This is what it feels like

Jag har spenderat hela helgen med min pojkvän är det en tillräcklig bra ursäkt för att jag inte har bloggat?
Ja det tycker jag! Men som sagt så kom Jocke och Ingrid hit i fredags för på lördag morgon flög dom vidare till värmen och Aron och Ello hängde med hem hit och åt med oss. Sen sov Aron över och på Lördag låg vi nästan bara i sängen och hade det mysigt innan vi gick ner och satt oss och kollade på Stand By Me (som för övrigt var en riktigt bra film!) och då kom också Ello hit och sen sov hon också över, så idag vaknade vi halv 9/9 för att fixa oss och sen åka på Kikis innebandy match!
 
Dom vann med 9-2 så det var riktigt bra, efter matchen körde vi hem Ello och när vi kom hem somnade jag nästan på en gång bredvid Aron och han somnade stacks efter sen vaknade vi vid 3/halv 4 och då låg vi bara i sängen, eller ja han låg på min mage och höll på med sin mobil medans jag höll på med min mobil och låg och sjöng haha!
 
Vid halv 5 körde mamma och jag hem honom innan vi åkte till Momo och Mofa och åt mat. När vi kom hem satt jag mig här vid datorn och har sen dess försökt skriva klart det här samtidigt som jag läst ikapp bloggar och kollar på YT klipp! Har också hunnit dusch och ska snart tvätta ut färgbomben i mitt hår! Sen när det har torkat så blir det att våga det som vanligt!!
 
Hoppas ni haft en bra helg för det har verkligen jag haft!!
 
Dom två senaste till skotten på min spotifylista!!
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!