80 days

Hej bloggisen! :) 
Har lagt bloggen åt sidan och den får ligga kvar vid sidan av ett litet tag till då jag har sista slutspurten kvar i skolan. Det flyter på, om ca 1 1/2 vecka påbörjas mitt sista lov någonsin (om man inte räknar smådagar men det är inte lov om man frågar mig), förra torsdagen levererades studentmössorna, och herre vad fin <3 Dock lite smågrejer som ska förändras men inget som tar särskilt lång tid! 
 
Det som är på första prioritering nu är mitt gymnasiearbete som ska in 1 april (haha, vilket skämt..) nej men så växeln ligger i och det är bara positivt. Har ett prov kvar i matte om man bortser från nationella sen är jag klar med den kursen och igår fick man börja söka till universitetet.
 
Trodde faktiskt helt ärligt att min vår skulle vara mer rörig än vad den är, även fast jag i dagsläget upplever den jobbig men med inställningen att det kunde blivit värre så flyter det på ganska bra. Det är helt enkelt bara att gilla läget för tillfället.  
 
Jag har helt tappat bort syftet med inlägget, ville väl mer upplysa om att jag inte är död, bara lagt bloggen åt sidan. Vi hörs när vi hörs men senast om 82 dagar (årsdag + återhämtning efter studenten) 
 
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!

r>