Iphone skal

Köpte 3 skal på min iphone och nu har alla kommit! Älskar alla av dom! Hittade inte länken till skalet med huset men dom andra två hittar ni längst ner och dom är köpte på ebay för mindre än 20 kr styck!
 
 
Pony: HÄR
Monsters inc: HÄR
 
 

FIKAAAAAA

Och så var det där med att blogga... Jag vet inte varför men har tappat alla lust att blogga.. kanske är det för det alltid är samma sak hela tiden, inget nytt händer lixon.
 
Man går till skolan, är i skolan, gymmar/åker hem/åker till nån kompis eller nåt sånt så det blir lite samma sak hela tiden lixom...
 
Men idag ska jag faktiskt åka och fika med mina kompisar från KS, eller jag 3 av dom! Det blir jag, Maggi, Amanda och Livia. Det blir väl att mest snacka om vad som hänt sen vi senast träffades, det var i Augusti/September så det ska bli kul att se dom igen och få höra vad som har hänt!!
 
Det har ju hänt gansa mycket för mig också så det ska bli kul att få säga det till dom haha! Men nu måste jag slå ner datorn och packa ner mina saker och gå till bussen! Hoppas ni får en bra dag! <3
 
 

I hope that you remember me

Godmorgon bloggisen! 
Jag sitter just nu och lyssnar på Evanecense i skolans bibliotek och dricker festis samtidigt som jag knappar in ett inlägg här på bloggen. Jag har fått låna The fault in our stars av Dimitra så jag ska börja läsa den också. Annars sitter jag och jobbar på min affisch i medieproduktion, är nästan klar med den! Den är lite för hemsk men men.. Det kommer bli riktigt bra ! 
 
Idag är det dubbelt pass som står på schemat då jag först har idrott i skolan och sen ska jag till Friskis och köra ett benpass! Är så taggad, har börjat älska att känna träningsvärk dagen efter ! Men nu ska jag fortsätta med grejs på datorn, så får vi höras senare idag! 
Igår var jag ut och körde för första gången ! Så nice! 
 

Born and Raised

Hej bloggisen <3
Jag sitter just nu på bussen påväg ut till kära Vänge där jag ska på KU. Idag har varit minst sagt stressigt, men samtidigt har jag klarat av att vara pigg och det hörreni, tror jag kan bero på att kroppen fått ett nytt tankesätt, jag tror att det blir så när man tränar, att kroppen lagrar energi för att den tror att man kommer behöva den senare under dagen och att man på så sätt håller sig pigg! 
 
Sen är min klass så underbar så vi får vara lediga imorgon, ska ut och köra med min bror lite om jag har tur och sedan även handla till 8:e februari då vi ska vara på filmkväll hos August ! Sen ska jag självklart gymma med Dimitra efter att hon slutat ! Så en fullspäckad dag! 
 
Ikväll när jag kommer hem ska jag göra klart en rapport i matematik och även plugga lite i körkortsboken! Börjar få koll på läget överallt och det är så himla skönt! Nu ska jag dock fortsätta lyssna på Green Day, rolla och åka buss!
~E


Middagfrukost och The Key

Åhh idag har varit en fantastiskt bra dag för min del! Började morgonen med att beställa hem The Key så borde få den i slutet av veckan. Sedan var jag i skolan och det var en kort dag + god mat = me like! Efter skolan blev det raka vägen till Friskis där jag bokstavligen dödade mina armar. Har sån jäkla träningsvärk i ben och mage från igår så nu är det bara att vänta på morgondagen. Har haft träningsvärk i skulderbladen ett bra tag denna kväll men det är bara skönt. Efter gymmet åkte jag till ryskan där vi kollade på film i 2 timmar, inte världens roligaste men det är bättre än att sitta och skriva massor! Efter ryskan blev det en sväng till ICA, hämta ut ett paket och även köpa tulpaner till mammisen som kommer hem imorgon bitti från Bollnäs där hon vart sen måndags. 
 
Imorgon är det onsdag vilket innebär dels inget smink, inget gym och mjukiskläder och sedan även KU så det blir en riktigt nice dag! Så vi får helt enkelt se vart morgondagen bär och även höras då ! 
 
Eftersom jag knappt orkar fota med något än mobilen och inte orkar föra över dessa, tar jag mina bilder från instagram, här på min middag som mer ser ut som en frukost ^^ #thatshowIroll
 

It's going down!

Dem senaste två inläggen har jag suttit och skrivit på toaletten. Varför? För att det är där jag hittar tid tydligen, har liksom inte alls så mycket tid annars. Idag har varit en riktigt skön dag med skola och sedan gym. Innan skolan åkte även jag och min far till XXL sportbutik och köpte en väska till mig som blir mer praktisk att ha i skolan nu när jag även gymmar! Sååååå skönt! Väskan är enkel svart av märket adidas, två stora ytterfack och ett mindre innuti väskan, får liksom plats med ALLT! 
 
Efter gymmet kom jag hem och lagade pyttipanna med ägg till mig själv, åt det, gjorde ryskaläxan och ska strax packa väskan, åker hemifrån klockan 9 och är inte hemma igen förns 8 på kvällen! Så drygt det kan vara ibland men sånt är ju livet, inte mer med det. Har redan ordnat smoothie som jag kan ta som mat efter gymmet, ska dra med bananer också som jag kan äta efteråt, blir så himla hungrig ju! Sen har jag ryska 17-19 och med min koncentration kan vi säga att dem lektionerna blir lite speciella men jag har i alla fall börjat hänga med så ! 
 
Nu ska jag gå till mitt rum, packa och sova ! 
Så jävla badass jag är alltså.. eller nåt.. 
 

Unbelieveble sick people

Godmorgon bloggisen ! 
Rubriken har inget med inlägget att göra utan det var det första jag kom på efter att ha lyssnat på Vinnie Paz, såg hans namn på Arons skärm igår och kom på att jag förut lyssnade mycket mer på honom så la in lite fler låtar från honom i min playlist! 
 
Skippade tyskan imorse, hade världens magont, nu strax ska jag kleta på lite smink och sen åka iväg med pappa ! Ska först in på en affär och sen till skolan ! Efter skolan idag (slutar 16:10) så blir det gym, Dimitra ska köpa sitt kort idag också så vi blir två :D Skitpeppad på det är jag faktiskt ! 
 
Igår kom jag hem vid 12 och då lade jag mig ner och tittade på Hobbit 2, skitbra film ju! Ska även kolla på Hungergames och Catching fire då jag inte sett dem! Och så ska jag läsa lite böcker ! 
 
Har egentligen inte så värst att skriva, kommer vara upptagen stort sett hela dagen, så får se när jag kikar in igen! 
 

