WE RUN THE WORLD

Hej alla söta, rara småsaker som kikar in här varje dag! 
Konstigt blir det, när man på lovet ställer om alla klockor i huvudet och sover till eftermiddagen.. Jag klev nämligen upp halv ett idag, varför? Jo för att jag kan! Har läst lite bloggar och egentligen bara dragit mig i sängen! Känner för att vara produktiv idag men just nu går det ju inte så jädrans bra med det.. hehe. Har lyckats infektera ett hål jag har i örat, typ ett av de äldsta hålen också.. Det stör mig så grovt mycket ! Lyckas liksom peta ut var stup i kvarten! :( Men nog om det.. Jag ska strax klä på mig och ut och gå i det "vackra" höstvädret, ska ta tag i mig själv ordentligt efter lovet men jag känner att jag kan gå ut och gå redan nu. Det innebär ju inte att jag tränar eller något men jag kände nyss att det verkar produktivt! Sen när jag är hemma igen tänker jag städa mitt rum och lite andra ytor i lägenheten! Ska även laga mat till mig tror jag men det märker vi! Jag har fastnat riktigt ordentligt på Zara Larssons nya låt Bad Boys och fyfan vad jag blir sur efter varje gång den tar slut! GÖR LÅTEN LÄNGRE! 
Och videon? Jag ÄLSKAR den! Vet inte riktigt om det är för miljön hon är i videon eller för dansstegen? Men jag får energi av den låten! YOU GO GIRL! 
 
Jag kikar in lite senare på bloggen, sålänge kan ni väl kika på Zaras grymma video 1080p ;) 
 
 
Kommentarer
Postat av: MATILDA

älskar låten o videon =)

2013-11-02 @ 16:28:49
URL: http://matildays.forme.se

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!