Gott nytt 2016!

Hej bloggen! 
 
Eran usla bloggare här, i skrivande nu så sitter jag och äter gårdagens middagsrester och lyssnar på musik. Jag ska strax röra mig ner mot stan och träffa mamma men tänkte att jag kan kika in här innan dess. 
 
Jag har börjat det nya året på bästa möjliga sätt, nämligen genom att vila och bara lata mig och dessutom vakna utan en jäkla baksmälla (låter gammal men och?) Nyårsafton spenderades uppe hos mina svärföräldrar och en snabb sväng hos mina föräldrar. Egentligen en väldigt lugn kväll med god mat och efterrätt. Maten var kalkon med potatisgratäng och till efterrätt gjorde jag och min svägerska Chokladfondant vilket var otroligt gott enligt mig! 
 
Nu dagarna efter har jag och M shoppat lite grejer (underkläder till mig, överdelar till honom) och mest myst runt hemma, kollat klart på Robin Hood serien som vi kollat på sen han fick den i födelsedagspresent och bara umgåtts. Idag återgick han till jobbet och jag blev hemma själv igen vilket resulterade i att jag sov alldeles för länge, men det gör inte så mycket idag, för jag ska egentligen bara på stan och sen städa här hemma. Om jag hinner ikväll så ska jag göra seminarieuppgiften till på fredag och plugga inför tentan den 15/1 som handlar om mission. Sen läste jag en intressant sak på Angelica Luxanders blogg om att räkna i pomodoros vilket är små pass på 25 minuter med korta pauser på 5 minuter mellan varje och det tänkte även jag börja med sen kan jag berätta hur det går! 
 
Här nedan ser ni en häftig bild från nyår när jag fotade raketer från balkongen vid tolvslaget! 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!