Oktober 2015

Vi var på Mikelsmäss i Örsundsbro, jag köpte ett par vantar och sen köpte vi munkar. Jag och M var som Ying och Yang utan att tänka på det. 
 
Jag klippte av mig håret, och en vecka efter det så böt jag färg, bästa Isabelle gjorde ett strålande jobb och jag är sjukt nöjd, 
Där har ni håret. 
 
Annars har oktober varit fyllt med föreläsningar, och det har varit tufft, men tack och lov fick jag ett litet brake dels när jag spenderade 4 timmar hos frisören och dels när jag gick på restaurang efter det med vänner och M som fyllde år. Sen tentade jag i GT och det gick ju meh med tanke på att jag hade omtenta på det igår. Oktober i sin helhet var egentligen typ sämst, jag fick astma-anfall, jag hade kolik, jag gjorde illa handen och massvis med annat. 
Bilden är tagen i september men vad fasiken spelar det för roll? Tycker om den ! 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!