This is what it feels like

Jag har spenderat hela helgen med min pojkvän är det en tillräcklig bra ursäkt för att jag inte har bloggat?
Ja det tycker jag! Men som sagt så kom Jocke och Ingrid hit i fredags för på lördag morgon flög dom vidare till värmen och Aron och Ello hängde med hem hit och åt med oss. Sen sov Aron över och på Lördag låg vi nästan bara i sängen och hade det mysigt innan vi gick ner och satt oss och kollade på Stand By Me (som för övrigt var en riktigt bra film!) och då kom också Ello hit och sen sov hon också över, så idag vaknade vi halv 9/9 för att fixa oss och sen åka på Kikis innebandy match!
 
Dom vann med 9-2 så det var riktigt bra, efter matchen körde vi hem Ello och när vi kom hem somnade jag nästan på en gång bredvid Aron och han somnade stacks efter sen vaknade vi vid 3/halv 4 och då låg vi bara i sängen, eller ja han låg på min mage och höll på med sin mobil medans jag höll på med min mobil och låg och sjöng haha!
 
Vid halv 5 körde mamma och jag hem honom innan vi åkte till Momo och Mofa och åt mat. När vi kom hem satt jag mig här vid datorn och har sen dess försökt skriva klart det här samtidigt som jag läst ikapp bloggar och kollar på YT klipp! Har också hunnit dusch och ska snart tvätta ut färgbomben i mitt hår! Sen när det har torkat så blir det att våga det som vanligt!!
 
Hoppas ni haft en bra helg för det har verkligen jag haft!!
 
Dom två senaste till skotten på min spotifylista!!
 

Död

Just nu är jag död och begravningen är imorgon!! Nej men Jag,Ello och Aron är vakna och ska på innebandy match! Ingen av oss är så pigga så blir inte så långt inlägg men ska se till att blogga mer senare idag! Puss <3 -D




Legday

Hej bloggisen! <3 
Jag vaknade vid 9:55 imorse och klev upp direkt, jättepigg! Ska strax börja platta håret och fixa mig för att sedan dra på en presentation av Mary Kay produkter ! Kom hem inte alls jättesent igår, strax innan 22 någongång. Var på gymmet efter skolan och körde legday och det kan jag lova att det känns idag! Sen åkte jag hem till Dimitra där hennes mammas kusin Jocke och hans fru var, vi pratade och åt middag tillsammans, vilket var riktigt gott! Och det är ju typ det ni har missat på bloggen, annars har jag ju gjort ingenting. 
 
Får se när jag kikar in igen och bloggar men förmodligen senare. Ska till Dimitra och sova där ikväll också så kanske bloggar innan jag drar! 
 
Jag har förresten fått lämna tillbaka brorsans kamera nu så nu blir det återigen mobilbilder all over!
 
 

Moon Boot®

 
Detta paket hämtade jag ut igår ! Det var mina Moon Boots som hade anlänt! Så jäkla nöjd jag är alltså! Gick runt i dem hela kvällen igår och har dem i skolan idag, nice som bara den! 
 

3 steg till en underbar smoothie !

Här kommer alltså en step by step av smoothien jag praktiskt taget lever på: om maten i skolan är äcklig, om jag inte är hungrig, som en AW, som en PW, frukost och som ett simpelt mellanmål. Jag brukar variera lite till och från, igår t.ex. använde jag blåbärsyoghurt istället för vanilj och förrigår hade jag i en skopa havregryn också, idag testade jag att hälla på lite saft. Det är egentligen bara att pröva sig fram ! Jag brukar förresten skära upp färska bananer och frysa ner dem, då jag tycker det inte blir lika mycket banansmak på smoothien! 
 
Till min favorit smoothie eller "bas" som jag kallar det (brukar alltid ha samma grejer i och kanske lägga till eller ändra något) behöver du: 
Frysta Jordgubbar
Frysta bananskivor
Yoghurt i valfri smak
Stavmixer 
ev. Shaker eller någon form av förvaring om du inte tar den direkt!
 


Steg 1: Tina jordgubbar och banan i ca 30 sekunder
 
Steg 2: Plocka fram yoghurten och ha i allt i shakern/behållaren du ska mixa det i! Det rosa på yoghurten är jordgubbssaft, en till variation om man vill ha en lite sötare smoothie utan att ha i socker. Jag använder enbart FUN Light safter som innehåller 2-10 kcal! 
 
Steg 3: Mixa allt tills det är slätt och mixern inte får något motstånd! 
 
KLAR ! 
 

 Enklaste, snabbaste och ett ganska energirikt mellanmål! 
 
 
Och nej vi är ingen matblogg, och ja "alla vet hur man gör en smoothie" men vafan, jag ville dela med mig ;) 
 

Shit

Klockan är 1 och jag är fortfarande vaken? Somnat vid 11 hela den här veckan och vaknat självmant vid 8 varje morgon. Dock blev det så imorse också men jag vaknade av att jag blödde näsblod och det verkligen rann blod. Sprang in på toan och kände blodsmaken i munnen och hur det bara rann blod ner från min näsa.
 
Jag brukar blöda näsblod så jag brukar vara van att fixa det men den här gången vägrade det att sluta så skrek på mamma i ren panik med tårar i ögonen så hon kom ochh hjälpte mig. Dock vägrade det att sluta så jag stod inne på toan i 15 min innan det slutade. När jag hade stått inne på toan i 5 minuter så började jag skaka och mina ben vägrade bära mig och det blev svart för mina ögon några gånger. Som tur var stod ju mamma där inne med mig så hon satt mig ner på toaletten. Men när det väl hade slutat blöda så vägrade mamma släppa iväg mig till skolan så jag fick gå raka vägen tillbaka till min säng och jag kan säga att det behövdes för jag orkade knappt dra täcket över mig...
 
Men imorgon/idag blir det skola och sen ska jag vänta på mina två idioter som ska med mig hem. Dock kommer Ello åka hem på kvällen medans min fina pojkvän sover kvar!
 
Var hemma i måndags så gick ut och fotade lite.
 
 

6:30 AM

Hej bloggisen! 
Jag har varit vaken sen 6:30 imorse när klockan ringde, gym i en timme sen skola till 14:10. Åkte hem, hämtade ett paket på posten och sen lagade jag mat, detta fram tills typ nu då jag kom på att jag äger en grym blogg med min bästa vän. Har packat upp väskan och ska strax packa morgondagens sen blir det att duscha, fixa manikyr och sova! Imorgon är en lång dag, blir inget gym då vi har idrott i skolan och jag vet ärligt inte om jag kommer palla kliva upp tidigare än 6:30 än, ska långsamt lära mig kliva upp tidigare men tills vidare blir träningen lite "när den får plats 4 av 5 vardagar, lördag och kanske söndag i mån av tid! Annars då? Livet leker ett spel med alla och jag har inga planer på att uttala mig om Biebers galna liv på bloggen längre, för vet ni vad? Det kommer låta precis som jag sa till Dimitra, det kommer att låta som om han är min pojkvän och jag verkligen känner honom men det gör jag ju inte. En grej kan jag dock säga och det är att killen inte mår bra och behöver hjälp. 
 
