Derivata och körkort

En snabbis update! 
Jag klarade både risk 1 och risk 2, det jag har kvar nu är att lära mig parkera och köra två lektioner med trafikskola, sen är jag redo körningsmässigt. Planen är att under helgen (fre-sön) göra alla läxor och lägga krut på teorin hela nästa vecka, ett kapitel för varje dag och göra småprov på datorn. Slutet på mars är planen sen får vi se. 
 
Just nu sitter jag och tentar av matte 3C kapitel 2-3, inte världens lättaste skit må jag säga då jag gjort 3 tal på 2 timmar. Men ska vara klart imorgon så sitta hela natten om det behövs. Har bokat av min läkartid pga detta så jag verkligen blir klar, prioriteringar kallas det även om läkaren verkligen är viktig. Ska dit på måndag istället då saker inte står rätt till och behöver lösas så jag inte blir sjukare och får värre värden. 
 
Nu vet ni att jag åtminnstone lever och har saker att göra, och för er tvåor som ska börja trean på gymnasiet i höst, om ni verkligen inte har ett megabehov av matte 3C så är det inget jag rekomenderar även om man är grym på matte i övrigt, derivata ÄR INTE LÄTT! 
 
Vi hörs babes :* 
 Chokladen och teet är förövrigt slut sen typ 1 timme tillbaka så nu är det vatten. 

Talking all that Jazz

Hej bloggisen <3 
Jag är och kommer förbli frånvarande på bloggen fram till sportlovet och kanske lite in på det. Anledningen är simpel och det är att jag helt enkelt behöver prioritera skolan, lovet börjar 13/2 kl 16:00 för min del och pågår ca en vecka. Ska hinna klart med allt jag har kvar tills dess och det kommer bli jättebra till slut ;) 
 
Jag har somsagt en hel del att göra så efter detta inlägg ska jag skriva en prioriteringslista och bocka av allt så gott det går under veckan och helgen. Det som blir kvar får tas hand om på löpande band och bloggen kommer uppdateras i mån av tid helt enkelt. Utlysa en paus tycker jag egentligen inte om men eftersom vi ändå hörs en gång i veckan kanske det är lika bra att jag medvetet pausar till 13/2 ? Tror det. 
 
Så tackar för mig och tar semester från sociala medier (förutom insta och snap typ, FB är till för att ha kontakt med klassen osv.) Vi hörs babes :* 
 
Bjuder på två foton på liten T och T i november <3 
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!

r>