-Varför gör man hårt toapapper? Ni vet det pappret som är typ grått och skittunt? Varför?!
-Varför är konsistensen på bananer så sliskig? Skulle det inte vara så mjukt o kletigt skulle det vara godare.
-Varför finns äckligt sköljmedel? Ni vet sånt som gör att kläderna luktar FÖR MYCKET, liksom parfym x10000
-Varför segar mitt Adobe Premiere Pro? En sak jag stört mig på hela dagen
-Varför skapar folk rykten om orelevanta saker? Hittar på rykten hipp som happ och sprider dem, like come on, sanningen kommer ändå fram. 
 

Legday ^^

Är kvar hemma idag, ansträngde mitt högra knä för mycket under konserten och resten av helgen så kan knappt stödja på det högra benet.. Men det var värt det helt klart! Arbetar just nu med "Tennisbollens Resa" som ska vara inne nu på onsdag, det är en kortfilm på 1:05 minuter vi ska göra i medieproduktion. Får se om jag även klipper ihop bloopers och lägger ut här! Får se hur mycket jag bloggar mer men det lär bli något mer ;) Ska även klippa ihop allt från Macklemore, planera julklappar och födelsedagspresenter och dricka te :3 
 
 

Wing$


I was seven years old, when I got my first pair
And I stepped outside
And I was like, "Momma, this air bubble right here, it's gonna make me fly"
I hit back-court and when I jumped, I jumped, I swear I got so high
I touched the net, "Mom, I touched the net," this is the best day of my life

Air Max's were next,
That air bubble, that mesh
The box, the smell, the stuffin', the tread,
At school
I was so cool
I knew that I couldn't crease 'em
My friends couldn't afford 'em
Four stripes on their Adidas
On the court I wasn't the best, but my kicks were like the pros
Yo, I stick out my tongue so everyone could see that logo
Nike Air Flight, but that was so dope
And then my friend Carlos' brother got murdered for his Fours*, whoa

See he just wanted a jump shot, but they wanted his Starter coat, though
Didn't wanna get caught, from Genesee Park to Othello
You could clown for those Pro Wings, with the Velcro
Those were not tight
I was trying to fly without leaving the ground,
Cause I wanted to be like Mike, right
Wanted to be him,
I wanted to be that guy, I wanted to touch the rim
I wanted to be cool, and I wanted to fit in,
I wanted what he had, America, it begins

I want to fly
Can you take me far away?
Give me a star to reach for
Tell me what it takes
And I'll go so high
I'll go so high
My feet won't touch the ground
I stitch my wings
And pull the strings
I bought these dreams
That all fall down

We want what we can't have, commodity makes us want it
So expensive, damn, I just got to flaunt it
Got to show 'em, so exclusive, this that new shit
A hundred dollars for a pair of shoes I would never hoop in
Look at me, look at me, I'm a cool kid
I'm an individual, yeah, but I'm part of a movement
My movement told me be a consumer and I consumed it
They told me to just do it, I listened to what that swoosh said
Look at what that swoosh did
See it consumed my thoughts
Are you stupid, don't crease 'em, just leave 'em in that box
Strangled by these laces, laces I can barely talk
That's my air bubble and I'm lost if it pops
We are what we wear, we wear what we are
But see I look inside the mirror and think Phil Knight tricked us all
Will I stand for change or stay in my box
These Nikes help me define me, but I'm trying to take mine off

I want to fly
Can you take me far away?
Give me a star to reach for
Tell me what it takes
And I'll go so high
I'll go so high
My feet won't touch the ground
I stitch my wings
And pull the strings
I bought these dreams
That all fall down

It started out with what I wear to school
That first day, like these are what make you cool
And this pair, this would be my parachute
So much more than just a pair of shoes
Nah, this is what I am
What I wore, this is the source of my youth
This dream that they sold to you
For a hundred dollars and some change
Consumption is in the veins
And now I see it's just another pair of shoes

[* Air Jordan IV]


~E

But I can't change

Hej bloggen! 
Jag är riktigt jävla lycklig just nu,nästan så lycklig som jag var när jag såg Justin, vilket även var senaste gången jag upplevde lycka på riktigt. När allt är skit räddar musiken mig, precis som nu. Kommer aldrig kunna säga att jag ångrar denna dag på ett eller annat sätt för jag upplevde en grym person live, en person som fick mig att inse ett och annat och som fick mig att tro på nytt. 

Jag vill tacka den person som kom på musiken, för utan den skulle jag inte levt idag, men det tar ja inte upp här. 

