Sista maj.

En varm tisdag och jag sitter på skolans bibliotek och pluggar till tentan jag har på torsdag. 
Imorgon är det första dagen på sommaren och på fredag tar studierna slut för terminen, om det ska bli skönt? Ohja! Men sen ska jag vara ärlig och berätta att jaag inte lagt världens krut på det som gjorts under våren, tror det till stor del kan bero på att jag är lite små skoltrött men vad gör det om hundra år? Hur som haver så ska jag ikväll iväg och handla med Mikael och sen är tanken att jag ska planera två veckor framöver, tror det blir ett smart sätt att förhålla sig till allt som behöver göras, att lägga upp en kortsiktig plan med mål som man betar av steg för steg. 
 
Jag ser för övrigt väldigt mycket fram emot juni månad, inte minst för att jag fyller men även för att min låtsas syster Bella kommer till oss och besöker oss, jag och Mikael firar två år som par, vi ska till Helsingfors och massor av andra roligheter ska ta plats i sommar. 
 
Men nu är tanken att jag lägger sista fokuset på skolan, denna vecka för allt inplanerat och nästa vecka för de rester jag har kvar. Sen hörs vi här när jag känner för det. Prio 1 är skolan och sen kommer allt annat, när skolan är klar så blir allt mycket enklare. 
 
Tills vidare! 
Var i lördags ut och tog ett par glas med C och C, trevelans! 

Monday

Hej bloggen! 
 
Idag är det måndag och en väldigt fin sådan. Det är sol och lite blåst så det blir inte sådär fasligt varmt att sitta ute. Jag har precis ätit 3 knäckemackor och druckit en islatte och satt mig ute på bakgården. Tyson springer fritt i trädgården och jag ska strax sätta igång med att läsa de sista 15 sidorna inför min hemtenamen. När jag läst färdigt ska jag sätta igång med hemtentan i religionspsykologi, spännande! 
 
Senare idag ska jag försöka planera maten inför de kommande fyra veckorna, då det är jag som är matansvarig i familjen de nästkommande månaderna! Sen ska jag framkalla lite bilder och planera present till vår 2-årsdag och skriva en önskelista titll när jag fyller 20 år. 
 
Funderar dock på att cykla till mamma innan jag börjar plugga ordentligt. Så får det nog bli! Vi hörs sen! 
Måste bara dela med mig av mina supersomriga naglar som jag gjorde i lördags hos bästa Johanna! 

Bara ett Hej

I detta nu har jag suttit och skrivit saker i min almenacka som jag är så extremt dålig på att använda, men det ska bli bättring då det är en väldigt fin almenacka från Burde som jag fick av Mikael i studentpresent. Annars då? Jag ska strax klä på mig och gå och lägga mig i solen på baksidan av huset och läsa litteratur som jag har en hemtentamen på. Fick den hemtentan igår och har till 26 maj på mig att bli klar. 
 
Jag jobbar även i eftermiddag så ska plugga till drygt 14:00 och sen se till att fixa mig innan jobbet, ska faktiskt bli skönt att jobba, dessutom är det alltid skönt att jobba stängning! Sen så kanske jag bör fixa klart inbjudningskorten till mitt och svärfars kalas men det kan jag lika gärna göra efter jobbet ikväll. 
 
Fick även precis hem ett paket från JFR som innehåller en palett från Sleek, kan ju berätta att Sleek blivit ett av mina favoritmärken, och kom även på vad jag kan önska mig i födelsedagspresent också! 
 
Hur som helst så tänkte jag bara kika in och säga hej, så Hej! och kram, vi hörs senare! 
Bild från igår när jag satt och väntade på att träffa en vän. 
 

Torsdag

Long time no see! 
 
Tidig morgon idag, och jag kommer på att jag äger en blogg, vilken kombo! 
Nej men hör ni jag har ju länge saknat skrivarglöden och sen har det varit mycket annat på gång samtidigt. Jag har ju startat en YouTube kanal men jag har inte direkt uppdaterat där heller fast jag har massvis med material som bara ligger och väntar på kamerans minneskort.  Jag har inte lovat mig själv att jag ska följa några som helst restriktioner när det kommer till bloggen eller YT men samtidigt vet jag att jag själv kommer vara besviken på mig själv när jag inte har något att gå tillbaka till att läsa. Men sen är det även så att jag inte kan lägga mitt fokus på en "dagbok" och ha det som ett prio i livet. 
 
Hur som haver, sedan vi hördes sist så har lite grejer hänt, bland annat så har vi gått och blivit med bil och varit på en resa till Berlin. Jag tänkte att jag kan skriva två inlägg om dessa saker senare. Annars har jag bara pluggat och bara varit, det behövs ibland.
 
I skrivande stund sitter jag på Enköpings Lasarett och ska spendera hela dagen i Enköping, min mor är på operation här och jag sällskapade med henne för moraliskt stöd samt för ett miljöombyte för mina studier, kan vara skönt ibland! Sen ska jag även passa på att fixa Mors dags presenter samt lite till en väns studentmottagning, sen kanske jag ska passa på att beställa inbjudningskort till min och svärfars födelsedag, vi firas tillsammans då vi fyller 23:e och 25:e juni och då är det enklast för alla om vi firas tillsammans, så då tänkte jag att vi kan skicka ut inbjudningskort. 
 
Sem ska jag eventuellt ta en fika med en bekant som jag inte träffat på år och dar, så ska vli en kul dag kanske ändå! Men nu ska jag försöka plugga lite och fixa med alla kort! Får se när vi hörs igen! 
 
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!

r>