Pray for the world.

God morgon bloggen! 
 
Jag vet inte riktigt hur jag vill inleda mitt inlägg idag. Denna helg har känts så jobbig på grund av det som skett i Paris, samtidigt började jag kika runt om vad som skett i världen på sistone, vilket bidragit till en enorm rädsla hos mig. Säg att jag överdriver, men det känns mycket närmre för varje gång man slår igång Tv:n. Samtidigt stör jag mig på de människor som drar paralleller mellan muslimer och IS, för det är otroligt stor skillnad, enligt mig finns inga paralleller över huvud taget mellan dessa två. I alla fall, jag har varit rädd, orolig och frustrerad över världen hela helgen vilket har resulterat i enormt många tårar. Det var mycket enklare när man var yngre och inte förstod på samma sätt, man förstod att något hemskt hände, att folk led, men det kändes inte lika nära som det gör idag. Jag hoppas och ber för att världen en dag ska bli en bättre plats och att människor inte kommer behöva ha liv präglade av rädsla.
 
Men nog om det jobbiga och negativa, ny vecka, nya tag. 
Jag sitter i skolan just nu och pluggar, vi läser instuderingsfrågor inför fredag då det är dags för ännu en tenta. Jag hoppas innerligt att jag kommer klara denna tenta, då jag inte känner för att ha ännu en tenta liggandes (Jag klarade inte den gamla testamentliga tentan så ska göra om den i december). Ska även stanna i skolan under eftermiddagen/kvällen och plugga med tjejerna. Har vi tur så fastnar lite information i min skalle, och med lite vilja vet jag att det går. På tåget hem sedan ska jag försöka strukturera upp ett schema över mina dagar så jag vet EXAKT när jag ska plugga, när jag behöver vara i skolan, när jag kan hinna träna/städa/laga mat och allt annat i vardagen som inte riktigt går ihop idag. Så idag har jag typ fullt upp, vilket är otroligt skönt men samtidigt så har jag ingen ork i kroppen för att göra något och så har det varit sen fredag kväll, så vi får se hur det går idag. Nedan ser ni lite av det jag har med mig i skolan idag, utöver detta har jag två matlådor (idag och imorgon).
Har inte smakat på True eller just den Vitamin Well: Focus men tror att det blir gott! Kan återkomma med tanken på True! 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!