Ny vecka!

God morgon! 
 
Hoppas alla som läser fått sin skönhetssömn, eller åtminstone fått lite timmar av sömn. Jag sitter i nuläget och dricker te, tittar på Gossip Girl och har massor av levande ljus tända i vardagsrummet. Jag ska strax sminka mig och sedan blir det dags att dra på lite kläder, packa min väska och röra mig mot skolan, jag har bara 2 föreläsningar idag och sedan måste jag läsa lite i en av mina kurslitteratur böcker. 
 
Denna vecka har jag inte så värst mycket inplanerat, fyra föreläsningar, reflektion av en bibeltext, arbeta med en interpretation, redigera min senaste vlogg (Jag ska börja mer med min kanal! Woho!), och lite annat. Helt enkelt en halvt upptagen vecka, men inte gör det något? Jag känner att det är kul att hösten är på ingång så nu är jag väldigt taggad på att göra mycket. 
 
Men nu måste jag skynda lite, så vi hörs sen. 
En bild från mässan i onsdags! 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!