Nu ska jag gå, fixa allt som behöver fixas och lägga mig <3
En kass mobilbild på min mat idag, var för hungrig för att hinna hämta kameran och fota <3 
 

Upgraded!

Whoop whoop! 
Idag efter skolan åkte jag till stan, fick med mig ett par grymt balla leggings från rean, dock vägrar dem fastna på bild. Mötte upp mamma och sen gick vi till Friskis och Svettis! Tecknade ett årskort på autogiro så imorgon bitti kör jag mitt första pass! ÄR SÅ PEPPAD! Ska packa lite smått nu och sen duscha, klockan ringer halv sju så blir min "vanliga" tid att kliva upp vissa dagar och vissa dagar blir det kvart i sex, men ska inte köra på direkt, ska gymma före eller efter skoltid, beroende på när det passar! Torsdagar passar det bäst morgon medan tisdagar är bättre kväll! Så när jag väl kommer in i det lär jag få en rutin men änsålänge så får jag testa mig fram helt enkelt! 
 
Gammalt VS. Nytt, tycker det nya är mycket snyggare och stilrenare! 
 

Be fearless

Godmorgon ! 
Jag sitter just nu på dagens första lektion som är Samhälle, dricker min megasuperkonstiga smoothie som smakar alldeles för mycket havre, testade att ha i det och det blev helt ok men jag som är ovan tycker det smakar bajs. Vi diskuterar massor av konstiga grejer och ah.. Vid lunch blir det subway med grabbsen och sen resten av skoldagen. Efter skolan ska jag till friskis för att skaffa kort! ÄNTLIGEN! Nu ska jag ta tag i allt, ändra på allt och bara köra mitt eget race.
 
Nej men nu ska jag fortsätta hänga med på lektionen, sen får vi se! 
 
 
 
Bild från We Heart It
 
 

Michael to the fucking Kors

Hej bloggen <3 
Jag har inte tagit mig tiden och bloggat igår och inte riktigt idag heller, anledningen till detta är att jag valt att spendera min tid med mamma som äntligen är hemma! Igår klev jag upp vid tio, plattade håret, sprang en sväng till ICA och köpte rosor, gick ut med soporna och fixade det sista, sen ringde mamma och sa att jag skulle dra på mig jacka och skor då dem hade full bil. Vi lastade ut, fixade hemma, åt mat som jag lagat och pratade massor hela kvällen! 
 
Sen idag var jag till skolan, åkte hem när vi slutade och då kom min bror Zahar och Alexandra (Hans flickvän) förbi och lämnade en försenad julklapp, DET VAR EN MICHAEL KORS! Sen fick jag skjuts till ryskan och har vart hemma i en timme. Nu sitter jag och äter och ska strax börja fixa grejer till morgondagen! Försöker med bättre uppdatering men suger den så är det bara fullt upp i skolan :) 
 
 

1 år.

 

Now it's time to build a home

En liten snabb uppdatering för min del, jag har varit igång sen kvart över 10 idag, då jag och Dimitra försov oss. Konfa 11-14, Innebandy 14:30-16 och sen har jag fan fått vartenda fläck bortskrubbad här i lägenheten. Jag har även tvättat, strykt, lagat mat och sorterat sopor. Känner att mina vuxenpoäng verkligen växt senaste veckan, jag har även insett att man fan klarar allt om man vill. Finns inget som heter jag vill inte eller jag kan inte, måste man så måste man ! Igår hade vi världens trevligaste kväll med grabbarna, vi kollade på film som blev Despicable me 2 Step up Revolution! Killarna satt och babblade om allt dem såg i step up så man fick en helt ny upplevelse av filmen ;) Men nu ska jag ta ett bad och njuta av den sista kvällen! Jag är själv och ärligt så kan man även glida ifrån och tröttna på sin bästa vän när man är på varandra 24/7 i en vecka, men vet ni vad? Jag älskar Dimitra och saknar henne redan <3 
 
Imorgon blir det inte någon skola för mig, istället blir det att köpa tulpaner på morgonen och fixa mig ! :) 
 
 

Veckan

Ja, vad ska man säga egentligen?
 
Jag tror inte man kan veta hur det är att bo en vecka i en lägenhet med sin bästa vän om man inte gjort det. Man tror att allt ska gå på rosor och man kommer skratta varje vaken sekund. Så är det inte. Mot slutet stör man sig på allt den andra göra och man blir iriterrad på varandra på en gång. Bara så det är. Men Ello och Jag vet vart vi har varandra så vi vet när det går för långt och då stannar vi upp och säger förlåt och kramar varandra och säger att vi älskar varandra.
 
Det funkade varje gång och veckan blev ganska bra, Ello städade och tvättade mest, jag såg till att vi kom upp i tid varje dag, båda såg till att laga mat och båda såg till att ta hand om den andra! Vi hade det riktigt bra. Det här var som sagt andra gången vi bott tillsammans ensama i en vecka.
 
Förra gången var på sportlovet förra året och det gick mest ut på att sitta uppe till 6 på morgonen och sova till 2 på dagen, den friheten hade vi inte nu då vi gick i skolan. Men vi kom upp i tid varje dag (ibland för tidigt för jag gjorde fel) och vi kom till skolan. Enda nackdelen som jag skulle kunna klaga på var att jag var så extremt trött hela tiden. När man inte är van att ta hand om ett hushåll och se till att allt funkar så tar det enormt på ens krafter om man dessutom går i skolan från 8-14/8-16.
 
Men over all kommer jag alltid älska Ello och jag vill fortfarande flytta ihop med min bästa vän permanent även fast hon kan vara en bitch ibland och det kan jag också vara. Men vi klarar oss på nåt sätt. På nåt konstigt sätt klarar vi av varandras närhet, haha! Nej nu ska jag verkligen gå och lägga mig! Mina ögonlock har varit tunga sen klockan 6!!
 
Godnatt, hoppas ni får en fin och bra vecka :)
 
 
 

Live från innebandy match.



Ello och jag sitter och kollar på min lillasysters match. Just nu står det 2-1 till saga (som inte är min lillasysters lag). 20 min kvar på matchen sen får jag äntligen komma hem!! -D

FILM KVÄLL

Killarna kommer om en kvart, vi har städat eller fixa hela lägenheten. Just nu har vi på musik och bara sitter och pratar, eller jag bloggar ju hahah. Ska stänga datorn nu och kolla en gång till om allt är bra i lägenheten!
 
 
 

Stand By Me

Som ni kanske läste så åkte jag hem till Aron igår. Ello skrev att vi hade bestämt att ha lite egen tid men för min del så var det inte exakt hela sanningen. 
 
