Dagarna efter jul.

God kväll bloggen! 
 
I dskrivande stund sitter jag i soffan och tittar på Robin Hood säsong 3 som älsklingen fått i julklapp samtidigt som lilla T sussar bredvid mig inlindad i en av våra filtar vi fick i julklapp (vi fick hela 3 styckna!!). Jag tänkte att jag ska göra ett helt inlägg med en story om våra julklappar och sånt, med bilder och allt som det innebär. 
 
Hur som haver var vår julafton väldigt mysig och började omkring lunchtid då jag och M gick upp till hans föräldrar och åt omelett med prinskorv, öppnade julklappar, fikade och kollade på Kalle innan vi begav os till M's farmor och farfar där det blev julbord, fika, julklappar, prat och allt som hör julen till! Vid 22:30 ungefär begav M och jag oss till Uppsala Domkyrkan för att delta under Julnattsmässan där bland annat vår ärkebiskop Antje predikade, en väldigt fin och mysig gudstjänst! 
 
Idag så klev vi upp rätt sent och åt en något julig frukost innan vi tog bilen till mina föräldrar där vi fick våra julklappar och så fikade vi lite innan vi tog en sväng förbi Maxi och handlade smått inför helgen. Sen har vi väl mest suttit och spelat monopol med lite matpaus innan vi landade i soffan. 
 
Under morgondagen ska vi till mina föräldrar på middag med mina svärföräldrar och sen hoppas jag på att få komma till Rusta på morgonen då rean har börjat och jag är galen i inredning. 
 
Men nu ska jag fortsätta titta så lovar jag att kika in inom en snar framtid! 
 
God jul och god fortsättning på er! 
Två bilder från julhelgen! 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!