Potato

Egentligen skulle vi har vairt hemmma hos Cajsa vid det här laget men jag har gått och blivit sjuk. Har feber och ingen orka alls i kroppen. Somnde runt halv 6 tror jag det var och sen sov jag fram till 2 och efter det vaknade jag och somnade jag om flera gånger fram tills hav 4 då jag reste mig upp och åkte en snabbis in till media markt för att kolla en sak, dock fanns den saken inte i butik så fick gå ut där tomhänt sorligt nog. Men det spelade ingen roll för åkte till Buttericks och där köpte jag hudlim och tand svärta som är till halloween.
 
Sen när jag kom hem igen gick jag och la mig i sängen och satt på en film och låg och halv sov till den innan det var mat och efter maten gick jag och la mig framför filmen igen och nu ligger jag här. Funderar på att åka och köpa massa apelsiner så jag kan bli frisk tills på måndag!
 
Har inga bra bilder just nu så ni får en från när vi var på dop!
Jag och söta Klara
 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!