Gonna ride the world

Skrev typ världens inlägg under sista lektionen i skolan men det kom aldrig upp för att jag blev insatt i ämnet läraren presenterade för oss, nämligen "Anti-homolag godkänd i Ryssland" vilket enligt mig blev en väldigt intressant diskussion då jag har mina rötter till 100% från Ryssland. Många tycker direkt att jag ska vara för lagen men helt ärligt? Jag bryr mig inte ett piss! Visst tycker jag det är otroligt fel och tråkigt att det ska bli så men jag kan inte säga att jag tänker lägga ner tid på att klanka ner eller hålla med Ryssland, det som händer där händer enbart där. Sålänge det inte påverkar mig inte som individ så tänker inte jag lägga ner tid på sådant jag inte kan bestämma eller ändra på. Där har ni det jag tycker om allt som pågår där.  Jag själv har många jag känner som är homo/bi så jag är absolut inte emot HBTQ på något sätt :) Någon dag kanske jag orkar skriva en hel debatt på bloggen men inte ikväll babes ;) 
 
Just nu sitter jag och lyssnar på Green Day, käkar jordgubbar och ska strax ta o lägga mig. Imorgon börjar jag halv elva vilket gör att jag har sovmorgon till typ kvart i åtta, ska hinna platta håret men annars ska jag ha gosekläder på mig, vilket är sjukt nice ! Typ en mysig stor hoodie, shorts och knästrumpor :3 Eller något annat, vi märker helt enkelt! Vet helt säkert att jag vill ha någon av mina kepsar på huvudet så den saken är ju klar ! Eftersom jag slutar vid två blir det att åka hem och göra läxor, sen kanske jag ska planera en massa med mig själv (såforeveralonesomjagär) nej men det ska vara kring nya bloggdesignen, pengarplanering, sparande och annat (somtypvadjagskahittapåunderhösten) sen kanske jag även ska framkalla bilder! :D 
 
Nu ska jag hursomhelst gå och lägga mig då jag är trött! Vi hörs imorgon älskade bloggis <3 
 
Fastnat för dessa meningar från låten jag publicerade tidigare idag, så himla fin <3 D this is for you! <3 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!