Igår insåg jag hur mycket man egentligen behöver lägga ner i ett förhållande. Igår morse innan Ello och jag skulle till skolan satt jag och stor grät för att det blev förmycket för mig. Det är extremt jobbigt att gå på samma skola som personen man älskar. Ta mig inte fel nu. Aron är inte som nån annan kille för mig verkligen inte. Just nu kan jag inte se mig med någon annan. Han gör mig hel, men det är samma sak som med Ello. Ibland känns det som vi glider ifrån varandra lite och stör oss på varje lite sak den andra gör. Därför behövde jag ensam tid med Aron igår, för i skolan har vi ju alla klasskamrater och kompisar så man får inte den där ensam tiden man behöver.
Jag kan säga att det var extremt skönt att få ensam tid med honom, det var verkligen nåt båda behövde. Att inse igen och igen hur mycket vi älskar varandra och verkligen hjälper varandra.
 
Ni kanske inte alls fattar varför jag skriver den här texten, kanske bara för jag vill skryta om min underabra kille. Nej så är det inte. Där har ni anledningen varför jag har varit så off som senaste dagarna, när man inser att man sakta glider ifrån en person som man inte kan klara sig utan. Det är första gången jag älskar nån person så mycket som jag gör med Aron och han är det bästa som hänt mig. Det är också första gången jag inser hur mycket jag kommer lägga ner för att visa att jag inte kommer ge upp på det här förhållandet, för när man hittar nån som man älskar såhär mycket så ger man inte upp!
 
 

Becoming who we actually are

Hey babes <3 
Tänkte skriva god morgon av ren vana men kom sedan på att klockan är nio på kvällen! Idag har jag varit hemma ensam för min bästa vän Dimitra och jag har bestämt oss för att ha lite egentid så hon drog hem till Aron. Har haft brist på sysselsättningar så har städat hela huset och bakat och bränt mat två gånger och fixat morgondagens lunch! Lyssnar massor på Green Day då Dimitra inte tycker om deras musik så jag kör album efter album nu! Ska snart ta mig tiden och skriva klart en nyhetsartikel som är ett litet projekt med 4 ämnen involverade, Medieproduktion, MSK, Engelska och Naturkunskap! Fick uppgiften i måndags och den ska in imorgon, inte nog med det är ju den rätt så stor så tar ju sin lilla tid att komma på allt man ska skriva om. Började idag och är nästan klar! 
 
Nu ska jag gå och hänga tvätt och plugga, vi hörs! 
 
 
 
 

What I've done!?!

Medan Dimitra ligger och sover på soffan har jag gjort en underbar grej, ett evenemang 2 mars som båda ville gå på är bokat, 2 biljetter till JASON DERULO!!!!!! Fatta hur nice? Jag har planer på att hämta ut dem imorgon efter skolan med Dimitra och fira det med att baka! 
 

Wild and young girls party till 5am

Dagen har varit helt okej, fick min uppmärksamhet som jag behövde från pojkvännen så det var skönt! Tack älskling :* 
Sen blev Ellos mobil stulen men typ för två timmar sedan visade det sig att hon bara hade varit klumpig och tappat den i snön och en kille som går på skolan hade hittat den så hon får tillbaka den imorgon!! 

Men ja som sagt helt okej, känner mig lite halv krasslig och skulle helst ligga i min egen säng med pojkvännen men sån tur har jag inte och har man lovat sin bästa vän att bo med henne en vecka så håller man sitt löfte! 

Får hoppas på en bättre dag imorgon, det är skolans jobbigaste dag och dessutom ska jag till rektorn och prata med honom om hur psykiskt dåligt jag mår över att behöva gå på tyska lektionerna. Yay. 

Nu tänker jag vända mig on på höger sida då jag misslyckades ganska grovt idag och ramlade och slog i låret och upp mot rumpan så nu kan jag inte ens röra utan att det gör ont. Bra Dimitra bra. Men som sagt godnatt och hoppas ni får en bra dag imorgon :)

-D

Andra dagen

Nu sitter jag och Ello och stirrar på datorn och lyssnar på musik, vi ska snart bege oss ut i det kalla nordiska vädret och ta oss till skolan. Som tur är det en kort dag idag för båda, båda har bara 2 lektioner så det är ganska lungt. När vi kommer hem så vet vi inte vad vi ska göra men det får vi väl se då eller nåt. Hoppas ni fick en bra start på dagen! :)
 
Har ingen ny bild på Ellos dator så ni får en gammal så länge!
 
 

#OOTD

Tröja: Stadium Byxor: Dimitras 
 
 

About time

Halv ligger i Ellos soffa nu medans hon sitter och kollar på About Time, nu bor vi tillsammans i 9 dagar. 9 dagar med min lilla idiot!
 
Halva dagen igår, hela natten och halva dan spenderades med min älskling! Haha, blir bara mer och mer kär i honom ju fler dagar som går! Kan verkligen vara mig själv med honom. Men jag ska inte tråka ut er med mitt kärleks snack haha! Finns inte så mycket att skriva förutom att vi ska fixa dom här 9 dagarna riktigt bra! Vi två kommer klara det perfekt :)
 
Hoppas ni haft en bra helg!
 

?

 
Denna fina, enkla och helt awesome tröjan fick hänga med mig hem tidigare idag! Sitter som en smäck och är hur snygg som helst! Den var på rean också och gick på 125 kr istället för 399 kr! VÄRSTA KAPET! Den enda jag faktiskt sett denna rea av denna modell, men kolla på Stadium, dem har massor av Sweet grejer dem rear ut för superpriser! 
 
 
 
 

My immortal

 

I'm gonna change you like a remix

Hey peeps! 
Jag har precis kommit hem från en liiiiten snabb shoppingrunda, köpte mest saker som behövs hemma men även ett dösnyggt klädesplagg! Det får ni se i nästa inlägg ;) Sen har jag en liten surprise till er också som kommer upp sen! Annars då? Första natten gick förvånat bra, sov som en stock från 12 och till typ tio, och innan jag la mig igår kväll så kollade jag på SATC och åt.. Jag orkade dock inte snickersen utan åt fyra singoalla-kakor istället. Nu ska jag invänta Dimitra som kommer om typ fem timmar och tills dess ska jag sjunga, dansa och prata med mig själv ! :D 
 
Igår ändrade jag lite i rummet också, fast det får ni se sen, här får ni i alla fall gårdagens sysselsättning och dagens outfit :) 
 
Den blåa tröjan är den jag köpte för ett tag sen på H&Ms rea ! 
 

Watch my watch

 
 
Köpte en klocka idag, en DW wannabe från Guldfynd, nöjd som jag vet inte vad! Tycker den är riktigt fin, och fungerar perfekt som en vardagsklocka! Jag funderar på att köpa ett annat "armband" till den men det får vi se om jag gör. En äkta DW skulle ju inte sitta helt fel heller, bara det att jag nästan aldrig bär klockor. 
 
