Tankar

Hej bloggisen! :)<3
Jag ska kliva upp om drygt 6 timmar men istället för att sova ligger jag och lyssnar på musik och tänker, vad jag tänker är oklart för mig själv, så många olika tankar hit och dit. Ena sekunden tänker jag på studenten, nästa sekund på mina mål, läxor och saker jag bara måste göra. Jag har även börjat fundera på en bucket-list som jag ska skriva ihop innan slutet på denna månad, alltså innan 23:59 på lördag denna vecka. Den behöver absolut inte vara helt klar och ristad i sten men det är ett mål. 

Imorgon (läs: idag) så sker inte så jävla mycket men en sak är säker och det är att jag kommer vara nästintill död när jag vaknar på grund av brist på sömn men ibland behöver jag ligga uppe och tänka som nu, det ger så mycket till mig även om det resulterar i trötthet. Jag har även skrivit till en person jag inte vågat skriva till på flera månader idag, vilket är otroligt skönt även lite pirrigt och samtidigt är jag rädd att inte få svar men håller tummarna. 

Är i alla fall på god väg att somna så ska bara fylla i min kalender och sen sussa, skriver förmodligen imorgon/idag igen, men tills dess får ni kika på 90's jag från idag/igår ;) 


Lista

Jag är ju sämst på att blogga. Nej men jag har faktiskt knappt tid, jag går i skolan måndag-fredag och helgen vilar jag upp mig. Egentligen är det världens sämsta anledning men ah, här kommer en lista jag hittat på någon blogg.

 

“Om du fick välja att leva i en TV serie, vilken serie skulle du välja?”

Lätt i Gossip Girl. 

“Vad ville du bli när du blev stor som barn?”

Jag vet inte riktigt, delfinskötare, läkare och militär. 

“Vilken är din favoritdoft?”

Doften när mamma bakar

“Om du var en stor stenbumling, vart skulle du vilja ligga då?”

Oj, haha, på någon skyddad plats.

“Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du vore av det motsatta könet?”

Jag tror att största skillnaden skulle vara alla problem, tror det skulle skilja sig ganska markant 

“Vilket är ditt favoritverktyg?”

Min dator.

“Vad gör du om tio år?”

Hoppas på att vara färdigutbildad åklagare eller advokat, väntar mitt andra barn och nyinflyttad i en nybyggd villa med min kärlek. 

“Vilken är din bästa danslåt?”

Herre vad svårt, något med lagom sving ;) 

“Om du var skitbra på att sy – vad skulle du sy då?”

Mina egna aftonklänningar och starta företag på det

“Hur skulle du hantera det om du vann ca. hundra miljoner kronor?”

Jag skulle nog invistera i en tomt och bygga drömhuset, köpa en bil jag vill ha och invistera i aktier samt spara.

“Vad tycker du om ordet “Hen”?”

Tycker det funkar ibland men jag benämner alltid könslösa saker eller det jag inte vet könet på för "han" 

“Vilket är ditt bästa recept? (mat eller bakning)”

Min cheesecake och mina biskvier 

“Vad tycker du om köttkonsumtion?”

Naturligt, dessutom är jag köttätare så kan inte riktigt föreställa mig världen utan kött. 

“Är du beroende av något?”

Godis och te 

“Vilken musik triggar mest igång din nostalgiska sida?”

PCD, Britney Spears, Tokio Hotel 

“Vad gör dig riktigt förbannad?”

Folk som tror att dem är bättre än andra. 

“Har du något riktigt bra husmorstips?”

Inget jag kommer på nu men jag har småknep som dyker upp i huvudet när jag behöver dem. 

 

Men ja, sen har "någon" lovat att jag ska blogga mer och well, jag kan inte lova men jag ska försöka ;) 

 

 

Black friday

Godmorgon bloggen <3 
Morgonen för mig började redan 5:55 då vi i skrivande stund är på väg till Eskilstuna. Jag är klädd i helsvart då det är begravning för en närstående, efter begravningen så ska vi tillbaka till Uppsala för att sedan åka till Åkerö på konfirmationsläger vilket jag ser fram emot jätte mycket, ska bli skönt att släppa vardagen och vistas på ett nytt ställe :) bloggen kommer ligga nere under helgen tror jag, ska ägna mig åt körkortet på fritiden och andra läxor och resten av tiden är åtkonfirmandisarna <3 
Så vi hörs när vi hörs och jag får önska er en trevlig helg <3


 

Slarver

Godmorgon! 
Idag är första dagen på hundra år som jag ska delta på mattelektionen och well, är inte alls pepp på det och har dessutom med största sannolikhet tappat bort min mattebok.. Duktig jag är :) nej men seriöst nu, idag är det skola och även onsdag och torsdag. På fredag ska jag på en begravning och på eftermiddagen ska jag till Rådmansö på läger med konfahruppen, dock åker vi dit med bil, jag & M + hans lillasyster för att inte stressa från begravningen. Hela helgen spenderas på lägret och sen är det fortsättning på en ond cirkel. Ska Btw boka risk 2 idag tror jag, beror på om jag får bekräftelse på risk 1 först som jag bokade igår. Sen så ska jag äntligen ta tag i min vikt, det funkar inte längre, jag och siffran på vågen kommer inte överens. 

Jag har blivit så slarvig med att blogga på tal om något annat liksom, men det har mycket att göra med att jag prioriterar lite annorlunda, dock så ska jag prioritera helt annorlunda från och med idag så att jag faktiskt får saker gjort. 

Men skitsamma, skriver väl nån gång snart igen, sakna mig inte för mycket ;)


When a new year begins

Well hello there 2015! 
Äntligen har jag tid att blogga, och äntligen har jag inget särskilt att berätta, eller nja, nyårsafton var kul, spenderades först hemma, sen vid Slottet vid 12-slaget och sen inne på Etage. Vid 3 gick jag och mina två grabbar till McDonalds, köpte mat och gick till Svartbäcken. Kom till Svartbäcken vid 4 och somnade vid 6 och well, har sen den natten typ bara ätit och sovit, inte haft ork till annat helt enkelt. 
 
Sen har jag kommit på lite sjuka grejer, som att jag ska börja på en utmaning om 2 dagar då det är 150 dagar kvar till Studenten och att jag ska planera massa shiet, och att jag ska börja ordna min ekonomi. Allt kommer såklart skrivas om på bloggen men inte än ;) 
 
Nu ska jag, hur som haver, laga mat och fixa lite då vi har vår första middagsbjudning ikväll, wish me luck ! :* 
 
 

2015

GOTT NYTT ÅR BABES och grattis bloggen på 3-årsdagen! Jag kommer börja blogga som vanligt very very soon, jag ska bara ge hjärnan tid att vänja sig vid att det är ett nytt år;) I skrivande stund är jag dock ute på årets första bravader och därför är detta, som alltid, tidsinställt. 
Bara för att ha någon utfyllnad så kommer alla mina nyårsselfies 2012-2015 här under : 
 
 
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!

r>