Lake view

Hej alla mina små och stora! 
 
Idag är inte en rolig dag, jag har otroligt ont i höger skuldra, det liksom rycker, drar och pulserar på ett väldigt obehagligt sätt. Utöver det så mår jag illa, har ont i huvudet och känner mig dessutom trött. Hänger knappt med på vad som sägs på föreläsningen och känner bara för att åka hem, för huvudvärken är skitjobbig. Vi hade lunch precis och det kan väl göra att  det kanske kan bli bättre men just nu så känns det blä. Hur som helst har vi filosofi nu och det är dagens sista föreläsning som slutar om typ en timme. Läraren pratar om Selma Lagerlöf och det är rätt intressant, så om huvudvärken bara kunde försvinna så jag får lyssna skulle jag vara överlycklig! 
 
Nej men skämtåsido, jag har redan tagit två tabletter idag och det vill ändå inte släppa. Så idag när jag kommer hem så tänker jag nog inte överarbeta eller så utan jag behöver verkligen få sova. Så jag ska prata med M och se om han kan ta största delen av städningen då jag håller på att stupa. Självklart så kommer jag städa men jag kan nog inte ta hela min del av städningen. Får muta M eller något ;)
 
Nej men hörni, jag behöver nog lyssna de 10 minutrarna som är kvar, så vi hörs sen!  (och det tog mig typ en timme att skriva inlägget, ja) 
Var på promenad under lunchen och var till sjön vid skolan. 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!