Hösten är här!

Hej och godmorgon! 
 
Idag vaknar nog en stor del av er till ett tråkigt höstväder, precis som jag gjorde tidigare idag. Nu märker man verkligen att hösten är här och det tycker jag är både mysigt och jobbigt. Jag ser väldigt mycket fram emot myskvällar med tända ljus, brasa (vi har en el-kamin) och någon serie eller film på tv:n men samtidigt kan jag inte låta bli att tänka att jag ett tag till kommer behöva cykla eller gå till skolan i ruggigt väder. 
 
Idag vart en aning stressig morgon då jag lyckades somna om när M skulle till jobbet och kom och stoppa om mig, vart liksom varmt och gosigt. Så blev att stressa lite till skolan där jag sitter nu på  en föreläsning om Ekklesiologi (läran om kyrkan), på lunchen ska jag hem till mina föräldrar och hjälpa dem lite med att betala räkningar, äta lunch och sen ska jag rulla hemåt och försöka städa samt läsa lite innan vi ska till kyrkan i eftermiddag. Tanken var att vi skulle spela kubb på kvällens KU men jag kom med ett förslag om att istället köra ett knytkalas, så ska väl köpa med en liten fika när jag åker från mamma och pappa. 
 
Imorgon kommer Bella äntligen upp hit till Uppsala och det lär väl egentligen bara bli mys på kvällen med frukt/godis och mat och på fredagen är tanken att vi ska ta en shoppingrunda i Uppsala innan vi rör oss mot Stockholm där vi ska käka middag och gå på Justin Biebers konsert. På lördagen så ska vi även på Veronica Maggio som spelar på Svandammshallarna och på söndag är det den helige Mikaels dag som egentligen innebär att vi får träffa konfirmanderna men det vart något strul med Bellas bussar så jag och M kommer inte kunna gå för vi ska skjutsa Bella till bussen (i Stockholm). Sen kanske vi åker på Mikelsmäss marknad i Örsundsbro som vi gått på varje år. Så denna vecka är helt enkelt i full fart precis som veckan efter det. Men jag tycker det är himla roligt att livet har lite fart, önskar bara att dygnet hade fler timmar. 
 
Nu måste jag lyssna på min lärare, för nu pratar han om intressanta saker :P 
Mitt sällskap under gårdagen, lär även bli så i eftermiddag. 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!