Born and Raised

Hej bloggisen <3
Jag sitter just nu på bussen påväg ut till kära Vänge där jag ska på KU. Idag har varit minst sagt stressigt, men samtidigt har jag klarat av att vara pigg och det hörreni, tror jag kan bero på att kroppen fått ett nytt tankesätt, jag tror att det blir så när man tränar, att kroppen lagrar energi för att den tror att man kommer behöva den senare under dagen och att man på så sätt håller sig pigg! 
 
Sen är min klass så underbar så vi får vara lediga imorgon, ska ut och köra med min bror lite om jag har tur och sedan även handla till 8:e februari då vi ska vara på filmkväll hos August ! Sen ska jag självklart gymma med Dimitra efter att hon slutat ! Så en fullspäckad dag! 
 
Ikväll när jag kommer hem ska jag göra klart en rapport i matematik och även plugga lite i körkortsboken! Börjar få koll på läget överallt och det är så himla skönt! Nu ska jag dock fortsätta lyssna på Green Day, rolla och åka buss!
~E


Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!