Hall of Fame

Världen kommer häpna, världen kommer skåda. Dem kommer veta mitt namn och undra. Det är vad jag tänker på när jag lyssnar på "hall of fame" :) sitter på bussen mot Uppsala nu med en pk i handen och Ed i lurarna ! Älskar vissa av hans låtar! Hemma i Uppsala redan riktigt snart! Tog någon expressbuss tydligen ._.

Annars då? Jag har haft en riktigt trevlig dag idag :) insåg även ett och annat, så glad! Smakade även någon banankaffe som hette "Bananchock" och den var asgoooooood! Lärde känna en schyst snubbe och träffade Kevin en snabbis, trevelans! :) han fyller år på onsdag så grattade i förväg och satt och pratade med honom och Emma ett tag med en energidricka i handen! :) sen drog jag och Emma till Centralen då hon skulle lämna av mig, så har haft en trevlig dag!

Dock saknades Dimitra då hon egentligen skulle åkt med! Ska ta och träffa henne snart, och då menar jag riktigt snart.. Tänker nog dra till henne mot helgen och ha sleepover och allt vad de innebär! Har redan köpt ansiktsmasker till oss ! :D woop woop !

Ikväll blir det att sy på klänningen och bara vara :) så blogga kommer jag inte mycket <3 /Elizaveta <3333

Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!