Lukasevangeliet

Hej bloggen! 
 
Just nu sitter jag på en föreläsning i Nya testamentet där vår lärare pratar om Lukasevangeliet. Jag har haft full rulle i skallen senaste dygnet vilket gör att jag inte klarar av att hålla fullt fokus på lektionen, men jag försöker så gott jag kan. Nu har jag kommit in i stadiet där jag försöker lyssna och memorera, tack och lov får jag anteckningshjälp så jag behöver egentligen bara lyssna och läsa igenom anteckningarna jag får in sen. Dessutom använder läraren en PowerPoint som vi har tillgång till sen så jag kan alltid kolla tillbaka och försöka minnas det jag hört. 
 
Igår var vi i kyrkan och förberedde lite inför lägret nästa vecka och sen fikade vi och pratade om allt mellan himmel och jord. Efter det så gjorde jag och Mikael en avstickare till ICA Maxi där vi köpte lite sånt vi behövde, och visst fick vi oss en jädra överraskning när vi kom hem, det var nämligen översvämning i badrummet! 

Det är så att en slang som leder vatten till duschen bestämde sig för att inte vara med oss längre så hela vårt badrum var fyllt med vatten när vi kom hem. Så igår vart en lite för sen kväll egentligen, för jag och Mikael samt hans föräldrar hjälptes åt med att lösa problemet, jag och svärmor tog hand om allt vatten och herrarna fick mecka dit en temporär slang som fanns i källaren. Den slangen ska väl bytas ut snart men det funkar än så länge. 
 
Om vi fortsätter cirkusen så vaknade jag för sent idag, men hann precis till skolan vilket är bra ändå, när jag kom fram upptäckte jag att min matlåda (Lax och ugnsrostad potatis) hade läckt allt fett i min väska, suck, men det var bara att torka ur så fort vi fick rast. Sen har Mikael namnsdag idag så min tanke är att baka lite gotta efter skolan, har dock stött på ett problem då ICA vid skolan inte hade Dulce De Leche (Karamellsås, typ) vilket ställer till det en gnutta. Men har jag tur så kanske jag får tag på en burk ändå, får kanske planera om lite bara, men vi löser det! Hehe.. 
 
Sen ska det hinnas med städning, duschning, bakning och lite annat mellan 12:30-14:00, då vi ska åka till Stockholm och hämta Bella som är framme omkring 15:00, sen ska vi väl hem och sätta igång med middagen, blir kött med potatis och bea, lär ju ordna med lite grönsaker kom jag på nu! Är ju så gott med färska grönsaker till kött! 
 
Nu ska jag i alla fall försöka planera klart dagen och fortsätta lyssna på läraren, så himla intressant utläggningar om Lukasevangeliet, som jag tycker är ett av de bättre bibelböckerna! 
Kram på er! 
Idag saknar jag värmen och solnedgångarna i Turkiet extra mycket, planen är att åka iväg med Mikael nästa år men vi får se hur det blir och om det blir! 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!