Ljudlös

Blev väckt av att min mobil vibrerade imorse, tredje dagen det händer och det är alltid från samma person. Ello.
Så blev att stänga av ljudet helt på mobilen och sen somnade jag om då det kändes som mitt hvuud skulle sprängas.
 
Sitter i mitt rum och lyssnar på musik, Det är kallt och det är bara varmt i mitt rum så jag tror att jag stannar här inne idag.
Målade om elementet i mammas och pappas rum då jag hade missat en bit igår. Nu är väggarna klar målade och nu är det bara tapeten som ska upp och sen är det klart. Sen är det bara att flytta in alla möbler. Ska bli skönt att kunna gå och lägga sig i deras dubbelsäng med datorn och bara ligga där och kolla på film.
 
Jag vill skaffa en dubbelsäng men då måste jag kasta ut lite saker i mitt rum. Mitt skrivbord och min garderob måste ut då men vill alla fall kasta ut min garderob så det är chill men vill ha kvar mitt skrivbord.. Eller jag vill ha ett nytt skrivbord.
 
Men nu ska jag sluta skriva, hoppas ni har en bra dag för jag ska göra mitt bästa att ha en bra dag även fast jag inte mår bra.
Ni får min nya favoritlåt också.
 
 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!