Vet inte hur mycket bloggande det blir i helgen, men sen så, jag ska klippa ihop en video, fixa ut alla bilder och berätta mer om upplevelsen, men just nu vill jag bara leva ut lyckan så länge det går! Peace out E 

P.S checka in min och Dimitras instagram, vi har uppdaterat @b3atless & @schiizoo 


Crazy as a motherfucker

Godmorgon ! 
Jag har vart på hela morgonen, packat, fixat mig och bara taggat till inför konserten. Kan inte tro att det faktiskt är dags! 

Köpte ett par haramsbyxor i svart igår som jag ska ha idag, dock ska jag byta tröja i skolan då den jag ska ha på konserten är lite "finare" än den tshirt jag ska ha i skolan. 

Nu blir det massor av skola (inte för jag tror att jag kommer kunna koncentrera mig för allt jag tänker på just nu är ikväll :3 men nu ska jag bara njuta av min musik, ska träffa min nya tyskalärare idag och som pricken över i:et har jag glömt både boken och penna.., hehe.. 
Vi hörs babes, E


 

I want

Det luktar bullar i hela huset för Kiki ville baka bullar så det har mamma och hon stått och gjort i några timmar nu! Dock börjar jag bli hungrig då alla tydligen har glömt bort att vi inte har ätit middag än.. Får gå och se till att maten blir lagad snart! Annars har jag bara legat hemma idag och kollat på supernatural! Måtte inte så bra idag och vill vara på topp imorgon då Ello och jag åker till Stockholm för att se Macklemore och Ryan Lewis! Kommer bli underbart! Köpte ett par byxor som jag ska ha på mig imorgon på konserten ska bara se till att hitta en tröja som funkar bra med byxorna! Kanske sätter på mig en outfit och fotar idag så ni får se hur jag kommer se ut imorgon!
 
Får se hur det blir! Annars får ni se outfiten imorgon, okej? :) Bra deal!
Nej nu ska jag se till att vi får mat! Hoppas ni har haft en bra torsdag! :D
 
 

And we gonna let it Burn

Okej, var ska man börja? 
Vaknade liiiite försent idag men det gjorde inte så värst mycket då jag hann ändå! Var svinkallt ute så drog på mig dubbla och trippla lager av det mesta, men tror ni inte jag känner mig som ett vandrande växthus sen ? Jo självklart, för lilla solen kände ju för att kika fram ._. Hade matematik prov på sista lektionen, vart väldigt stressad oc kände mig uppjagad  efter en stund så kunde inte  koncentrera mig ordentligt vilket jag tror även kommer visa sig då jag klev ut från klassrummet med en känsla över att jag kuggat det. Dimitra och jag drog först ner en sväng på stan för jag ville köpa en snygg stickad tröja och sedan hem till mig för att fixa oss inför middag + bowling med KU. Kom till Java, åt, pratade och drog o bowlade. Jag hamnade på sista plats bland alla .. Men inte var jag ledsen för det (jo, jag vart ledsen). Åkte hem, satt mig i badet och lyssnade på musik, målade naglarna, borstade tänderna osv. Klev ut och kände hur jag skulle kräkas vilken sekund som helst. Som tur var gjorde jag inte det utan fick medicin istället och gick o la mig, och här ligger jag nu :) tror de har med maten att göra förövrigt så funderar starkt på att stanna hemma och jobba imorgon då jag har möjlighet till det och dessutom inte vill må så här på fredag då vi ska se Macklemore..  Men nu ska jag lägga ifrån mig mobilen och ge sömnen ett försök, kisses from E







Sämst på att blogga

 
Är ganska dålig på att bloggen men det här för att det snurrar runt i mitt lilla huvud just nu och bloggen hamnar ganska långt ner på min "att göra" lista just nu men jag försöker mitt bästa att skriva nåt men hinner inte alltid :(
Imorgon är det bowling med KU, vet inte om jag åker hem imellan eller om jag åker hem till Ello. Måste prata med Ello om det!
Annars går jag i skolan varje dag och det är väll det enda intressanta jag gör på dagarna!
 
Nu ska jag bara ta det lungt framför tv innan det är dax för att sova, hoppas ni haft en bra tisdag :)
 
 
 

Nu och Då

Mina pass 2008 och det nya jag fick idag! Jag ser skillnad på mig.. Och dessutom har jag växt 16 cm sen dess och det är rätt mycket. Har även bytt signatur och ändrats i utseende ! Dock tycker jag aldrig man blir fin på passfoton men det får man leva med ! :) 
 

Friends

Så.. Det här suger penis.. Vi har friends dag i skolan och det är långtråkigt, dessutom är det nån vegetarisk dag idag i hela världen så vi får sojabitar.. Jag funderar dock på att dra till subway.. Nu ska vi tydligen ha mentorstid så måste typ dra. ~E
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!

r>