Please

Hej bloggen!

I skrivande stund sitter jag på tåget påväg till Stockholm för att möta upp Bella och sedan åka till friends arena för att se Beyoncé! Jag är himla taggad alltså, ni anar inte! Synd bara att Bella bara är här uppe ikväll och åker imorgon, skulle viljat gå på Pride festivalen med henne ju!

Annars då? Livet rullar på som vanligt, har börjat märka av att jag är känslig mot gluten, bör nog kolla upp det där! Mikael är hemma från sin Semester och började jobba igår igen, jag jobbar för fullt och pluggar på körkortet samt fixar med mina rester i skolan, så att allt blir ordnat innan skolstart. Körkortet hoppas jag kunna fixa innan alla Helgona, men hinner jag inte innan det så är mitt mål i alla fall innan vintern.

Vi har även påbörjat bröllopsplaneringen lite smått hemma, det är förvisso 2 år kvar men det finns några deadlines uppsatta redan som behöver fixas med 😅

Jag lovar inte att försöka bli bättre utan strävar istället mot att förbättra mig utan att lova, så hörs vi när vi hörs 😘😘

Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!