Tiden rullar...

Hej hopp i stugan! 
 
Jag har inte haft tid att skriva av mig här sen förra veckan, det har liksom varit full rulle. Just nu sitter jag i skolan och lyssnar på metodförklaring inför en interpretation (tolkning) vi ska göra över julen. Annars började dagen med tentaskrivning och sen har det bara rullat på. 
 
Nu när första advent har varit kommer det börja dyka upp sammmanfattningar på 2016, men i år gör jag dem annorlunda, nämligen 3 månader i taget. Kommer fortfarande ha en helt egen kategori på dem så att dem är lätt att hitta men det blir färre men längre inlägg, känner att det blir bäst. 
 
Imorgon så är det dags för julpyssel i kyrkan och på torsdag är det DECEMBER! Tiden bara flyger iväg!! På fredag flyger jag söderut i vårt avlånga land, eftersom jag på lördag ska se Kent i Växjö och mysa med Bella <3. 
 
Nu har jag lite kvar av dagen, sen bär det av hemåt för städning och mys med älskling, eftersom vi inte får så mycket tid tillsammans känns det som. 
 
 
I brist på bilder kör vi en bild från när NT kursen var i full fart

Adventskalender!

Jag stötte på en himla grym adventstävling när jag var inne på pinterest och letade efter adventsinspiration,
Inne på MyLovelyThings hade hon extremt mycket inspiration och dessutom har hon anordnat en tävling tillsammans med ErranStudio  där man kan vinna tre olika priser!
 
Den som kommer på första plats vinner en jätte snygg pläd i grått som är gjord i 100% merinoull, som är från ErranStudio i storlek Large (120x220 cm). En perfekt pläd för adventsmys, särskilt om det blir lite kallt i vinter. 
Bild lånad från erranstudio.se
 
Om man kommer på andra plats, vinner man en årsprenumeration (!!!) av den norska inredningstidningen Vakre Hjem som har jätte mycket inspiration och är en glädje att läsa (har köpt den någon gång på Pressbyrån!) 
 
Bild tagen från MyLovelyThings
 
Sista priset är en FuelBox som är en box med frågor för att kunna aktivera samtal. 
Bild tagen från MyLovelyThings
 
 
 
Det enda man behöver göra är att svara på en fråga och så är man med i utlottningen! Så klicka in er på MyLovelyThings för att delta i tävlingen som pågår tills på söndag! 
 
Inlägget innehåller reklamlänkar 

Full rulle

Godmorgon! 
 
Livet rullar på, i en otrolig fart! Och jag hinner knappt med känns det som. Sen vi hördes senast så har det varit full fart i skolan, inlämningar, redovisningar, tenta-plugg, och utanför skolan har jag pluggat körkortsteori och försökt ta in allt som händer.
 
I skrivande stund sitter jag på min Gamla Testamentliga lektion där vi går igenom "Job" som är en helt underbar bok i Bibeln, en bok som jag fullkomligt älskar. Efter skolan så ska jag hem till mamma på lunch och sen har jag tid hos min nageltjej för att fylla på mina naglar som jag gjorde i oktober. Däremot så vet jag inte riktigt hur jag ska göra då jag igår fick ett jobb i kök och vi får inte ha långa naglar ur hygienaspekt så jag ska nog göra korta(re) naglar än jag har idag och så får vi se om det fungerar. För jag vill ha fina naglar och jag vill kunna jobba, men det brukar gå att lösa! 
 
Senare ikväll ska vi till kyrkan där vi ska äta middag och bara hänga och sen är det raka vägen hem och sova. Under morgondagen är det full rulle då jag ska skriva ett PM, ett Tal och läsa på GT inför tenta, sen vill jag även hitta tid att plugga teori till körkortet, det är så mycket helt enkelt, fredag och lördag jobbar jag och går i skolan och sen ska det fixas inför advent hemma och städas. Så som jag sagt, full rulle men jag är glad ändå! 
 
Så här ser det ut när jag pluggar inför tentan vi har nästa vecka, hoppas verkligen att jag sätter den. 

Nej se det snöar!

Hej bloggen :) 
 
Ni har fått ligga på viloläge lite men nu har jag äntligen ork och tid att skriva. Jag har varit ledig i en vecka och det har varit välbehövligt ! Nu är det närmare än närmast till julafton och advent och allt det där och jag är väldigt spänd och förväntansfull, julklapparna är näst intill färdiga och det känns otroligt skönt. Det är lite svårt att hitta julklappar till min pappa och till Mikael, men jag har i alla fall tre julklappar färdiga till Mikael, men något mer skulle jag nog vilja köpa till honom. Till pappa är det samma gamla vanliga som står på planen, men det känns så tråkigt... Jag letar som en tok! 
 
Vintern har i alla fall kommit till Uppsala, snötäcket ligger över staden och det är jättemysigt! Är i skolan just nu men ska strax röra mig hemåt och duscha, sen är det dags för kyrka och KU som haft höstlov! 
 
Jag hinner nog inte skriva mycket idag, men vi hörs vid senare !
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!

r>