Trött på allt

Är trött på allt just nu. Skolan är underbar men jag har ingen ork för det, det kanske bara är nu jag känner det för jag är så himla trött men det känns som hur mycket jag än sover eller försöker i skolan så fattar jag inget alls. Ta bara som idag på matten vi fick veta vad vi fick på screening provet. 16 av 40... så duktig är jag på matte, jag ger alltid upp när jag inte fattar nåt och alla siffror blir en stor klump så inget vill lösa sig hur mycket jag än försöker. Sen blir det inte bättre av att bli jämförd med min underbara stora syster som är mattegeni och fattar allt.
 
Nej nu ska jag sluta låta så jävla kurig och imorgon blir det att fira morfar och sen på söndag vet jag inte. Nästa vecka hoppas jag på att få träffa mina underbara tjejer från KS igen! Får se om jag får tag på alla!
 
 
 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!