 

All alone but I like it

Guess what?! JAG BOR SJÄLV! Och på det så har jag en helt ok systemkamera som jag lånar under tiden! :D Dock har jag inte lärt mig kameran helt och hållet än. När dem åkte så fixade jag lite hemma innan jag drog till stan! Ska fota sen vad jag gjort med en av grejerna jag köpt och den andra grejen kommer i ett inlägg senare idag eller imorgon :) Nu blir det att pyssla lite och laga mat! Sen ska jag nog spela lite piano, sjunga lite karaoke och lyssna på musik tills jag tröttnar! Får se när jag kikar in här igen ;)
 
Som ni ser är bilderna lite suddiga och brusiga, men fan Nikon är så svåra att förstå sig på.. På nedersta bilden ser ni även en liten grå fläck på ena kinden, det mina damer och herrar är mitt brännmärke från vågtången! 
 
 

Dream Away

Ska börja planera lite på vad jag ska ha med mig hem till Ello på söndag, flyttar ju som sagt hem till henne och bor där tills den 20:e. Vi får se hur det kommer gå men troligen kommer det gå ganska bra! Imorgon/idag kommer Aron hit och sover sista natten med mig här innan jag åker, ska bli skönt att få sova med honom igen. Måste verkligen vara det bästa som finns! 
 
Ska hinna duscha en snabbis och städa mitt rum lite också. Innan jag åker hem till Ello ska min säng vara bäddad och mitt rum ska vara städat så jag får komma hem till det när jag kommer hem sen. 
 
Men nu ska jag sova lite, så får se om jag skriver nåt imorgon! hoppas ni haft en bra dag och får en bra helg!
 
 

Some things just never change..

Om exakt 12 timmar är jag kvar hemma själv.. Och om ungefär 40 timmar så flyttar Dimitra in, fatta hur nice! Men samtidigt är jag orolig, tänk om något går fel? Om något händer? Eller om vi glömmer göra något viktigt. Men det blir fan nice, vi kommer klara det! Har även fått lite "jobb" att utföra på skolan i veckan, ska visa någon kille runt på skolan och låta honom vara med under dagen i vår klass, liksom vara hans fadder! Sen ska jag även jobba på workshop den 8/2 på skolan och det blir ju fan nice! 
 
Ska strax slå ihop mina blå, imorgon blir det en rätt krävande dag, ska städa, njuta av livet och äta mig tjock (JK about the last one)  Lär ju ha träningsvärk också efter dagens "boxning" på idrotten så ;) 
 
Från efter idrotten... Kändes bra att ha prickat av mer än hälften av cirkeln och ändå ha massor plats för mat! 
 

If no one ever hears it...

God kväll mina damer och herrar <3 
Dagen idag har varit pretty intense och jag ska innan klockan halv ha slagit ihop mina ögonlock så det blir ett rätt så snabbt inlägg här nu. Först på dagens schema stod skola och då hade vi bara en lektion, fick lunch 11, åt och sen åkte jag och grabbsen med bussen, alla klev av på sina ordinarie hållplatser och jag rullade hemåt. Väl hemma bestämde vi oss för att gå och handla men eftersom vi inte har någon bil eller skjuts så blev det att jag cyklade till Lidl och Gränby. Köpte med mig en massa saker som kan vara "bra att ha" hemma när man ska bo hemma själv. Massa saker som man inte behöver slösa tid på att tillaga osv, även fast både jag och Dimitra bestämt oss för att ha ordentliga middagar varje kväll! 
 
Ni anar inte hur mycket jag ser fram emot att få ha en lägenhet själv i 10 dagar, få känna på det vuxna livet lite extra tillsammans med min bästa vän, vet att det kommer gå skitbra att sköta både skola och hem, vi är två, som Svampbob och Patrik, som Piff & Puff, you name it. Vi får vår chans nu och den tänker vi ta! 
 
Men nu till annat, jag har ikväll lockat håret på nytt, och denna gång utan brännskada. Ska strax packa idrottsväskan, tvätta av sminket och lägga mig, imorgon är sista dagen jag inte är ensam! 
 
 

I See Fire

Det har inte varit en bra dag idag. Vaknade vid 8 och kände mig inte trött men inte pigg heller. Gick upp och fixade mig och åkte till skolan. Satt där och kände mig varken pepp eller depp för att det var skola. Sen började lektionen och klumpe i magen växte bara mer och mer och jag trodde jag skulle klara av att vara på dom två lektionerna jag hade men min samhälls lärare kom fram och frågade hur jag mådde och då kunde jag inte hålla mig längre. Skrev till Ello att möta mig och när jag gick ut ur klassrummet kände jag hur tårarna kom och sen när jag såg Ello så började jag storgråta. Varför vet jag inte för inget har hänt och jag mådde som sagt inte dåligt.
 
Det var mitt problem jag kände inget, jag bara grät och kunde inte sluta gråta. Jag skakade och kände mig kall och svag, så det var bara att messa mamma och be henne komma och hämta mig. Det måste nog vara det bästa med att gå på samma skola som sin bästavän och sin kille. Båda var med mig tills mamma kom, dom sa inget dom bara kramade mig. Jag lyckades sluta gråta när jag gick från skolan till bilen fast så fort jag satt mig i bilen igen och mamma kollade på mig så började jag gråta igen och grät i säkert 10 minuter till.
 
Sen när jag kom hem åt jag lite sen gick jag och la mig och sov till 6, ville inte prata med nån, ville bara vara själv och få sova lite. När jag sen vaknade så hade jag en dunkande huvudvärk och ville fortfarande gråta.
 
Så en kort sammanfattning av dagen har den helt enkelt varit skit. Ska försöka göra lite svenska och engelska nu och sen får jag se om jag orkar åka till skolan imorgon. Just nu känner jag inte alls för att göra det.
 
Det enda som har varit bra idag är att jag fick reda på att ingen mindra än min älskade Ed Sheeran har gjort en låt till andra filmen i The Hobbit serien, alltså The Desolation Of Smaug. Är ett stort fan av Ed Sheeran och The Hobbit/LOTR så det kan jag inte bli bättre!! Dessutom ska jag läsa The Hobbit på engelska till engelskan så det ska jag göra nu :)
 
Hoppas verkligen ni har fått en bra dag!
 
