March just flied by

Hej bloggen! 
 
Nu tycker jag att jag slarvat tillräckligt länge med bloggen, nu är det dags att bli duktigare på att uppdatera. Sen sist har det nästan gått en hel månad, och på en månad händer ju rätt så mycket. Dels så har måååånga i familjen fyllt år och firats och vissa ska firas nu i helgen efter allt påsk- och födelsedagskaos. Jag har även börjat jobba, dels med juicedemo vid behov och nu senast som receptionist på ett jätte mysigt hotell/vandrarhem här i Uppsala.  Utöver jobb fortsätter jag givetvis med skolan och nästa fredag är det dags för ännu en tenta. 
 
Sen så håller vi på att ladda upp inför Berlin-resan som är drygt en månad bort! Jag är upp över öronen exalterad och har redan smått packat allt i huvudet. Snart börjar min favoritdel av att resa också, det är att skriva listor och packa och pricka av. 
 
Idag ska jag i alla fall baka min mammas födelsedagstårta (hon firas på söndag) och sen ska jag även planera upp mina studier/jobb och dessutom plugga och hålla rent i lägenheten. Många bollar i luften samtidigt. Just nu i skrivande stund ska jag klä på mig och cykla till närmsta ICA för att köpa vaniljarom till tårtan och sen ska jag väl sätta igång! 
 
Jag kommer försöka blogga betydligt mycket mer den kommande månaden, jag vill liksom få det på rutin. Dessutom så tänkte jag påbörja en slags "hälsoresa" som jag tänkte dela med mig av här i bloggen! 
 
 

I know exactly how you feel

Dagens humör: Lite blandat, både glad och småsur!

Dagens mående: Trött! Men ändå rätt skapligt utvilad, går liksom inte o beskriva dagens mående.  

Dagens borde: Läsa "Koranens budskap" och lämna in uppgift i koranstudier + judendomen. 

Dagens frisyr: Bara borstat ut håret, släppt ut det och gjort en snebena.

Dagens smink: Idag får min hud vila från smink! 

Dagens klädsel: Svarta jeans, svart t-shirt, vita converse.

Dagens planer: Varit på Olmed ortopediska på förmiddagen och nu inväntar jag M för att åka lite ärenden ;) 

Dagens materiella vill ha: Jag vill nog ha lite nytt i vardagsrummet, gardiner bland annat. 

Dagens fundering:  Behöver jag tänka att allt planerat är stressigt? Eller kan jag kanske lära mig att inte stressa?

Dagens beroende: Musik, särskilt klassisk, och doftljus! 

Dagens tråkigaste: Vädret i Uppsala...

Dagens längtan: Sommaren! 

Dagens superlängtan: Berlin-resan!!!

Dagens tidning: Bläddrade igenom Veckorevyn i väntrummet på Olmed. 

Dagens låt: Human med Oscar Zia, BEROENDE

 

Mars, redan?

Hej, tjena, hallå!
 
Jag har ekat lite tomt senaste veckan men jag har helt enkelt inte haft något intressant att skriva, har inte det nu heller men saknar att skriva av mig lite. 
 
Så vad händer? Jag har pluggat en del, känner att det kanske löser sig till slut med skolan. Jag är ju rätt duktig på att lägga undan vissa uppgifter jag tycker är "tråkiga" till senare och sen blir det bara fler och fler uppgifter att utföra. Men nu har jag tagit tag i en av dem och ska när den är klar ta tag i den andra och skicka in dem. Sen behöver jag läsa rätt mycket om islam då jag har tenta om en vecka, men känner att det kommer gå bra det med och om två veckor ska jag lämna in en hemtentamen på Kristendomen som är rätt så stor (9-10 sidor), och den har jag påbörjat lite grann men jag tänkte att jag sätter mig in i det efter Islam så blandar jag inte ihop något. 
 
Imorgon ska jag jobba för första gången på mitt nya jobb och jag är, om jag ska vara ärlig, lite nervös. Så ikväll tänkte jag även läsa igenom arbetsordningen och handboken jag fått och sammanfatta till en liten fusklapp som jag kan ha med mig imorgon, sen ska jag se till att vila under förmiddagen imorgon då jag jobbar 15-19, men jag tror att vila + läsa bok som inte är kurslitteratur kan vara grejen! Sen ska jag försöka mäta lite här hemma då jag verkligen vill ha ett piano men vi har så begränsat med plats och dessutom får det liksom inte se malplacerat ut men jag har en tanke så vi får se, måste rådgöra med M om det (kanske redan ikväll). 
 
Ikväll ska vi åka på lite ärenden och sen ska vi laga middag tillsammans och kanske titta på Vänner lite och bara vara, jag ska som ovan nämnt samanfatta en liten "fusklapp" till jobbet också, så vi hörs väl under morgondagen eller helgen! Kramis!
 
 
 
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!

r>