Trettondagsafton

Hej bloggen! 
 
Idag kom jag upp vid elva, vilket suger, men vad gör man när man inte kan sova om nätterna? Satt hur som helst i sängen fram till klockan ett och bestämde mig för att göra seminarieuppgiften inför fredag nu. Så här sitter jag med skitigt hår, inlindad i en filt i ett otroligt kallt rum och ska precis börja, men kom o tänka på att jag kanske ska springa och klä på mig och dra hit konvektorelementet för att bli lite varm? Håret får vara skitigt i några timmar till, jag har inte riktigt ork just nu. 
 
När uppgiften är klar ska jag packa ett litet paket som ska skickas med posten idag och sen ska jag försöka städa lägenheten. Ska till mamma vid tre någongång och sen ska jag hämta hunden, vill ha honom här i två dagar innan jag ska till skolan.  
 
Imorgon är trettondagen vilket innebär att M kommer vara hemma och därför vill jag bli klar med allt idag så att vi kan spendera morgondagen tillsammans utan att ha massvis att göra, sen vet jag att han vill kolla på JVM ikväll också så han ska få göra det. Trettondagen ska spenderas med att plocka ner julgrejerna kanske? Vi får se! 
 
Nu måste jag fortsätta plugga! Hej så länge! 
Nyårskyssen andra året i rad <3
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!