 

I've been losing you forever

Godmorgon bloggisen <3 
Just nu känner jag att jag valt världens mysigaste kläder... har en hoodie av tunnare material och leggings på mig idag, så himla nice! Jag skulle egentligen kommit upp för en timme sedan men vadfan gör deet om hundra år? Det var min första tanke när jag vaknade till så sov en timme extra. Var lite småsaker igår på kvällen som tärde på mig så jag känner mig minst sagt sliten och har påsar under ögonen. Dessutom syns brännskadan jättetydligt nu. Men som tur är så slutar jag efter tolv idag så ska till biblioteket och lämna en bok och sen hem och sova, är så jäkla trött på massor just nu så kan egentligen bara stanna hemma men jag har saknat "mina" killar så jäkla mycket så tack vare dem + Dimitra drar jag mig till skolan <3 
 
Hoppas ni som börjar idag får en bra start och ni som redan börjat hoppas jag får en bra dag <3 
 
Lite inspo från Mike Dirnt ,bassisten i Green Day 
 
 

Framkallat bilder

Blev inte så mycket bloggande som jag hade tänkt mig då jag åkte hem till Aron på en gång efter skolan och var där till halv 8 för annars skulle jag bli ensam hemma och det ville jag inte, så vi låg och kollade på film med hans små syskon och sen åt vi innan mamma kom och hämtade mig.
 
Arons små syskon måste vara dom bästa som finns, haha! När jag skulle åka sa jag först hejdå till Albert och kramade honom och då kom Lisa-Marie och sa "Varför ger vi hennes hejdå kramar? SKA DU ÅKA REDA! NEJ!" sen var Magnus på sitt rum så Aron gick in och fråga om han skulle säga hej då till mig och han sa "Ska hon redan åka?!" och då kom Albert och bara "Alla vill att du ska stanna förutom Aron för han hatar dig" Hahah, det är det bästa med den familj och min fina kille, att jag kan skämta så mycket och dom skämtar med mig och vi tar det inte seriöst! 
 
När jag kom hem så hade mina bilder kommit som jag beställde för några dagar sedan! Ska försöka övertala mamma om att få beställa hem flera när jag sitter vid min andra dator, och om jag hittar några bilder jag vill ha. Tar bara bilder som har blivit tagna med min kamera/min mobil eller av mina vänner. Så här är det inga tumblr bilder eller skit!!
 
Nu ska jag försöka sova lite, är jättetrött så kommer säkert somna på en gång när jag lägger mig ner, men som sagt hoppas ni haft en bra dag och får en bra dag!
 
 
 

To come at the right time

Godmorgon babes <3 
Jag vaknade faktiskt helt okej idag, tror det är för att jag ställt in mig på att jag MÅSTE upp. Jag har världens grop där jag brände mig igår och den går inte att täcka med foundation så det ser ut som en stor finne i ansiktet på långt håll, så jävla snyggt! Klockan halv så kommer jag bli upphämtad på parkeringen, så jäkla nice att slippa tränga sig på bussen! Annars finns väl inte så mycket att skriva, jag ska till skolan sen hem och that's it ! :)
 
Åt frukost också, på en skoldag! Så det blev en instagrambild på typ vääääärldens godaste saft: FUN - Wild Strawberries/Watermelon ! SÅ GOD! Och till det en rostad macka med nutella ! 
 

Lilla hjärtat, jag tänder så på dig!

Rubriken är från en skitkonstig sång.. if you want, google it up! Men inget jag rekommenderar skiten sätter sig på hjärnan! Nu till annat:
 
Det är lite kul hur jag lyckas göra dem värsta misstagen precis några timmar innan skolan börjar igen. T.ex. har jag bränt mig i ansiktet så har en fet jävla blåsa på kinden typish, sen så har jag sabbat mina naglar ett flertal gånger. I samma veva har jag burit kartonger och resväskor från vinden. Igår var den rysk-ortodoxa julen och på fredag blir jag kvar själv! Så jag ville ha ner julgranen innan alla åker så jag slipper göra det. Och för er som missat att det kommer bo två bloggare under samma tak i en vecka, sköta skola, blogg och hinna ha kul är exakt vad vi ska göra! Har jag tur kan jag även låna min brors systemkamera under den veckan så då kan ni få grymma bilder om jag har turen att få tillbaka min lilla bebis så SD-kortet går att ha direkt i datorn! Men nu ni, nu ska jag sova! För imorgon börjar det eviga kaoset kallat skolan!
 
Har ni tur får ni bilder imorgon, annars håll ut! Jag sitter lite i skiten! 
Gammal, men ååååh vad jag älskar denna bild! Ska nog skriva ut och sätta upp! 
 
 

Färgar håret

Sitter med hårfärg i håret, blekte det tidigare idag så ja, nu vet man verkligen att skolan börjar imorgon! Ska bli riktigt skönt att få träffa alla personer igen, har saknat vissa extremt mycket så det ska bli riktigt skönt att gå tillbaka till vardagen som inte består utav att sova till klockan 5 på dagen och gå och lägga sig 7 på morgonen!
 
Såhär ser mitt schema ut för resten av veckan. Det känns ganska konstigt att bara bli inkastad i allt på en gång igen, för när man gick i grundskolan så kom man tillbaka och gick till 2 och sen slutade man och då var det inga lektioner utan mer prat och mjukstart. Men här är det verkligen all in på en gång!
 
Ska läsa lite bloggar nu innan jag tvättar ut hårfärgen och sen ska jag testa outfiten inför skolan imorgon och en är det dax att sova! Hoppas ni har en bra start på dagen och så ska jag se till att blogga imorgon!
 
 

If you ready come and get me, I'm for free

Godmorgon! Även fast det kanske inte är världens tidigaste morgon men jag sitter i alla fall på bussen. Dock är jag inte påväg till skolan då den börjar imorgon utan jag ska till en typish läkare eller ja.. Sjukgymnast är hon väl så läkare är o ta i. Men det har i alla fall med min sjukdom att göra. Jag brukar ha uppföljning där vartannat år så det är ju mycket som ska uppdateras :) 

Sen när jag är klar där ska jag nog bara åka hem och försöka hålla mig vaken och istället lägga mig tidigt så jag är något levande imorgon, kan ju vara en bra idé  ;) nu ska jag byta buss och fortsätta lyssna på musik så hörs vi senare. 
~E


 

Film tips!

 
 

Trött men lycklig!

Jag måste verkligen ha världens finaste kille med världens finaste familj!
 
Han kom hem igår vid 9 efter ha varit borta i 2 veckor. Men jag brydde mig inte om hur mycket klockan var och åkte hem till honom. Var första gången jag var hemma hos honom och jag kunde inte haft det bättre!
Hans pappas hus är helt underbart och stort (det är en gammal kyrka så ni kan bara förestella er hur stort det är) Deras kök är seriöst to die for! Det är jättestort och jättemysigt, verkligen mitt dröm kök! Sen håller dom på att bygga om stora salen och Aron visade mig den, okej det står lådor och saker nästan överallt men herregud! Golvet är helt underbart fint, dom har som en glasbur i ena hörnet som är jättestort och det kommer säkert bli skit snyggt när det är klart!
 
