September 2015

Månaden började med att jag officiellt blev sambo med M och fick då min folkbokföringsadress ändrad, kändes lite "vuxet" om jag ska vara ärlig. Jag har ju fortfarande inte flyttat över ALLT som jag äger, men det är bara bra, för då känns mitt rum hos mamma fortfarande som mitt när jag kommer dit, winwin! Sen så visade jag även upp min andra tatuering på bloggen, den gjordes sista dagen i augusti men jag säger att det är september, för aa. 
 
Kvällarna i september bestod av plugg, precis som alla månader sen dess. Som hobby fick jag att fälja Aspyn & Parker, som jag även nämnde då så hade jag följt Aspyn sen jag startade min YT kanal men jag hade ingen koll på att hon hade en vlogg-kanal med sin man (dåvarande fästman men dem gifte sig i oktober) 
 
Hade min första tenta i september, och den blev godkänd. Gissa om det kändes bra att sätta den första tentan? Men jag gjorde en typisk grej och sista-minuten pluggade.. 
 
Sen var jag till min NT Johanna och rockade världens fetaste klor, och såg Europé live tillsammans med C och L, det var sjukt nice och jag skrek som en stucken gris, men jag kan faktiskt säga att jag växt upp med deras musik till mitt försvar ;) Sen passade vi på att åka lite karuseller också då det ändå var Gröna Lund vi var på. Och vet ni vad jag insåg där och då? Att jag börjar bli gammal! Jag som klarade av att åka karuseller som snurrar, hoppar och vänder upp och ner förut vart så sjukt illamående vid alla karuseller (utom lustiga huset, bc det är inte ens en karusell) så ja, jag insåg att jag blivit gammal.
 
Här är klorna jag rockade sept-okt, dags för nya 28 december inför nyår, tagga!
 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!