Good Mor..Day

Tänkte börja inlägget med godmorgon då jag precis har vaknat, men sen såg jag vad klockan är. Så det räcker med ett hej! :) 
 
Igår gjorde jag inte så mycket, jag var hemma största delen av dagen och strosade runt, städade lite och åt mat. Vid typ 17 så hämtade M mig och vi åkte först och hämtade en möbel och sedan så åkte vi hem till honom. Vi plockade lite och diskuterade. Vid 19 kom hans familj hem till gården efter att ha varit i Norrbotten i 3 veckor (vi åkte ner för 2 veckor sen) och fick sig en överraskning då lägenheten har fått ett ansiktslyft. Pratade lite med dem och vid 22 åkte jag hem. 
 
Planerna idag är inte spikade än, men jag vet att jag ska duscha och tvätta håret och även att jag ska gå igenom mitt smink och se om jag saknar något inför skolstart. Det känns dock sjukt konstigt att skriva skolstart, då jag vet om att jag inte går i skolan längre, nu handlar det om något större, nu ska jag få ett yrke liksom. Vad jag kommer att bli kan jag berätta om en vecka eller så, då jag är helt säker :) 
 
Nej hörrni, nu kanske jag ska kliva upp ur sängen och få något gjort! Hoppas ni som läser får en bra dag :) 
Just nu har jag inga andra bilder än från min Instagram, fy skäms..

Lovely

Hej alla bloggläsare! 

Att kliva upp efter 4 timmars sömn är inte det enklaste, men upp kom jag och även iväg till min husläkare. I nuläget är jag påväg hemåt med pappa som taxi, körkortet dröjer för min del men just nu tycker jag bara att det är skönt. Det finns liksom inte tid just nu i min lilla värld. 

Under helgen som varit har jag hunnit med att sitta hundvakt åt en väldigt vacker Charlie och vi har även roddat om i lägenheten. Det där med lägenheten förresten, vi har ju roddat om hit och dit, flyttat runt, placerat om och förändrat ett bra tag nu och jag börjar äntligen känna att jag är nöjd, inte fullständigt men nästan. 

Sedan har vi båda börjat gå lite i valp tankar då vår lilla T mår så mycket bättre av att ha någon att leka med och jag tror dessutom att han lär sig en hel del från en ny hund. Men även om dem tankarna finns hos oss så blir det ingen ny valp på ett tag, kanske till nästa sommar men det får vi se, beror helt på när vi känner att vi hittat rätt kull på blocket. Jag är ju sugen på en toy/dvärg i rött eller aprikost medan M hellre vill ha en svart hund, så jakten på en ny hund har väl smått börjat men det får gärna dröja innan vi känner att vi är redo och har tid. 

Vi hörs :) 


Studenten - Flaket

 
 
Ni ser vart jag är, dem andra kan ni väl läsa på mössorna om ni är så nyfikna ;) 

Whats up?

Hej bloggen ! 
 
Jag som är sämst på att blogga har fått en boost, så nu är jag peppad på allt som har med livet att göra. Jag tycker inte att det känns som om jag gör något om dagarna men min pojkvän frågar alltid varför jag inte bloggar om sakerna jag faktiskt gör då det är rätt mycket vi gör egentligen men jag suckar typ alltid och säger att "äsch det är väl inget att blogga om?" Men tydligen så är det något att blogga om enligt honom så nu ska jag börja försöka blogga mer om min vardag. Men jag tycker det blir för tråkigt om jag inte blir bättre på att ta bilder. Men anyways... 
 
Ang. rubriken så tänkte jag faktiskt testa just balsammetoden, då jag läst gott om det och jag har halv-tröttnat på att mitt hår knappt växer. Så jag har inhandlat två balsam, ett som ska vara mitt "tvättbalsam" och det andra blir min inpackning. Jag tänkte skriva ett helt inlägg om Balsammetoden och vad jag tycker samt vad jag använt mig av för produkter! 
 
Just nu sitter jag och leker lite i photoshop och samtidigt lyssnar jag på en P1 dokumentär som ekot sände under 2013, dokumentären heter "Den fastspända flickan" och handlar om en tjej som slussats mellan olika behandlingshem och sedan även prostituerat sig. Det är väldigt intressant, så tycker att alla kan ta sig 52 minuter och lyssna :) 
 
 

Studenten - Utspringet

 Mikhail (min äldsta brorsson), Pappa Mikhail , jag och Alexandra 
 
 Mikhail, Pappa, Iréne (svägerska), Håkan (svärfar), Mikael, jag och Mamma Natalia 
 
Håkan, Mikael, jag och mamma
 
Pappa, Håkan, Danil (yngsta brorsson), Max, Mikael, Sofia (brorsdotter), Mamma och Mikhail. 
 
Zahar (min älskade bror), Håkan, Mikael och jag (samt Danil och Max) 
 
Mikael och jag 
 
Mikael, Iréne och jag 
 
Max, Alexandra, jag, Zahar och Mikhai
 
Madeleine och jag innan utspringet
 
 
Alla namn är listade från vänster till höger, senare kommer jag även publicera bilder från flaket och kanske från mottagningen, beroende på vad jag får tag i. 
 

Oh yes babes

Hej älskade blogg <3 
 
De dagar jag inte skrivit har jag vantrivts med det. Jag är ju som tidigare nämnt, uppe i Norrbotten, i pojkvännens familjs sommarstuga och njuter av min arbetslöshet. Vissa dagar har vi fullt upp och vissa dagar, som idag, sitter vi i princip hemma hela dagen och gör ingenting. Så tidigare ikväll satte jag mig och ordnade med bloggens design, jag vart liksom sugen på en simpel design som kändes som mig. Visst, denna design kanske inte har mycket personlig prägel men jag tycker den passar bra just nu, och tröttnar jag så kan jag alltid byta. 
 
Hur som haver, allt är inte perfekt, texten i "om mig" ska redigeras och designen testköras, hittar ni några "fel" så är det väl bara att slänga iväg en kommentar. 
 
Imorgon ska vi på utflykt till Övertorneå/Polcirkeln/Haparanda samt att antagningsbeskedet skickas ut (!) och i övermorgon rullar jag och pojkvännen hemåt då jag har ärenden i stan i helgen och veckan därpå. 
 
Jag hör väl av mig här på bloggen inom en närmre framtid för det känns som om det är dags att ta upp bloggandet på allvar, jag vantrivs just nu men har planer på att det blir en hög trivselgrad för mig med att blogga, det är trots allt som en dagbok men med mindre hemligheter. 
 
Puss och kram 
 
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!

r>