Gluten!

Okej guys, jag är sämst men bäst!
 
Sen sist vi hördes så har jag bland annat bytt skola och pluggar nu på heltid i Uppsala, 10 minuter hemifrån. Jag började den 20/1 och har sedan dess minst sagt fått råplugga då det är väldigt mycket som ska hinnas med. Jag har i alla fall skapat ett upplägg som fungerar med studier mån-tors (fre om det behövs) så har jag helgen ledig vilket är en stor skillnad från när jag gick på THS då jag var tvungen att ägna helgerna till studier då jag kom hem sent och började tidigt nästan varje dag. 
 
Vad mer har hänt? 
Vi har börjat ha Tyson under veckodagarna också och ska snart börja skola honom i att sitta hemma själv, vi har äntligen fått tag på ett vitrinskåp så nu står vårat porslin fint i vardagsrummet (bättre än framplockat i köket). Vi har börjat kolla på Friends (vänner) och jag har ju sett det förut men inte allt utan de senare säsongerna som jag strökollade på på tv.
 
Sen ska jag ta en ändring till och det är att jag ska testa äta glutenfritt då min mage inte riktigt vill fungera så ska se om det hjälper att utesluta gluten. Jag kommer dock inte utesluta allt direkt utan försöka bearbeta gluten steg för steg. Om jag har någon som läser som inte tål eller inte äter gluten av annan anledning, kommentera och berätta gärna om hur det funkar samt vad ni tycker är gott i glutenfri väg! 
 
På fredag ska vi iväg på konfirmationsläger så det ser jag fram emot, det ska bli kul att få byta ut min vardagliga miljö över helgen, sen tycker jag läger-frukost är bäst så jag lääääängtar (dock längtar jag inte efter att se "Prinsen av egypten" för 304952051 gången). 
 
Nu ska jag bli klar med min läsning så hörs vi snart igen! Ska blogga bättre så fort jag har flyt med skolan! 
 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!