Sen fick jag också träffa hans små syskon! Det är 5 småsyskon. Aron är störts hemma hos pappa sen är det Albert, Magnus, Lisa-Marie och sist tvillingarna Sebastian och Viktor. Sebastian och Viktor är Arons pappas nya tjejs barn. Alla var underbart snälla, och charmiga! Dom är mellan 14 och 6 skulle jag gissa på. När jag först kom så stirrade dom bara på mig, varför vet jag inte haha. Men sen efter ett tag så började jag prata med Ello och dom insåg att jag inte bits och jag tror dom gillar mig ganska mycket för när dom skulle sova så skulle Aron säga godnatt till alla och jag gick med honom och Lisa-Marie kom och kramade mig och sa godnatt och sen satt hon och sa "Säg godnatt till Dimitra, Glöm inte att säga godnatt till Dimitra, Dimitra! Säg Godnatt till Dimitra!" hahah så ja fick också säga godnatt till alla och alla var jättesöta! Kunde inte gått bättre!
 
Sen låg jag och Aron och kollade på film till 3 sen låg vi bara och pratade i 2 timmar innan vi gick ner i köket och fixade te och där satt vi säkert i 1 timme till! Det var nog det mysigaste jag gjort, vi satt bara och pratade om allt mellan himmel och jord och jag skulle seriöst inte vilja göra det med någon annan! Det var helt tyst i hela huset och det var bara vi två! Var ganska skönt att bara få vara med honom utan nån annan runt oss. Det är i sånna ögonblick jag inser vilken underbar kille jag fått! Men efter det gick upp igen till hans rum och låg och pratade och bara myste extremt mycket i några timmar till innan vi somnade. Klockan var runt 7/8 när vi somnade och sen vaknade vi vid 12 av att hans pappa knackade på dörren och sa att det var dax för frukost och då klev vi upp och gick ner. 
 
Tråkigt nog så hade Arons pappas tjej blivit jätteförkyld och hade legat och hostat hela natten så Arons pappa fixade frukost till henne och honom och gick upp till henne och tog hand om henne, så Aron fick ta hand om alla barnen och utan att bli tillfrågad så hjälpte jag till, för det blev lite kaosit för alla skulle ha olika saker och vissa ville inte äta upp och sen så sprang dom runt ganska mycket men med lite hjälp från underbara mig så räddade jag en av tvillingarnas ägg som höll på att bli ganska misslyckat, fick Magnus att äta upp, fick in en av tvillingarna in i duschen, hjälpte Lisa-Marie att fixa omelett och samtidigt som jag gjorde det lyckades jag få i mig en kopp te och ta många kyssar från Aron haha!
 
Aron och jag låtsas bråka hela tiden, ni vet sådär som man brukar säga att gammlapar gör och Albert sa det till oss också, han bara "Ni bråkar redan som ett gammaltpar" och det är nog det bästa med Aron, att vi kan göra det. Haha, efter frukosten så var både jag och Aron helt sjukt trötta då vi bara hade fått sova i 5 timmar, så vi gick upp på rummet igen och Aron packade lite snabbt för dom skulle byta till deras mamma idag också, men sen kom han och la sig brevid mig i sängen och där låg vi och pratade och skämtade med varandra innan vi somnade och sov till halv 5 då det var dax att säga hejdå till tvillingarna och till Arons pappa och hans tjej. Sen var det dax att hoppa in i bilen och åka till deras mamma.
 
Vi kom dit och hans mamma var jättetrevlig och sen fick jag också träffa hans storasyster Erika som också verkar jättetrevlig, tråkigt nog så fick jag inte träffa dom så länge då jag bara var där i 2 timmar och då var jag mest med Aron på rummet och bara myste med honom för nu får jag troligen inte träffa honom förens skolan börjar i övermorgon! Så nu efter det här LÅNGA inlägget så ska jag slänga ner min tvätt sen tänker jag gå och lägga mig så jag kanske kommer upp tidigt idag och lyckas vända på dygnet innan skolan börjar!!
 
Hoppas ni verkligen har haft ett underbart lov för jag skulle inte kunnat fått ett bättre slut på mitt! Vi hörs imorgon!
 
 

Taylor Momsen, what a pretty reckless

(Bilder från WeHeartIt, collage av mig)
Shit vad hon är vacker! Nu kommer ju många tycka si och så om min åsikt men go ahead! Jag har tyckt att hon är snygg länge, faktiskt så länge som jag lyssnat på hennes musik vilket snart är två år! Hennes stil, sättet hon "don't gives a fuck about  the society" det är liksom supermega AWESOME! Jag skulle på riktigt vilja vara hon, i alla fall till utseende! Fatta vad grym hon är egentligen? Hon kör sitt egna race och är ju grym på att sjunga! Jag önskar att hon och hennes band The pretty reckless kommer till Sverige, för då ni, då ska jag se till att stå längst fram och fangirla! Om jag var bi/lesbisk skulle jag vara hennes number one och hon min, end of story. Och ja jag vet att hon spelar Jenny Humphrey i Gossip Girl men jag har faktiskt inte gett serien en chans än, men det kanske jag borde? Så länge jag funderar på den frågan får ni njuta av Taylors utseende. Här under kan ni även lyssna på alla deras låtar jag har i en lista på spotify, enjoy ;) Kommentera gärna vilken/vilka låtar ni tycker är bra och varför, kul att jämnföra min åsikt med andras! 
 

I'm ridin' solo

Heej babes! 
Alltså jag orkar inte komma med en till ursäkt till bloggtorkan! Jag vet ju att jag kan men jag har ingen lust. Med iPhonen får jag inga bra bilder och dessutom kan jag inte föra över dem just nu och eftersom jag har lånedator kan jag inte ens använda digitalkameran vi har för datorn jag har kan inte läs SD-kort. Jag har hur som helst gjort lite grejer idag! Först vaknade jag och somnade om ett flertal gånger, och sedan när jag väl tog mig upp, fixade jag mig och åkte till stan! Där köpte jag underkläder, en träningsfleece, sololja och lite annat ! När jag kom hem var jag själv så jag lyxade till det! Jag gjorde klyftpotatis, stekte oxfilé och åt allt med Bearnaise sås! Så himla sjuuuuukt gott! 
 
Oh justja ! Igår tog jag två hål i öronen! Det gjorde väl ont, men I'm a fucking warrior ;) Hade ett av hålen förr så det var bara halva örat som fick ta stryk och det andra tog jag nästan på samma ställe där jag hade ett hål som växt igen helt ! ;) Lärdom, ta aldrig hål själva om ni inte vet hur man gör rätt! Dimitra fick coatcha mig innan jag började! 
 
