Januari - Mars 2016

Januari 2016

Jag blev antagen på Johannelunds Teologiska Högskola, vilket har varit en jätte stor fördel med tanke på att jag är på hemmaplan hela tiden i princip. Jag har fått mer tid både till att träffa min fästman och hund och min familj. Jag älskar att ha nära hem från plugget, det är en stor fördel! 
 
 
Vi var även på konfirmationsläger på Finnåkers kursgård, ett av de bästa ställena vi varit på någonsin på läger! 
 
 
Februari 2016
 
Jag spenderade mycket tid i sängen, pluggandes, och det har väl givit resultat. Jag har klarat i princip alla kurser sen jag förflyttades till Uppsala, och det är även min pepp inför nästa år. 
 
Fokus under februari låg i att komma in i rutiner och få en bra flyt på skolan. 
 
 
Mars 2016 
Jag fick jobb på Lovisebergs Presseri som demonstratör, alltså att jag står i butiker och bjuder på juice. Det jobbet har jag fortfarande kvar, men det ligger lite på hyllan då de pass som finns inte klickar med resten. Sen fick jag även jobb på Hotell Kvarntorget där jag jobbade fram till sista september. 
 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!