2013.07.15

Godmorgon allesammans ! 
Jag ska strax börja fixa mig, äta frukost och ta med det viktigaste i väskan innan jag rör mig mot stan. Sedan blir det att sitta på en buss i 90 minuter för att nå min destenation Västerås :) Ska träffa min och Dimitras fina vän Emma och vara med henne då vi inte har setts sen 7:e Januari! 
 
Får se om jag bloggar mycket under dagen (lär blogga på bussen i brist på annat) eller så blir det ett blogginlägg ikväll när jag kommer hem! Har annars fixat tidsinställt så håll utkik! 
 
Sen vill jag även tacka alla som tagit sig tiden och kikat in här, ni som har läst tidigare och ni som förmodligen kommer fortsätta läsa, NI ÄR UNDERBARA! <3 Dessutom tack till fina Keela som valde oss till helgens awesome, känns så himla kul! :) 
 
Bjuder på denna somriga bild som är tagen med min iPhone 4S och redigerad med ljus och färg i "Aviatory" 
 
Kommentarer
Postat av: Ida

Kul:D

2013-07-15 @ 11:12:41
URL: http://idlio.blogg.se

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!