 
Hur som helst sen maten har jag tvättat håret, plattat det, vågat det, målat naglarna och noppat ögonbrynen för imorgon! Då ska jag träffa en person, en person som är lite speciell, väldigt konstig och en nära vän, om jag känner för't så kanskeee ni kan få veta vem han är ;) Men det är inget "sånt", if ya know what I mean ! Så imorgon (idag) kommer bloggningen vara en baaad shit men det spelar väl inte så jäkla stor roll på trettondagen? Om det gör så kan jag överraska er med att jag kaaaanske gör ett tidsinsällt med lite kuliga grejer men annars får ni lida, sorry not sorry <3 
 
This is why jag inte kan föra över bilder från mobilen! Ska nämligen rensa allt ! 
 

Bloggandet

Jag kommer inte blogga så mycket resten av dagen eller imorgon då jag ska hem till min kille och sova där, har inte träffat honom på 2 veckor så vill helst vara med honom så mycket som det går då jag saknat hon så mycket!! Men hoppas ni har det bra och ni får kommentera så Ello bloggar!!
 
Bild på mina två älsklingar <3
 
 

James Arthur

Har inte nåt speciellt att skriva då jag somnar vid 6 och sover till 5, har gjort det som seanste dagarna förutom igår då somnade jag vid 3 sov till 5 och var vaken till 8 och sen sov jag till 12. Så finns inte så mycket att skriva om då jag bara ha sovit större del av dagarna...Så istället får ni 6 låtar som just nu går på repeat i mina hörlurar!



 

When nothing is right

Känslan när man går in på bloggen och tänker "fan vilken grymt bra design" och sedan kommer på att det är en själv som har gjort den. Jag är för närvarande ingenstans i mitt huvud. Natten var lite kaotisk, jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Somnade runt tre någongång och vaknade nyligen. Fina homie Påvel var orolig över mig och Dimitra vet jag sover för jag höll henne vaken. Tänkte att jag strax ska planera upp dagen, käka och bara låta allt rulla, för just nu kan jag inte göra något av situationerna. Sen måste jag även räkna pengar, har en magnifik plan till i mars men det kräver pengar, samma gäller min födelsedag! 
 
Men nu ni, nu kommer en lite småkul nyårs-lista jag tagit från Johanna (hofh.se) 
 
Hej! Jag heter Elizaveta och jag tänkte berätta lite om mitt år 2013. Min favoritfärg är rosa , 2013 köpte jag faktiskt en massa underkläder som var just i den färgen. Mina bästa vänner tyckte det var ett typiskt mig köp. Jag åt mycket gott 2013, men en sak var riktigt äcklig, nämligen ägg med majonäs och räkor. Den smakade som inget annat. Under 2013 har jag bara spytt 5 gånger. Jag älskar att blogga, och mitt favoritinlägg från i år är sammanfattningarna. Jag har lärt mig 1 nya språk och klivit på stora antal sniglar. Jag fyller år den 25 juni och ägnade 2013 denna dagen åt att åka karuseller. Det var riktigt roligt. Min favoritkväll i somras var när jag matade en katt med chips.  Om jag skulle fått en tam tiger under 2013 hade jag döpt honom till Tyson. Jag hoppas att 2014 kommer bli ett helvetes bra år, och att det inte kommer innehålla lika mycket dåligt som 2013. Under 2013 blev jag 2 cm längre och 60% smartare. Jag bytte hårfärg 3 gånger och rånade tio banker. Mina förväningar inför 2014 kan sammanfattas med tre ord, nämligen galet, nytt och sommaren. TACK O HEJ!
 
Nu äntligen ska jag gå och äta, sen får vi se vad fan jag gör, nåt blir det! 
 
 
 

I don't know how to cry

Minns knappt när jag sist somnade vid 5-6 och vaknade vid 9. Jag är hur som helst uppe o dricker te, jag ska som jag nämnde i förra inlägget iväg till något med innebandy, tror det var en match eller whatever, jag skulle vara där vid 13 så! Precis som de senaste dagarna lyssnar jag på AM och Bon Iver, vad fan hände vid årsskiftet egentligen? ;) Det är ett mysterium för alla som inte var med mig då! 
 
Precis så insåg jag att skolan börjar om 5 dagar, och jag har fanimig blandade känslor kring det. Jag får träffa grabbsen, och Dimitra varje dag. Och det är ju nice, men sen kommer jag på att vi ska ha nationella prov denna terminen och jag vill verkligen inte ha det, speciellt inte i matte ! 
 
Och nu en helt annan tanke, varför tar det mig exakt 28 minuter att äta en liten macka med ost på morgonen? Är jag onormal? Jag åt den otroligt långsamt men började ändå må illa som en sate nyss. 
 
Men ahja, nu ska jag sitta och njuta av livet och sminka mig! Och nyårsbilder.. Hm.. Hur blev det där? Jag tog BARA egobilder! En sån trevlig person jag är ! Men jag vill ta bilderna i bra kvalité eller inte alls. Fyller 18 i sommar och vill ha en Canon 600D eller en 100D, får se vad jag får ;) Men jag SKA HA en systemkamera. Sen ska jag ha ett körkort i år också.. 
 
Men hursomhelst hörs vi senare <3 
 

2 januari 2014

Har ju glömt bloggen smått.. Men jag låg illamående och med huvudvärk första dagen på året och idag vaknade jag klockan två så jag har ställt om dygnet. Imorgon ska jag dock vara på innebandy där jag får träffa min boo <3 
Nu ska jag platta håret och måla naglarna sen försöka sova.. Ska bli bättre på att blogga, men sen, inte än ;) <3 
Arctic monkeys är min nya drog btw ;) 
 

Nyårs bilder

Blev mest egobilder då jag fick en fjärrutlösare till min kamera av Ello så jag... som sagt en massa egobilder! Haha. Min kväll var underbar och jag grät faktikst... haha. 2013 har varit ett underbart år och nu är andra dagen på 2014 snart slut. Dom två dagarna har varit sådär, men imorgon får jag äntligen träffa Ello för första gången i år!! Längat sjukt mycket!!
 
Alla 3 systrar i en bild :O!! Och sen en egobild!
SKÅÅL!
Tomtebloss!
En till egobild!
Massa fyverkerier!!
 

Första Januari

Hej alla bloggläsare, jag tror ganska många mår som dom förkännar idag, jag är en av dom kan jag säga. Har bara legat i min säng hela dan med huvudvärk och jag har SÅ trött!
 
Men dagen igår var underbar, tog massa bilder som jag ska gå igenom sen kommer jag lägga upp dom här på bloggen. Juste vad tycker ni om den nya designen? Vi kämpade i 7 timmar med den och då hade vi ingen tanke om hur den skulle se ut, det blev ju ganska bra i slutendan eller hur?
 
Hoppas verkligen ni hade ett underbart nyår firande!
 
Ni får två bilder jag tog igår när vi sköt fyverkerier!
 
 

Ny design

 
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!

r>