March just flied by

Hej bloggen! 
 
Nu tycker jag att jag slarvat tillräckligt länge med bloggen, nu är det dags att bli duktigare på att uppdatera. Sen sist har det nästan gått en hel månad, och på en månad händer ju rätt så mycket. Dels så har måååånga i familjen fyllt år och firats och vissa ska firas nu i helgen efter allt påsk- och födelsedagskaos. Jag har även börjat jobba, dels med juicedemo vid behov och nu senast som receptionist på ett jätte mysigt hotell/vandrarhem här i Uppsala.  Utöver jobb fortsätter jag givetvis med skolan och nästa fredag är det dags för ännu en tenta. 
 
Sen så håller vi på att ladda upp inför Berlin-resan som är drygt en månad bort! Jag är upp över öronen exalterad och har redan smått packat allt i huvudet. Snart börjar min favoritdel av att resa också, det är att skriva listor och packa och pricka av. 
 
Idag ska jag i alla fall baka min mammas födelsedagstårta (hon firas på söndag) och sen ska jag även planera upp mina studier/jobb och dessutom plugga och hålla rent i lägenheten. Många bollar i luften samtidigt. Just nu i skrivande stund ska jag klä på mig och cykla till närmsta ICA för att köpa vaniljarom till tårtan och sen ska jag väl sätta igång! 
 
Jag kommer försöka blogga betydligt mycket mer den kommande månaden, jag vill liksom få det på rutin. Dessutom så tänkte jag påbörja en slags "hälsoresa" som jag tänkte dela med mig av här i bloggen! 
 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!