November 2015

November ekade bloggen inte fullt tom men den var inte heller fylld med inlägg. 
Minns knappt vad jag gjort under november. Men vi började första november med att ha släktfika för M som fyllde 20 den 29 oktober. Jag var på en jobbintervju på Arlanda, som tyvärr inte blev så bra men vad gör det om 100 år? 
 
Det hände en sak i Paris som skärrat många på vår kära jord, men det som störde mig när allt kring Paris blossade upp var att ingen nämnde allt annat som händer i västvärlden, utan allt handlade om Paris. Jag vart själv skärrad av händelsen för den kändes trots allt så nära, men resten av världen då? 
 
Hade ännu en tenta, denna gång i Kyrkans historia och Filosofi, den blev godkänd så jag är jätteglad över det! 
I slutet av november fyllde min brorsdotter år och vi var och firade henne. Sen var det ju första advent och vi satte upp alla julstjärnor och pynt hemma. 
 
Summan av kardemumman; november råpluggade jag och det var inte jätteroligt. Jag hann med två födelsedagar och pyntning av lägenheten, så det var väl ändå helt okej! 
 
Favoritbilden från när vi pyntade
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!