Studies and make-up

Hej bloggen! 
 
Jag har precis vinkat av mamma hejdå som var förbi på en kopp kaffe. Jag träffade mina föräldrar redan igår när dem kom hem men jag glömde vissa grejer hemma hos dem så mamma kom förbi med dem och vi tog en pratstund tillsammans, himla mysigt! 
 
Nu sitter jag på vardagsrumsgolvet och räknar ihop alla räkningar som jag har denna månad och ska strax sätta igång med plugget, ska först sminka på ett ansikte på mig för att jag hittat en ny sminkning jag vill testa och sen så är det bara att plugga. Dock blir det inte så mycket plugg ikvll då jag ska iväg och fixa mina naglar, äntligen! Nu tänker jag dock köra på en mer tjejig och vårig design, hoppas det blir amazing (det blir det alltid hos Johanna)! 
 
Imorgon är det tänkt att jag ska plugga hela dagen och sen så får vi se vad som händer, tror inte jag kommer kika in på bloggen ikväll eller morgondagen men det kan ju ändras. Jag har iaf fixat lite tidsinställda inlägg! 
 
puss
Här är förresten mina mest gillade bilder på instagram 2015, älskar den där jag rockar raybans.
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!