Hello Autumn

Godmorgon bloggen! 
Har precis slagit mig ner i skolbänken efter en lång men välbehövlig helg! Idag går jag i skolan 9-14:30 och det är ju lindrigt. Idag tycker jag att det är höst på riktigt, så på tåget till Stockholm gjorde jag en ny bakgrund till min dator och så har jag världens mysigaste halsduk och tröja på mig, och jag tycker defenitivt att det är dags för riktiga ruskväder för det har jag saknat. Däremot måste jag köpa ett par skor och sälja av mig ett antal för att annars får jag för många. På tal om att sälja så sålde jag min skoldator igår så jag har fått en liten plan på vad de pengarna ska spenderas på, och det blir en julklapp till både mig och M (mest mig) som jag kommer ha väldigt stor användnig för. 
 
Ni kanske har lagt märke till att bloggens färger har ändrats till lite mer pumpa-färg och det är på grund av mitt höstliga humör, hoppas ni tycker att det är lika fint som jag tycker! (Ska byta profilbild dock.)
 
Det är hur som helst dags för andra delen av första föreläsningen så vi får höras senare! 
Min skrivbordsbakgrund ! 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!