Jobb

 
 
 
Hej guys, VI HITTADE DATORER!
Fett chill att vi hitta datorer. Det är jättekul att jobba här och jag ser fram emot morgon dage extremt mycket!
Det är två barn just nu. Tove och Henrik.
 
Jag blev extremt glad när jag kom imorse också då jag såg att Elin som har gått i min klass när jag gick här i vänge och som konfirmerades med mig också ska jobba dom här 3 veckorna! HALLELUJA!
 
Men det är fett chill! Som just nu får jag betalt genom att sitta vid datorn och dessutom får jag sluta en halvtimme tidigare idag så slutar om 1 timme.
Sen imorgon så börjar jag inte förenst halv 10 dock slutar jag en vid halv 5 för att jobba ihop den dagen då fritis är stängt och jag är ledig!
 
Det är faktisk kul att jobba med barn, man behöver inte anstränga sig så mycket och barnen som är här idag är ganska lugna. Elin och Jag satt och lekte att vi sov med Tove i typ en halvtimme. Sova och få pengar. Det bästa jag vet!
 
Men nu ska jag kolla vad Elin och Tove spelar så jag skriver mer när jag kommer hem <3
 
 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!